Lax!

Hej fina vänner!
Hoppas allt ät bra med er. Igår pluggade jag flitigt på förmiddagen och sedan fick jag besök av svägerskan och Alma. Vi hade adventsmys och det är alltid trevligt med sällskap av svägerskan! Senare på eftermiddagen tittade även tina och Bilbo förbi innan vi sen körde vidare till Ida. Kvällen blev sedan en myskväll för Ida, Tina och Mig.

Idag har jag också varit ledig, jag har mest softat om jag ska vara ärlig men även pluggat en del. Har inte vågat gå ut idag haha. Eller jo jag var ute ocj slängde soper men fyyy vilken kyla. Så jag har suttit inne med myskläder och tända ljus hela dagen. Fint de!
Ikväll blev de laxkväll, mm va gott!Senare ikväll ska vi börja se Harry potter haha. Vi har faktiskt aldrig sätt någon av de filmerna men såg en liten snutt på hmm ettan? för några dagar sedan när de gick på tv. Värkar ändå vara ganska underhållande och mysiga filmer. Dom är gjorda på et fint sätt och alla pratar ju så gott om de. Så nu ska vi se filmerna :) Spännande!

Imrgon ska jag till skolan, får se hur det går för tågen...suck!

Hoppas ni alla får en toppen kväll!!



Mysigt med snö :)



Jag igår



Jag får några dagar sedan..attans vad min lugg växer haha




Bra köp!

Haha igår var jag och jonte på bauhaus. Vi köpte en liten lampa till halen och fick med oss en toaborste. Hon i kassan måste tryckt in fel i kassan för vår toaborsten fick vi för 4 kr!Underbart!! Vi är nu helöjda med denna toaborste och ler varje gång vi går in på toan och ser den haha! Sjuka är vi!

På kvällen sen bestämde vi oss för att åka in till stan för lite julmarkanad. Vi hände på Joel och Sara. När vi kom int till stan stod dom och vänta och även Jones/Joels kusin Felicia var med. Sen kom även kubi och så gick vi runder där bland allt folk. Joel gick konstant och härma mitt skratt så vi fick underhållning på hög nivå. Julskyltningen var annars skit haha, typ fyra stånd och inget mer?hmm eller gick vi fel??
Ja men det var trevligt ändå.

Nu sitter jag och funderar påom jag ska till skolan idag, vi har lektion (kursintroduktion) mellan 13.00 och ca 15.00. Tågen klabbar i dessa väder så jag vet inte om jag ska skita i de. Klart dit kommer jag säkert, men jag hade tänkt komma hem också!Hmm ja jag får fundera! Helt sjukt att detta kommer bli min allra sista kursintroduktion i så fall...bara några veckor kvar, sen är jag arbetsterapeut :)!!

Jag har varit flitig med min kamera de senaste dagarna och har massa att visa er :) Denna veckan har jag också mer tid till blopggandet, kul va!Så håll ögonen öppna vänner :)

Ikväll blir det mys med Tina och Ida!


Nu är det jul i stugan!

Tjoohoo! Uppsatsen är klar och uppladdad, nu håller vi alla tummarna!! Jag är glad just nu! Sköönt!
Den stora spegeln har kommit upp på sin plats, hathyllan som höll på att låssna sitter bra igen haha, heltäckningsmattan i källaren är nu borta (halva iaf :) och så mycket snyggare dt blev!!! Det är julpyntat och myskänslan är hög!!
Igår när jag pluggat färdigt hyrde vi film, hmm nog den sämsta vi har sätt haha!Kommisarien speck eller vad den nu hette...man skratta ibland med typ 90% av filmen var bara..hmm katastrof?Sen efter filmen hade jag och jonte inget att göra så vi gick ut vid 22.00 och lekte i snön :)!Det är kärlek de haha! Vi skottade även runt om huset och till och med bland grannarna..ja så trevliga grannar är vi!Sedan gick vi en promenad i vintelandet, mysigt. Gick till mina svärföräldrar där precis min svärfar och santoz skulle ta sig en bensträckare haha, så vi promenera tillsammans!

Nu ska jag och Jonte äta sallad, sen ska vi till bauhause för att köpa krokar och eventuellt badrumsskåp! Det tar sig i detta hus!Sakta men säkert!!

Nu lite bilder fån julmyset i huset :)




Älskar våra snygga fönster :)



Jag har fått två tomtar av mamma!Hon tyckte dom likna mig och Jonathan haha. Så jag har nu ställt dom så att dom håller varadnra i handen ;)


Visst är jag otroligt söt?



Köket blev jättemysigt :)


Två tomtar fick stå brevid :)



Jonathan favorit..när jag tänker efter är tomten ganska lik Jonathan..



Denna fina fick jag av mamma och pappa i förtidig namnsdagspresent :) (har namnsdag i Österrike på tisdag) Det blev iaf väldigt massande i vårt snygga matrum :)



Här ska jag lägga i lite mossa och sånt. Idag ska vi tända första ljuset :)

Nu sallad!


Äntligen Fredag!

Hej folket! En gladare Andrea är här!Vi är äntligen något sådär klara med uppsatsen, i helgen blir det bara lite finslip och så ska vi lägga till lite i diskussionen. Sen ska uppsats skiten upp :) Tjoohoo!

I eftermiddags  (efter skolan) var vi på Ikea en sväng, alltså jag och jontemyra. Vi fick med oss en golvlampa som just nu lyser upp våran slinky (liggfåtölj haha). Även lite glödlampor, skol förvarings grejer och ljus fick vi med oss hem :)!

Nu ska jag ta en välförtjänt fredag kväll UTAN plugg! Hela veckan har jag pluggat från 07.00 på morgonen till 21.00 på kvällen..ibland även längre!Vi har åkt till skolan när de varit mörkt och kommit hem vid 18.00 då det också var mörkt haha! Jaja som sagt, nu fredagskväll med pluggpaus och sen fortsätta med pluggandet i helgen!Då ska jag även locka fram julen i detta hus!Spännande!

Jag passar på att njuta av denna lugna kväll då nästa vecka blir ett helvete med skolan och all anatomi till massagekursen nästa helg!

Ikväll blir det fläskfile med lite rotfrukter i ugnen! MUMS!


Jag vill säga förlåt.

För att min blogg blivit otroligt negativ, tråkig och bildlös. Det är mycket kring mig nu och stressen är min bästa vän.
Jag lovar att så fort allt lugnat sig så ska även denna lilla tösen som sitter och skriver bli på bättre humör.

I natt snurrade alla tankar i mitt huvud, grejer jag verkligen måste göra inom ett par veckor? Herregud, jag är ju bara en människa!!Varför har inte dagarna några extra timmar!

Inatt somna jag 24.00 och sov till 01.00 då jont väckte mig i soffan. Han tyckte jag skulle borsta tänderna..hur ska man tolka de? Ja bättre de än att vckamig för att jag ska kissa som han gjordeen gång.
Efter de la vi oss i sängen och Jonte börja..hmm ja vad ska jag kalla de? PANIKSNARKA! sängen vibrera och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta vägen. Massa knuff, bråk och skik var det denna natten för att jag skulle få lite sömn innan min klocka ringde...Jonte minns inget som vanligt, helt väck i sina drömmar.
Meddans han låg där och gotta sig fundera jag på alla måsten, fundera på hur skönt det ska bli närallt är över och funderade på hur många tre apor jag skulle dricka på en och samma kväll? Nej inte så illa men guud vad jag ska fira. Häng på om ni vill!
Här ärlite saker jag nu måste göra innan jag firar med tre apor...alltså någon vecka har jag på mig..

Att göra lista

* MÅSTE kämpa vidare med uppsatsen, det ska gå!!Den ska bli klar och den ska bli bra!!
* Köpa massagebänk i dagarna
* Börja förbereda opponering på en annan grupp
* Börja läsa anatomi och fysologi till massagekursen (alltså alla muskler, skelett, senor, nerver osv igen. Kunna fästa/urspsung, uppgift och allt vad som ingår)
* Köpa julklappar
* Fortsätta kolla/söka jobb
* Massera 10 personer
* Skriva en hemtenta om anatomi till massagekursen
* Göra lite andra små uppgifter till Massagekursen + skolan såklart
* Fortsätta förbereda med uppsatsen
* Ja just de ja, så ska vi ju ha inflyttningsfest, börja planera mera till denna kväll.
* MÅSTE leta upp mitt presentkort från trivas på råå (Behövligt efter allt är klart
* Komma ihåg alla som fyller år i december
* Förbereda redovisning av uppsats
* Försöka tillbringa mer tid med Jonathan som saknar mig? tror jag iaf...
* Hitta någon tid för vänner?
* Ringa tillbaka de missade samtalet som jag inte har hunnit i veckan
* Sluta tänka på depptankar och känna mig som en lycklig människa
* Just de ja och där bland allt detta så ska jag ju fira jul, utan farmor :(
* Fan jag måste ju julpynta!!När ska jag hinna de, jo det löser jag...
* Just de ja, jag och jonte ska ju tydlig ha nyårsfest..hmm planer till den kanske man får börja med!
* Ja och bland allt detta så ska jag ju ta min examen är det tänkt...fan måste planera den festen med...

Hmm nått har jag glömt!

Ja ja, nu är jag jättetrött efter enbart en timmes sömn. Hmm men allt löser sig nog..nu ska jag plugga mer till uppsatsen..blääääääää...länge leve livet eller nått!
Skål!!




Denna bild ger mig kraft, Andrea i ett nötskal :)

När man behöver som mest tur...

Får man vinterkräksjukan....

Nästan så man måste skratta ju...
Som ni alla vet är det nu bara en vecka kvar på uppstasen. Jag och Sandra pluggar som djur oh stressen är hög. Men vi ska fixa det!!
Vädigt typsikt bara att båda jag och Jonathan drabbades av vinterkäksjukan igår...Kan man ha med otur?

Igår mådde jag så dåligt och hade hög feber att jag inte orka göra mycket för skolan. Idag är vi både piggare och jag har nu under förmiddagen pluggat (tvingat mig själv att sitta upp och plugga). Inte det roligaste precis när man inte är på g.

Jonte var ändå duktig och fick i sig lite sallad på kvällen..Jag har inte ätit något nu sen i söndes...!jo en skorpa till frukost!Här ser ut som ett bombnedslag hemma, inte rikgit men nästan!Brevid sängen står fortfarande varsin spann,tomma panodil föräpackningar här och där...som nu tyvärrär slut!suck! olika glas med coca cola, blåbär, proviva, vatten..hmm? fråga mig inte varför man inte dricker upp och har så många olika glas?

Vi ser ut som fan, luktar inte så gott och ja..vi är fortfarande lite små gråa i huvudet. Men annars mår vi lite bättre idag :) Jonte mår inte illa längre och är mest bara trött och har huvudvärk. Jag har också fått behålla vätska och orkar sitta upp idag. Jag ska snart ta en dusch för att känna mig ännu piggare. Är ju tyvärr tvungen att åka till skolan imorgon...suck att man inte ens får vara sjuk i lung och ro.

Livet kan ibland kännas otroligt underbart haha


Ibland blir det bara för mycket!

Just nu befinner jag muig i en period i livet där jag känner att det blir för mycket. Usch! Jag som trodde att jag skulle slippa min höstdepperation detta året. Men jag är glad för att den kommer extra sent detta året!Du kanske den försvinner snabbare? Hoppas!

För det första så går det inte alls bra med vår kandidatuppsats och vi är Jättrestressad och båda mår skit för de (sandra som jag skriver med)! Vi hade jättebra flyt ibörjan och låg väldigt långt fram i processen. Helt plötsligt vände sig allt och vi har haft jätteotur med vår mellan hand och våra deltagare i studien. Allt som var så bra innan!
Så jag är jättestressad i skolan ochmår skit för de. Anledningen till att vi är så frustrerade är för att vi är i ett stadium i vår uppsats där vi inte kan påskynda det eller påverka det pånågot vis!Väldigt jobbigt. Alltså inre stress på hög nivå! Var snälla och håll tummarna för oss för vi behöver verkligen det!

En annan stress: Eftersom allt är bökit i skolan är man just nu så trött på hela grejen med utbildning. Till och med att börja söka jobb är inte lika intressant mer. Men allt löser sig, jag måste tänka så!

En annan sak som är jobbigt för mig just nu är att jag är så otroligt mycket ensam. Jonathan och jag har "jobbat" olika mycke den senaste tiden och på kvällarna har han varit iväg på amssa grejer vilket gjort att jag varit själv. Om jag tänker efter är det nog inte mer han har varit iväg på än han brukar men jag har själv inte kunnat vara iväg då jag har plugget att tänka på. Därför blir det att jag sitter själkv hemma med alla böcker och grejer. Sen är det ju också nästan bara självstuier nu så man är hemma från skolan och pluggar om dagarna!usch ja..! I detta huset känner jag mig då OTROLIGT liten och ensam...

Sen har ju även mina föräldrar haft inbrott i huset igen. Jag tycker såå synd om dom. Alla dessa telefon samtal till försäkringar och hit och dit till polisstationen får dom börja med igen. Det gick enabrt en månad imellan. Jag vill ju så gärna hjälpa dom!!Men fan jag har så mycket annat jag måste fokusera på!

Sen detta med huset. Jag älskar att bo i hus, det är helt underbart att slippa allt som har med lägenhet att göra. Igår skulle vi äntligen få vår nya vask instalerad i vårt lilla badrum. Den gamla vasken kom bort och det känns underbart, men när vasken kom bort såg man att det krävdes rengöring, putsning och målning innan den nya vasken kan komma in. Så nu ska jag även lägga min stressade tid och energi på att starta renoveringsprojekt igen. Jonathan såg på mig att jag blev helt knäckt igår och sa att han självklart skulle fixa det själv så att jag kunde lägga enrgin på uppsatsen, jobbsökning och allt annats skit! Men jag kan absolut inte begära att han ska göra det själv, så självklart kommer jag hjälpa honom...!Nu kommer den nya vasken sättas in på onsdag. Så vi lever utan vask ett tag och får tvätta händera iköket haha :)

Ja det jag fruktar mest över är ju nog Julen. Min allra första jul i hela mitt lvi utan farmor. Ångest kryper närmare och jag vill inte fira någon jul detta året!Vi gjorde det knappt heller förra året eftersom farmor var så svag då men alla minnen detta året kommer vara på förra. Hon var så svag!Att se henne så gjorde riktigt ont i hjärtat och hon ville verkligen inte släppa taget om oss, det märkte vi tydligt! Farmor lilla, så mycket glädje och kärlek du gav oss alla!

Idag har jag en hel del att plugga, fixa i huset och hjälpa till och fixa efter inbrottet! Just de ja, mitt cv och personliga brev ska också iväg. Jag vet att det var något mer men jag har glömt det just nu och bara de ger mig ångest..!

Prata med mamma på skype igår, behövligt!Jag behöver mycket stöd just nu känner jag eftersom allt blir för mycket för mig just nu! Jag hatar att känna mig stressad :(

Ikväll är det nått grejs på väla och visst skulle de vara kul att åka dit för att kunna slappna av med vänner!Vi får se hur mycket jag hinner idag. Hinner jag inte de jag planerat så finns det ingen möjlighet för mig att följa med!

Nu plugg! ohh ja, jag ska fira med hur mycket tre apor som helst den 14 jkanuari då jag äntligen slipper pluggstress :) Jihhoo bara av att skriva de får jag ett leende på läpparna!



Här ser ni bilder på den hemska vasken som äntligen är borta :) Det kommer bli super fint när vår nya vita, fyrkantiga vask är inne och när allt är ny målat och  klart :)




Nej nu ska jag sluta gnälla, allt kommer bli jättebra!!Det vet jag!!Jag önskar er en bra dag!Kram


Jag är nykär!

Förlåt Jonathan, men jag har blivit kär...!!För att se min nya kärlek så kan ni se videon :)
Fast självklar är min Jontemyra min favorit kärlek!!

(P.s. För er som blir förvirrade nu och undrar så är jag inte kär i tjejen utan klänningen..hiihi)


Criss Cross Back Dress SEK 479, Honor Gold - NELLY.COM


Stackars mamma och pappa.

Mamma och pappa har haft inbrott igen! Nu är det två gånger på ca en månad. Usch! Varför ska dom gå in i andras hus och bara förstöra och varför göra de två gånger!!
Hemska människor det finns!
En extra stor kram går till mamma och pappa ikväll!Puss

Stackars mamma och pappa.

Mamma och pappa har haft inbrott igen! Nu är det två gånger på ca en månad. Usch! Varför ska dom gå in i andras hus och bara förstöra och varför göra de två gånger!!
Hemska människor det finns!
En extra stor kram går till mamma och pappa ikväll!Puss

Klockan tickar.

Jaha vad har man gjort denna dagen mer än bara slappat. Jag som skulle ha en städdag idag!Suck!! Inte ens disken har jag pallat tömma från diskmaskinen som blev klar för två timmar sedan haha. Jag är jätte seg idag, konstigt. Så här seg brukar jag inte bli efter jag festat. Tycker detta idag är extremt haha!Kankse är det för att jag inte är 20 längre ;) Eller så är det en kombination av ångest för att jag ska till skolan imorgon (har inte varit där på en vecka) + att denna veckan kommer bli fruktansvärd i skolan. Oj vad vi har att göra :(!! Kandidatuppsatsen är det jag snackar om. USCH!!

Imorgon är Jonte ledig och han ska först passa lilla Alma på morgonen. Jonte skulle göra lite trädgårdsarbete sa han, så vi får se om Alma hjälper till och krattar ihop lite löv ;)
Sen ska jontemyra förmodligen åka och hämta vår nya liggfåtölj som kom mycket tidigare än bestämt!Men vi klagar INTE!! sååå fint kommer det bli!

Bilderna från festen kommer inte upp på bloggen idag eftersom jag snart får börja tänka på läggdags. Men oj vad ni kommerfå se bilder imorgon ;) BAAAM!


Sov gott vänner!
Kram

30 års fest och nej..jag är inte 20 längre..

Igår var det fest för Johan som hade fyllt hela 30 år!Passande till åldern var det 30 personer som halv sju anlände i Rydebäck. Jonathan, Joel, Sara och jag skulle ta bussen vid kvart över sex tiden. Bussjäkeln kom aldrig så jag börja vinka hit taxi bilar precis så som man gör i New york :) haha! Jonte och joel skämdes..men dom klaga inte när sen en taxi svänge in och tog upp så att vi slapp frysa.

När vi sedan kom fram var det massa trevlig folk som vi gick runt och hälsa på. Goda fördrinkar bjöds det på och lite tilltugg till de. Fint!
Vi skulle alla ta varsin godisbit för att sedan hitta en likadan godbit på bordet. Konstigt nog fick jag jonte mitt mot mig haha!

Det bjöds på underbar mat som jag absolut ska ha recept på Johanna!! Självklart fick vi god dricka till. Efter maten började folk vadra runder och snacka. Sedan lekte vi en musik lek och efter det var det efterrät. När den var uppäten var det musik och dans. Vid 02.00 tiden var det sedan nattamat haha, korv med bröd bjöds det på. Utmärkt!

Vid 03.00 hämtade taxin oss och vi somna kaboms i sängen :)
Detta var nu lite kortfattat om kvällen, nu tycker jag att vi låter bilderna tala för sig själv. Jag och Jonathan är inte riktigt pigga idag. Vi märker tydligt att vi inte är 20 längre moohahaha! Jag är ändå piggare nu men jag börjar med att lägga upp en bild. Fler kommer ;)




Trött.

Idag är jag trött. Trött trött trött!!
Morgonen ska börjas med plugg..eller ja..det blir nog hela förmiddagen! Sen ska jag även finslipa på grejen som jag börjat med :) Hållder det hemligt ett tag till!! Men gott folk, håll nu tummarna för mig mooohahahaha!
I eftermiddag när Jonte kommer hem ska vi fixa. Men kul ska det bli! Imorgon är det sen fetefesten hos Johanna och Johan..det kommer bli kanonis ;)

Igår var jag och klippte till luggen, så nu slipper den fastna med mina ögonfransar haha. Jag och Jontemyra var även och beställde vår svinsnygga liggfåtölj. Synd att jag bara ska behöva vänta i två veckor tills vi får den :(!! Men det kommer bli nice!! Hmm vad hände mer igår? Jo, vi fick hatthyllan på plats. Det blev såååååååååååååååååå snyggt!Super nöjda blev vi båda!! Till kvällsmat blev det spenat om någon vill veta :) Nej nu har jag inget mer roligt att berätta tror jag. Kommer jag på något så hör jag av mig senare!!

Hoppas alla får en trevlig kväll och helg. Min fredag kväll ska kanske spenderas med tjejerna. Det beror på hur snabbt det går att fixa grejerna :)

Kram


Bild från lägenheten!


Ännu en gång uppdatering.

OMG...

Jag har ju blivit urkass med det här att blogga. Tiden röcker inte till för sånt "trams" när man bor i hus haha :)!
Nej nej, huset och plugget kan jag inte skylla på denna gången. Jag har faktiskt unnat mig paus från både plugg och hus och spenderat massvis med tid med betydelsefulla vänner. Visst låter det underbart? Det var det också kan jag tala om för er!

Fredag: var det en softkväll med Jontemyra, inte helt fel!

Lördagen: Tina kom hem till mig på kvällen och var den första av mina vänner som fick se huset nu efter renoveringen. Hon tyckte det var jättefint :) Kul att höra. Det var en jätte mysig kväll. Vi bara mös och skratta hela kvällen. Behövigt! Vi stack till coop och handla tacos grejer hem. Sen lagade vi mat tillsammans. Vi kolla på två filmer. En var bra och en var fruktansvärt dålig...men vi titta på hela iaf!När klockan närmade sig 01.00 körde jag hem fisen Tina och hämtade upp Jonte och co som varit på konsert i Köpenhamn.

Söndag: Morgonen började med frukost på Eh med Malin och Tina. mycket trevligt som vanligt i deras sällskap :)! På kvällen sedan träffade jag Tina igen och även Ida. Vi handlade på Oj och sedan stack vi till Ida och lagade hemmalagad pizza. Runt 22.00 tiden blev vi hemskickade haha.

Måndag: Tredje kvällen i rad med Tina :)! Det blev en tur på väla, viåt på haket och sedan hollywood mys hos Tina. När Tina somnat körde jag hem och väntade i någon timme till att jonte skulle komma hem från konsert två! Lägg märke till att det var samma band han såg som i lördes...

Tisdag: Grattis jag hade faktiskt en dag tillsammans med Jonathan!

Onsdag: Eftermiddagen spenderades i Rydebäck tillsammans med Jonathans syster och lilla Alma. Väldigt mysigt och kul som vanligt. Alma tog några steg lite då och då. Snart springer hon nog runder så man får jaga den lilla fisen! På kvällen sedan körde jonte och co till göteborg..tro det eller ej...samma band som de andra två dagarna! Jag ville inte spendera tid med mig själv som jag annars ofta får göra så jag hade en date med Emmy. Hon bjöd på våfflor och vi pratade massvis med fina minnen..moohahah! Alltid lika kul!!

Detta var en snabb uppdatering. Här under hela eftermiddagen kännt att en migrän attack vill bryta ut..men den gör det inte riktigt...ligger mest och trycker på och det är ganska störande. Då är det bättre den kommer så att jag kan droga ner mig lite!

Jahap..jonte kommer nog hem om någon timme och jag ska fortsätta underhålla mig själv nu!

Puss och kram!


Haha vill ni se en rolig grej. De första dagen när vi flyttade till huset så levde vi i total renoveringskaous och med våra möbler och kartonger i en enda röra. Vi tyckte båda just då att situatinen var hopplös och vi var båda ganka nere. När jonte var på jobb så ritade jag en bild till honom i paint som jag skickade till hans mail.Sött va :)..Bara de att jag stavade fel haha..,det ska stp ihop...inte ihor haha! Denna bilden var både komisk och söt så vi har sparat den på skrivbordet :) + att jag såg först nu att jag stavat fel på hjärtat också HAHAHAHA!!





RSS 2.0