Fullt upp.

Hej kompisar!
Jag har ju inte skrivt på någon dag men har haft långa dagar på praktiken, men är ju därför ledig på fredag så de ska bli skönt, ska väll få en del plugg gjort och sen på kvällen blir de tjejkväll igen! Jag gör massa skoj på praktiken, olika bedömningar som hand/arm status där jag mäter handstyrka, taktil gnosis, kollar funktion och rörlighet i de olika lederna och musklerna, sedan gör jag även kognitiva bedömningar, ADL observationer, för ankomst- samtal, följer med på vårdplanering för patienterna, är med på ronden med alla läkarna och ger läkarna infomation om patienterna, skriver massa journal om patienternas hälsa/funktion, gör köksbedömningar, övar att få igång skrivförmågan igen och tankeprocessen med olika små uppgifter och mycket mycket mer. Jag känner mig så duktig och klappar mig just nu på axeln :) Varje dag då jag lär mig något nytt tänker jag att detta ska jag visa för farmor och detta kommer hon tycka om. Har henne i huvudet hela tiden ♥!
Nu blir det idol gott folk och det bjuds till och med på en godispåse här hemma, det var inte igår!
Trevlig kväll på er!









Tårarna ligger nära nu..Jag saknar min farmor så mycket att det gör riktigt ont. Längtar så till julen nu, då får jag se henne en hel vecka. Förstår inte varför ni som har en farmor nära inte besökare henne oftare än vad ni gör. Hade jag haft min farmor i Sverige eller om jag hade bott i Österrike hade jag varit hos min farmor VAAAAARRRJE dag. Finns ingen bättre människa än min farmor, lilla Hilda på 88 år :) Jag  fruktar för den dagen då jag aldrig mer kommer se henne, usch usch hemska tanke! Jag kommer ju sörja i åratal!
Ohh vad jag älskar min farmor, hon är verkligen världens bästa farmor och den människan som ligger högst på min idol lista!!

En vanlig söndag.

Helloouuu
Min söndag har varit som valigt, mycke slappt och städ haha!Först brukar vi gosa extra mkt i sängen jag och Jonathan, springa och jaga varandra i lägenheten runt runt, sen slapp i sängen igen! Bara ligga och snacka är hur skönt som helst!! Har även hunnit damma, köra med vår gröna sugare på golven, plocka undan lite osv. Funderar på om jag ska ha ork till att moppa golven också!hmm får se..

Är grymt sugen på att backa nått, brukar inte baka men om jag gör de så äter vi aldrig upp de :)
vi får väll se! Nu ska jag fixa lite i hallen :)

kram på er



Hej mini grönis :)

Ny dag.

God morgon vänner!
Igår var det lördag, men det kändes mer som en söndag faktiskt! Hela dagen gick jag och jonathan runt i myskläder, titta på film och bara softa :) Skönt med sånna dagar ibland! På kvällen sedan körde vi och hämta Jonathans föräldrar, det var nämligen dags för en Österrikiskkväll hemma hos mina föräldrar. Vi hade alla jättetrevligt och mysigt. God mat och mycket prat om Anna Anka. Verkar som våra föräldrar kommer riktigt bra överrens så det känns skönt! De har ju träffats förut men aldrig bara dom och vi, innan har du varit så lite snabbt bara eller på släktmiddag osv. Så detta var på tiden efter snart 7 års förhållande :)

Jahapp, då var det söndag! Den vanliga söndagsångesten börjar redan krypa nära mig :S praktik imorgon igen, hade varit skönt med en ledig dag till!
Nu ska jag väcka Jonathan :)

Kram på er!


Jag och hjärtat -06, dagen efter studenten!

Lite bilder från igår :)





haha vissa bilder är lite knepiga, på den bilden där ni ser mig och Tina bara gör jag något konstigt med munnen, anntar att jag skulle prata eller något :) men de får ni tååla!
Kvällen var jätte  mysig, mkt skratt som vanligt och alltid mycket att prata om! Vi saknade såklart Ida jättemkt och längtar så otrolig mkt tills hon kommer hem igen :) vi åt som sagt god mat och sen bowla vi, men då fick tyvär skit jobbiga killar brevid oss så dom fatta inte att vi inte ville prata med oss. hallå snyggingar hit och dit och störde hela tiden. usch otroligt fulla, stökiga och jobbiga var dom. De gjorde till och med sönder deras bana flera gågner så ägaren fick springa och laga den, hmm varför inte bara slänga ut dom!?!? Hallå, var går gränsen!?

nej nu ska lilla jag hoppa in i duschen :) kraam

såhär ser jag ut ikväll!






lockigt hår blev de ikväll. kort grå klänning/tunika. svart kofta. svarta strumpbyxor. lite silver smycken. skor vet jag inte än, antingen dessa svarta oumps eller mina nya stövlar!!


Ha en trevlig fredagkväll!! nu kallar cardinal och bowling med tjejerna :)

Trött som få men ska duscha ändå!

haha en liten kvälls rim!! Har sagt nu i fyra timmar att jag ska hoppa in i duschen men det kommer något "viktigare" hela tiden, som typ idol, facebook!? seg jag är! MEN nu ska jag verkligen göra de, måste snart lägga mig så jag är pigg och glad till min praktikplats imorgon! Ge mig kraft, ge mig kraft!!
Imorgon kväll ska jag och mina underbara flickor äta på cardinal och sen bowla :) mysigt värre!


Här ser ni lilla mig förra året i en av Jonathan 79 bilar!!





Blivit mamma.

haha näää inte jag! där skrämmde jag er allt!Men jag har följt en blogg nu ett år kanske om inte mer. Det är en tjej som är lika gamal som mig. Hon har iaf fått sitt barn nu, en söt liten flicka! Grattis grattis! så mysigt det måste kännas!

http://stinalee.se/

jag är trött som en gris, längtar så otroligt mkt till helgen, men frdagen ska bli sjukt mysig! berättar mer om den imorgon, eller ikväll! Jag vet att min blogg har varit ganska tråkig nu denna veckan eller ja, senaste tiden! Men praktiken gör mig trött och sen var det mkt i skolan innna praktiken! ska skärpa mig!!


kram ♥

Nu...

Praktik!

Orolig, nerövs...något mer?

Igår kväll blev jag helt sjukt orolig, vill inte gå mer in på det här men sjukt jobbig känsla..natten va orolig och drömde "mardöm/dröm" om händelsen..vet inte vad jag ska kalla de! Morgonen idag var också skit nerövst och oroligt..ringde några samtal idag på morgonen och lugnande ner mig lite iaf!Nu hoppas vi på det bästa imorgon eftermiddag!!

Praktiken gick bra idag igen, tog emot patenter som tyckte de var friska men var mycket sjukare :/ usch jobbigt! men det gick bra, älskar att arbeta inom sjukvården!

nu ska jag och jonathan äta rester snart, han ska bara komma hem först :)
kram

Bjuder på en gamal bild :) Mini Andrea!

Lyckligast på jorden?!

Hmm ja..vem vet!?
Igår ringde klockan 06.00, kände meg smått nervös för nu va de dags att grillas tänkte jag haha. Min första praktikdag. Jag är ju undersköterska sedan innan så patientkontakt är jag inte nervös för :) men arbetsterapi är helt nya utmaningar för mig. Min förra praktikperiod gick bra och jaf fick mycket ansvar fort (eftersom jag då har tidigare erfarenheter) Men dettA är vår första fem veckors praktik, där vi skulle ha massa massa massa ansvar. Oj vad det pirra i min mage när jag var på väg till Ängeholm.
Såklart skulle jag sitta på en mini utbildning innan jag skulle träffa min handledare. Det var då jag som var på utbildningen och 10 andra FJORTISAR SOM SKULLE VÄLJA GYMNASIUM!!! alla som känner mig vet att jag har svårt för dessa små spända knattar!! ja dom blängde ju och stöka och håll på, stackars tanten som föreläste blev helt nervös för dessa idioterna. Sen när du fick reda på att jag gick på universitet blev de helt imponerade och höll sig lugna haha!

När jag äl kom till min hanledare ser jag att det var en ung pigg tjej, 25 år och jättetrevlig. Hur skönt som helst!
De hade fixat ett eget skrivbord till mig på arbetsterapikontoret, plockat blommor, och skrivit en fin och stor skylt, VÄLKOMMEN ANDREA!! haha jag börja nästa gråta men fick ju hålla mig :)
fick träffa massa snälla patienter, många inom stroke! prova på bedömningar osv. Rolig roligt. Älskar springa runt i mina vita sjukhuskläder!

Idag var också en toppen dag, satt själv och skrev i journal som då läkaren och alla andra skulle läsa ,nervöst!! gäller och skriva rätt sjukdom haha och alla dessa latinska ord, läskigt! men fick mkt beröm efter. Fick även ta emot en patient helt själv idag och göra olika intervjuer och bedömningar med honom och hans funktion. Gick också jättebra!

Efter praktiken tyckte jag att jag var värd något fint och köpte jag ett par fina stövlar :) så nu kan vintern komma haha!

nej nu orkar jag inte mer :)

Kraaam

Söndag.

helluuooo
Idag är det söndag och det blir en städsöndag som vanligt. Hög musik från spotify och dans/städa genom vår lägenhet. Har även tvätt tid klockan 12- 17..!

Får höras senare. nu ska jag skrubba badrummet :) om jag flirtar mkt med Jonathan idag så hinner jag nog åka iväg och handa stövlar sen ;) MOOUUHAHAA


Lördag.

Hej vänner :)
Igår kväll var det mys till 100 procent. Kvällen började med god mat med jonathan på Haket, sen handla vi godis och satte oss på våra platser för biomys. Jag och Jonathan blev lite smått irriterade när folk kom in mitt i filmen, nu menar jag inte precis i början..folk kommer seriöst in när det gått 45 min :O ?!lönt!! jaja
Filme var väll helt ok, men jag var så trött för att jag har haft en jobbig vecka..så sluta med att jag satt och små sov i filmen haha :P jaja skit samma!

Idag vakna vi båda 10.00, otroligt skönt att få den sömnen jag behövde :) vi sega runt lite på morgonen och sen stack vi för köpa god frukost med italienskt bröd och gott pålägg!mm gott! Jonathan har nu stuckit iväg med sina killar, de ska se fotboll idag i Halmstad! Dom är alltid på varja match, följer HIF genom hela Sverige!! de kallar jag intresse!!
jaja eftersom jag bara skulle sitta själv hela lördagen så passar jag på att åka till mina föräldrar idag, ska snart sticka och sen kommer jag väll hem ikväll igen! Mysigt med en heldag hos mamma och pappa, dom har ju nyss kommit hem. Varit borta i tre månader och har bara sätt dom en gång sen dess.
Jag tror mamma och jag ska åka på en shopping runda :)

jha annars, jag är lite små förkyld men börlar inte för de. Lite nysningar hit och dit och lite hals ont har man inte dött av! Sen är jag int den som brukar bli förkyld så lätt och om jag blir det varar det oftast bara 1- 2 dagar haha cp!


Nej nu blir det att köra till underbara Glumslöv :)

ha en fin lördag vänner ♥



jag förra året!

Rejäl fredagsmys :)

Jadååå, de gillar vi!
Ikväll, eller ja (snart) ska jag och Jonathan äta gott på haket där vi bokat bord, sen blir de biomys :) Enligt mig låter detta som en superduper myskväll och det är jag värd!
Ska ha på mig mina nya örhängen jag fick av mamma för några dagar sedan :) Så nu ska jag bara fixa håret och välja några kläder, fryser redan nu som en gris och på bion fryser jag alltid så mycket att jag nästan blir blå :( tjocktröja hade varit nice ikväll haha :)




Visst är mina nya örhängen söta :)!? räck upp en hand!
Förlåt om jag ser förjäklit trött ut på bilderna, men de får ni tåla!Nej nu måste jag verkligen fixa mig, så här slö kan jag inte se ut!!

Hoppas ni får en mysig fredagkväll vänner ♥

Fler bilder från helgen :)



HAHA jag och Emelie :) så sött så sött! Jag tramsa mig på varje bild, antingen var jag överglad eller så gjorde jag något annat! Blev typ 100 bilder på oss två bara för att få en "normal" på mig, men jag busa till det varje gång. Själv tyckte jag detta var mycket rolig!










Dåligt ryckte!

Ja de kommer du få, du har redan lite. Du klär dig som..ja jag vill inte säga det och din attityd är helt" kom och ta mig typ". Tycker det är sorgligt, inte så jag lärde känna dig!!är bara pinsamt! Jag hoppas innerligt att den dagen kommer då du själv undrar vad fan du höll på med.

usch, orka lägga ner energi på de..men som sagt man hör lite saker om dig redan och jag tycker det är tråkigt att höra!synd du glömde vem du va!

Jaha nu till mig själv :) har nyss kört Jonathan ner till stan, han ska festa natten lång och jag ska spendera min kväll framför idol och lite plugg. Hade först tänk åka ut till glumslöv men det blev aldrig så. Åker dit på lördag istället :)
Idag i skolan gick det bra, flöt på fint och vi börjar närmna oss ett slut på b-uppsatsen :) känns OTROLIGT skönt eftersom jag lagt så mkt energi och tid på detta skit haha!

Imorgon är det äntligen Fredag :) Kvällen kommer jag spendera med biomys :) Annars innehåller helgen shopping och  glumslöv!Mer har jag inte planerat men blir nog ganska lungt eftersom jag festat nu två helger i rad + att jag är skit trött för allt plugg och + för att jag vill vara utvilad och pigg till min praktikplats som börjar på måndag :)

Nej mina kära läsare, nu ska lilla jag slå igång mina tankar igen och plugga  ett litet tag. Sen väntar tv- mys resten av kvällen :) underbaaart!!



Jag -08 någon gång :)

bilder från helgen :)



tack för en skitbra och rolig lördag :)

Hopplöst.

Hopplöst är precis så som mitt liv har känts ikväll. Har gråtit som ett barn, gnällt som en ko? och bara velat ge upp! uach ja, så deppig var min kväll! Denna press från skolan tar kol på mig, jag orkar inte...mitt självförtroende orkar inte!
Jag håller inte vid mållinjen känns det som just nu. Jag är trött på problem, bara bara problem!
Jag vet att imorgon när jag vaknar känns allt mycket bättre, de är ju alltid så!Går upp och ner som lisebergsbanan!!
Ja, jag hade ju lovat er att spännande och roligt inlägg men som ni ser så blev de ju något helt annat!
Jag hoppas att jag finner lite tid för mig själv imorgon så jag kan lägga upp alla bilder jag har, så jag kan njuta och koppla av!kankse till och med träna eller ringa Tina!
blää mitt liv går under just nu igen och jag bara längtar något fruktansvärt mkt till framtiden! Usch vad jag lät tragisk! Men just nu är allt piss istället för puss! Stackars Jonathan är såklart den som får all skit när jag mår skit...usch!Tur han förstår mig! Nu ska jag hoppa in i duschen, sjunga en julsång och försöka se glädje i detta liv igen som just nu inte är det roligaste :( sov gott!



Imorgon håller jag mina tummar och tår för Johanna och Johan♥

inte igår.

ja, de va ju ett tag sen. Har haft fullt upp hela helgen och sen dagarna efter helgen också :) tyvärr har jag inte tid just nu heller, haha!Händer ganska mkt i mitt liv just nu. Men kan nog bli ett spännande inlägg ikväll ;) så de får ni spana på!

puss så länge!

Fredagsmys.

Fredag:plugg plugg plugg ja usch vad det är tråkigt att läsa för er läsare när allt bara handlar om pluggpluggplugggbläääääää
men därför ska jag inte tjata om det idag (fast jag helst hade velat :) moouuhahaaa
Vid 17.00 eller nått ska jag brumma ner till stan för att fixa lite snabba ärenden och sedan brumma vidare till glumlsöv. Där ska jag och mina syter göra fint och små pyssla lite, ha en systerkväll och sova där inatt :) ska bli roligt att ha systermys!

Lördag: fest fest i lund lund :) aldrig fel! på natten mellan lördag och söndag kommer mina föräldrar äntligen hem, har inte sätt dem sedan 7 juli och oj vad det har varit tufft ibland! :(

söndag: såklart ska jag träffa mina föräldrar och jag längtar något fruktansvärt!

finns mer planer för helgen, de vet jag. Men är inne i mitt plugg just nu så kommer inte ihåg haha bra va :)

trevlig helg alla för de ska jag ha med systermys, fest och familjmys!!


Happy girl.

just nu känns det bara så jävla nice så jag ska njuta av denna stund extra mycket. Sitter här och ler för mig själv och är otroligt lycklig. Har fått världens trevligaste brev från min handledare och praktikplatsen verkar helt perfekt! + att de där ena problemen har löst sig,+ jag är klar med den grejen ochmassa massa mer :) ikväll har många små pusselbitar fallit till sin rätta plats!
jag hoppas denna lycka håller i säg länge länge!


♥Detta var jag värd♥



blää till tusen!

buuhuu vad jag bölar, nej men typ :) jag pallar inte plugga. Är så sjukt trött och har så ont i huvudet efter dagens föreläsning :/ Ganska skönt att jonathan jobbar kväll, så jag har sambofritt ikväll :) haha får man lov att säga att jag kan tycka det är skönt ibland! men inte alltid, hatar när han jobbar kväll en HEL vecka, inte nice. Fast nu jobbar han ändå bara kväll idag och jag ska ändå plugga, sen jobbar han kväll imorgon men då har jag systermys med syrran. Vi ska sova i glumslöv och grejer :) Sen är han ledig hela helgen men då ses vi inte lördag kväll för då är jag på fest i lund! wiihoo! Detta blev ett sjukt flummigt inlägg så ner märker att jag är trött...


nej, kanske ta tag i livet igen? pluggplugg nu kommer jag!

skål!




Dödssjuk...

Ja eller nått, Jonathan somna till fotbollen!! hmm undrar om han är sjuk eller nått på riktigt, för i vanliga fall måste jag sitta tyst som en mus när han/vi tittar på fotboll. Nu då? nu bara somnade han!?! hahaha
Han såg bara en halvlek och lite på den anrda, men jag väckte inte honom. Så jag hoppas innerligt att han inte blir en liten suris nu :)



Han är verkligen den finaste människan som finns för mig, både på insidan och utsidan!

Jag ska inte ge upp, kämpa Andrea!

Ni anar inte hur mkt de snurrar i mitt huvud, är så trött på b- uppsatsen! Tyvärr är det så att den tar mest plats i mitt liv just nu,blääää! plugg efter plugg! Men jag ger mig inte så lätt, detta ska jag fan fixa..har jag klarat alla andra svåra och stora tentor så ska jag banne mig klara av detta med :)

you go girl!

Rock är bättre!!



Grym kille, medans Jonathan tyckte att de var hur lätt som helst haha nörd! För er som inte vet har Jonathan faktist spelat trummor i 8 år, men var ett tag sen nu. Tror aldrig han hade haft samma klass som denna trummisen :) men enligt Jonathan hade han som sagt fixat det galant!

Älskar denna låten iaf :) mkt bättre i rock!

backstreet boys dance ;)



När jag och Jonathan satt och åt kvällsmat börja vi prata om backstreet boys haha ja fråga mig inte varför. När denna låten nyligen hade kommit skratta jag och jonathan så vi nästan kissa på oss. Så grymt roligt när dom sparkar i sanden och slänger vatten och allt dom gör haha oohh myy goodd!!haha
Jag och jonathan brukar småhärma deras rörelse till denna låten. Så efter maten var det bara till att göra en favorit i repris, då stod jag och jonathan och sparka i golvet i slow motion, flög lite från höger och vänster och gjorde konstiga rörelser med armarna och skratta högt som aldrig förr haha vi är så sjuka i huvudet!Undrar vad grannarna tänker om de ser oss :)
Sinnes, men i love it!!



Just nu.

Idag gick det otrolig segt i skolan, både Sandra och jag fick lite stopp i hjärnan haha, eller hela klassen egentligen för ingen fattar något av denna konstiga b- uppsats..nu ska vi även sitta och rita massa diagram, bläääee! Så jag och Sandra beslöt oss för att åka hem till sitt hem för att plugga vidare där, vi har delat upp lite grejer som vi ska göra klart till imorgon. Så nu har jag just kommit hem och ska snart börja plugga igen, dessa jäkla engelska artiklar!allt hade gått så mkt snabbare om de vore på svenska :)
Så här ser jag ut just nu, väldigt glad för att börja plugga igen :0 ehh noooooo, detta leendet är rejält fram pressat bara för de ska se roligt att att ha en till pluggkväll framför sig....


Nu får denna dagen vara slut.

Så ja, nu är jag trött och ska hoppa ner i sängen, ska upp 06.00 imorgon,
Så natti natti bloggen och hejdå denna dagen!
kram

Tänkt att jag får ligga brevid denna människan varje natt, så underbart!




flitig.

Idag har jag pluggat så duktigt så duktigt, gäller att berömma sig själv för det är ju ingen annan som gör de :)haha!
Och den dåliga nyheten jag hörde igår kan kanske lösas iaf, så de känns sköönt!Håller fortfarande tummarna och hoppas hoppas på att detta alternativ är bäst för oss alla!

nu har jag haft en plugg paus och tittat på massa klipp från youtube, har skrattat som alrdig förr och tur att ingen ser mig. Psyko som sitter och skrattar här hemma helt själv, men så blir man efter en lång pluggdag :)


Ska jag orka plugga lite till!?

Jag gråter



och dör av skratt haha!sånt gör jag när jag är ensam hemma en hel dag :)



Måndag.

Min måndag består av plugg och av att hålla tummarna hårt hårt. Vill inte gå in på varför!
Idag vakan jag vid 06.00, skit trött var jag men kämpa mig upp för att göra mig i ordning (har mest själv studier nu men sandra och jag är flitiga och pluggar på skolan ändå), när jag precis skulle gå ut för lägenheten ringer sandra och säger att hon måste plugga från sin lägenhet idag. Dom har skaffat en söt liten valp för cirka 1 månad sedan så det är fullt upp. Så idag pluggar jag också från min lägenhet :) Har kontakt med Sandra över msn så de funkar bra.
Nu ska jag gå tillbaka till att översätta mina engelska artiklar om bipolär sjukdom.

Senare idag kommer otroligt roliga bilder, ni kommer döö av skratt! så va på eran vakt :D

kram så länge..

Lite bilder från festen.

Här kommer lite bilder från Sabinas fest igår


Till er som kommenterar.

Skriver ni enbart ert blogg namn eller typ ha en bra dag så accepterar jag inte eran kommentar, då får ni försöka göra reklam någon annanstan för eran blogg och inte fan hos mig! Speciellt inte idag när jag mår som jag mår!
så ge upp och gör reklam någon annanstans!

suck

idag orkar jag inte.

Ingen bra dag idag!inte alls...
ledsen, besviken, deppig, suckar och försöker plugga med allt detta i bakhuvudet hela tiden!

Helg, underbart!

Halloj! Igår spendera jag hela dagen (09.00- 15.30) med att sitta och vrålplugga framför en data i skolan. Jag och Sandra kom faktiskt en bra bit påvägen, men ögonen gjorde ont efter så mycket datasittande och läsa 100 engelska artiklar om forskning inom bipolär sjukdom. Intressant men krävande haha!
När jag kom hem igår blev det direkt handling på maxi, otrött men de fick bli! Jonathan kom och hämta mig på ramlösa station för att köra till maxi. Såg en olycka på vägen, fick mig allt en liten klump i halsen för jag visste vad de stackars människorna gick igenom just då!usch..men som tur var hände de på en 50 väg och inte på en 110 väg som de hände mig!Helt annan smäll då kan jag tala om för er..blää nu går vi inte in på de!

Idag består min lilla dag av att plugga och städa nu på förmiddagen. Sen får jag fixa till mig lite för att jag blir hämntad av malin och tina vid 13.15 :) vi ska till väla baby och shoppa loss , woohoo!Ikväll blir det nämligen fest hos sabina, hon har flyttat och de ska vi vänner fira!haha eller nått!?
ska bli roluigt men jag får ta de lite lugnt eftersom jag knappt ätit nu på en vecka :S

Vet ni vad mina kära? idag är det helg och det är igentligen MIN jobbhelg! Men jag har ju nu tagit tjänstledigt helt så kommer inte jobba varannan helg denna terminen. Hade inte gått ihop med mitt schema och allt just nu! Så känns skönt att det är en vikarie som springer och sliter idag istället för mig :D mmoohahaha

Igår fick jag även reda på mina praktikplatser för denna terminen
Första fem veckorna ska jag spendera i Ängelholm på en rehabavd! Kan bli spännande, ganska nära och bra ju!Inget jag hade önskat om (får göra tre val) men  de blev bra ändå!Alltid kul med rehab tycker jag och man blir lika glad varje gång när man ser dessa ledsna människor efter skador osv att de gör små små framsteg på grund av oss personal :) jag tycker det är underbart! Förhoppningsvis blir det helt återställda och kan leva ett normal liv igen, men tyvärr blir det inte så för alla. Värst är när barn och ungdomar drabbats, tycker det är lite extra jobbigt att se dem så ledsna när de sitter där i rullstol eller kanske bara ett ben efter en olycka, usch!

De andra fem veckorna ska jag vara i Helsingborg, Hantverkashuset heter de. Ska bli skit kul tycker jag. Jag tror att det är som ett "jobb" för utvecklingsstörda eller psykisksjuka. De kommer dit och tränar upp sin förmåga och med hjälp av oss och blir även en sysselsättning för dem. Tror det är nått sånt men inte säkert haha!

jag blev väldigt nöjd med mina praktikplatser men blev lite halvt besviken eftersom jag hade önskat en del inom psykiatrin, hade velat se hur det är! Men kommer fler chanser!

NEJ fröken Andrea, du ska plugga nu!! Skriva två datasidor om databaser som PubMed osv...ni hör hur roligt de låter va!?









Regn och rusk.

Vilket höstväder det är idag!Helt sinnes. Jag som gick ut i en vit tunnika i morse med en snygg randig kavaj som var lite uppvikt i armarna. jo visst, vinden och jag flög ju runder tillsammans i stan. Pluggandet på biblioteket gick bra, vi planera en hel del Sandra och jag. Kom hem för ca 1 timme sedan för lite vidare plugg.

Klockan 4 ska jag vara nere i stan igen för möta upp Tinis och även malin.

Nu ska jag plugga lite till
kram

Godmorgon!

Oj vad trött jag är. Ska träffa Sandra vid biblioteket sen för att plugga!! Nu ska jag mest försöka piggna till och göra i ordning mig. Så de blir ju inget långt inlägg nu! om ni undrar hur det gick för mitt och Jonathans bråk igår, haha så gick de bra!!Han sa första ordet :) haha fan vad envis kvinna jag är :P

Ha en fin dag :) kram

Just nu.

Just nu städas de lite här hemma och vi håller även på att tvätta. Sjukt tyst och dålig stämmning eftersom jag och Jonathan är totalt arga på varandra just nu!!Tror vi inte sagt något till varandras på över 1 timme!! haha
Kommer inte ens ihåg varför vi blev sura, men jag ska fan inte komma krypandes först..aoouu näääeee!! De får han göra om han vill nått :)

KATASTROF!!





Någon mer som såg detta igår? En mamma med 14 barn! Nyss fått ÅTTLINGAR!! vilket liv banren hade, fick inte leka med grannarna, kameran i ansiktet hela tiden, barnen hade en stor mur i trädgården och med en stor port där de inte fick gå ut, alla barnen skrek (vadå döv inom 5 år!!), alla "äldre barnen" grät och slogs hela tiden. Mamman sa i intervju att hon såg de hela som ett misstag att skaffa så många barn (snällt och bra planerat kvinna), vissa barn fick sova i mammas säng eftersom de inte hade något täcke!! ja och massa mer! Inte konstigt barnen gråter och slåss, de kan ju inte alla få kärlek när dom behöver de. Gråter 14 barn samtidigt..ja, vem ska då få tröst och en kram! Verkade som polisen var där konstan för olika anmälningar och grejer. Mamman bråkade med sin mamma inför barnen och pratade skit om barnens mormor inför barnen!njää de funkar inte så kvinna!! Enligt mig och Jonathan gjorde hon allt för att bli känd! Hon sa att hon ville bli lämnad ifred men har gjorde samtidigt så mkt för att synas!

Tyckte så synd om barnen!

God morgon!

Äntligen, äntligen en lugn natt!Alla de andra nätterna har jag trott att det var krig i magen! haha helt sinner att jag de andra nätterna VAKNAt av att min maga har låtit konstigt..då kan ni tänka er hur högt min mage har skrikit! Idag känner jag mig piggare :) ska frsöka gå en liten promenad!Känner lite smått smått stress eftersom jag vill komma igång och plugga! Har börjat planera lite smått med Sandra om b- uppsatsen!så de kommer nog bli bra :)

Kram

Lätt, lätt, lätt



Lätt att jag och Jonathan? ska dansa nått sånt här på vårat bröllop :) Jag har tittat på detta klipp nu i flera månader och jag kan inte sluta älska det haha. Så jäkla roligt!
Det hade verkligen passat oss :) kan ni se det framför er? Långa jonathan och korta Andrea, haha va fult de hade varit. Ett måste när den dagen kommer!


sjukhuset.

Igår kväll blev det akuten för min del eftersom jag hade haft så starka magsmärtor i mer än två dygn. Visa sig att det var några baktierier i magen, så tydligen inte maginfluensa som jag trodde. Så lilla jag får snällt stanna i sängen någon dag till :(

God natt :/

RSS 2.0