Älskade mamma.





Idag är de mors dag och jag är så glad att jag har den mamman jag har!!
Bilderna på mamma är faktiskt alla från Österrike hos farmor och är från lite olika år och årstider.
puss puss mamma

ohh suck..

jag vill att de ska vara över..NUUU!!

vill ha..



Dåliga bilder jag vet, men jag vill ändå ha en ny jeansjacka!! Ja nu orkar jag inte mer haha, trött på att inte kunna göra nått idag :(:(:( och säkert inte imorgon heller...måndag?!?

Med sommaren och sommarlovet blir allt bättre..

Ingen ork, ingen lust och ingen motivation.



Återkommer när de känns ok igen!!

vill ha den frissisen


ohh FAAAAN!

Förlåt men jag är så arg, jag och jonte har spelat playstation (worms) skit länge nu och han har haft sån tur och flyt hela tiden :( blir så arg..sen när jag dödar hans maskar bara surar han meddans jag sitter och skrattar allt vad jag kan när han dör och även när jag dör skrattar jag ju.. hmm de är ju ett spel!!

så nu surar han och nu surar jag :/

Dagen med Tina var jätte mysig, men hallå ja, storm eller?!? fy va de blåste och var kyligt i vinden, men när vi hitta vår plats i solen och med en chai latte i handen blev allt genast mkt bättre!
Tänk var fulla alla studenter är nu och spyr på sina balklänningar :S hehe illa läge!!

godnatt, som sagt är sur på Jonathan och han är sur på mig!!! (ja ska varna han nu: om vi spelar imorgon igen kan dina maskar gräva ner sig under jorden redan nu för imorgon har mina masker super krafter och har gått en vapenkurs under natten!!!)

P.s: ja, jag vet jag borde plugga istället för att spela me nissen min men måste ju även få ha lite liv ibland..:)


överlevde..

Jag är så lycklig :) min cykel överlevde operatioenn hon cykelnissen och är nu lagad, bäst avv allt  GRATIS!!!
tackar man för..

Sitter min datan i knät och pappershög brevid, ja precis..pluggpluggpluggplugg!! Jonte är så duktig och tvättar tvätten :) Bra med en flitig man när man har tentastress!!
Ska snart hoppa in i duschen för att senare idag träffa min favvis Tina :) vi ska då kolla på alla fina eller ja vem vet, även fula kanske haha balklänningar :) skoj  skoj, sen ska vi äta nått gott efter :)



Hade kunnat sitta här hela dagen och natten och lägga upp alla bilder jag har på mig och min favorit Tina :) men de hinner jag inte så ni får nöja er med dessa haha!!

Tina är en sån vän som aldrig sviker och alltid alltid kommer finnas vid ens sida. Hon är den jag träffar mest av alla mina vänner och vi har alltid lika skoj och intressanta saker att prata om. Hon äe även den jag ska vara gravid samtidigt som haha har vi bestämmt..men de dröjer!!
Det är skönt att ha en sån där super bra vän som betyder mest!

Nej duschen kallar, tjohoo

God morgon alla glada!

Vakna för typ 30 min, jag är mästare på att vakna mega tidigt och jonathan är mästare på att sova mega läääänge!!! Bra va :)

Jag tänte sätta igång med pluggandet nu dirket :/ har man de gjort typ haha nää men har lite annt för mig senare idag ju..ska ner till stan och kolla på balen vid 3-4 tiden..efter de ska jag äta maaaaauuuddtt med tina. Hoppas de hinner laga min cykel idag, jonathan ska sedan gå dit med min cykel. Hoppas hoppas hoppas de lagar den, då kan jag ta den idag ner till stan som jag alltid gör :) saknar min cykel :(


hmm de var något mer jag skulle säga men va de va är ju frågan..hatar att glömma saker, usch börjar komma in i åren nu :)!!
 jaja tar de sen då om jag kommer ihåg de. Blir nog ingen träning idag..känns rejält från igår haha men de är ju så de ska vara, eller hur!! Kanke göra jag lite styrke träning här hemma :) ska tvinga med jonathan också, men säg de inte till honom!! Så blir de en överraskning, thihtii

jaja men vi ses

Nä nu räcker de för idag.

Min kära vänner, nu ska jag hoppa ner i sängen. Jonathan kom hem för ett tag sen och ligger nu och snarkar i soffan. Ska försöka få liv i honom och sen ska vi sova!!

sjukt trött nu

Imorgon ska de bokas resa och kollas på bal, äta med tina på stan..,men även plugga!!

sov gott alla :) kram

Stör mig!!

Helt galet vad jag stör mig på dig. Att du har blivit den du är idag är helt sjukt, katastrof och lite komiskt!! För man bara skrattar åt hela situationen. Att du inte har mognat nått alls, läskigt!?! Men men när du väl behöver mig baby så är jag inte här...nooppe!! Precis som du inte är här för mig eller någonsin varit ?..inte på riktigt iaf..

Jaha plugget går väll inte så bra de heller idag, tycker jag mest gör massa annat!! Inte bra för mig att plugga vid datorn för då tänker jag allt mitt i läsandet och skrivadet "ohh måste bara kolla en sak" mm bra Andrea!! Sen skriver jag med 100000 människor på msn, smart!!


Kom på att hela denna dagen är jag ju ensam, jonte är ju i tyskland och köper alkohol alkohol alkohol och sen ska han dirket till en vän där de ska sitta alla killar, dricka öl, grilla och titta på den stora matchen!!

Själv ska jag drunkna bland mina papper och gnälla över mitt liv haha nää så farligt är de inte!! Men detta är en otroligt seg och tråkigt tenta..blää! Tentan är på allt vi har haft under denna terminen och för fan va de är mkt haha. De ska man då trycka in i fyra olika ämnen, P- ADL som då är olika sjukdomar och typ hur man förflyttar dessa männiksor osv, sen är de nått som heter Rörelseorganen som är alla sjukdomar man kan ha i armar och händer (allt på latin såklart), nerv skador, ledskador osv..där ingår även ortoser och andra mediciska behandlingar vi ska kunna. Sen är vi ju även arbetsrehabilitering och typ nått med sittställningar, olika sjukdomar o ilka rullstolar, olika funktioner med olika behandlingar. Tack för denna roliga och stora tenta. Tentar är muntlig och praktisk..en kvart innan tentan får man ett brev på ett patentfall och blir inskickad i ett rum där man då ska göra nått av detta jag har rabblat upp (man vet inte vad förrän man får sitt brev) man har alltså en kvart på sig att förbereda sig innan man går in till läraren och blir grillad, öga mot öga! När man sedan är klar får man reda på om man klarat de eller inte och då får man ett nytt brev...med ett nytt fall och ett nytt ämne, även här en kvart på sig att förbereda sig!! man får sammanlagt 3 kuvär..jag har mina tentor tisdag klockan 09.00 till 12.00!! suger rumpa men jag har inställningen att jag även ska klara denna tentan!!
Phh vilken tråk känsla jag fick nu, att veta att sdetta är min dag och kväll!!

Kanske träna sen igen?? mycket roligare...

Onsdag.

Nu ska jag iväg och träna tänkte jag, sitter med träningskl'äderna på. Jonathan är i tyskland och handlar sprit. eller dom är väll där snart..vet inte när deras båt gick över! Jag har även fått göra en sprit önskelista till honom haha, illa!!

Efter träningen idag blir de ganska mkt plugg, tenta på tisdag!! Om de blir fint väder senare ska jag nog sätta mig och mysa på ballkongen.

Nej jag hör av mig senare, annars kommer jag ju inte iväg till träningen i tid :P hehe

kram

kan de ta slut snart?

Känns som denna kvällen tog slut direkt, bara för jag kom hem så sen på grund av skolant! Har ju inte hunnit mer än laga mat, ätit, kollat lite tv och pluggat. Nu är klockan redan 22.00 ocj jag som hade tänkt ta ett bad, plugga lite till, kolla tv och spela playstation med jontemyra!! Var tog fritiden vägen?

jaha läggdags snart eller?? upp med tuppen imorn igen!! roligt..

Som vanligt säger jag: vilken dag!!

Hade satt klockan på 06.00, när vaknar jag?? jo varför inte 07.30!!! panik som jag fick flög jag upp från sängen och slog nästan huvudet i andra sidan väggen, typ!! kom på att förmiddagen var obligatorisk..så de va ju illa!! Men de löste sig och jag hann i tid..

sen hände massa annt knepigt och segt idag, men även lite små skratt från mig som vanligt. Kanske inte ska säga små skratt för när jag skrattar så låter de så högt så de hörs till Kina :)

Idag var jag och min basgrupp duktiga, vi stanna kvar i skolan till klockan var 17.30!!galet länge! Var hemma halv sju och började laga mat. Nu har man ätit säg mätt för ett tag sen, jonte är på HIF och de är skönt att vara ensam hemma. Har dock plugg att göra ikväll, sällan!!

(nu har jag nysit 17 gågner) ville bara tala om de..

Go Kväll era fisar.

Ja är helt slut nu, har gjort så jäkla mkt idag!!Palla fortsätta plugga ikväll :S!?! njääee men joo de är nog bäst!!
Sitter just nu och lyssnar på lite musik för att jag ska piggna till lite men min kropp säger ifrån att den är för trött för att till och med lyssna på musik. Då är de illa :)

Just nu högst på min önskelista

* Klara sista tentan.
* Sommarlov!!
* Sol, värme och mysiga grillfester med vänner.
* Att farmor mår bra.
* Att den personen som jag inte gillar just nu bajsar på sig inför 500 människor :) kul!!
* Att Jonathan tar tag i de själv, UTAN mitt "gnäll"
* Att jag mår helt bra och alltid är glad.

Jag hoppas!!

rubrik?

Har nyss kommit hem från Ikea, blev en ny lampa, tavla, bringare och lite annat smått och gått. På parkeringen träffa vi min mamma och pappa och de tyckte jonathans nya bil var jätte fin :) roligt!!
Fick även höra att en ung kille vi känner i Österrike (nått år äldre än mig) dött i en bil olycka :( Stackars våra grannar!!usch...


Idag har jag verkligen hunnit med mkt, tränat, stor städat, ikea och nu återstår plugg och kvällsmat. Varför sparar jag de viktigaste till sist :S haha nä men de är lungt!!


hörs senare.

jag lovar, har en magisk cykel!!

Träningen gick fint fint men jag hade lite otur innan träningen, blev så jävla arg men nu i efterhand är de bara så sjukt komiskt!
Nu ska jag berätta:

Jag skulle då gå ner till min cykel som står i trappuppgången. Ser då att det är lite luft i och tar pumpen som sitter på jonathans cykel. Skruvar av den "korken" på min cykel och trycker dit pumpen...hmm vad tror ni händer?!?! Hela luften i däcken bara pyser ut på typ 2 sekunder. Där satt jag som ett frågetecken och undra hur fan de gick till...jaja tänkte ja, gör ett nytt försök men ingen luft går i däcket (allt går ut sidan om pumpen). Så jag trodde att jag var tvungen att trycka pumpen mot den metalgrejen lite hårdare. Jo för fan och de gör jag, vad tror ni händer denna gången. Jag kan ju tala om att jag blev ett ännustörre frågetecken än innan. Jo fan för hela den metalgrejen/munstycket eller va de heter FLYGER IN I DÄCKET OCH FÖRSVINNER. Ja, ni läste rätt!!
Där satt jag helt plötsligt med en pump i handen men inget att pumpa luften i, den var borta!!HAHAHA hallå??spökar de eller. Ringde både pappa och jonte och ingen fatta vad de kunde bero på, kanske nått baksug?! men hallå ja, hur stor är chansen!Suck.. så typiskt mig!!All otur och alla konstiga grejer dras alltid åt mig! de sluta med att jag inte alls fick ut metall biten igen och fick gå ner till stan för att träffa Tina och träna. Ja jag vet jag hade kunnat ta bilen men jag ville ju få lite motion efter och innan träningen ju!!

Efter träningen ska jag då gå hem, jo tack för de regna och jag hade ingen jacka!

Detta livet måste nog älska mig!?!? HAHAH :D


För er som inte förstod min förklaring, de jag ringa in har forsvunnit någonstans in i min cykel, floopp lät de och borta va den!!
(Inte min cykel på bilden)

lurad.

God morgon alla glada, ledsna, arga osv
Vaknar för en halvtimme sen, då hade jonathan jobbat några timmar redan, stackare!!Jag såg att solen sken så fint och tänkte att jag skulle sola lite på ballkongen innan jag cyklar till träningen., Byter om till "solarkläder" Sätter på musik på datan och sätter mig i solen. Ett, två, tre så var solen borta..fick inte ens sol i 5 sekunder!Men vafan, jaha..otur!?!
Så nu har jag placerat mig i sängen i väntan på att solen ska komma fram igen, då jävlar springer jag ut!!

Vid 10.00 ska jag träna med tinis, skoj skoj. Efter de består dagen av städning, plugg och lite annat skoj man får hitta på denna söndag. Förresten, i natt drömde jag sjukt konstiga drömmar..typ 19 drömmar i en dröm :S!?! Så förvirrad jag var nu när jag vakna, komiskt!

Nej kära VÄNNER :) nu ska jag göra soldansen så solen kommer fram igen!

puss o kram

så hemskt, stackars lindsay lohan.

Om man kollar bilder på lindsay förändras hon hela tiden till smal, sen normal sen spinki smal. Usch hon måste må jätte dåligt, stackare. De ända hon verkar leva på är alkohol och cigg. Hon som verkar så trevlig/glad i intervjuer och alltid varit så vacker.
De är så synd att de ska behöva gå så långt för oss kvinnor, vi är ju alla så jävla vackra på våra egna och olika sätt!!


Mager!


"Normalt smal":


Blir inte alltid som man planerat.

Blev ingen Ikea idag och städat har vi inte heller gjort än haha inte så mkt iaf!!Men men ibland försvinner planerna helt. Idag har jag mest tagit de lungt fasktiskt, skönt!!har pluggat en del och vilat mig för att de blir två tuffa veckor framför mig snart med plugget!!
Imorgon bitti blir de träning, Ikea imorn kanske :S??!?! vem vet!!

kollar på de okända på tv, fy fan..jag blir så rädd av de pogramet men blir helt fast i de, så kan inte sluta titta!Försöker plugga lite samtidigt men ni kan ju alla gissa hur de går, mm precis!

Lördag.

Nej gott folk, nu ska jag hoppa in i duschen..sen blir de IKEA :D:D..tror jag!! sen borde jag även städa här hemma, plugga och fixa med alla dessa små saker jag bör göra (ringa, maila och sånt jobbigt)
puhh kanske bäst att ta itag med denna lördagen nu!
ja nu så...

Kvinnor kan!!


Sommar bild.

Haha denna bilden var verkligen inte från igår, kolla vad små vi är :) så sött så sött
Jonte, fy fan..vi har blivit äldre, gråhåriga och rynkiga!! Nu går de bara utför, men vi har ju varandra och de är ju verkligen inte helt fel :)


ny kofta :)

idag har iaf fått mig en nya kofta, innge speciell dock! köpte en ny svart för har aldrig gillat den svarta jag har här hemma, men denna gillar jag som jag har köpt nu :)

Så här ser jag ut just nu i min nya svarta kofta


Inget vidare.

Idag har varit en deppidag för mig,inget vidare alls!! Den hade tänkt blivit så bra..först träffa Emma och Emmy och sen festa i lund med massa snälla människor, men som sagt, ingen bra dag idag! Har kännts fel hela dagen, den svarta klumpen som lyckas tränga på.
Hatar när jag har mina deppiga dagar, dom gör mig så ledsna och jag blir så arg! De blir inte heller bättre att jag då måste låtsas må bra och inte kan bara gråta ut och bara släppa allt de tunga. När jag då har en sån här dag blir det inte bättre av att de där som hände idag!! Skit kul ju, nä fy fan vad jag hatar sånt!! Jävla ostbåge!!

Nää nu har jag tuppat lusten totalt! jaja trevlig helg alla...

Snygg design?

Själv tycker jag att den blev jätte fin :)
Idag har jag som skat fullt upp men just nu blåser de och ser grått ut :S tråkigt!!
haah inatt drömde jag sjuka drömmar,sinnes!!
Nää måste fixa lite så hör av mig senare :)

Dagen har varit fin.

Idag har det varit en riktig äventyrs dag med massa utflykter. Morgonen började med frukost och lite solning på ballkongen sedan duscha jag och jonte för att sedan köra till Åstorp med två bilar, jonte före och jag efter :) där fixa jonathan lite med sin nya bil (eller inte han, sånna bilnissar), lackning och sånt!Meddans bilen var där hoppa jonte in i min bil och sen körde vi mot Mölle/Kullaberg! Där åt vi glass vid havet och promenerade runt lite!Ohh va de va mysigt,ohh så fint väder!! vi körde inom massa mysiga byar och andra fina områden :)  Efter vi varit där åkte vi lite mer på äventyr med bilen :) sen hem ett och softa i några timmar. Sen återigen till Åstorp, hämta bilen sen hem igen haha vilken dag!! Men har faktiskt varit mysig :) roligt att hitta på nått som man inte brukar!!

Imorgon ska jag först träffa Emmy och Emma, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men skoj blir de säkert :) efter de ska jag ta mig till lund och göra staden osäker :P Ska träffa Hanna, Emilia och John och vi ska festa till de rejält!!

Lördagen blir nog utgång i helsingborg med Tina :)

Hmm någonstans ska även plugget få plats :S

Du kan inte kalla dig vän.

Inte min iaf! Har tröttnat på dig efter en väldigt lång tid...
Jag blir så ledsen av allt du du gör/inte gör, vet inte vad som låter bäst..
Men du är väll inte värd att jag går och bekymmrar mig för jag har mina egna bekymmer jag måste reda ut först..
Så om du låter mig va (mer än vad du redan gör) så glömmer vi allt vi haft..
okej?!?

Nästan pinsamt.

Igår när jag cyklat hem och kommit hem från skolan så satte jag mig i soffan, måla naglarna och titta lite på tv..alltså en total slappgrej :) haha
Sen la jag min ner och SOMNA  18.15!!! Hur länge tror ni jag sov?? jodå..till 23.30..sen gick jag och jonathan och la oss men jag var ju pigg då haha!Somna efter tolv nått och vakna nu på morgonen 07.15... inte konsitgt för jag hade ju sovit en del timmar redan :S
ojoj tröttare får man vara!!

idag ska jag och jonte fixa lite, vi ska köra till åstorp med två bilar och fixa lite där osv osv
Men nu ska jag nsart sätta mig på ballkongen, solen skiner där så varmt och fint nu!!
Ska bara läsa lite bloggar först!
Förresten har juu glömt att säga att jag är ledig nu i 4 dagar, guuud de behövde jag!!

Vilken dag!

Hej alla där ute. Guud vilken dag haha! Började med att jag gick upp vid kvart i sex, tvinga mig själv hoppa in i duschen men jag var knappt vaken, där stod jag och blunda och visste knappt om jag tog schampoo eller balsam först :S men men de bleev nog bra!! Sminka mig nästan också meddans jag blunda och ja ni fattar...en sån dag idag då man inte vill eller kan vakna! Sen i skolan hade vi seminarium..fan jag som hatar redovisa..men de gick bra! Hela dagen idag i skolan var jag som ett levande lik,  helt slut! Är så jobbigt att jobba heler och sen gå i skolan under vecko dagarna, usch..

När jag sen vid fyra tiden skulle ta tåget hem blir ju de jävlatåget såklart inställt, tack för den!Tvingades ta ett segetåg som stannar överallt bland alla åkrar och kor (kände mig nästan som hemma i glumslöv)
Väl inne i stan träffa jag tina direkt och vi träna och träna och träna, efter de var de bara att hoppa på cykeln och köra hem till jonathan! nu har jag duschat och ätit och jag är tröttare än döden, de lovar jag!! Nä nu ska vi se film...men fan borde plugga..seminarium i morgon igen, de suger!!



"Det kallas kärlek"

Hej mina vänner.

Min man är på Hif och jag försöker plugga, men kommer inte riktigt igång :/ Nu vill jag bara ha lov, men vill inte jobba usch haha tänk om man vore så rik att man inte behövde sommarjobba eller studera...men de skulle nog vara tråkigt! Pengar gör en inte lyckligare...
men ohhh vad jag vill ha ledigt!!så skoltrött nu efter alla tentor och arbeten, men ja e ju as grym som klarat allt!
nä jag får väll fortsätta md pluggandet nu :/!!
de luktar pest..

Helgen över!!

Jaha då var en till helg över och den har ju varit lagom rolig eftersom jag jobbat hela helgen! biiblääblööö
Jag fruktar att jag får ett samtal idag som inte är så trevligt och jag ska nu hela dagen ladda mina krafter så att jag vågar säga ifrån ordentligt, Angie kan!!!

Om ni undrar varför jag sitter här nu på morgonen kan jag ju berätta att jag ska till skolan idag men smart som jag är ställde jag klockan mer än en timme för tidigt! Angie kan hahah!!



Fan, ja som skulle skriva nått men de glömde ja ju. Finns de nått värre än när man glömmer grejer..ja usch ja man säger att man blir som man umgås och jag jobbar ju på demensboende..inte bra detta!!

men iaf, min panik är över och jag tackar alla gudar, änglar och demoner för de :) puhh de gick bra denna gågnen iaf..



sen till en annan sak, en förändring kommer ske, med vem vad eller när säger jag inte men vänta ni bara..vänta ni bara
Angie kan!!!

snusk är kul.

Ett äldre par gör sig klara för ett skjut. Frun smörjer in sig med glidmedel "där nere" flera gånger. Mannen ser förvånat på. Så tar han kedjan från sin fickur och snurrar den runt sin mandom
- Varför gör du så, frågar frun.
- Jag sätter på snökedjorna. Det ser ut att bli halt ikväll.


som tur är finns samma vanliga Andrea i mig fortfarande så jag kan sitta och skratta i timmar!! Tro de eller ej...

Besviken och ledsen.

Det trodde jag inte om dig, verkligen inte!!Hur du verkligen är och har förändrats har nu kommit fram....
Du är inte värd de. jag går vidare utan dig..

Hej gott folk.

Morgonen idag har varit städ och städa ska jag göra ett tag till hade jag tänkt :/ sen efter de jobbar jag kväll 13.30- 21.00. Roligare än så blir tyvärr inte min dag idag :/
Hoppas eran lördag blir roligare än min, nu ska badrummet städas...jippiee

Myskväll ikväll!

oj nu får ja skynda mig! Måste snabbt fixa mig sen ska jag på resturang :) mysigt! vi har bokat bord till klockan 19.30 och här sitter jag hakv naken, osminkad och håret i en stor ruffsklump eller nått!

oj oj ojjj skynda du Angie :)

Denna ska Jonathan få av mig i julklapp!!


God morgon mina skönheter :)

Har varit vacken nu i ca 15 minuter, hela natten har jag vaknat, sen somnat sen vaknat osv :S tråkigt när de blir så!!Är iaf ledig idag så ska snart hoppa på min cykel och träna ett tag :) så mkt jag vill och måste hinna med idag :S eller ja, bara roliga saker så de är lungt!!


nej nu ska jag äta en grovmacka och raka benen, sen blir de träning! :) tjohoo


P.S. Har fortfarande panik!!

Panik!!

usch ge mig ett tecken haha, bara jag som förstår vad jag menar men de är bra att bara jag vet kan jag lova :P:P men snälla snälla jag har inte tid för detta nu. ångest! ok inte lönt att jag skriver för jag vill inte berätta och de låter bara flummigt, men jag har sån jävla panik!!!

Till något annat då..
Just nu är jag skoltrött som en påve!!! Jag vill bara ha sommarlov, har varit så flitig och klarat alla tentor men nu är jag trött, de mä'rker jag tydligt!!Men än så är det inte sommarlov, fyra grupparbeten till, tre seminarium och en praktisk tenta i fyra ämnen, hej hej!!haha men ja är glad ändå för jag är så stolt över mig att jag klarar mig så fin t, jag är ju grym!!
Inte visste jag att de kunde bli en duktig och ordentlig skolflicka av mig :D
Jag har ett bra liv om jag tänker efter, perfekt familj, perfekt pojkvän som funnits vid min sida i 6 år, massa underbara vänner, har en utbildning som undersköterska, fast jobb och håller på med en utbildnning till på universitet till arbetsterapeut!! Är frisk, har körkort, har pengar så jag klarar mig och ja massa mer! Varför ska jag då deppa ibland?!?!
De känns så bra just nu!!


Utmaning!!

Sök på ditt namn på google.
Välj bild nummer 4.
Så kommer du se ut när du är 30 år.


HAHA okej!?! Detta är då jag när jag är 30!!


Bilder från igår.

Igår var jag och jonathan på hans kusins konfirmation :)
Här kommer bilder från kyrkan och festen.


Bilder från torsdagen.

Så här såg jag ut i nu i veckan (torsdag) när jag skulle träffa tina och följa med henne till frissan + en snabb fika :)



haha på den ena bilden där jag visar lite av min jacka ser jag ut som en kanin :D komiskt!!

Typiskt mig!!

Fan de gör jag nästan alltid, slappar hela dagen och gör massa annat sen får jag skit bråttom för jag ska hinna med att duscha och osv, nu ska jag vara i stan kl 16.00 men grejen är att jag nyss kom från duschen och jag hade planerat att städa undan lite också..hmm håret ska torkas, kläder ska väljas, sminket ska på bla bla bla bla!!

som sagt måste skynda mig, ska träffa tina den fina, vi ska fika och jag ska hänga med henne till frissan :)

kram♥

Igår kväll var en super kväll.

Igår träfffa jag ju emmy pemmy som jag har lekt med sen jag va mini mini :) vi träffades på knutan och gick sedan till hampan där det börjades min vin och cider :) mysigt hade vi och snacka massa massa massa och skratta som galningar som vanligt.
sen vandra vi vidare pigga och glada till utposten där vi åt god mat och drack mer cider :) haha vägen hem sen blev galen!! Mer säger jag inte...

så här såg jag ut igår :)



Kofta: Österrike
Tunika: Vila
Band: ett som ska sitta på en annan tröja :)
svarta jeans: Gina

jag just nu.



Nej usch nu får jag skynda mig, ska träffa emmy snart!! Vi ska äta god mat på stan och dricka vin, tjoflöjt!!
detta vanliga problem, vad ska jag ha på mig??

smycken freak :P



Här är lite av mina smycken, överst är mina favorit armband som jag älskar, älskar och ännu mer älskar!! De armbandet med små människor har jag fått av min mamma och pengarna går till sjuka barn, så de är både snyggt och gör en super bra insats eller vad man ska säga! sen har jag fullt med örhängen på en tavla..får inte plats med alla men där är en del.. haha sista bilden ligger bara smycken i en stor hög, snyggve!!

hej så länge...

Nu ska jag snabbt ner till stan med jonathan, fixa lite snabba ärenden!!
Hej regnet nu kommer vi ut..
Efter de blir det ett roligt inlägg med massa massa bilder!!!

Godmorgon i regnet.

Usch vilket tråkigt väder man vakna till idag då :( var har värmen och våren tagit vägen?? ja men de dyker nog upp snart igen! Har nyss vaknat och idag är jag fruktansvärt sur på jonathan, så riktigt arg och sur!! Just nu är han en idiot i mina ögon men sånna dagar finns väll i ett förhållande :) Men jag hatar när han lovar massar som han sen inte kan hålla..suck!!
Känner jag mig rätt så är jag bara lite galen just nu och lugnar mig snart igen...jaja
Är riktigt sugen på att shoppa idagg!!Ska träffa Emmy ikväll och vi ska sätta oss och äta nånstans, mysigt!!
Snart ska jag lägg upp ett smyckes inlägg som jag nu har lovat i 60 år!!


puss

Kvällens sminkning.

Oj nu har jag brottom, vi ska ju på bio!
Och jag satt i all lugn och ro och sminka mig haha

så här har jag sminkat mig ikväll, dåliga bilder egentligen för så här ser de ju inte alls ut i verkligheten haha komiskt! Har iaf turkost både uppe och nere, men ja som sagt detta visar ju inte de så bra haha, neh bio nu!! och och jag är inte alls klar...


BIO!

Nej gott folk, efter en riktig slappis dag ska jag nu hoppa in i duschen för att sedan ta mig till biosalongen :) så ikväll ska jag och jonte på bio, känns som evigheter sen!
nej, duschen kallar...men först en utmaning till er alla som läser!
Välj en mapp med bilder i, rulla upp och ner med musen, blunda och välj en bild som du sedan ska lägga upp!! haha denna fick jag :)


tjaaouu

Bilder från Söndagen!

ja i helgen jobba jag ju, men innan jobb i söndes hann jag och min jontemyra med en mysig ballkong frukost i solen!! Såklart med våra röda gubbar :)


jonathan säger: varför tar du fram så många brödskivor?
Jag säger: mehh ohh hallooo, för att de ska se snyggare ut i min blogg kanske!!
Jonathan säger: ANDREA!!!!!SKÄRP DIG!!!

JAG LEVER!!

Ja måste bara säga att om ni tror att jag dog på valborg eftersom jag inte skrivit nått så gjorde jag inte de!! Så nu behöver ni inte vara oroliga längre, jag mår bra :)

Valborg va en galen student dag/kväll/natt! Massa sjukt roliga kommentarer och massa annat roligt hände och jag skratta nog hela tiden faktiskt!!!
Här kommer lite bilder från valborg :)



Vad tycker ni om min dagen efter blåsa haha, fy fan!!var bara tvungen att visa!!
Visst va de massa sjuka bilder haha

RSS 2.0