Hej hej lilla jord.

Ja du, tro de eller ej men jag lever. Är bara allt för upptagen av min praktik, går upp sjukt tidigt och kommer hem sent och då är jag trött som en..ko!?
Har ju inte ens lagt upp bilder på 75 år på bloggen känns de som. Har massa i min kamera men var finns min tid, ork och motivation.
Idag på praktiken hände en sjuk rolig grej, har en patent själv som jag gör en bedömning med. Helt plötsligt fiser patienten. Jag tänker fort "okej Andrea, ska du nu skratta? eller säga HOPPSAN TJOFFSAN där small det, eller ska jag lossas som jag inte hörde de?"
haha de va sjukt joibbigt, men beslöt att jag inte skulle ha hört det. Han fatta nog, var ju hur högt som helst haha stackare!Jaja men jag tror jag rädda situationen ganska snyggt :)

Inatt drömde jag att Jonathan bajsa på sig haha (oj vad mkt bajs och prutt de blev i detta inlägg).vi låg och sov och hade rumporna mot varnadra. Jag hade på mig ett par skitstora sjukhustrosor, fråga mig inte varför jag hade det. Går upp på morgonen och ser att de är helt bruna av bajs (ni som är äcklade får läsa min blogg en anna dag :) )iaf..
Tycker då¨att det är sjukt pinsamt eftersom jag tror att jag har bajsat ner mig och inte Jonathan. Lyfter på täcket meddans Jonathan sover och ser att han är den skylldiga. Väcker Jontemyra och förklarar vas som hänt men att han inte ska vara ledsen för jag älskar han ändå..sällt va? vad tror ni han gör? jodå, den jäveln skyller på mig och ger sog inte FAST korvarna ligger i HANS kalsonger haha.
Sen vakna jag..och tur var väll kanske de..

Jaha de var den roliga delen, nu till en mindre rolig del. Pappa ringde idag och berätta att vår granne i Österrike har dött i natt. Okej jag erkänner, jag har aldrig gillat henne och faktiskt mest hatat henne. Men får väll vara så snäll och säga att det är synd om synen iaf...Kvinnan som dog har varit alkoholist sen hon var 9 år (skojar INTE) haft alla möjliga canser. Så klart hon har varit sjuk men det är även min farmors bästa kompis sen de var yngre och de senaste åren har hon behandat farmor som skit..alkoholen blev viktigare helt enkelt. Vet inte hur många gånger hon kom ut full på gatan när jag spela fotboll och skrek åt mig utan anledning...skyllde på mig och Theresa för mass saker.Hota med att ringa polisen när vi tälte med några vänner en bit ifrån osv osv osv...jag gilla henne när jag var lite men som sagt de änrades fort. Hon mena nog aldrig något illa, var bara väldigt väldigt sjuk så ja jag erkänner det är synd att hennes liv blev som de blev och att hon dog relativt ung. Vila i fred, tror faktiskt du har det skönare nu så du inte måste lida mer.

Imorgon ska jag träffa en tjej i klassen efter praktiken, vi ska typ fika eller nått haha. Ska bli skoj. Hon har praktik på rättspsyk i Helsingborg, spännande!!

Torsdag blir det sedan en trevlig kväll hos malin :) roligt ska de bli!!

jaha jahapp, ni vill såklart se bilder, men inte fan orkar jag det just nu....jag fryser och om jag reser mig blir det ännu kallare inbillar jag mig haha!


nä nu räcker de :) bilder kommer snart vänner.Kram



Vid vår lägenhet i österrikes huvudstad wien. Visst är där fint, vi har perfekt läge, mitt i centrum..nära till allt. Men bäst är his farmor på landet där vi spenderar allra allra mest tid!!



Så här ser det ut i byn där farmor bor :) Inte illa uppväxt jag har haft ;>)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0