lite bilder från jonathan dator!



Jag och jonathan satt precis och kolla lite bilder som han hade på oss, hitta dessa bilder från bulgarien -07!Så bruna vi va och varmt och skönt hade vi!!Så tittar man ut genom fönstret så ser man bara regn regn regn.. men snart så!Imorgon är vi framme i varma sköna österrike, där är 30 + på kvällarna :)guuud så skönt de kommer bli!

Har fixat hela dagne så jag har inte hunnit skriva nått, men kanske hinner jag skriva något snabbt inlägg ikväll, vi får se!!

Är lite lite nervös för resan faktiskt, köra så långt efter en krock, men skulle ju vara konstigt om jag var med en bilolycka igen, man hoppas ju att sånt bara händer en gång!Men jonathan är en bra bilförare och kör försiktigt!!

Om vi nu itne hörs mer så hörs vi om två veckor när jag är hemma igen :)

Ha de så underbart alla där ute!!

packning och fixning.

Puhhh håller på för fullt här hemma!Åker från lägenheten två i natt eller nått sånt!
Blir lite kort och snabbt nu, hinner inte skriva mer..
SKriver mer sen!
haha

hej så längeeeee..

lite skoj innan jag lägger mig.

Nu är jag trött och skrattar åt allt!


Varför dog alla mammutar?

Svar: För det fanns inga papputar.

Grisar säger inte häftigt.
Vet du vad de säger istället?

Svar: Grymt


En naken man och en halt man och en blind man skulle ut och jaga. Den blinde mannen såg en hare och den halte mannen sprang efter haren och fångade den och gav den till den nakna mannen som la den i fickan. Hur gick detta till?

Svar: Det gjorde det inte. Det är ren lögn alltihop!

Haha, jag e trött nu som ni märker!ska lägga mig i soffan ett tag och vila...hörs imorgon

tjaoo

Tur att du finns för mig..

sådär, nu har jag lugnat ner mig lite! Gråter iaf inte mer!
Har tagit en tablett för ryggen, så jag hoppas på ett under där snart, får se när det börjar verka!!Har även ätit knäckemacka med gurka och annars har jag inte gjort så mycke mer sen jag skrev sist, eller jo.. jag har pratat med jonathan lite! Jag ringde till honom (han jobbar) och han trösta mig lite så de kändes skönt!

Tur man iaf har kärleken som funkar precis som den ska, känns underbart!Tack för att du finns vid min sida jonathan.


Två bilder som verkligen inte är från igår, den första från -06 och den andra bilden från bulgarien -07



Allt känns bara skit nu.

usch, jag mår så dåligt av att jag inte får träna, jag vill ju så gärna!!Blir så ledsen! Jag är ju alltid så rädd om vad andra ska tycka om mig och alla höga krav på mig och mitt utseende, och nu får jag inte träna för den jäkla skadan!!
SÅ deppig och ledsen blir jag...
Ni som läser nu tycker säkert att det är fjöntigt och massa sånt men då får ni tycka de, för mig är detta nästan de värsta som finns!!Och jag vet, ni förstår inte men de behöver ni inte heller!

Jag var så ledsen precis så jag träna här hemma och jag vet att det var helt fel av mig att inte tänka på skadan i första hand! Men jag måste, och nu har jag inte tränat på ca tre veckor och jag mår så skit av de!
Men jag fick så ont när jag träna, och jag fattar inte varför jag inte är smartare än så att jag slutar träna fast tårarna rinner av all smärta...
jag är ledsen för allt som jag håller inom mig och att inte våga säga till folk omkring precis som det är!!
Ni vet ju verkligen ingenting, och ni som tror att ni känner mig...ni vet inte heller!!!

Varför kan inte någon bara förstå och se så jag slipper förklara och öppna mig för er. Jag har ju så otroligt svårt för de! Varför kan jag inte bara säga som det är?
Varför måste jag spela den glada, skrattiga och tramsiga andrea hela tiden?
Och varför måste min psykolog ha semester nu när jag behöver henne så fruktansvärt mycket!!


Och ni som tror att jag skriver detta för att folk ska tycka synd om mig eller vad ni nu tror, spara era jäkla komentarer om de! Jag gör detta för att jag behöver skriva av mig och inget annat. Min psykolog sa, "Andrea skriv när du mår dåligt och strunta i vad andra tycker, bara du och din själ mår bra för stunden"






packa?!?

Jaha, ska jag kanske börja packa lite??Brukar alltid packa flera dagar innan men det har inte blivit så denna gången!
Jag tar alltid med mig för mycket kläder och skor och mamma säger alltid "Men andrea, jag sa att du inte skulle ta så mycket, du köper ju saker här"
Klart har hon rätt men det är ju så svårt att välja :) Och roligt att packa är det också, sen måste jag alltid titta 100 gånger om jag verkligen inte glömt något, haha jonathan kommer få panik på mig!!
nädå :)


haha förlåt, var bara tvungen!! Läs :)

Varför pratar aldrig blondiner när dom har sex?.....

Svar: Deras mamma har sagt att de inte ska prata med främlingar!


Vad gjorde blondinen för att ha råd med DVD:n?

Svar: Sålde TV:n!


Vilka två hjälpmedel behöver en blondin för att springa 100 meter?

Svar: Karta och kompass


Det var en brunett, en rödhårig och en blondin som precis hade dött och skulle komma till himlen, men för att komma dit var dom tvungna att gå upp för en trappa med 1000 trappsteg. Problemet var att för varje trappsteg skulle Gud säga ett skämt, och den som skrattade skulle åka ner i Helvetet. Så var det iallafall Brunetten som började, hon kom till 267 innan hon skrattade och ramlade ner i Helvetet. Sen var det den Rödhårigas tur, hon kom till 422 innan hon ramlade ner. Sist ut var Blondinen, och hon kom ända till 999 innan hon skrattade, men innan Gud hann säga sitt skämt, så då frågade han:
- Vad är det som är så roligt, jag har ju inte sagt skämtet än?!
Då svarade Blondinen:
- Nu fattade jag det första skämtet!


Vet du, vad blondinen sa, som blev skjuten i pannan?

Svar: Det var nära ögat!


En blondin kommer in i garnaffären:
- Jag skulle vilja köpa gardiner till min PC!
- Man ska väl inte ha gardiner till en PC?
- Men hallå... Jag har ju Windows!

Igår kväll, mys och bio!!



Tjabba tjena hallå vi säger så!!
Igår var Tina, Sabina och jag och åt på harrys, gott gott och mys mys :)
Efter en liten mysig pratstund med tjejerna stack sabina hem och jag och Tina fortsatta mot bion :)
Vi köpte lite natur godis och sen satte vi oss i salongen och började titta på filmen :) Ohh va bra den var, helt sinnes!!
Tårarna rann och snoret rann haha :)
Helt sjukt fin film!!

Här ser ni lite bilder från igår :)

NU så håller jag och jonathan på att fixa lite här hemma, åker ju snart på våran stora resa :) vi kör lördag natt/ söndag morgon :) går upp två på natten och kör ca 18 timmar med bil till Österrike, hoppas ryggen pallar!Fick ju jätte ont i går i bion, och filmen vara bara i 2 timmar coh 30 min haha men visst 18 timmar är ju ungefär samma ;)

Hmm, jag kommer ju nog inte blogga något nu på två veckor, så de får ni tåla!! Vi har ingen dator där, men våra kompisar har, kanske jag lånar deras...eller nä, förmodligen inte haha!!Jag ska bara njuta av underbara Österrike med en underbar farmor!!

Hörs lite senare, får hjälpa jonathan nu, han ropar!!

hej svej leverpastej....

Kvällens outfit :)



Kvällens outfit består av en svart tubtopp, ett par blåa jeans, ett par svart skor som jag fortfarande inte kan bestämma om det är min stil eller inte och om dom är tantiga :S HAHa får se hur de känns ikväll :)
Jag har nog ALDRIG valt kläder så här fort i hela mitt liv :)

Nu ska jag först möta tjejerna, så ska vi äta tillsammans ute :) mysigt!!
Sen blir de Sex and the City filmen med lite bio mys!!

Förresten, ett tipps!!Det är jätte bra att fota sig själv innan man ska iväg och man är osäker på om de passar och ser bra ut eller inte!!Vet många som gör de! funkar jätte bra, då ser man sig själv med andra ögon ;)

men haha kommer kanske ändå hinna ändra kläder på 20 minuter :D typiskt mig!!

ha en trevlig kväll,för det ska jag ha :D

fixning fixning...

nu håller jag på att sminka mig, ska snart börja kolla vad jag ska ha på mig..hmm...
Det är de värsta jag veet, att välja kläder!!Tar typ en timme för mig för jag blir aalldrriigg nöjd!!
Men men, sånt är de!! Ska snart börja locka mitt hår lite, har de ofta nu, många tycker det är jätte fint eftersom jag har så långt hår nu, så det är roligt att höra. Jag gillar också de :)

får se om min kamera följer med ut ikväll igen, hmm!kanske..

hörs senare, mina kläder ropar: "kom, kom och välj mig!!"

kort och snabbt!!

sådär ja :) Nu har jag duschat och ska nog vila lite nu!!de behöver jag för jjg är såå trött!Hade svårt att sova i natt också och vakna hela tiden!!

Måste vara pigg till bion så att jag inte somnar!

hörs senare :)

idag är jag trött och seg!!


Tryck på bilderna så blir de större!!

Vakna ganska tidigt idag, jag och jonathan skulle till glumslöv en sväng och se hur huset mådde! Jag var seg idag på morgonen och är det fortfarande, har inte gjort så mkt idag mer än varit i glumslöv ett tag och jag fotade lite innan vi åkte dit. (så här såg jag ut då :)

jaja nu ska jag vila mig lite innan jag hoppar in i duschen igen och för att sedan träffa Tina och Sabina :) vi ska först gå ut och äta, sen blir de bio!


Såå skönt med semester!!

igår kväll :) var de dricka och hoppande


Puuhh, nu orkar jag inte ladda upp mer bilder, har hur många som helst!Jag och min "tvilling" som vi alltid kallat oss sen vi var små, träffades igår, var förs t lite på h&m och sen gick vi till Hampan :)!Där festade vi till de lite och sen vi 22.30 kanske så gick vi en liten runda, gick till knutnunkten och jag kände länge att jag hade något konstigt under foten, orka bara inte titta. Men sen när jag tittar så ser jag att det är en använd kondom som har suttit där ett bra tag. Föst skrek jag men se börja vi båda bara skratta haha :D Efter de börja vi hoppa och försökte fånga de på bild, tycker man ser så fri och glad ut då :) sen åkte vi hem efter en otrolig mysig och en kväll full med skratt!!

Håll tummarna för fint väder!!

Jag har inte gjort jätte mycket sen jag tvätta och skrev sist, jag åt väll vid ett tiden och sen stack jonathan och jobba. Innan dess duschade jag och just nu vakna jag och hade råkat somna i ca en timmes tid. Skönt, men jag blir alltid så trött och sleten efter :S




Har haft jätte ont i ryggen igår och idag, jag som trodde att de blivit lite bättre. Hmm men de går väll över! Bara väldig jobbigt!! Nä, nu ska jag diska och sen börja göra mig iordning till kvällen, bara det inte regnar ikväll!Håll tummarnarna :)


Tvätt, hampan och nyklippt :)

tjenna :) läget? jag håller på att tvätta just nu, börja sju, men sen gick jag upp och somna om, ställde klockan på en timme och har varit uppe sen dess, nu ska den sista tvätten bara torka sen är jag klar! Så klart så ös regnar de, tråkigt!!Jag som ska mysa på hampan ikväll med emmy!Hoopas det blir fint tills dess!



Nu ser jag att jonathan kommer hem, han har varit och klippt sig haha de var på tiden :P nää skoja!Nu var jag taskig..
Nu kommer han in så jag för kolla om han är godkänd haha, det är han såklart!!

hörs senare, tjaaoo

Stockholm i mitt hjäärta!

Har nyss kollat på allsång på skansen :) satt och sjöng som en dåre!tur att joanthan inte var hemma haha skoja!

ohh vad jag älskar stockholm, det är så mysigt och vackert!helt underbart! Jag är faktiskt född där men det blev skåne som vi flytta till. Har även en fin släkt där uppe.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska se en läskig film, mord i midsomer!skkiit bra serie, tycker jag ocj jonathan. Men usch jag blir ju så lätt rädd och nu är inte jonathan hemma!Hör redan nu massa läskiga ljud. Jag är värkligen en liten fegis :S

Nä nu ska jag bita mig i tummen och våga se den utan honom, får blunda och hålla för öronen när någon blir mördad haha! Beck och sånt är inte lika läskigt men denna serie blir alltid fler mördade än bara en, och så läskig musik till de!usch vågar jag verkligen :S

hoppas hoppas hoppas :)


Jag hoppas på fint väder imorgon kväll när jag och lilla emmy pemmy ska sätta oss och mysa på hampan,hoppas,hoppas!!

Nu har jonathan cyklat iväg till olympia, så jag ska bara ta de lungt ikväll!Skönt! Ska ju ändå ladda krafterna till allt skratt imorgon  med emmy :)
Bilden är från lund (sista dagen i skola). Några i klassen satt och hade lite picknick i en park med lite god cider till , mysigt!!

På torsdag bli de bio med tjejerna (Tina och sabina)!Mys! Sen fredag och lördag blir de väll mest fix inför resan och vila upp sig lite!Min rygg måste orka med resan ju!!

nu va det lax dax, inte igår :)



Idag blev det lax istället för igår, jätte gott va det :) jag äällsskaarr lax! Kanske inte ser så gott ut på bilden men gott va de!Mitt i maten kom jag på att jag ville ta en bild så min tallrik ser lite grisig ut men de får ni tåla!! nammi nammi....

Prata precis med mamam och pappa, dom har det bra och hade precis gjort i ordning mitt sovrum i österrike :)snälla dom är!Ska bli såå kul att komm dit. Längtar så otroligt mycket!!

Gud vad skönt det hade varit att vila middag haha jag blir lätt trött efter maten.

sov gott

städar

Jag har fortfarande inte åkt till stan än, håller på att städa för fullt, blev sugen på de :) så fint här blir!! Åker såfall till stan senare!jag får se helt enkelt.

Imorgon ska jag träffa emmy på en fika, ska bli mysigt!ett tag sen vi sågs!

hörs senare, dammsugaren ropar på mig!!

stan eller nått?

Igår eller i natt menar jag, vakna jag i soffan, hade somnat och klockan var nästan halv fyra. Usch det var inte bra för ryggen min, så ont jag hade!men men sånt som händer.


var har solen tagit vägen?Den ser man ju aldrig längre!Så tråkigt!
Idag vet jag inte riktigt vad jag hittar på, jag tror jag ska ringa någon liten kompis och fråga om vi kan gå på stan eller nått, finns ju inte så mycket mer man kan göra i detta väder. Jag vill handla lite innan vår resa :) sånt tycker jag är roligt och mysigt!

Ha en trevlig dag :)

lite bilder och sånt :)

balen -06

Nu ska jag sätta mig i soffan hos denna kille som bara hostar hela tiden och gnäller över sin hals ont :) Så han behöver väll mig som mamma nu som värmer tee och ger honom panodil. Hörs imorgon igen, vet inte riktigt vad som händer då, tror jag ska ta en liten sväng på stan eller nått :)


Göteborg - 06




Dagen efter studenten -06

Ingen bra planering!!

så där nu har jag stekt laxen lite snabbt men när jag var klar med den insåg jag och jonathan att vi egentligen inte va så hungiga haha, så vi ska lägga den i kylskåpet och ät laxen imorgon istället :) dåligt planering men men så är det!
Livet vore ju tråkigt om de va fullt med planering och aldrig gick lite fel!

nu ska jag sätta mig i soffan hos Jonathan och försöka övertala honom att vi INTE ska se fotboll :)

lax dax

oj, jag kom nyss på att min lilla lax bit låg framme, får nog in o steka den nu :)!gick precis en liten runda så nu passar de bra med lita food!

Ha en trevlig kväll alla människor där ute :)

roliga klipp :)

Detta kan man aldrig sluta titta på :D

http://youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related


Hahah jätte roligt skratt :)

http://youtube.com/watch?v=jG5rQ3D_Zrw&feature=related

promenix?!?!

så nu e jag ny duschad osch tänka gå en liten promenad!hmm, jonathan bara ligger i sängen och är tråkig men jag tvingade han nyss in i duschen och sen lägger han väll sig igen haha schhjjyykling!!
Idag ska vi nog äta lax, mm nyttigt och vääldigt gott!hmm bra att jag skrev de här för jag kom på att jag måste ta fram från frysen haha klanteröv!!

ha en bra dag

så jävla vackert och starkt!!


Asså man får gåshud, ni måste titta, men ni kan spola fram till en minut ungefär för dom snackar bara innan!!


http://www.youtube.com/watch?v=jjWtaTtiZEg&NR=1

så jäävla fint och vackert!!

Att må psykiskt dåligt eller nått!?!

Svar från mig till flickan med anorexia:

Hej!
Jag vet precis hur de känns när man inte är nöjd med sig själv och vaknar med tårarna i ögonen!Alla höga krav på sig själv och sitt utseende bara snurrar runt i huvudet och man kan knappt koncentrera sig på något annat!Det tar kraften från själen och lusten på livet!SJälv har jag gått nu till psykolog snart ett halv år men jag vet att jag hade behövt gå dit tidigare innan man började göra sig själv illa!Jag började gå dit för att jag krockat på motorvägen men båda min psykolog och jag märkte att det var mer än så jag behövde prata om!
Jag vet att det är otroligt jobbigt att inse att man behöver hjälp och man ser sig aldrig själv som sjuk, inte för att jag har haft anorexia men det är något annat som jag gjort länge som jag inte behöver nämna här!Men jag är iaf säker på en sak, man ska söka hjälp innan det är försent, klart det tar långt tid att bli behandlad från den onda sidan och tanken man har i sig, men det är det värt! Alla människor är vi fina på olika sätt och vi måste bara lära oss att acceptera hur vi ser ut och hur vi är som människor!
jag önskar dig lycka till i livet och hoppas att du en dag inser att du behöver hjälp som jag har gjort nu efter många år. kram andrea


Och det värsta av allt är att inte våga berätta för sina vänner och familj, att jag alltid måste spela den glada andrea som alltid skrattar!

Som min psykolog sa när jag var där förra veckan:
"Vem känner den riktiga andrea, är det någon som känner dig?"

semester :)

God morgon bloggen, jag har redan vartit vaken en timme men bara legat kvar i sängen och lyssnat lite på musik! Idag är jonathan sjuk den lilla bebisen så jag får väll ta han om honom lite idag!Han har ju varit förkyld och haft onti halsen och öronen nu några dagar men vi se igår kväll att det är bättre han stannar hemma imorgon så att han är frisk till den långa bilresan vi ska göra på söndag!
Ohh va skönt om en vecka vaknar jag i österrike nu, går upp frn sängen, in i köket där min underbara farmor kommer sitta och vänta på mig :) har inte sätt henne sen i julas, skit jobbigt!Saknar henne så!!vi kommer pussas så som hon brukar pussa haha hon pussar en alltid på kinden ich lite på pannan med sånna små söta pussar, riktiga farmor pussar!

guud vad jag längtar till varma österrike, dom har över 30 grader till sent på kvällen, alltid jätte varm sommar där och jätte kall vinter, och jag älskar de!

nej nu ska jag sluta tjata om österrike haha

Förresten, idag börjar min sememster ju, haha märks inte lika tydligt nu när man har varit sjukskriven och bara varit hemma i två veckor!!

aja får se vad jag hittar på idag

god natt

nu har vi kollat film och nu så är det natti natti :) nu ska jag sova med jonathan :)

malmö

Hemma igen, jag och jonathan var en sväng i malmö och han ändrade nått ljus på bilen så att de skulle bli någon effekt men aja jag brydde min inte så mkt vad dom gjorde, jag mest följde mied. På vägen hem staack vi till hans förälkdrar där hans syser och pojkvän var, dom hade ju inte sätt bilen än men tyckte att den var mycket fin :)

Nu ska jag och jonathan laga korv stroganoff :) nammi nammi!
Efter de ska vi nog till jonathan föräldrar igen :) haha

tjaoo ha en trevlig kväll

haha

http://youtube.com/watch?v=upBgEsmcNnc

coola som få

haha jag är så tråkig


Tre killar sitter i en bar när ett fyllo raglar in, pekar på killen i mitten och skriker:
- Din morsa är det bästa ligget i stan!
Alla tror att världens tumult är på gång, men killen i mitten ignorerar överraskande fyllot, som snubblar iväg till andra änden av baren. Tio minuter senare kommer han dock tillbaka fylld av energi:
- Jag satte just på din morsa, och det var skithäääärligt!
Killen i mitten tar fortfarande ingen notis om fyllbulten, som än en gång försvinner iväg. Tio minuter senare återupprepas proceduren:
- Din morsa lät mig till och med...
Denna gång tröttnar killen i mitten och avbryter alkisen:
- Fy fan dra hem nu farsan, du är packad!

Sånt här skit håller man på med när man är sjukskriven!!

Ta fram din mobil och öppna nytt sms, sätt på T9 funktion om du har det och tryck på dom här siffrorna:
38223534882
Haha, kul va att det finns inlagt på mobilen

en rolig grej jag hitta :)

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

Gnaksa cloot

myskläder och sleten men busig ändå:)


Söndag morgon

usch, jag hatar att jag alltid ska vakna så lätt och tidigt, idag vakna jag kvart i åtta jätte pigg!segt!! Idag hade det varit min sista arbetsdag på jobb innan semester men eftersom jag är sjukskriven så är det min sista dag idag på min sjukskrivning..
usch vill aldrig mer va sjuksiven , så jäkla tråkigt och jobbigt!!

om en vecka vid den här tiden är jag och jonathan i tyskland just nu, påväg till österrike vi kör från helsingborg typ vid tre på natten och kör till underbara österrike där min farmor, pappa och mamma väntar på oss :)
Hoppas vi hittar rätt hha, jag har ju åkt med familjen i alla år  till österrike med bil, två gånger per år men jag har ju mest sovit där bak haha och vi är så vana vid att åka så lpångt så vi har alltid bara stannat två tre gånger på resan och kört hela vägen direkt! Men denna gånge ska jonathan köra som bara flygit dit och aldrig kört bil så långthaah nervöse!!Nä men jag vet ju på ungefär, känner ju igen vissa grejer, men just tjeckien är inte kul om man kör fel i, dom kan ju inte ens engelska eller tyska fast dom bor så nära gränsen!
Jonathan tycker iaf att det är skönt att jag kan prata flytande så om vi kör fel sköter jag snacket i tyskland och österrike haah, men jonathan har köpt en ny gps och sålt sin han hade innan. Han och hans teknik alltså!! Men visst har man pengar och intresse så ska ju inte jag klaga, hans val, hans liv :)

Här kommer lite bilder från österrike :) på min farmor, hur vi bor med naturen och våran innegård i huset mm

Duktig!!

Ett jobb som jag verkligen inte hade passat till är att jobba på ett kontor haha, jag hatar pappers arbete! Alltid ligger alla mina papper i en stor röra, har alltid varit så även i skolan när man fick hem papper så la jag bara allt i en hög, ja och tyvär är jag likadan fortfarande!

Men nu, har jag sorterat min pappershög och satt in i olika pärmar som jag skrivit namn på!!Jag höll på i säkert två timmar haha nä men typ, fy fan vilket jobb men duktig va jag :)

Hitta massa spännande saker, någon lön där och någon räkning där haha bra koll jag har!men allt är fixat, så sköönt!
Fast det finns ett papper som jag inte hittar som är jätte viktigt!!bajs röv, måste leta haah!
Jag har nämligen en bank i österrike också där min farmor har lagt dit någon tusenlapp per år för sudier och hus och sånt till jag blev vuxen, och de öppnades när jag va 20 år, så jag har kunnat använda de nu och ta ut till vad jag vill men jag plugga ju inte när jag var 20 så har ej rört de, men nu har jag ju börjat när jag är 21 så nu är de ju mer pengar där inne men gissa vad jag inte hittar?? jo lappen med min pin kod på hahah så jag sitter nu och tittar på kortet och vet hur mycket pengar de är där men kan fan inte röra de haha störigt!! Men jag får fixa de hos banken när jag kommer dit om en vecka, dom har ju de!Och det är ju inget som är akut heller så de kvittar ju, men en vakcer dah vill jag ju använda de :D


aja nu va de tråkigt bank snack, blää!

ska snart ut med jonathan och köra en liten runda, :)

ha en bra lördag alla där ute :)

Träffa tjerna igår



God morgon god morgon!
Skrev aldrig något mer inlägg igår, sorry!! Men iaf så sov jag och jonathan först i en och en havl timme efter vi kommit hem med den nya bilen, mega skönt att sova ju!Sen gick jag upp, och jag och tjejerna bestämmde på msn vad vi skulle hitta på!Jag hoppa in i duschen och fixa mig sen körde Jonathan mig till Tila där hon hoppa in och vi stack till Willys för att handla! haha på Willys hände det en jätte rolig grej :P

Tina och jag går och tittar på köttfärsen och tina säger till mig
- Men varför har dom bara köttfärs från Finland och ingen svensk
jag funderar ett tag och men bryr mig inte så mycket
- ja, de va konstigt
- För de står ju blandfärs finland på alla paket
jag tittar på förpacknigarna och säger till tina
- Men tina, läs igen, de står ju blandfärs finmald

HAHAH som vi skratta och alla bara titta på oss, vi har ju inte de diskreta skrattet heller, eka över hela willys haha mega kul, de kanske inte låter så kul här men de va kul där :P

men iaf sen stack vi hem till Tinis och laga mat, sabina kom och vi bara mös, jag hade tagit med mig några cider och lite att shota, men blev bara två stycken  shot så vi gick aldrig ut, blev en mys kväll med massa tjej snack och mys.

Sen vid halv ett tiden kom jonathan och hämta mig, eftersom jag hade ont i min rygg, men närhan kom ville han bara köra en liten liten runda..när vi körde så ser jag att något vitt är på vägen och ser att det är en fiskmås eller sån fågel va fan de nu heter :) och vad tror ni händer??? JO jonathan den jäveln bara kör på den så att den blir till mos!! Jag blev så jäkla arg hahaa och sa att som straff ville jag hem, så vi körde aldrig så långt ahah!jävla mördare!!

sen somna jag i soffan och vakna klockan tre av att jonathan skratta åt mig och så la vi oss!

De va min dag igår :)

tajjoo

Hemm igen.

tjeeenniis peeniis!
Nu är jag och jonatha hemma igen, har den fina bilen med oss :) står i garaget nu!
Nu tänkte vi lägga oss och sova en timme sen får jag ringa tjejern och höra hur planerna Blev för ikväll. Sen får jag väll hoppa in i duschen och fixa mig lite men nu ska jag först sooooovvaa!

god middag! Hörs sen!

apa


Min lilla apa bara gnäller för han känner sig sjuk haha klena apa!!

Äventyr

god morgon :) nu ska jag och jonathan ta tåget till hässleholm, blir en litet äventyr på samma gång :) sen hämtar vi bilen !

Synd att det är så tråkigt väder här hela tiden, bajs sverige! regn regn och grått grått och ibland lite sol :)aja nu ska jag inte skriva mer, fick blir lite kort och snabbt inlägg!

tjjouu

go nattii

Nu är de redan sova time, vi ska upp ganska tidigt imorgon och hämta jonathans nya bil :)
På kvällen i morgon blir de mys med tjejerna, laga lite god mat tillsammans oh om vädret är bra så blir de lite cider på uteservering i stan eller nått mys:)

sov gott allihopa :D

lite allt möjligt :)

Nu har jag ocj jonathan sålt hans fälgar och lite sånt smått och gott så de fick vi många tusen lappar för, jag ville shoppa men inte han haha :D sen handla vi på ica maxi eftersom det ekar i vårat kylskap! sen kokade jag lite ris och så åt vi de med kycklingg om någon vill veta ::) Nu ska jag snart träffa Märta, jätte lange sen vi sågs, hon bor ju i göteborg nu den fjällan! Ska bli trevligt

Hörs senare kanske..... eller imorgon

För imorgon ska jag och jonathan hämta våran nya bil på morgonen :) wihooo

seg

guud vad seg jag e, liggar bara och slappar i soffan, vet inte varför jag är så trött idag!får väll hitta på nått snart. Ska fixa klart med papprerna idag till min försäkrings nisse så är iaf de klart.
Det är så sjuuukt tråkigt att vara sjukskriven, fyyy!!
aja nu ska jag hitta på nått

tjauuoi

vAken med tuppen eller??

Godmorgon bloggen, idag på morgon typ vid sex tiden fick jag två sms, ja tänkte vem faaan e uppe nu och väcker mig, blev ju lite iirreterad haha men sen när jag läste de så va de från två fina vänner som skrev grattis på namnsdagen gumman :)
jaha tänkte jag haha har jag namsdag, aja de va ju trevligt!!
Tack tack era söta solroser att ni tänker på en sån liten sak haah :) söta är ni!!

vänner är underbara, speciellt mina och jag fick chansen till att lära känna fem underbara tjejer när jag börja gymnasiet för allt för länge sen haha :D Sabina, Tina,Malin;ida;therese :) faan känns som jag glömt någon :S men det är nog bara mig själv typ :P
Vi har så jääkla många roliga minnen och vi är som ett team typ haha "outsiders" heter vi haha bara vi som förstår !

Vi mot hela världen tjejer, eller hur ;)

du är den finaste jag vet..



du är den vackraste i väärlden..

bajs

ohh nu blev allt så jobbigt igen, inte trodde jag att de skulle vara så jobbigt att krocka, hatar allt just nu!!
vill bara gräva ner mig

hejdå

Ny bil på G :)

Igår skrev jag inte så mycket mer, hade fullt upp :) jag och min lilla JOnathan tog oss en liten tripp till Hässleholm där vi kolla på hans nya bil, skiiit snygg! Så på fredag tror jag de va, inte säker men iaf ska jag och jonathan på en till liten tripp till hässleholm och köpa hem oss denna godingen :)Den är reserverad på oss nu så ingen annan jävel kan ta den :P Vi hade redan kunnat hämta den idag men de kunde ingen av oss!
jaha de va lite från igår :)

Nu sk jag hoppa in i duschen, klä på mig nått och sen driva till LA, ska till psykologen idag och jag kommer berätta stolt att jag kört motorväg igen :) inte långt och inte snabbt men skit samma jag har ju kört :)

men jag återkommer senare, känner mig lite stressad :S

tjing tjong

När de va Tina och Andrea mysdagen!



Här är lite bilder från i måndes, som jag skrev i ett annat inlägg så köpte vi melon för fem kilo haha och jätte goda vindruvor, men dom ser inte så goda ut på bild, typ mögliga men de va dom inte :) och så duka vi ju jätte fint haha nä skoja men varför Tina har fotat ett lik på tv förstår jag inte :S

aja mysigt va de iaf :)

vad ska jag äta för middag?



Ohh vet inte alls vad jag ska äta till middag idag, hmm!Åt bara melon till frukost så jag är hungrig redan haha!Måste komma på nått jag kan äta!aja tråkigt inlägg på bloggen men dom måste också finnas :P

Motorväg och annat mys!

Igår vid fem tiden träffa jag lilla Tinis, vi hämta bilen på olympia och stack sedan till väla. Jag köpte en fin svart kavaj, en sån man trycker på så kommer de tvål ur den haha  kommer inte på vad de heter just nu och såklart ett par örhängen (sälla). mm älskar örhängen!!
Lilla Tina köpte en tubtopp och ett par underkläder, haha om någon vill veta vad vi köpte :D!
Klockan bara typ sprang iväg så vi satte oss sen och åt lite, mm sallad, Hon är en tonfisk så hon åt tonfisk, jag är en räka och åt räka :)
Och sen när vi sklle hem, så hända en jätte grej som gjorde m ig såå stolt och glad över mig själv!!!
FÖR JAG HAR KÖRT MOTORVÄG, FÖR JAG HAR KÖRT MOTORVÄG, FÖÖR JAG HAR KÖÖT MOTORVÄÄÄÄÄG, FYYY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!
haha!

De va första gången efter min krock på motorvägen och jag e så glad att ja äntligen våga, klart de va en jäkla obehaglig känsla och det var inte långt vi körde men skit samma, jag har gjort de nu :):):)

Sen stack vi till ica maxi, köpte vindruvor och fem kilo melon :S haha blev billigast att köpa en hel.
Efter de mös vi hemma hos mig, bara kolla film och åt massa frukt :) nyttiga är vi!!
HAha just de ja, sen satt vi skit länga och kolla på alla blixtrar, vi försökte fota men de gick inte haa och så fort man vände sig om och skulle ge upp så kom de så klart en mega blixt :) aja
Sen vid tolv tiden körde jag hem fisen och hämtade jonathan och killarna från olympia, dom hade varit i göteborg och sätt fotboll!

jaha de va min dag igår :)

nu ska jag träffa denna damen :)



Vi ska ha en mys eftermiddag/kväll :) Jag och lilla fina tina :)

Underbara sol :)


Guuudd vilket härligt väder, skit varm ju! Sitter på balkongen och dricker is vatten och äter en persika :) skulle mest bara komm in här och säga hej :D
Denna sommar bild på mig är från bulgarien -07 :) Hahaha om man tittar närmare på bilden tror man att det är svett som rinner ner men jag lovar det är det inte, hade precis hoppat upp från poolen när jonathan fotade :)
Nu ska jag njuta av solen ett tag sen ska jag nog ringa och väcka Tina :)
Hörs senare

Godnatt förresten :)


Imorgon ska jag nog träffa tjejerna, iaf Tina :) Blir kanske bio också på kvällen med sabina och Tina, sex in the city :D
Men jag berättar mer imorgon, jonathan kallar på mig :)

sov gott

Slapp Söndag!

Har precis laddat ner lite musik till datan och min mp3! Nu ska jag väll sätta mig vid tv lite med jonathan och bara söndags slappa :) som jag har gjort hela dagen typ!skönt! Har haft sköna slapp kläder hela dagen, precis så som en söndag ska vara!

Funderar på vad jag ska göra med mitt hår, det är så långt nu, verkligen långt! De e klart jag kan ju göra mkt roligt med de, lockar och massa fint, men de blir jobbigt i längden! Fast jag hade ändå inte vågat klippa av de haha, feg är jag!Hmm får se om jag kommer på något roligt med mitt hår :P

nä nu ska jag fortsätta slappa med min jonathan! ha de bra folket :D

tjaoouuh

Lite bilder från igår :)


    Lite bilder från Sabinas och Robins inflyttningsfest :) Fler bilder finns på bilddagboken :andream

Igår va de fest :)

Robin och Sabinas fest va bra i deras nya lägenhet, synd att jag inte kunde följa med ner till stan, bajs rygg! Men det var kul ändå!
Lägger upp bilder lite senare idag, lite här och lite på bilddagboken!

Hallå de regnar, vad händer???

Denna bilen är nu såld!



Nu har Jonathan inte sin ögonsten mer, han får nöja sig med mig nu haah!Nä skoja, vi ska titta på en ny idag, men visst är det lite sorgligt!Den va ju faktiskt unik och väldig sportig och fin!men men vi får se vad han köper nu, vi har ju volvon också haah :D

goood morgon :)

Idag vakna jag och nissen här hemma redan vid halv åtta, har lite att fixa idag eftersom vi ska sälja hans bil, killen kommer och hämtar den om en halv timme typ!lägger upp bilden se hur jonathan oärla såg ut :)
Ibörjan gilla ge inte den eftersom färgen är ganska extrem om man säger så och ljudet är ganska högt. Men det är en riktg sport bil så dom låter väll så. Men men ju längre vi hade den så börja jag också gilla den lite, den är faktiskt väldigt fin om man tänker efter,haha! aja ni får se sen!

tjohooaau

jag lovar, ska titta film nu!!


Okej, sitter fortfarande här men nu lovar jag på riktigt att jag ska gå, för nu ska jag se film

hmm vad ska jag se?? ohh gud får typ panik på mig själv, nu ska jag ta tag i mitt liv!

hejdå puss

Jag för ett tag sen, skulle på fest och fixa mig lite :)



Nä nu ska jag titta film :) lovar, får bara inte tummen från..

God kväll God kväll

Jag älskar detta sommar väder, det är helt underbart!!Äntligen har sommaren även hittat till Sverige, hoppas bara de varar nu!aja..

Vi får även se vad jag kan hitta på nu när jag är sjuksrkiven, inte så mkt men pallar inte bara ligga i sängen och vila som jag ska göra, inte i detta fina väder!

Nä nu ska jag titta på någon film men vi höres och göres!

Tjaaoouu

hej svej i lingonskogen!

Gud vilket härligt väder :) började morgonen med att sitta på ballkongen och njuta av solen :) ska nu hoppa in i duschen och sedan sticka till läkaren för att få papper på min sjukskrivning och för en liten undersökning igen. Sedan ska jag väll mest hem och vila min rygg ett tag. Efter mitt vilade blir de en liten runda ner till stan för att träffa Tina, ska bli skönt att se vänner igen efter en vecka ligga döendes i sängen!Vi får se hur länge ryggen pallar med stan, Sen blir de väll hem och vila ryggen, igen!

Glad sommar!!

Går kvällens nyttiga kvälls mat :)



Hahaha känns som rubriken lät jättekonstig, men iaf igår kväll så åt jag en jätte god tonfisk sallad men tomat, majs, sallad, fullkorns pasta och tonfisk såklart :) och en liten hemmalagad fil dressing men vitlök :D mm mammaba vad de va gott :) Men som ni ser så råka de bli en mega jätta potion, först tänka jag, jag äter så mkt jag orkar så sparar jag resten till jonathan haha snällt va, men när jag var mätt var allt så grisit och blandat så han hade nog inte velat äta de :) men det är ju tanken som räknas!!

ikväll ska jag laga spenat :D det är de bästa jag vet! Men jag vill inte ha potatis till, det är inte nyttigt..hmm måste tänka rejält nu när man inte får träna!!något tipps på vad man kan ha till spenaten som är NYTTIGT!!!??ja ska allt visa alla där ute att jag kan gå ner i vikt utan att träna, de e svårt men de mååste gå! Inte för att jag är tjock eller så men vill ändå vara smalare, som en spik,går de??!

går de bra om jag skriker så högt jag kan!!??

Jag hatar att jag har fått träningsförbud, jag vill så gärna!!Hur kul är det att inte få röra sig, knappt cykla får ja ens och bara gå korta sträckor..ohh man blir så trött och ledsen!Smärtan vill jag inte ens prata om, blir fn bara värre!ska konstakta min läakre imrogn om akut tid och sen ringa min försäkrings nisse, kommer ju bli sjukskriven nu resten av sommaren, hur kul känns de??

ohh vad jag deppar och gnäller, funderar på att gå en runda men ja....hur långt vågar man gå och hur långt får jag gå. Jobbigt att jag måste tänka på hela tiden nu hur jag rör mig och hur länge jag rör mig!!

Tänk att allt bara kunde bli så jobbgt, tänkt att de känns som hela ens värld bara rasa på några månader!!mer och mer och mer!

Om jag ska vara 'ärlig så har jag faktiskt inte lust till något alls längre!
men de känns skönt att få gråta ut säg hos en psykolog med allt skit man går och bär på. Känns verkligen som hon bryr sig, jätte skönt!Hatar att den olyckan gjort mig så deppig och de blev inte bättre av dennna skit skadan!!

ahhhh faaan vaaad jaaag gnääälleerr oochh haaatarr miiitt liiv föör tilllffäälleeett!!bläää

aja hejdå

Frukost på ballkongen :)



Lyxfrukost på ballkongen med jordgubbar, banan skivor, melon, isvatten, bullar och nuttig müssli :) så mysigt!!

De var inget roligt....

Jaha kom nyss hem från sjukgymnasten, och såklart fick jag inget roligt besked. Min ena disk har förflyttats och sitter inte alls va de ska, och eftersom jag har fortsatt träna efter olyckan har min disk blivit sleten och inflamerad. Så nu får jag inte träna på ett långt tag, och jag fick inte göre de och de och de och de...blblablabalaaa annars kunde de bli farligt för mig!
Ja men han har väll rätt, ryggraden är inget att lika med och den får vi va rädda om!

Blir bara så argatt de va en sån stor sak, jag trodde de skulla vara en lite sak som satt i klämm eller nått!men nix pix!!

och ont gjorde de när han tryckte och drog och typ la sig på mig för att knäcka till min rygg...ajaj

nu ska jag göra en god pasta sallad med tonfisk, nyttigt och gott!!


Jag säger de en gång till, jääävla krock!! och jag vet jag gnäller, men va fan ska man göra!?!?!

Dags för sanningen

Idag ska jag till den sjukgymnasten som tydligen ska vara super duktig, jag hoppas verkligen de för jag pallar inte ha ont i ryggen hela tiden!Att inte ens kunna sitta still fem minuter när man ska titta på tv och att man hela tiden måste ändra ställning på hur man sitter osv, tröttsamt! Får se vad han gör med mig idag, hoppas jga inte måste sjukskrivas eller nått!blää

Igår skrev jag inget på bloggen för igårva det en jobbig dag, jag hade bestämmt mig för att köra en liten sträcka på motorvägen igen eftersom jag inte vågat de än sedan jag krocka (21 februari). Jag gick och tänkte på de hela tiden och var jätte nervös hela dagen. Jag och sa för mig själv "de va inte ditt fel att du krocka, du va på fel plats vid fel tillfälla, du kan köra på motorvägen igen".
Tiden närmade sig och jag fick mer och mer ont i magen, samma känsla kom upp, jag hörde smällen i huvudet hela tiden och såfort jag blunda såg jag mig själv i olyckan igen. Jag kände samma känsla och de va såå obehagligt, men jag skulle ut iaf, för de hade jag bestämmt.....

Jag körde mot motorvägen, vågade inte samma stracka somdär jag krocka men ville köra "samma sträcka" fast andra sidan på vägen. Jag körde mot skylten och kände att jag fick helt svårt att andas, min pojkvän satt brevid och försökte lugna mig. När jag såg motorvägen framför mig började jag skaka, panik gråta och blev helt förstörd. Jonathan sa till  mig "stanna älskling, du behöver inte klara av de redan".

Såklart stanna jag och bi bytte plats. Resten av dagen igår mådde jag så dåligt, jag var så besviken på mig och mådde så illa för jag hatar att veta att krocken kan bestämma över mitt liv!

Jag är så ledsen och besviken att jag inte klara de, alla hemska minnen bara flög runt i huvudet igår!Så igår kretsa jag igen i min egna lilla värld med alla tankar.

RSS 2.0