mina ögon...



nä nu börjar mina ögon bli trötta. och jag vet, det blev inget plugg idag haha men det tar vi en annan gång :P

skål och snart är det godnatt för min del
tjoohoo länge leve livet..eller nått

pang pang sa de.

jaha då har man tittat på tv, målat naglarna osv. Alltså gjort allt möjligt utan att plugga! bra Andrea bra!! haha men vafan, man kan ju inte alltid plugga, ibland behöver man ju lite tid för sig själv....det tycker jag iaf!

pang pang vad ont i ryggen jag fick nu, jäkla bilolycka..men ska snart till ortopeden får se vad de säger då...

näheee, ska jag ta fram pluggpappret och läsa lite..ahaha nä fy vad tråkig jag är nu!

Bilder på mig just nu.

haha såhär kul kan man ha när sin pojkvän är på jobb och man sitter ensam hemma :) haha



jag just nu :D

Lite dåligt.

Har inte skrivit så mycket i helgen, illa illa :P
Iaf så i lördes, då jobba jag kväll och det var skit roligt för jag jobbade med världens roligaste haah som vi skratta och tramsa, jag kom väll hem vid hmm 21.00 typ och då titta jag och jonathan på massa film, jag var skit pigg och la mig inte förren vid 01.30 tiden och det var ju inte det bästa när man skulle upp 06.00 idag :S haha men de funka, lite trött men det gick.
Idag, söndag har jag då jobbat såklart och efter jobbet  åkte jag till mina päron där även min syster befann sig :) vi julbaka och skratta jätte mycket, gick promenad och åt god mat!
Nu sitter jag här i soffan och tittar på tv, borde ju kanske läsa igenom de jag ska redovisa om imorgon, men har varken lust eller ork!

Lite irreterad ikväll känner jag, jag önskar ju så gärna att de hade funnits men frågan är ju OM det finns, har sätt de på tv i andra länder..hmm ni undrar säkert vad jag pratar om men det är bara bara bara min hemlis!men ohh jag vill så gärna!!

Festen igår..bilder, osv..

Blev mest bara förfest för min del igår haha, kom hem redan vid tolv! De andra ville dra ut till ett ställe och jag blev lite orolog att jag inte skulle komma/hitta hem efter det så jag drog hem.
Jonathan och ica nissarna var och bowla igår och efter de skulle de ha en liten fest hos jonathan, men när jag kom hem var det ingen liten fest haha, överproppat med folk, mega fulla och allt möjligt! men men det är smällar man får tau, bara de hade trevligt så!
Så jag kom ändå i säng först halv tre tiden....Här nere är lite bilder på festen i lund jag var på igår, haha inte så många och ingen på mig :P


Idag jobbar jag kväll, så vi hörs kanske senare vid 21.00 när jag kommit hem?!?! kanske kanske...:)

ha en bra dag annars :)

ingen bra rubrik?!men utgångslista har jag!

jaha nu har man varit duktig och både pluggat och städat :) skönt att tentan är iväg skickad! Jonathan är just nu på ica maxi och handlar, sen ska ha till väla och handla jeans, kan ni tänka er..jag orka inte ens följa med till väla och shoppa!!Är jag sjuk?!
hmmm

NU ska jag hoppa in i duschen och sen får man väll börja bestämma sig för vad man ska ha på sig ikväll! Jag vet det är ingen bråska men lika bra att börja lite smått :)

Sen får jag väll också göra min lilla vanliga utgångslista haha, jag har lätt för att glömma saker när jag ska ut, så nu skriver jag alltid upp på en lapp...

* mobil
* pengar
* legg
* studentkort
* busskort
* cider/eller vad jag nu ska dricka
* kamera

ja typ sånt :) haha trög!!


iaf ha en trevlig kväll för de ska jag ha

tjoohoo

Glömde ju skriva en sak haha :)

Jag åt världens godaste sallad med syrran igår på stan i lund, fast har ju såklart glömt vad stället hette..hmm typiskt mig!!
Jag åt en laxsallad som var jätte fin och god :)



Detta är en bild från google :) haha så min lax sallad såg mycket godare ut :S

Nu är det fest...igen.

Igår med syrran var det mysigt och kul, först plugga vi lite sen stack vi ner till stan (lund city :) och handla lite julklappar, jag köpte till jonathan, så nu är jag klar med honom och sen köte jag till lilla farmor :) så dom två är helt klara!
Faqst det är ju lugna puckar!

Ikväll ska jag på fest i lund, igen :) roligt roligt! Jonathan ska först bowla med ett helt gäng från jobbet och sen drar dom hem till oss och festen fortsätter här hemma, men jag är ju i lund så de blir ju perfekt!Fast jag måste ju ta sista tåget hem så jag är ju hemma i lägenheten igen vid 02.30 i natt, fast det blir lagom, ska ändå jobba imorgon och söndag :)

Nä nu ska jag städa lite och sen får jag väll skicka in tentan till lärarna också, hoho!


ändrade planer.

Sticker till syrran nu vid tolv istället för någon timme senare, vi ska först plugga tillsammans och sen gå på stan och julshoppa :) fast jag är ju typ klar med mitt arbete, jag ska mest bara läsa igenom de, så vi får vällö se hur mycket plugg de blir ;)

nu nä ska jag äta upp min clementin och sen hoppa in i duschen :D


nu räcker de.

nä nu har jag suttit vid datorn allt för mycket idag och pluggat så jag har så ont i ryggen nu, måste ut och gå en runda, ska fråga jonathan om han vill fälja med, är ju mörkt och läskigt ute :D ahha

Imorgon eftermiddag ska jag till lund, ska träffa syrran på stan :) vi ska handla julklappar ihop och förmodligen sätta oss på ett bibliotek och plugga lite :) Fast har ju typ gjort klart uppgiften idag så det är skönt!!


premenad nu, hejsvej :)

Så jävla grym.

Måste ju bara säga de igen, men det är ju perfekt pluggväder för mig haha, om solen hade varit framme idag hade jag säkert gjort massa annat, typ varit på långpromenad just nu eller något liknande. Men istället sitter jag flitigt i köket och skriver fingrarna av mig på datan!! jag är ju bara så jävla grym. hmm men man ska ju få Godkänt också :)
Fast allt löser sig, de blir säkert bra!!
Nu börjar jag bli hungrig, har ju inte fått i mig så mycket idag, glas vatten och en skorpa är inget att skryta om!!
Så nu ska man ju bara hitta på nått litet lätt, snabbt att äta, makrill hade ju varit sjukt gott men det har vi ingen hemma :(
Men vi får väll se vad jag kan trolla fram :)


Såhär sleten ser jag ut när jag pluggar haha :)

Min dag ser ut såhär.



Gog morgon :) idag vaknade jag 08.15, såklart när man är ledig!! Men ska ju ändå plugga idag så bra att jag kom upp.
Som jag skrev precis så är det bara massa plugg som gäller idag, kanske en träning också och på kvällen bonde söker fru :D

Har tänt ljus och sitter här nu i soffan med en filt och datan i knät, ser ut som de regnat/regnar uteså det är massa slask och trams!Lika bra att stanna inne att plugga. Konstigt nog känns det bättre att plugga när det är dåligt väder än fint, när vi hade våra anatomi tenta förra terminen var det varmt och fint väder ute, då va det tur att jag hade både ballkong och nära till gräsplättar runt omkring mig!Skönt att inte bo mitt inne i city utan en liten bit ifrån!

nä nu får jag nog sätta mig en i ettt annat rum, detta är inte bra för ryggen min!

hörs senare, nu är det knäckebröd och plugg :)

mysigt :)



Var jätte mysigt att göra julkransar i år igen, men innan vi börja så var vi ju på väla och åt sallad..mmm gott!Sen på flowerteam och handla allt fint pynt :) så mysigt vi hade de, vi drack även glögg och åt peppar kakor!

Nu när jag kommit hem ska jag forsätta mysa här hemma, ska titta lite på tv med jonathan och bara ta de lungt, imorgon börjar plugget och allt allvar :S men det ska väll säkert också gå bra :)

nej, nu kallar tv:n

tjoohooo

kvällsmys och julpyssel.

Hoohoo i stugan!
Skoldagen idag var ok, jag skratta mycket som vanligt haha men nu när man kommer hem och ser bokhögen framför sig får man ju lite smått panik..bläää men jag tycker jag ligger i bra tid så de är ju skönt :)
Snart ska jag ha myspys julmys med två vänner :) ska bli roligt, vi ska göra julkransar som förra året och dricka glögg.
Alltid bra att man har vänner man trivs med, tack för att de finns! Men innan jag myser med dem så ska jag och jonathan betala räkningar :D tjoo hej alltid lika skoj för alla!!

varför kunde inte allt vara gratis?eller alla vara rika?? Fast jag vet att pengar inte gör en lyckligare för de, jag har ju ett underbart förhållande, en super fin lägenhet, en underbar familj, en underbar utbildning och masssa massa mer!!

ha en trevlig kväll för det kommer jag att ha!!

:´(

Usch ingen bra kväll, är irreterad och allt, orklar inte..blää!!Så mycket plugg, vänner som sviker och allt skit just nu!! men men jag får väll se livet lite positivt :)

hmm nått förslag på man kan äta ikväll :D??!?!

Min kärlek



Här var vi små, men ändå jätte kära :)

Söndag.

hej svej i lingonskogen..

Idag är det julskyltning på råå, och det är en tradition i Jonathans familj att släkten träffas hos jonathans mormor som bor på råå. Då har hon bakat typ 100 olika kakor eftersom hon har jobbat på konditori. Det är skit gott men man blir ju såå mätt!!

Innan julskyltningen ska jag till mamma och pappa för att göra en intervju till skolan, så de blir både mys och lite lite lite lite plugg idag :)

nee nu ska jag ringa mamma :)

Dagen.

Idag har jag varit i stan med Ida och Malin, mysigt!!Först besökte vi vår gamla skola och alla lärare var såå glada för att se oss igen :) sen åt vi sallad och efter de fika på eh! När jag kommit hem såg jag och joanthan prison break, hade inte hunnit se den än och fyyy vad spännande de sluta..gahhh!

Ikväll ska jag och jonathan laga kyckling så de ska bli nyttigt och gott
Har ananrs riktigt ont i ryggen ikväll :( ohh så trött jag är på detta...

I Går med fest och allt.

Hej från en jätte trött tjej, igår ahn jag inte skriva något här..
Så får väll berätta lite då :P vintern kom ju på bara några sekunder om man säger så haha, snön bara kom i stoora mängder, mysigt för de som skulle sitta hemm en fredag kväll men INTE om man skulle ta sig från helsingborg till lund på fest!! men men ut i stormen skulle jag ju, med strumbyxor som sedan var lika blöta som ett hav!!på resan till festen hände massa galna saker haha tur jag hade Sofia med mig som mötte upp mig i lund, vi fick ju skäll av en busschaufför haha och på bussen halka jag med mina klackar och gick ju nästan ner i ett "vackert" spagat!!Som tur var satt där än tant som jag höll fast mig i :S heh ouups!!

Festen i går var galen med massa skratt, galenskap och massa hemligt ;)haha en riktigt rolig kväll så de var ju värt att komma i en strom!! tänkte lägga upp lite bilder, men har ju en bild som jag verkjligen inte kan visa haha då dödar hon mig!!snusk unge är vad hon är!!



sådär de va lite bilder från igår, de översta, är från emelias studentkorridor (hon är på sista bilden) den andra bilder är från en annan fest högre upp i huset :P jag sitter med min tvilling på en bild :) båda fyller år 870126 och går i samma klass haha konstigt de kan bli :)

nu ska jag snart träffa ida och malin sp får väll ta mig en dusch så jag ser lite piggare ut från gårdagens vilda natt!!

kiss på golvet, eller?

haha jag e ju bara för söt om jag får säga de själv :P
Innan satt jag då här i soffan där jag sitter nu också :) pratade med sofia i min klass på msn (hade ett tjockt ljus tänt i fönsret, som stod på fönsterbrädan) helst plötsligt hör jag ett ljud, precis som om någon kissade högt...jag fortsätter skriva och tänker bara, oj vad någon kissar. Efter ett långt tag och ett långt kissande börjar jag tänka till lite, kommer då på att jag är ensam hemma och jag kissa ju inte, hymm vem kan de då vara tänkte jag!!Tittar då åt fönstret och ser du att där RINNER de stearin på vårt fina trägolv, en mega pöl!!! så där ja, vad jag har gjort efter det behöver jag nog inte skriva, skrapa skrapa skrapa!! nice

men seriöst vad trög jag är att jag tror att någon kissar så högt och länge, så är jag ju ensam hemma, vem skulle de varit som kissa ANDREA!!!!herre gud!!

fick mig ett gott skratt iaf och ett "gott" extra jobb!!

nä nu ska jag äta min bakpotatis med majs och tomat, sallad :D kör en vegatarianare ikväll!!gott gott

Jobbiga samtal.

Har nyss varit på de hemliga stället, usch vad jobbigt det var idag..hatar att må som jag gör...
men men ska inte gnälla här för det är bara tråkigt, jag gör som jag brukar..stänger in och låser!

Iaf lite till måste jag klaga haha, min jäkla hand*e*are som jag hade är den stelaste och otrevligaste människan jag träffat , ok alla fattar nog vart det står men man vet ju aldrig om hon läser min blogg haha, men men frå väll bita ihop och gå dit i december...

jaha nu borde man ju plugga...men jippi vad jag inte orkar de just nu efter denna jobba eftermiddag...blir väll lite vila och sen lite plugg senare...

ha en trevlig kväll i detta mysiga väder :P

inget vidare ikväll.

har helt sjukt ont i ryggen ikväll, hur ofta ska jag behöva skriva/säga detta...JÄVLA BILOLYCKA!!
kan inte sitta, stå eller ligga ikväll..allt gör ont och inte hjälper medicinen, läkeplåstret eller ryggskyddet idag :/
bli så deppig.

Hi ho nu är det mycket fest.

oj oj nu är det mycket fest inplanerat i mett livs schema...vi börjar på fredag!sen fortsätter det mer och mer.
hej hopp..

idag var det skola och vi hade seminarium hela dagen, redovisningar hit och dit och en massa diskussioner. Skönt vi sluta tidigt iaf, nu sitter jag här i mörkret med massa tända ljus (ok jag erkänner, bara ett tänt ljus) och njuter av att vara inne när det är så kallt ute...
ikväll är det bonde söker fru så då sitter jag spikad i soffan som en spik (vad annars)

flummigare inlägg får man leta efter,även  flummigare person!

hej hopp..

likheter?

efter mitt sista inlägg stack jag sedan till märta där även emma fanns :) vi låg mest och snacka och skratta som bara den :)mysigt!!

när jag kommit hem lagagade jag och jonathan lite mat och har nu kollat på filmen 50 first dates,
har sätt den flera gånger, men var ju typ inget bättre på tv!!

Ganska många säger att jag är lik den skådelsepersakn som är med där, Drew Berrymore. Hmm typ leendet och hennes mun. hmm men jag vet inte, kanske svårt för er som läser min blogg och inte känner mig och mitt leende :) men jag lägger ändå upp några bilder på henne så ni får se vem jag menar :)


trött som en gurka.

ohh vad jag e tröötttt, sov inte så mkt i natt och gick upp vid klockan sex!!helt slö nu, har spelat tv spel med jonathan och borde ju vara bra om jag plugga lite på redovisningen imorgon, jag vet ju typ vad jag ska säga men lika bra att läsa igenom de några gånger...men orkar, var är den!?!

Jag och Theresa (min storasyster) har iaf bestämmt vad vi ska köpa tillsammans till mamma i julklapp, nu ska vi bara se vad man kan hitta på till pappa, jag har ju en ideee men?ja vi får väll se :)

jaha ska man ta tag i sitt liv?

julen.

ohh julen e ju bara så mysig, när de är snö och att bara krypa ner under en filt med massa tända ljus och mysig julbelysning, känna doften av juldoft :P eller nått hehe och massa mys!! Och jag bara äslakr att vi alltid firar julen i östterika hos min farmor, alltid massa snö och vi bor i en dal med massa skog runt om oss och du hänger snön så fin från träden, ser ut som en saga! bara älskar de...ohh vad jag längtar till den 20 december, att få se min älskade farmor igen och få fira en rikig österrikiskt jul!!

Lite bilder på hur julen kan se ut i österrike (gamla bilder från några år tillbaka)

inte mkt sömn.

blir inte mkt sömn inatt, ska hämta joanthan, joel och hans två kompisar vid två tiden, ska mköra dem hem efter koncerten, går inga bussar och taxi för att bara komma hem e ju lite onödigt, då kan lika göärna jag komma och hämta dem. Fast ska ju upp klockan 06.15 så inatt blir de ca tre timmars sömn...mm trevligt!!

jaha vad ska man hitta på nu då :S??

den är nice ;)

en fin kjol jag har hemma, som jag verkligen bara älskar :P

idag.

Idag gick jag upp vid ca halv nio tiden, satte mig direkt vid datorn och titta först runt lite :) sen börja jag plugga och snacka lite med emilia på msn :) men vi snacka bara plugg så de e ju lungt  :P ha ha
hmm funderar på att äta frukost, börjar ju bli lite hungrig...och att plugga engelska tjocka böcker utan något i magen är inte roligt, men just nu har jag ganska bra flyt på plugget och då skulle de ju varqa synd att stoppa för att äta :S haha vilket probleeemmm!!

Idag är det iaf mkt plugg som gäller och senare ska jag träffa tina, vid 15.00 tiden tror jag, vi ska väll fika och snacka lite skit :) kanske kolla i någn affär och sånt mysigt/skoj.

Jontemyra ska ju på koncert ikväll i köpenhamn så han står ju där och hoppar och skriker hela kvällen, kommer väll hem vid 02.00 tiden då jag säkerligen ligger och snarkar i soffan haha brukar somna där så får jonathan nästan bära in mig till sängen så trött jag är!

så de blir en mysig dag idag (när jag pluggat klart :S)

poker face.


nu såå är jag trött.

usch nu känner jag att ögonen börjar bli mindre och mindre...börjar bli ganska sugen på att lägga mig och snarka högt!!högt och så högt att grannarna hör!! men jag sitter ändå uppe ett tag till :) puhh om jaG  inte somnar här i soffan!

Nu ikväll har jag mest bars suttit och tramsat mig vid datorn, tittat tv och faktiskt pluiggat en del :) duktigt av mig om jag får säga de själv..
imorgon är jag "ledig" eller självstudier heter de ju men jag tycker ledig låter bättre haha, fast ska ju plugga imorgon hela dagen och sen sent påå eftermiddagen träffa tina min fina :)

nu usch nu blev jag ju ännu mer trött!!

Helgen.

Igår:
jobba jag och tjäna pengar :)på jobbet åt jag bara en liten tallrik fil så var ganska hungrig när jag kom hem, så jag och jonathan gjort något lätt, lax i ugnen med sallad till..mm så nyttigt och gott, älskar de!!

Idag: jobba jag igen och tjäna pengar :) funny funny!När jag slutade vid halv tre kom även mamma och pappa hem till mig, dom åkte nyss, mamma och pappa laga gott kött och sånt :) satt i soffan, titta lite tb och lite bilder så de va musigt opch skoj.

jaha vad händer nu ikväll då, hmm skulle ju vara gsnak smart om jag plugga lite men har jag orken till de ikväll, de e ju frågan!! haha

usch hatar att böckerna är på engelska!!Allt tar mycket längre tid....

hej jobb.

sådär nu ska jag köra till jobb om ca 45 minuter, ska jag nu börja plugga lite eller fixa håret :S ha ha de e ju frågan..känns inte lönt att börja plugga, hinner inte mer än att komma igång och sån ska man köra....
nejj nejj plugga frå jag göra efter jobbet :)

intressant inlägg va :D




så här ser ja ut på mitt jobb :)

Lördag.

Helt sjukt vad tiden går fort, helg redan!! Men denna helgen ska jag jobba på mitt äldreboende :) ska blir roligt att träffa mina små pensionärer igen, ser de numera bara varannan helg eftersom jag studerar annanrs!!

Jonathan ligger fortfarande och sover, jag vill inte väcka han när han sover så sött, så jag tänkte ta mig en grov macka :) mm gott

sen tänkte jag passa på att plugga lite lite...får se vad jag hinner med innan jag ska till jobbet!
men vi hörs kanske ikävll, slutar runt 21.00 tiden :) ha en trevlig lördag

tjaoo tjaoo

HoooHooooo :P

Idag i skolan var det en lugn dag, sluta redan vid kvart över 11 :P sköönt så var hemma tidigt, sen efter en timmes tid åkte jag ner till stan och klippte mig haha, shit vad roligt sak som hände där, pallar inte ta de men kul va de :) nu i eftermiddag har jag och jonathan spelat massa tv spel :D haha söta vi är!! NU ska jag lägga fram räkorna från frysen för ikväll blir de gooda räkor :D nammi nammi!!
Helgen blir de jobb som gäller :S men bra pengar!!

God natt i party hatt. (med äckel saker i huvudet)



sådär, nu får de vara klart pluggat för denna dagen, men de känns bra!!Har varit ganska duktik tycker jag..
Kollat lite tv också men de får man ju lov :) behöver sina små pauser ju!!

usch man mår ju helt illa efter att man sett insiders, att våldta djur ...ja männsikor är ju också hemskt, inte så jag mena..men fy fan..snälla snälla, människor där ute, sluta våldta och tro att ni har någon makt att ni kan bestämma över en annan människas eller djurs vilja och liv. Vem har gett just dig/er rätten att tvinga någon till hemska saker, skada någon annan osv, dessa skador (såväl fysiska och psykiska) stannar ju hela livet ut...
Vem fan har gett dig rätten?!?

usch..

nu är de allvar....slut på slappedag.

Sådär då var man hemma igen :) Jag och Frida var först här hemma, gick en lång promenad och snacka lite skvaller och annat skoj :P sen åkte vi ner till stan och åt på haket, såå gott och mysigt!! Frida din gris, detta får vi ta och göra oftare :)

Sådär nu kallar CMOP och MOHO på mig, trevligt plugg i dessa tjocka engelska böcker :S men men tänk positivt, får ju en bra utbildning och ett bra yrke sen!!



hej plugg hejdå slappedag!! TJJooho

dagen.

Idag har jag typ bara städat och städat haha :D men de va ganska roligt, fast jag HATAR att vika tvätt!!blää!! Iaf, snart kommer Frida så de ska bli skoj, hon ska se min lägenhet som hon fortfarande inte sätt än, katastrof ju, har snart bott här i 1 år!! S>en ska nog jag och fjällan gå lite promenad och sen ta oss till stan där vi ska äta på haket :D en mysig daG!! Efter de så ska kvällen ge mig massa plugg :S läsa tjocka engelska böcker, fyyyyy!! Sens ska jag titta på bonde söker fru :D haha och även se efterlyst, minns ni att jag gjorde en anmälan om den kvinnan i helsingborg som blev våldtagen (Åkte ju förmdligen i samma bil där hon blev våldtagen,tre veckor innan) Hon ska iaf prata om själva händelsen ikväll och jag måste ju bara titta på de!!

En annan sak, så gör de så kallade "försäkringsbolaget" If mig väldigt ledsen, fick ett brev idag och jag trodde jag skulle få damp!! Hur kan ni påstå att ni hjälper människor efter olycker när ni bara är kyliga och inte har någon förståelse!!
Ni borde också krocka på motorvägen först innan ni gör detta beslut som bara sårar en!


ohh Frida, tack för du kommer och räddar min dag från allt If skit!!

God afton mina damer och herrar.

Ikväll har det varit en lugn skön sitta i soffan kväll med tända ljus och under en filt!Gött,!! plugga lite men då menar jag verkligen bara LITE!!Få bli mer imorgon innan frida kommer och sen lite när hon har gått hem.
Är ganska trött och seg nu så jag ska faktiskt snart hoppa i sängen, fast jag är ledig imorgon. men men...fullt upp imorgon så de gäller ju vara pigg :D!! nä alla där ute, nu ska jag nog faktiskt sova, lägga mig tidigt för en gångskull!!

natti nattiiii




Grattis frida till jobbet :D

Dålig jag blivit.

Oj va dålig jag varit på sista tiden att skriva tycker jag :S Brukar jag ändå blogga mycket, lovar att bättea mig! Skolan har ju börjat igen så de är ganska skönt att komma igång, fast vi har helt sinnes mycket att göra nu men men jag blir ju något bra tillslut hehe!

Igår var jag i Malmö med frida, först röntga jag bihålerna haha och som vi skratta i väntrummet, sinnes! Sen fick jag mig en vinter jacka, svart, fin och skön :P perfekt ju! Så de var en trevlig dag i malmö med många skratta trams och en del shopping!Imorgon kommer Frida hem till mig (fan blir ju aldrig av med henne) så då ska vi hitta på nått skoj i min lägenhet sen skulle vi nog ner till stan och äta eller nått, trevligt :)

haha på kvällen igår hade jag och Jonathan så jäkla roligt, som vi skratta!helt underbart förhållande!!

Idag slutade vi tidigt i skolan, mega sköönt!Så nu ska jag bara ta de lungt, sitta lite vid datorn och sånt. Så händer nog inget speciellt ikväll, eller jo ...favorit i repris jonathan :D HAHA

I fredes och lördes.



tjaooo tajjoo, lite efter nu med mina dagar märker jag så de får blir en snabb liten genomgång här va!

Ifredes kom jonathans familj, hans mamma, pappa, santoz (hunden), syrran (bilden :P), Johan (som är syrran pojkvän), joel (jonathans lillbror) och Lukas (joels kompis)! Haha där fick ni en bra beskrivning. Trevligt var det iaf, Nästan alla ville ha en party hatt på huvudet, och ni vet..hemma hos mig finns det ingen fest utan hatt!haha!

Efter alla gått så kolla jag och jonathan Prison break :) ahhh love it!!sen gick vi och la oss...

jaha och nu kommer den mindre roliga delen haha, klockan 05.00 vakna jag, mådde illa så jag gick in på toaletten, han inte mer än in och ja, behöver ju knappt säga de. Kräktes så klart!!Usch blää hata! Men dehar ju redan börjats med vinterkräksjuka och mag skit. Haha de roliga va att efter jag kräkts gick jag inte till jonte, jag säger:
- Jontahan jag kräktes :(
- mehh fy fan Andrea, lägg dig i soffan!!
- mehh jahaa..jaja
Haha sen när han vakna på morgonen kom han in till mig i soffan och undra varför jag låg där!! den grisen är ju mer förvirrad än någon annan.

Så går dagen hade jag och jonathan en lugn hemma dag, jag med magknip och sånt trams men som tur va kräktes jag bara en gång och de va på natten, så de var väll något litet skit jag fått!Skönt! jonathan och jag spela massa playstation 3, haha som vi skratta! Favorit i repris idag baby ;)

.

Jaha ska jag nu baka eller inte...det är ju frågan!Orkar jag lyftra på röven och gå ut och baka tills imorgon :) Jo men de ska jag nog göra!

Får ju besök imorgon så då får man ju fixa lite

ont gör de.



skojja min dojja så ont jag har, håller på att få mina visdomständer, ohh sån jäkla tandvärk haha stort problem va :P!! nä men gör faktist skit ont, håller på att få stycken där nere (underkäken eller vad jag ska säga) och de gör ju inte ont helka tiden, kommer i perioder då när de växer!!Och sen igår kväll har jag haft skit ont på ena sidan, jäkla tand!!

sista dagen på praktiken idag, fick godkänt och massa beröm :D

Elaka människor.

Jag blir så arg, världen är full med elaka, egoistiska människor som inte har ett dugg medkänsla för andra människor. Dessa elaka människor kan inte sätta sig in i andras situationer och bryrr sig inte ett skit om vad andra måste var med om och vissa elaka människor verkar vilja att alla ska vara lika?!?men shiit menar jag, deras hjärnceller har ju hamnat under fotet eller nått!!

Kan man inte bara få vara som man själv är, precis så som man vill vara och så som man fungerar, utan massa höga krav från omvärlden, det är en sjuk värld vi lever i, jag vet! Och detta är ju knappast något lilla jag kan ändra på, men arg blir jag! Jag har mycket tålamod men inte för dessa ego människorna som själv tror att de är så bra männsikor men egentligen bara kan sätta såg på månen och aldrig komma tillbaka, precis där de hör hemma. AAaahhh hatar att vara omringade av dessa....
kyliga, elaka,ego trippade, hjärnlösa människor!
Jag hoppas innerligt att ni en vacker dag får bli behandlade så som ni behandlar andra....

Ikväll är det bonde söker fru :D

HAHA jag vet jag är en nörd, men det programet är så charmigt, fast jag hade ju aldrig ställt upp på de haha, men kul och se när de skämmer ut såg och sånt, skrattar som en galning då!


annars så har jag väll inget nytt att komma med precis haha men om de kommer något nytt tills ikväll så hör jag såklart av mig!Jonathan jobbar ju kväll idag igen så jag får sitta och titta på bönderna själv :P

oohh en sak till, min sista dag på praktiken imorgon,..hmmm först tänkte jag pyssla nått till min handledare haha men sen tänkte jag vem fan som ville ha de!!Sen tänkte jag baka något, haha men de kan ju smaka huuuur sooom heeelst! så jag får väll hoppa in i volvon min och leta upp nått...eller va fan..ska jag baka??ohh beslutsångest!

snart så kommer han :)

nu kommer lillgrisen snart hem :) nice nice! Han slutar faktikst precis nu, klockan 23.00!Jag har spenderat tiden på att titta på tv och suttit vid datorn haha. nää ska väll prata led jonte lite sen när han kommer hem, sen är det natti natti för min del, har ju praktik imorgon och ska upp klockan bajs 06.00!! men inte så farligt, van med de tiderna eftersom jag även är undersköterska,,..

nä nu ska jag titta på 2 1/2 män :)


natti natiii så länge...

sitter här i min ensamhet.

hmm hhade inte tänkt blogga idag, har inte så mycke skoj att berätta...men vi ger väll de ett försök då :P!?

Jonathan är på jobbet (jobbar kväll) så då sitter man här i den stora lägenheten själv! Fast om jag ska vara helt ärlig så kan de vara ganska skönt ibland :) haha fast såklart roligare när jonte myra är hemma.

Idag på praktiken gick det bra, ska snart få mitt omdömme, fast min handlenare har ju redan sagt att jag sköter mig bra, så får väll lite på de och hålla mig lugn!hehe

haha annars lite tanta snack: Ikväll har jag ätit fullkornspasta och tonfisk , nammi nammi
Lite mer tanta snack: det börjar bli kallt och jag behöver en vinter jacka...

tjoohej, detta var min roliga dag


P.S. FRIDA DIN FIS, GLÖM INTE NU ATT VI SKA SES NÄSTA VECKA OCH OM DU INTE RINGER MIG SÅ KOMMER JAG OCH TAR DIG, ELLER RINGER DIG :D JAG LITAR PÅ DIG ATT DU SER DETTA EFTERSOM DU SÄGER ATT DU LÄSER MIN BLOGG VARJE DAG, DETTA BLIR JU UPP TILL BEVIS NU OM DU TALAR SANNING HAHA...NÖÖÖRD, SAKNAR DIG!!



Våldtäckt.

I helgen hände det en våld täckt i helsingborg, en ung stackars kvinna blev våldtagen i en liten röd bil (förmodligen svart taxi) När jag läste detta fick jag en klump i halsen, just den bilen hade ju jag åkt med för tre veckor sen, med den snuskiga äckliga taxi nissen som sa att jag var så sexig i min korta klänning och som sa att han ville bo på hemmet där jag jobba så jag kunde tvätta han!!.

Dett är en lång historia och inget jag behöver gå närmare in på i detalj, men jag ringde igår till polisen och är nu vitte eftersom jag vet hur mannen såg ut  och satt i den bilen där hon sedan blev våldtagen!!

De borde vara hn tyckte polisen, eftersom de han sa mot mig och hur han beteede sig mot mig, livrädd var jag! Låter kanske dumt men jag är glad att jag hade den turen att han inte gjorde något mot mig mer än de han sa!

Polisen har iaf mitt nummer nu så de skulle ringa mig iaf de hittar snubben jag beskrev. Usch tycker att detta är otäckt men jag gör du ju för kvinnas skull som blev våltagen och för alla andra kvinnor där ute i helsingborg som inte hade den turen som jag hade!!
Polisen sa att jag skulle vara glad eftersom jag var så pass nykter som jag var, annars hade nog även jag blivit ett offer för denna äckliga mannen.


usch de hela är så otäckt!!

God afton bloggen :)

Nu är jag hemma i lägenheten igen, var mysigt hos mamma och pappa. Jag åt jätte god fullkorns lassagne och mamma färga håret på mig!Blev as bra och är super nöjd!Nu ska jag bara boka tid till klippning, haha sagt de nu ett bra tag tycker jag men men kommer ju saker imellan HELA tiden!!
Det var mycke skratt hemm och skoj men även lite allvar, mamma tycker jag ska ringa och anmäla men jag vet inte....

Söndag.

Idag är det söndag, som ni såklart alla vet :D och då ska jag hälsa på mina päron i glumslöv, mamma ska färga håret på mig :) så ska jag äta där och vara där hela kvällen, mysigt!Jonathan jobbar ju ändå kväll, fast just nu sover han som en stock :P
Ska snart in och väcka han tänkte jag. Brukar hoppa på honom och sjunga högt och vara skit jobbig, haha som han hatar mig då ;)

Ser att att bli fint väder idag så de blir säkert en liten promenix också :)
så en skön söndag för mig :)

fixning fixning :)

Nu har jag varit flitig hela dagen :) så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin! För jag och Jonathan ska på resturang och ätia kina mat :D nammi nammi!
så de blir en mysig kväll för oss, hoppas ni får de mysigt och en bra lördags kväll! För de ska ju vi ha!
Tror de blir ett par nya jeans idag, pumps och någon mysig kofta kanske :) enkelt men ändå fint!

Imorgon ska jag till glumslöv och hälsa mina föräldrar välkommna hem från österrike :D

Förra lördagen :)



Lite efter haha, men detta är några bilder på mig om hur jag såg ut förra lördagen :)

Linne: H&m
Kjol:
Gina tricot
Skärp:
Gina tricot
Strumpbyxer
: typ H&m

Till de hade jag fina pumps och lockigt hår :)

RSS 2.0