Fotboll!

Nu är de snart fotboll så jag ska placera mig framför den store tv:n och slappa!Undra vem som vinner..hmm två bra lag!Ska bli spännande, hörs imorgon bloggen :)

tjooo

Livet..

Är inte de väldigt konstig ibland?LIVET! Vem har bestämmt hur jag ska leva och hur du ska leva, vilka vi ska bli och hur vi ska fungera som människor. Det är nog en fråga man aldrig kommer få reda på. Men de konstiga är att vissa kan ha sån jävla tur och andra kan ha otur hela tiden. varför kan man bara inte bestämma själv att man vill vara ett "turmänniska".

Vi vet aldirg vad som kommer hända i våran framtid, vad som händer om precis en vecka eller vad som händer om två minuter, vi kan inte styra våra liv. Våra egna liv.

Vem e de som styr?vem är de som styr att vissa får sjukdomar och vissa förlorar sitt barn eller vem styr att man är med i en olycka! Vem styr att man är rik, har ett lyckligt liv och är helt frisk!

Världen har så många frågetecken och visst är livet orättvist!

Jag för några dagar sedan, skulle träffa tjejerna i stan :)



Nagellack: Viva la Diva (sommar rosa)
Tunika: Kommer inte riktigt ihåg vart den kommer ifrån, kanske Hm eller Gina tricot
Örhängen: Hm
Svarta Jeans: Gina tricot


Jävla rygg, jävla krock, jävla gnäll maja!


Tack tina för du fanns för mig igår när jag var ledsen

Tre par nya skor :) inte illa!!

tjeeeenis peeenis! Idag har jag jobbat, efter jobbet var jag och jonathan och kolla olika bilar, han har ju sålt sin fina bil :S jaja kommer en ny snygg ju! Sen stack han o handla mat och släpte mig vid en skoaffär där ja hitta mig tre snygga skor För att ställa i min samling :P när vi kom hem tog vi en cykelrunda eftersom jag hade så fruktansvärt ont i ryggen! På måndag ska jag till en speciallist som ska titta närmare på min rygg efter krocken, får se vad han säger!

ikväll blir de tacooosss :D

tjoohej

Hej bloggen :)

Idag är jag ledig, sköönt!Har en del att fixa faktiskt, men till eftermiddgen blir de mys med tjejerna :)Jätte kul!Hatar när jag vet att jag måste fixa massa jobbigt, ska ringa sjukgymnast för min rygg, skicka in papper eftersom jag fortfarande har ont efter krocken, så får jag pengar för de via min försäkring. Ohh bäst att börja nu! 

tjaaaoouu

Livet


Livet kan även ha sina goda stunder, när man vet att man inte behöver älska sig själv för att bli älskad av någon annan..

fixar dag!

Idag har jag och jonathan haft en riktigt fixar dag, städat som två idioter och golvet blänker så fint nu :) tjuusigt! Just nu håller jag på att tvätta och jonathan diskar, så duktiga vi e va ;)!! Jag har lugnat mig idag från mitt utbrott igår hehe! Ringa min försäkringkassa idag från krocken och dom skickar mer pengar för skadan, känns skönt faktkt, att man inte behöver betala för smärtan utan att man får pengar för de!! aja ....ha de bra folket

bilolyckan den 21 februari..

fan vad jah hatar de datumet, 21 februari! den dagen i resten av mitt liv kommer jag bara vilja gräva ner mig under jorden! Jag har så fruktansvärt ont i min rygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen o allt folk som säger "men gumman, de kommer bli bra ska du se" kan lika gärna skita i att säga för de dan fortfarande inte bra o de hjälper inte ett skit. Förlåt om jag nu verkar otrevlig och en sur kärring men jag pallar inte den smärtan. Den går på nerverna om man kan säga så! Folk som nu är ute o kör påverkade eller utan körkort borde skämmas o sen bara stick när man ser att bilen snurrar flera varv på motorvägen! Jag hoppas den personen lever idag med skulderkänslor i resten av sitt liv eftersom jag måste leva med smärta!!!

Min midsommar outfit :)


God morgon Sverige!

Igår va jag som sagt på fest hos emma, de va najs!I början va de lite stelt men efter någon timme blev de bra, för bra för mig :S haha jaja inte bara mig faktiskt! MEN kvällen sluta väldigt bra tycker ja..hehe!

Skulle ju fota en massa och lägga upp, titade på bilderna precis, inte en enda är på mig:) haah men jag får fota min outfit på golvet eller nått :P

nu stack jonathan precis med sina kompisar till köpenhamn, han kommer väll hem i natt någon gång! så jag passar på att slappa för mig själv i lägenheten :)sköönt

Hoppas ni hade trevligt igår folket..

hejs


fest, fest, fest + glad midsommar!

Helluu gött folk! idag har jag jobbat, nu e jag ledig i tre dagar. Så underbart skönt! ikväll är de midsommar fest hos emma, ska bli najs bajs. Lägger upp bilder sen på hur jag såg ut o lite fest bilder kanske!

ha en trevlig midsommar

Min kärlek, så roligt/mysigt ihop. Vi delar allt, älskar att skratta med dig!


Hemma igen

Kom nyss hem från jobb, jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende, är fast anställd men eftersom jag började studera för ca sex månader sen så jobbar jag bara nu på helger och på sommaren. Bra med pengar när man studerar ju :)

Iaf så jobbade jag ikväll med cathrine, haha vi har så mkt skit för oss!jätte roligt har vi haft o skit har vi snackat som riktiga kärringar- har du hört de o blabla bla haha!

under hela kvällen har jag försökt ringa min käre påg här hemma men ingen har svarat. (han går upp halv fyra på morgonen och kommer hem vid två/halv tre så därför är han jätte trött när han kommer hem) han brukar då sova en timme typ. När jag kom hem nu vid nio sover den jäveln fan fortfarande haha så trög, han sov som en stock, min söte bäver :)

nej nu ska jag sättas mig hos han i soffan o pussas lite:)

hejsvej

Nu har även jag blogg!!

Där ser man, jag har alltid sagt att jag inte skulle skaffa mig en blogg men titta, nu har även jag en blogg. Min blogg kommer handla mycket om mig själv, litte om mitt liv osv. Typ som alla andras haha!

Just nu i början är allt helt nytt men jag ska nog komma in i de :S

Ha en bra dag / andrea

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0