jag vill berätta. jag måste.

I min egna lilla hemlighet finns det en stor svart sten, denna sten som min psykolog och läkare kallar för deprission. Att jag har en sån sjukdom är inte så många som vet men varför ska jag behöva skämmas och hålla det inom mig? jag berättar nästan aldrig för någon hur jag mår, de har jag aldrig gjort..Jag är otroligt bra på att hålla det inom mig, säga att jag mår toppen och le som jag alltid gör. Sen såfort jag kommer hem gråter jag. Jag har mått dåligt väldigt länge och efter olyckan har jag svårare att styra dessa känslor, som jag har kunnat göra innan. Nu gråter jag hur som helst, när som helst osv. Men jag har fortfarande svårt att berätta och jag skämms varje gång jag visar hur jag mår.

Jag är inte alltid den super glada och skrattiga Andrea som alla tror, jag har en svart sten i mig. Tabletterna mot sjukdomen ville jag inte ta mer så de slutade jag med. Nu försöker jag klara mig på min lilla egna dagens ros som jag ger mig själv och mina psykolog besök..men det är tufft! Det är inte så lätt som jag trodde..

Varför kan jag inte bara sammla alla vänner familj och andra nära och kära och bara berätta allt. Att äntligen bara få ut det och bort med det som jag håller i min egna hemlighet! Jag är trött på att gråta, jag är trött på att känna denna psykiska smärta och jag vill bara leva ett normalt liv. Ett liv utan tårar, oro deppression och allt det dära skitet. Jag vill skratta och vara glad samtidigt, slippa klistra på mitt leende. Jag vill bara berätta det, jag måste..men ändå sitter det fast på den svarta stenen i mig..

Det som gör otroligt ont, är att vissa av mina vänner (inte många) vet lite lite lite men inte den där stora grejen. Vad tror ni dom gör? säger oj Andrea, ring om det är något!! Ja men seriöst, tror ni man själv ringer när man ligger på denna blöta kudden och är helt nere på båtten. Jag förstår att ni inte kan veta när jag mår som sämst men iaf att höra av sig lite då och då och fråga hur jag har det. Verkar som ni inte förstår eller bryr er.. ni vet inte hur de är helt enkelt att leva med en deppression helt själv utan vänners stöd...men jag vet iaf en sak..Ni är inga bra vänner! (ni som tar åt er och vet om att jag berättat det för er men inte hör av er och frågar hur jag mår..ni vet nu att ni inte är bra vänner för mig mer)

snälla Andrea, öppna dig och rulla ut den stora svarta stenen i dig!!!

jag idag.



Såhär såg jag ut idag när jag träffade Tina på stan :) Jag och tina titta lite i affärer och jag köpte mig en super fin kjol på Gina :) och så fika vi såklart på Eh :) mm gott med chai latte!! Så träffa vi även lilla emmy pemmy som jag ska träffa imorgon och ha en skön pratstund med!!Nä nu ska jag titta vidare på top model sen måste jag verkligen plugga hehe!!

sov gott alla

jag just nu.



Har nyss kommit från duschen och börjat sminkat mig, nu ska jag bara välja kläder, sminka mig klart och torka håret. Känner mig lite smått stressad!! Ser ni min super snygga koftväst eller vad jag ska kalla de? den köpte jag igår och är både super söt och cool! Nä tina nästa!!ses

22 år!!

Jaha då fyllde man 22 igår (26 januari)..började på morgonen då söta jonathan kom in och sjöng "vackert" för mig haha!
Av honom fick jag en skid mössa (svart min silvriga stjärnor på) jätte söt va den! Sen fick jag en jätte fin skål fromad som ett hjärta med stenar och lite ljus i, så sött så och sen det bästa av allt, jag hde önskat mig en upplevelse jag skulle minnas länge..oh gissa vad jag fick! Världens mysigaste, roligaste och finaste upplevelse. När vi åker till sälen nästa vecka så ska vi åka sån HUNDSLÄDE!! eller va de nu heter, hur mysigt låter inte de?!?! Man bli nerbädddad i renskinn och så drar hundarna en fram på en släde i snön,!!Helt galet grald blev jag!Perfekt!!

Kvällen blev de sedan glumslöv, god mat och fler paket :)

så då var man 22 år nu, känner ingen dirket skillnad och inga rynkor har jag sätt än, puuhh tur!! Idag blir det plugg plugg men först nu ska jag träffa tina och sen är det plugg pluggg :)

tjaoou


Snart slut.

Snart slutar jag jobbar. Idag har jag jobbat 13.30- 21.15. Förmiddagen idag var jag och jonathan i Hyllinge på familia, jag köpte strumbyxor och en fin vit tröja. jonathan kolla på lite skidjackor och så fixa vi även en present till jonathans kusin. Efter jobb kommer Jonathan och hämtar mig, det är nämligen släktkalas idag hos Jonathan Kusiner, så jag har med mig kläder och ska byta om :)

imorgon jobbar jag 06.45 - 14.15 och sen ska jag hem till mian föräldrar och fira min födelsedag med en tårta :) Jag fyller år på måndag men mamma tyckte vi skulle äta tårtan på söndag istället, så de ska bli gott! Får träna 30 min mer på tisdag haha nä skoja!

Nu ska jag göra de sista jobbet och sen blir de "partaj" hos jontes släkt, nice!

sov gott, kram

Jag hjärtar dig!

Jag: Jonathan, jag önskar mig manikyr när jag fyller år
Jonathan: Gör duu??
Jag: ja vadå?
Jonathan: Vadå ska du ha massa figurer på naglarna och typ skogar på dina naglar och sånt?
Jag: va? skogar, figurer?

Han e söt!!


Så ARG att jag brinner upp!!

Idag var jag tvungen att hoppa över skolan eftersom jag hade en viktig tandläkartid för min bajsvisdomstand som skulle rengöras ordentligt! Jag ställer klockan på 09.00 och kör sedan till tandläkaren. Jag hade en tid hos dem klockan 10.40 så jag slängde på pengar till parkeringen 11.34. Jag tänkte att längre tar det ju inte att göra rent En tand! Jag sätter mig då såklart i väntrummet och väntar..och väntar...och väntar..och väntar..OCH VÄNTAR!! När de fortfarande inte kallat in mig efter 50 MINUTER börjar jag bli väldigt irreterad och ser framförmig en fet böterlapp på bilen!! Jag går då snällt in och frågar om de betalr min böter om jag får en..eftersom jag har suttit och väntar i 1 TIMME på att få komma in.

receptionen: Men oj, varför har du inte kallat innan?
jag: (börjar koka) FÖR JAG ÄR EN SNÄLL MÄNNISKA SOM INTE VILL STRESSA!!!
receptionen: (kollar i datan) oj, vi har nog råkat trycka bort dig och råkat placera dig till måndag, förlåt
jag: URSÄÄKTAAAAA?????
receptionen: Men du kan få tre tandborstar som tröst!

OCH INTE FAN FÅR JAG ÄNS VÄLJA FÄRG PÅ DESSA TRE FULA JÄVLA TANDBORSTARNA!!!

Hej på dig roliga fredag!!!


På sjukhus :(

Idag fyller min farmor i Österrike 88 år, men hennes födelsedag skulle säkert kunna vara roligare. För hon fick åka ambulans till sjukhuset...stackars farmor!Vill så gärna vara hos henne nu och hålla om henne.
Hon har varit med om så mycket i sitt liv och kämpat igenom allt så bra, en riktig stålkvinna! Ohh hoppas hon bara mår bra!!


Dagens outfit.



Gråa jeans (stuprör jeans) från Hm
Randig skjorta (vit med blå/grå ränder) kommer inte riktigt ihåg men tror från MQ
Pärlhalsband: fått av mamma som fått de av någon annan :)

nu ska jag plugga..tror jag

Massa bilder från lördagssläktkalaset :D

Från vänster: jonathans mormor, min pappa, jonathans mamma och jonathan

Från vänster: Jag, min mamma, jonathans pappa, min syster och hennes pojkvän

Från vänster: Jonathans kusin och jonathans lillebror

Jonathans kusin

Jonathans kusin

Jonathans och min familj från höger till vänster, vissa fattas på denna bilden :P

Från vänster: Jonathans kusin och jonathans lillebror

Från vänster: Min pappa och Jonathans mamma

Även har jonathans familj och mina familj lite blandat och vissa fattas på bilden.

En rolig och lyckad lördag men det var ju synd att kameran inte var framma när min mamma och jonathans mamma sjöng singstar tillsammans haha...jag hade ju kunnat få miljoner för den bilden!!!



Min morgon i bilder.



Morgonen började med världens godaste och nyttigaste ekologiska bröd. Det är fruktansvärt gott de måste ni alla köpa :) Sen körde jag till träningen så jag var där vid 10.00 tiden. Efter ca 1 timme och 30 min körde jag hem igen svettig och fin. Efter en banan och en varm dusch så sitter jag nu vid datorn och tittar lite på tv också. Men snart hade jag tänkt börja plugga lite..men bara lite haha vi har inte fått så mkt att plugga än..men det lär ju komma!

Jag ska även lägga upp bilder lite senare hur vårat släktkalas såg ut  i lördes :)

tschüss!!

Vilken bikini är snyggast i sommar?



jag vet, jag tittar alltid på bikini för tidigt :) men man kan ju drömma lite! Detta året tror jag att jag vill ha en randig bikini, men först borde jag kanske sortera bland mina andra 100 st som ligger här hemma. men en randig bikini får väll plats hemma hos mig tycker jag :P

Nu har jag varit helt sjukt duktig och jag är verkligen värld min dagensros idag :) jag har mega sorterat bland mina pappaer, så nu finns allt på plats i pärmar och andra fack. Så skönt och fint här är nu med alla pärmar!Jasg är så grym!!

Imorgon bitti hade jag tänkt att vakna med tuppen och ta mig till träningen :) för nu är äntligen förkylningen över, jippiiee!Så hej på dig friskis och svettis, ses imorgon!

otroligt dåligt!!

De sista dagarna har jag varit sjukt dålig på att blogga, nu vet ni ju inte alls vad som händer i mitt lilla liv!Lovar att jag ska kommer tillbaka till bloggen nu haha.

Igår hade jag en jätte mysig kväll med Emma och Märta, vi snacka både seriöst och skratta så nästan tårarna rann på oss :) mysigt när vi träffas sådär lite då och då. jag prova även Emmas skidkläder som jag ska ha på mig vecka 6 i sälen, så snygg jag blev!!haha



Längtar ni lika mycket till våren som jag gör :)?? Att ha ljusa jeans,kavaj, tygskor och massa fina vår färger!

Men först ska jag fylla år :) Måndag är min dag baby...

Därför har jag haft en bloggfri helg...

Lördag: klockan ringde 06.00 och de var dags att köra till jobbet. Jag jobbade från 06.45- 14.15. Det var väldigt lungt på jobbet och inga större skandaler hände, bara en liten..men som undersköterska har jag tystnadpliskt så vad som hände får bli jobbets lilla hemlis hehe...När jag kom hem blev det direkt städning och fixning. Jag och jonathan skulle ha släktkalas för han har fyllt år och jag gör snart. Hans familj och släkt kom och min familj kom, vi bjöd på hemma gjort exotisk bricka eller va de nu ska kallas. Det var iaf massa mat, skratt och väldigt lyckad kväll. Tack för alla fina presenter vi fick också. Min mamma och jonathans mamma tävlade i singstar och jag skratta så jag knappt kunde prata efter haha, helt galet!De togs lite bilder men de pallar ja inte lägga upp idag, de får de bli imorgon! Så lördagen hade jag ingen tid för bloggning, sorry!

Söndag: Fast vi la oss sent på lördagen vaknad ejag redan 08.00, sällan!!!Men jag låg kvar och lyssna lite på min mp3. När jag och jontemyra gick upp bestämmde vi oss för att ha en riktig softdag, gå i slappekläder hela dagen och bara titta på tv och sitta vid datorn brevid varandra..så vi har haft en mysigdag..såklart har vi också städat undan lite från gårdagen! Nä nu kallar duschen på mig så det är bäst jag skyndar mig in..

Imorgon börjar jag termin 3, känns helt sjukt!Tiden går så fort..

så sött, eller hur!?! (och grät gjorde jag!!)



Detta super söta läppgalns köpte jag på ICA maxi igår :) haha kunde inte STOPPA MIG SJÄLV!!! så de fick följa med mig hem!

Idag har jag varit hos tandläkaren, och de var ju minde roligt...fick reda på att jag måste operera ut min visdomstand...tusan var rädd jag blev när det beärtta vad de skulle göra under operationen, en timme skulle de ta och de skulle klippa och skära i tandköttet och sy och blablabla. Rötterna hade fastnat i benen och blabla bla..tillslut blev det för mycker för lilla mig så tror det eller ej..men jag böraj gråta hahaha!Tandlakarna ståg och titta på mig och var helt chockade, men de roliga var att jag skratta sammtidigt och sa högt
"Nä nu jävlar blev jag rädd haha"
Då börja dom också skratta och trösta mig haha, pinsamt men sant!
När jag kom ut till tila som snällt satt ovänta på mig blev hon såklart också chockad
"men guud, vad har dom gjort med dig??" haha

Efter min lilla "chock" hade försvunnit (gick väldigt fort) så fick jag ju gå och tröstshoppa lite, så jag fick mig en fin kjol från gina :) jag och tinis luncha också, gott med pasta :)

nä nu är jag hemma och mina päron kommer snart och hälsar på lite, de tar med sig stolar till imorgon kväll :)

hörs senare!

puss

Kärlekens hemligheter.


Det är så mysigt när man är lyckligt kär, fast vi snart varit tillsammans i 6 år så är kärleken så stark mellan oss, igår när vi lagade mat så spang jag in i vardagsrummet och satti en lite kärlekslapp på jonathans tallrik, (den rosa lappen ni ser) så tände vi fina ljus och åt god lasagne :) livet har allt sina bra stunder...

Run.

jätte fin video, går inte att kopiera hit konstigt nog så ni får titta hit

http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0

Nu ska jag och jonathan snart börja med lasagne :) de ska bli gott!sen ska vi väll börja planera och fixa lite här hemma :)nice nice! Idag blir det tråkiga inlägg, jag vet..men är för glad för att skriva nogåt idag haha

Imorgon ska jag iaf träffa tina tuttprutt och hon ska även snällt följa med mig till tandläkaren imorgon, haha !
sen på kvällen kommer mina päron på besök :)

smittad

jag vet inte om det var jag som smittade jonathan eller han mig.
Nu i över en vecka har jag haft ont i halsen till och från, förra veckan börja jonathan också men rejält förkylt, (inte sånt mesigt onödigt som  mig) han hade hosta, ont i halsen, feber? och massa sånt...igår börja huvudvärken på migg öka kraftigt...kände mig lite hängig..idag när jag vakna kände jag mig döende haha nä men typ! min näsa rinner, har ont i halsen och sån jobig ret hosta,,bläää störigt! Men vem som smittat vem vet jag inte!

jag och nissen min mår säkert bra till lördag :) då ska jag först jobba sen ha släktfest här hemma!



men att klara tentan blir man ju såklart piggare av :)

ÖVERLYCKLIG!!!!

woohooo jag är så jävla bra, trallalll lllaaalla! Klara båda tentorna haha så lycklig jag är. Jag fick massa bersöm och sånt med, skitbra!Så nu har jag klarat termin 2 också :) börjar termin 3 på måndag!


jag är såå lycklig att ni inte anar så lycklig jag är..skönt att slippa göra omtena

orkar snart inte mer.

usch nu orkar jag snart inte mer, efter denna tentan imorgon hoppas jga att de är lungt ett tag...idag har huvudet bara snurrat på mig och jag har ändrat och fixat och hållt på som ett djur.
Nu får det snart räcka för idag, palla att jag ska stressa upp mig så haha!

ohh kan de typ inte bara vara torsdag nu och klockan 09.30 så allt är över??

överdos av c- vitamin?!?

ohh jag e så sjukt trött på att känna mig hängig, trött och massa förkyld. Har seriöst haft ont i halsen nu över en vecka, och denna jobba snuva och så nyser jag hela tiden och att man evarm och sen kall och blablabla..jag har inte tid kroppen, fattar du? jag har en tenta imorgon igen!

så ner jäklar blir det c- vitamun för hela skåne...nu ska jag äta en hel citron och en blodapelsin :)


jaha då ska jag på nästa nu eller?

ja idag hade jag ju en tienta, det kändes bra iaf bara att jag vet att jag glömde en sak haha, en jävla fråga glömmde jag! så störigt, men man vet inte hur pass stränga de är ju...vi får väll se hur det gick
sen när jag skulle hem var tågen jätte sena, segt som bara den.!När jag var framme i helsongborg åkte jag och jonathan och storhandla :) de va skoj..vi ska ha gäster på lördag så vi handla ganska mkt idag och resten tar vi på fredag tror vi...


Nu har jonte myra åkt till jobbet efter att han varit ledig i fem dagar haha, stackaren var helt deppi för han skulle jobba!Men han ska inte klaga, för han tjänar som en gud den grisen...

Nu ska jag snart plugga till nästa del, har tenta imorgon igen...men den här delen har ja redan kommit ganska långt på så det är lungt :) hoppas jag haha!

hörs senare..puss

Ge mig all lycka och tur imorgon..

Imorgon klockan 09.00 hoppas jag att ni tänker på mig för då sitter jag ögo mot ögo med en lärare och har en muntlig tenta...del 1 av 2! jag hade faktikst tänkt att lägga mig i sängen snart och läsa lite till innan jg somnar och vaknar som en nervös gris imorgon!!

Jag såg nyss top model 11, fan jag tycker dom ska klippa dom lite och färga håret på dem haha jag älskar när dom gör de! Själv funderar jag starkt på vilken frisyr jag ska skaffa mig :) de är inte lätt detta med att klippa sig och hur man ska se ut och hur man VILL se ut..hmm men jag kommer väll på nått. Nu har jag annat att tänka på..CMOP tills imorgon!
Så snälla snälla ge mig all lycka och tur imorgon, de tycker jag att jag är värd..



sån lista man fyller i under reklamen :)

  • vem ringde dig senast?: mamma
  • Vem kysste dej senast? : jonathan
  • Vem kramade dej senast? jonathan
  • Vad har du för bh på dig just nu?: ingen haha har tagit på mig en stor tröja jag ska sova i..
  • vad har du för trosor på dej just nu?: gula
  • vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: jonathan- nu ska jag snart flyga :S
  • vad brukar folk få för intryck av dig : skrattig
  • har du någon gång klätt dig horigt?: nej, inte vad jag vet :P
  • har folk kallat dig slampa?: hmm inte vad jag hört
  • har du kallat någon för slampa?:.....
  • har du slagit någon riktig hårt?: nej
  • använder du parfym?: jadå :)
  • vilka slags killar faller du för ?: jonathan :)!?!
  • vad kollar du på först hos en kille? hmm, typ allt på samma gång?
  • vill du ut och festa nu?: nej vill sova, sen imorgon ha tenta och seeeen fira
  • vad är klockan?:19: 20
  • vilken färg har din mobil?: svart
  • vad ska du göra nu?: snart titta top model 11
  • har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: ja, mer än ni tror
  • är du social?: om jag känner för de
  • vad tänker du när du vaknar? De vill ni inte veta
  • kan du gå utan smink?: mmm

Ge mig.


värme, bad, sol, tunna kläder, ledighet, avslappning, grönt gräs,semester? varm sand och massa mer.. ge mig sommar!!

haha jag skrattar så jag får ont

aj min mage, just nu står jonathan och MÄTER i taket för vi ska sätta upp en ny lampa och ni anar inte hur kul de ser ut. Jag bara skrattar och han svär och blir jättevarm haha stackre, ska nog hjälpa han nu lite!



Visst är dessa jättefina och tuffa, men i silver hade jag gillat dem ännu mer :)!

God morgon.

Hoppas ni alla har sovit gått, de har inte ja..massa funderinga i huvudet..usch!
Jag vakna vid 09.00 idag och gick upp och tänkte börja plugga nu igen. Jonathan sover fortfarande och snarkar en vacker morgon sång inne i sängen, men visst hade jag saknat den sången varje morgon om jag inte haft honom :)!?

Idag är det grått och tråkigt väder ute :( (tant varning på att ta upp vädret men jag kände för det)
Jag längtar så mycket till våren, ska bli så skönt att kunna slänga va sig alla tjocka jackor och tröjor och bort med alla dessa stävlar och tunga, varma skor!Så härligt de ska bli...

Imorgon har jag tenta och torsdag också så jävlar håll tummarna för mig där ute, jag är värd att klara detta!

kom igen Andrea, de fixar du..tro på dig själv....

varför var det här tvungen att hända?!

oh jag blir så ledsen så ledsen, livet är så orättvist!

Hoppas du får det bra i himmlen :,(


så mysig låt- feel so bad


Jippiieee yeeeyy :)

pluget går faktiskt ganska bra, sköönt!Så sen ska jag unna mig något för att det går så bra, kanske ett skönt avslappningsbad eller varför inte ett fotbad igen :D



Det är viktigt att unna sig själv något man trivs bra med :)

nya andetag, ny vecka.

jaha då var helgen över, och det blir en tuff med säkert bra plugg måndag! Skönt att  vara hemma måndag och tisdag och ha självstudier.

Jonathan flyger snart till stockholm haha den jävel ska köpa sig en ny bil (sällan) de rike de kan och de fattiga försöker. (han e rik och jag e då den fattiga studenten haha) Dena gången blir det en vit bil.

Jag ska snart klä på mig och börja plugga ordentligt så jag hör av mig senare idag :), okej!??

Helgen.

Jag skrev inget igår och idag blir de nog inte heller så mycket mer. Denna helgen är bara jobb och plugg för mig så det finns inte så mkt "kul" att skriva om :S

Igår jobbade jag morgon och det var roligt att se alla mina gubbar och tanter igen :) så de var en bra jobbdag, efterjobb åkte jag hem och började fixa lite med mian kläder som jag la fint i våra nya "boxar" och som sagt efter de bölev det plugg och tv kväll. Vi såg world trad center och usch så hemskt de va och usch vad jag grät :( sorglig film!

så hemskt...

Idag har jag pluggat lite på morgonen och mest bara suttit lite vid min dator :) idag jobbar jag 13.30 - 21.00 och innan dess ska jag fixa lite fint här hemma (det blir sååå snyggt :P)

ha en bra dag yajoouu tjaaouu

Blondinbella upp till bevis!

Jaha då var de snart blondinbellas tur att visa vad hon kan haha, de ska bli riktigt spännande!
Undra hur de går, om hon trillar eller vad hon gör!vem vet, hon kaan ske är duktig ;P! Hon har iaf sprayat sig brun hela sig (utom fötterna) om man tittar på hennes bild på hennes blogg! faktiskt lite roligt...

Om jag får säga vad jag tycker så har den tjejen kommit väldigt långt och det är ju skoj för henne och att hon är nöjd, men inte på ett sätt som jag gillar precis. Fast det är ju en smaksak. Men jag tillhör den delen av människor som INTE ser upp till henne. För mig är hon en helt vanlig människa (något hon tydligen inte vill vara). Hon är väll inte mer snygg, bättre, roligare osv än någon annan. Jag är glad att jag inte lever hennes liv...om jag har förstått de rätt så lever hon ett liv fullt med stress och det kan aldrig bli bra i längden.
Men det är ju kul att hon trivs med det livet hon har och att hon känner sig så "bättre" än alla andra.

Så blondinbella, upp till bevis ikväll....för du "kan" ju allt!!!! men städa vill du inte, laga mat vill du inte osv och jag skulle vilja se dig sen med ett barn när du ska torka spya och byta blöjor haha eller de roligaste av allt...de skulle var askul om du prova på mina helger, då jag jobbar på ålderdomshem med dementa....gud i london..hur skulle de gå!`?!?

Men du lär dig nog med tiden då du blir äldra....:P

dagens ros

haha jag och mina planer...jag berättade igår för er alla att jag skulle ge mig själv dagens ros varje dag för det skadar aldrig att berömma sig själv lite och så ser man hur bra person man är egentligen...detta skulle jag då börja med igår och vad tror ni jag gör?!?! GLÖMMER DET!!! så lappen är fortfarande tom haha ni anar inte hur typiskt detta är för mig! Men idag får jag ju istället ge mig två rosor, en från igår och en från idag!

så grattis till mig själv Andrea, jag får dagenros idag igen :D!!!!



jag ska såklart nämna varje dag varför jag förtjänar dagensros och jag kan ju börja med att igår var jag värd en ros eftersom jag unna mig själv lite "egen tid" utan stress (annars stressar jag hela tiden). Jag satt i fotbad och massa mys och jag gav mig små komplimanger hela tiden. jag åt väldigt nyttigt och var otroligt glad igår! Därför var jag värd en stor ros igår! :D

zzz..

shit så trött jag är nu, jag och jonathan såg en film och SÅKLART ska jag somna och missa de slutet på filmen :S störigt, får titta på de snabbt imorgon :)

nej, gott folk. Nu är det dags för lilla Angie att sova, ska upp tidigt imorgon men skönt att jag bara går 09.00 - 10.30 i skolan imorgon :) sen blir det nog ikea med jontemyra :)

sov gott

nu lever jag igen :)

anledningen till att jag inte skrev något igår var för att det inte hände något roligt alls haha, var i skolan bara sen somna jag i sofffan när jag kom hem vid 13.00 sen vakna jag vid 17.00 och tvätta till 22.00 :D spännande dag!!Så de var ju inget att skriva om igår.

Idag är en helt underbar dag!jag är otroligt glad, vet egentligen inte så mkt varför men det känns bra iadg :)
Idag kom jag fram till mitt nyårslöfte (lite sent men skit bra)
jag ska ge mig själv varje dag: DAGENS ROS!
Jag berömmer mig för lite, klagar för mkt på mig själv och mitt utssende och jag ser alltid bara de negativa hos mig, men detta året är det slut med det....På kylskåpet sitter nu en lapp där de stå "dagens ros går till Andrea" under de står de datum och varje dag ska jag fylla i något bra jag gjort eller liknade! skit smart, sen ser jag vid varje vecka, månad år att jag inte är så dålig som jag tror...

så idag har jag börjat med att inte stressa, jag har lagat god lax med sallad, haft fett skönt fotbad och rakat benen, smörjt in mina fötter och målat tånaglarna rosa :)



och idag efter skolan (var där bara en timme, gick jag inom gina tricot och köpte mig en jättefin tunika för bara 75 kr, så jag orka inte prova den, men den var jätte fin på mig)



VILKEN SUPER DAG DU HAR HAFT IDAG ANDREA!!!

behöver eran hjälp, SNÄLLA!!

seriöst jag är jätte nervös, jag ska nsart åka på skidsemester med jonathans familj och släkt.
Såhär är det va, jag har stått på skidor för många år sen men då åkte jag bara runt lite i byn haha inte så mkt mer och sittlift har jag åkt i österrike på somamaren men nu...NUUUUU ska vi till sälen om tre veckor och jag tycker de ska bli jätte roligt, men hur tusan gör man!?!?!
Jag borde ju kunna det, är halvösterrikisk och alla i släkten kan ju åka skidor!haha då kan väll jag också....:S

* Hur kommer jag hel ner från en backe?
* Hur stannar jag med skidorna?
* Hur mycket ska jag böja på benen när jag åker ?
* Hur överlever jag och kommer fram på knappliften eller vad det heter haha?

HUR ÅKER JAG SKIDOR?????

ahh vänner där ute, ring mig och berätta, kom hit och ge mig privatlektioner utan skidor, ni okända där ute, föörklara!!



en överraskning och en kärlekslycka :)

idag vaknade jag klockan 09.00, efter ca 30 sekunder hör jag hur någon låser upp dörren och jag höll på att skita på mig, seriöst!! jonathan var ju på jobbet och vem skulle komma så här tidigt och bara gå in!?!
haha såklart så va det lilla jonathan som smög in och skulle överraska mig, hade inget att göra på deras jobb!Så kröp han ner i sängen och somna gott (den sötingen kämpar med att gå upp kvart i fyra på NATTEN för att jobba)

Jonathan ligger fortfarande och sover, men jag somna aldrig om, jag log bara och titta på jonathan och höll om honom! Inte visste jag för sex år sedan att vi fortfarande skulle vara tillsammans, kära och så lyckliga tillsammans! Jag är så glad att jag har kärleken, och vem ska kunna skilja oss?!?

om ni nu vill eller inte..ingen kan skilja oss lyckliga människor åt, det är vi helt enkelt och inget kan stoppa våran kärlek!


haha tro det eller ej..

Men idag när mamma var här hemma så gjorde vi en julskinka haha :D vi fick ett konstigt ryck men kul var det! Efter det gick vi en lång lång promenad och sen åkte mamma hem, men vi fick några mysiga timmar tillsammans!
När mamam åkt åkte jag och jonathan till ekeby möbelaffär och titta lite, dom har faktiskt väldigt mycket fint där, mer än vad man tror och mer än det låter haha :D sen körde vi till jysk där vi köpte en brödkorg och två jätte fina tvättkorgar :)
Nu ska vi snart åka till jonathan föräldrar på lite kvällsmiddag :)

Sen morgondagen blir det lite lite plugg och eventuellt träning!

ha en trevlig kväll alla :)


lite sent ute..

godmorgon fast jag vakna för någon timme sen haha :) lite sent ute va!!
Sitter just nu och tittar igeom sofias tenta..denna gången sklulle vi vara två och två och typ rätta den andras eller nått i den stilen..

snart ska jag hoppa in i duschen, jätte fint väder ute så mamma kommer kanske idag iaf, eller imorgon haha vi får se!
perfekt promenad väder ju...!sen ska ju jag och jonathan göra våra små shopping runder fast med möbler och andra prylar :P roooliigt!!

nej nu ska jag fortsätta, skriver senare idag
tjaoouutjaoouu

jag är lycklig just nu.

Skickade iväg tentan för ca två timmar sen, känns skönt att den är "borta" :) Efter det har jag och jonathan ätit och så har vi spikat lite i väggarna för att göra fint, ni som läser tror säkert att vi nyligen flyttat in men det har vi inte :) haha det var över ett år sen men nu har vii kommit till ett stadium där vi köper nya saker och möblerar om, jätte kul! och det bli ju såå finT!

imorgon skulle jag egentligen ha en "mamma dotter dag" men vi flyttade det till tisdagen istället :) Imorgon tänkte jag åka ner och träna på morgonen, sen på eftermiddagen kommer jonathans  syster johanna hit för att låna ett sällskapsspel och efter det kommer jonathan hem vid ca tre tiden så ska vi iväg på våra små äventyr och kolla på lite nytt fint tll lägenheten :)

just de ja, ni vill väll se vad det var för roligt jag och jonathan gjorde innan haha :)



vi gjorde en jätte söt jordgubbstårta som var lite försenad för jonathans födelse dag den 2/1 haha, visst blev den "fulsöt"? gott var det!

nu ska vi se Du, jag och dupree, har sätt den innan men vi ser den igen :)

Fashion- - -> Ge mig detta :O


I need a miracle.

puhh nu är tentan klar :) Hoppas vi på att de går bra, eller hur!! Väntar med att skicka in den till ikävll, kommer säkert komma på något att lägga till/ta bort under dagen :P typiskt mig haha!

Snart kommer även min gullis hem, vi ska göra något jätte roligt haha, vi skulle egentligen gjort det i fredes på hans födelsedag men vi hade fullt upp och hann inte det. Igår skulle vi sen Gjort de hade vi tänkt men neeejj haha vi hann inte då heller, MEN IDAG ska vi för tusan hinna med det :P
Denna roliga hemlighet kommer jag såklart fotograferA OCH lägga upp under kvällen, så ni får spana in här lite då och då :P

nej nu ska jag planera :) tajootjaoouu

På med mina glasögon!

Nu är det plugg, jag skickar in det idag :) men..tror jag gör det ikväll!¨hej på dig trevliga dag nu jäklar haha!

Men sen när jonathan kommer hem ska vi göra något riktigt riktigt riktigt roligt :D


Gårdagen med två fina bilder på töserna :)

Jag skojar inte när jag säger att jag INTE hann skriva nått igår haha, dagen började med att jag och jonathan fick ett jätte ryck och började storstäda varje cm i lägenheten, sen fick vi ett ännu större ryck och börja flytta möbler till höger och vänster och nu är här så sjuuukt fint :) älskar att ändra lite!verkligen super nöjd!! Efter vi hållt på och fixat som dårar i våra 80 kvm :P så lagade jag lite mat och prata med mamma sen fick jag snappt hoppa in i duschen för att träffa två av mina favoriter :) Tina och malin!
Malin var jätte fin i sin nyklippta lugg :) och kvällen blev jätte mysig med skratt, skitsnack och massa diskussioner om allt och alla :D


så här är det just nu.



Men jag får ju offra mig på jonathans födelsedag, nu ska vi snart äta god kyckling som vi lagar och sen ikväll ska vi på bio och se yes man tror jag den heter, jonathan fick välja denna gången haha :) tur har han!

nä nu ska jag ut i köket igen och hjälpa skitetn med matlagningen!

OCH förresten, bloggen krånglar idag men tydligen inte bara min, har läst runt lita och alla har samma problem! Inläggen man skriver kommer upp flera timmar senare..så har de varit hela dagen så de ska bli spännande och se när detta kommer upp :)

Lite dagens bilder :)



Idag har jag och min älskade födelsedagsgris varit i danmark och haft en mysdag :) vi köpte lite saker och lite sprit och SJÄLVKLART så köpte vi pölse!!!! ikväll blir det god middag här hemma och sen bio :)

Hipp hipp hurra för mitt hjärta idag!



Idag fyller denna sötsak 22 år :) grattis grattis!!Dagen började med att jag kom in o sovrummet med tända ljus och paket..självklart så sjöng jag fint på morgonen!!!haha vi fick oss ett gott skratt och jonathan fick fina paket!Mer överraskningar blir det under dagen .......

Det okända..jag vet att det finns

usch just nu känner jag mig såå rädd....i flera timmar har jag nu tittat på det okända!Jag vet många tror inte på det men jag är helt säker på att det stämmer eftersom jag själv varit med om det. Många skrattar säkert nu och tycker jag är jätte tramsig, men jag vet att det var någon med mig ca två veckor innan jag krocka och första dagen efter...sen försvann det!

Jag hade någon med mig som skydda mig...detta är inget jag ibillar mig..

som sagt det var två veckor innan min bilolycka allting börja. Jag satt en helt vanlig kväll och titta på tv, helt plötsligt börja jag frysa och känna mig jätte konstig, men samtidigt inte känna mig sjuk! Jag kände en obehaglig känsla. Jag frågade jonathan om han kämnde något med det gjorde han inte. Senare på kvällen när jag gick runt i lägenheten kände jag att jag in var själv, en jätte stark känsla att någon var mig riktigt riktigt nära. Det kvittade om jag duscha, åt sov, hela tiden kände jag att någon titta på mig, satt brevid mig, stod brevid mig och skratta med mig när jag skratta...
Jag pratade med mamma, jonathan och några vänner om det men de flesta tyckte väll mest att jag var fjöntig och de andra tyckte det var spännande. Ungefär tre dagar innan min stora bilolycka på motorvägen kände jag igen att jag inte satt ensam när jag hoppa in i bilen, någon satt brevid mig när jag körde. Jag skulle hem från skolan den dagen och kom ut på motorvägen, känslan av att någon satt där blev bara starkare och starkare, ehlt plötsligt fick jag tvärbromsa för första gången i mitt liv. Det vara bara några sekunder från att ca 10 bilar krocka och jag hann stanna. Jag blev så rädd men körde vidare, just du hade "personen" försvunnit. Lite senare på kvällen kom den tillbaka när jag satt i soffan, något satt där med mig och jag var ensam hemma. Nu började jag bli rädd, nu hade det gått många dagar med denna känslan!
Den 21 februari 08 skulle jag åka till skolan, känslan av att någon var där brevid mig var så stark som aldrig förr, jag frös och kände en obehaglig käsnla men samtidigt var det skönt. Jag han inte komma så långt på motorvägen innan jag råkade för det hemska hemska hemska, efter smällan kände jag mig själv, jag vet inte om det var chockan men jag kände att det fattades någon i bilen hos mig. När brandbilar, poliser och ambulansmännen kom fram springades till mig såg de chockade ut, där satt jag i en helt krossad bil men inte ett enda blåmärke! De sa åt mig att jag verkligen hade haft en skyddängel efter den smällen. Dagen efter vaklnade jag tidigt och kände att "personen" satt nära min säng. Jag började gråta över hela händelsen och samtidigt blev allt varmt i mig och kände mig själv. Efter det har jag aldrig kännt att någo varit med mig på de sättet. Ibland när jag varit ledsen och deppig efter har jag kännt en konstig känsla men inte så stark som då när jag var med i bilolyckan.

Vem det var vet jag inte, men att någon var där är jag säker på....tack!

Bilder från min jul i Österrike :)



Dom översta bilderna är från flygplatsen i köpenhamn och i luften när vi närmade oss Österrike och började se alla älskade berg med snö :) Sen andra raden är typ mest från min underbara bästa farmor och hennes bästa vän, katten maxi :) Äntligen hade farmor gått upp i vikt igen och blivit piggare efter hennes svåra operation, vi var alla så glada!!Sen är det lite bilder på min syster som pluggade hela tiden så flitigt, (är snart läkare), någon bil är på katten maxi i min säng och pappa pratar i telefon. Sen är det ju själva julkafton, då maten var goood, mamma var så fin och farmor var tomte hahaha :D haha den mannen med hunden är våran vän och är ca 30 år tror jag, han e den roligaste människan på hela jorden....manfred heter han haha!Han dricker fyra öl till frukost och här på bilderna är klockan typ 11.00 och han kom in med sin hund i vårat rum och var skitfull och snuskig som vanlig haha så rolig nisse!

Palla inte lägga upp alla bilderna..men en sak kan jag säga JAG ÄLSKAR ÖSTERRIKE, är så glad att jag är halvösterrikisk (min pappa kommer från österrike)..då är ett så otroligt fint land och att båda få växa upp i två länder som sverige och österrike har varit helt underbart, älskar det!!



Gott nytt år får jag väll också säga :)

RSS 2.0