Övernatningsparty

Ikväll ska jag sova i Glumslöv. Jonathan har slängt ut mig haha. Eter HIF kommer det hem några snubbar så ska dom har en hemmafest här hemma. Så jag ska snart köra till glumslöv.

Dagen med syrran igår var lyckad. Vi började med lunch på AFborgen. Till förrätt var det en jätte god bönsoppa, sen åt vi kycklng och det hade en god salladsbuffé. Mätt som en gris blev jag. Efter det blev det en lyckad shoppingrunda. Jag fick mig tre par trosor, en snygg kjol, ett par jeans, ett hårband till träningen, en bh/topp, strupbyxor och min första julklapp haha. Till pappa :)


Jag tänkte bjuda på en liten bild :) och ja..jag har solen i ögonen haha!Detta är jag och jontemyra på en promenad i Österrike. hmm tre år sedan tror jag det är!Tyckte denna bilden passade ganska bra i höstmörkret.


Trevlig kväll vänner :)
Kram

Uppdatering.

Sitter i skolan. Vi har full fart här i skolan med vår kandidatuppsats. Alla känner sig trötta och stressade. Vi har tyvärr inte fått så lång tid på oss som alla andra utbildningar får. Arga är vi!!

Snart ska jag lämna skolbygget och träffa min syster på stan här i Lund. Vi ska luncha och shoppa :) Alltså med andra ord ha en riktig mysig systerdag.

Som ni märker så bloggar jag knappt mer. I mitt liv är det mycket just nu med skolan och fix av huset som gör att när jag väl har en ledig stund så vill jag inte dela den med min blogg utan med Jonathan och mina vänner.

Jag har fortfarande en hel del bilder som väntas på att lägga upp och jag vet jag lovar och lovar hela tiden att dom kommer snart.
Jag är kass!!

Helgen var toppenskoj. I fredes höll jag på att städa och då fick vi finfin besök av min svägerska Johanna och lilla dottern Alma. På kvällen sen kom även Johan och vi drack vin. åt god mat och hade jätteskoj. Idol kolla vi okcå på :)! Så efter en lyckad fredag med trevligt sällskap kommer vi sedan till lördagen :) Då blev de någon runda till tippen (vårt andra hem de senaste tiden) och fix i huset. På söndagen sedan jobbade jontemyra (som snart varje söndag :( ) Så jag fick finbesök av mamma och pappa :)! Dom kqn som vanligt inte sitta stilla och börja  direkt att arbete i trädgården haha. GALNA FÖRÄLDRAR!! Så det var en myssöndag med mina päron..

I måndes spenderade jag kvällen med mina toppenbrudar. Det blev kinamat och mycket skratt. En fika på mezo hann vi också med innan min taxi (jonte) kom och hämta mig!

Igårkväll så var jag och jontemyra en runda på living och köpte en hatthylla. Det blev inte samma som Johan och Johanna har men det blev en annan fin vit hatthylla. Sen körde vi till rusta haha. Min idée! Men det var bara massa skit där såklart. En tandkräm köpte vi på rusta!?mooohaha
Sen blev det en sväng inom IKEA där vi blev vita galjar, en taklampa till köket och några ljus rikare.



Funder på att sluta blogga eller bara ta en bloggpaus tills allt lugnat sig?

Nu ska jag snart kila ner till stan och möta upp Theresa :)

Kram

Saknar farmor..


En natt i Wien.


Sommarbild.



Jag och Jonatham var i somras i  WIEN, där jag och min familj har en lägenhet. I wien har dom en ö mitt i staden ( som är fullsat med aktiviteter och barer) och där satt vi och drack exotiska, gigantiska drinkar. Vi satt precis vid vattnet i små korgar :) och det var ca 35 grader!! Underbara Wien!!

Min helg.

Hej finingar. Nu får de höra lite av min helg :)

Fredag: Dagen har jag berättat om i mitt förra inlägg. Kvällen bjöd sedan på supermys med mina finaste vänner. Malin, Ida och Tina!Vi träffades hos Tina och gick sedan till Cardinal där vi hade bokat bord. Vi åt från kryssmenyn förutom Malin som tog en vegetraisk variant (för er som är intresserade haha). Det blev som vanligt mycke skratt och mycket skitsnack. När vi var VÄLDIGT mätta och belåtna vandrade vi mot Tina. Innan Tina köpte vi godis med oss hem :). Sen mös vi, kolla Idol och hade jätte mysigt. När klockan blev mycket åkte vi alla hem eftersom Tina skulle jobba tidigt dagen efter. När jag kom hem var det fullt ös här hemma. Öl och tvspel. Jag var social i soffan ett tag innan jag somna inför alla haha. Så jag gick in och la mig. Vid 03.00 gick killarna hem och jag och jonte somna gott i sängen.

Lördag: Mitt gull och jag hade ÄNTLIGEN en HEL lördag för oss själva. När hade vi de senast? Vi åt en mysig frukost, gjorde i ordning oss och körde sedan till ekeby möbelaffär. Kollade på hall möbler och vår älskade liggfotölj :) När vi kom hem åt vi mackor och fixade lite här hemma. Städ och små plock blev de. På kvällen sedan var vi "hundvakt" åt Santoz. SÅ vi gick en lång promenad i mörkret. En och en halv time blev det. Kallt med mysigt. Sen kolla vi film och jag somna mitt i filmen..som vanligt!

Söndag: Jonte och jag gick upp vid 08.00 tiden och han körde sedan till jobb. Jag gjorde vid mig för dagens planer som var....KYRKAN!! Ja tro det eller ej..! Jag och min svägerska hade lovat deras farmor och mormor att följa med på gudtjänst i kyrkan och sedan äta middag tillsammans med dom och resten av gänget i kyrkan. Dett eftersom flera stycken hade fyllt år. Jonathan farmor har blivit 80  år och mormorn 85 år. Haha det var en fruktansvärd kör som sjöng i kyrkan och tyvärr förföljde de oss till samlingsalen där de fortsatra sjunga. Vi fyra hade lite svårt att hålla oss för skratt!
När jag kom hem efter 5 timmar med präst och gänget så tog jag det mest bara lungt. Kände mig lite konstig och yr. Sen kom Jontemyra hem och vi började med maten. Lagade fläskfile.
Efter maten blev jag magsjuk?! eller nått. Vet inte om det var från maten på dagen då potatissalladen var mer grå en någon annan färg? eller var det fläskfilen? Jonte mådde ju bra. Jaja efter ett antal toa besök så la vi oss. Min mage kurra och lät som trpoicariets alla djud haha.

På morgonen idag var min mage fortfarande knepig så jag fick stanna hemma från skolan. Störigt då vi hade en obligatorisk dag. Så nu kommer jag får göra en exta uppgift och dom brukar ju tyvärr inte bli så roliga.

Jaja, nu ska jag fortsätta vila ett tag till och sen plugga.

Här är lite bilder från när vi fira Jonathans farmor för någon månad sedan.

Jag slog in hennes present som var en radio till hennes kök :)


Johanna och lilla Alma



Jontes söta kusin Felix :)

Fredag.

Idag är det fredag gott folk och de känns underbart :)
Igår var det en bra dag i skolan och jag och Sandra har kommit långt med vår kandidatuppsats!Skönt! Efter skolan hoppade jag av i glumslöv och följde sedan med mamma och pappa på en lägenhetsvisning till dem. Lägenheten var jätte fin och guuud vilket utsikt. Man såg havet från alla fönster och de tog bara ca 8 minuter att gå ner till havet. Men dom har inte bestämt sig än hur dom ska göra. Det är ett svårt beslut för dem att lämna huset och framför allt lämna fina fina glumslöv!! Men som dom själv säger så blir det för mycket för dem att sköta ett hus u glumslöv, ett hus i österrike och en lägenhet i centrala wien. Dom är ju borta så länge på sommaren och det är inte så kul att be grannarna om hjälp varje sommar så att de vattnar blommor, klipper gräs osv. Sen vet jag att grannarna gör de gärna då mamma och papa ofta passar deras katt.

jaja, ett svårt beslut. Jag tycker det skulle vara jobbigt om de lämnar glumslöv, men samtidigt förstår jag att huset är för stor för dem och att det blir för mycket jobb för dem.

Senefter visningen på kvällen följde jag med mamma och pappa hem. Hel aveckan har jag varit ensam i huset och jag har käntmig fruktansvärt ensam. Såeftersom jonte jobbade sin sista kväll påjobbet passade jag på att äta hemma hos mammmmsii och pappsii och ha en myskväll. Sånna kvällar behövs nu när vi har haft så mycket att göra så pass länge. Vi kollade robinson och sen somna jag direkt efter. Det tar på krafterna att kombinera mycket skolplugg och husfixrenovering. På morgonen idag åkte jag och pappa till huset. Idag kom ÄNTLIGEN alla träd och grenar bort som vi sågat ner. Oj vad fin trädgård vi har nu igen:)

Efter pappa hjälpt oss och någon runda på tippen igen (där vi numera är stammkunder) så fortsatte jonte och jag fixa i trädgården. Nu var jag dock tvungen att gå in då mina skoluppgifter kallar!

Har jag förresten nämnt att halen är helt klar och att den blev såååå tjusig!? Ljus, stor och fin!

Ikväll ska jag unna mig en kväll med mina vänner...här nog inte träffat n¨ågra vänner på en månad om jag ska vara ärlig. Så denna kvällen är jag värd!

Jonte ska ta hem sin bror hit. Dom ska käka pizza, spela playstation spel och jag tror joel nämnde i veckan att han ville festa till de lite haha. Så de ska bli spännande och se när jag kommer hem!

Nej gott folk, plugget kallar!
Kram



Jag för några veckor sedan, innan jag skulle köra och träffa Märta. Luggen hade blivit lång och redan här började jag planera mit frisörbesök som jag dock hade tid med först nu haha!


Radhus.

Hellu vänner!

Efter en lång dag i skolan hoppa jag av tåget i glumslöv. Besökte pappa lite ovh åkte sedan med mamma och pappa för att titta på ett radhus till dom i Ramlösa. Men det kändes för trångt för dom och det var väldigtmycket insyn av grannarna. Så de va inte intresserade. När dom berätta för mäklaren att de bodde i glumslöv började han genast förhandla om deras hus haha. Han ville så gärna bo i populära glumslöv sa han :) Roligt!!


Nu har jag kommt hem, trött som få!Har tagit bort pappret från golvet i hallen så man äntligen kan se vårt trägolv igen. Har även damsugat och drukit litemjölk för er som är intresserade haha!

Nej, ska jag unna mig att sitta lite i soffan ikväll och koppla av framför tv? De va ju ett par veckor sedan...




Jag för några veckor sedan när jag var ute och sprang vid lägenheten!

Nyfikna :)?

Förstår att ni är nyfikna på huset. Jag kommer lägga upp massvis med före efter bilder som ni kan se. Ni anar inte hur skönt det ska bli när detta renoveringsprojekt blir klart!!OJOJ vilken lättnad bara av att tänka tanken. Det har varit väldigt tålamodskrävande, för både mig och jonte. Men så snyggt det blir. Ljust, stort och fint :)

Jag har ju även massa bilder från avskedsfesten i min lägenhet, det har jag ju inte laggt upp än. Men det är många bilder med för mkt hud så det kan jag inte visa HAHA, vår hemlis :)

Dessa bilder kommer inom kort, håll utkik!

Kram Andrea, som ljust nu håller på att slå ihjäl sin böcker så trött hon är på att konstant plugga!!!Jädrans kandidatuppsats!!

Mitt hår

Här ser ni en väldigt dålig bild på mig (jag ser ganska sleten ut haha), på hur mitt hår blev.



Nu lovar jag att lägga mer energi på bloggen. Har massa bilder att lägga upp :)

Jonte jobbar kväll söndag- torsdag och jag känner mig fruktansvärt ensam i det stora huset. Så vill ni också ha sällskap är det bara att komma :)

Kram

Min vardag!?

Helluu bloggen!

Jag vet att bloggen har blivit väldigt lidande de senaste månaderna. Men den måste tyvärr väljas bort du jag har fulölt upp i huset och försöker kombinera mitt plugg med det. Inte det lkättaste kan jag tala om :(!! Men snart hoppas jag att jag kan njuta av att bo i hus och att jag och Jonte ÄNTLIGEN får lite egentid och lung och ro UTAN att fixa. Eftersom vi ofta kommer hem sent så fixar man lite varje dag...och det HATAR jag!!Vill egetnligen bara ta ledigt från skolan så man blir klar här hemma haha!!Jonte har iaf just nu fixat klart med sladdar och skit i vardagsrummet. Så de vi har kvar är två taklampor som ska upp, en i vardagsrummet och en i "matsalen". Sen har vi inte kunnat hänga in våra kläder än då hallen fortfarande håller på att renoveras. Vi hade ju tankarna att inreda ett klädrum på ovanvånigen men har beslutat att detta huset är så pass stort så att vi bara befinner oss på mellanplan och källare för tvätt och dusch. Sen är det fortfarande möbler kvar från jontes farmor i både källare och ovanplan.
Med tanke att hallen renoveras (är snart klar och snyggt blir det :) så har vi inte kunnat hänga in våra kläder som sagt, vilket börjar bli en ANING tröttsamt haha. Det är inte lite kläder jag har och varje morgon stressar jag igenom kartong efter kartong för att hitta något hyffsat att ha på mig. Ibland kan det bli en väldigt rolig kombination känns det som!!! Men det bjuder jag på för tillfället!!
Ska bli skönt när kläderna hänger inne och allt är klart!Då kan vi ätligen börja njuta avatt bo i hus :)

Idag har jag haft en otursmorgon mina vänner. Vakna av att jag försov mig, stressa lite men tänkta sedanatt det var ju chill, tåget går ju inte förän senare an vad jag trodde. Fem minuter innan tåget går kom jag på attdet inte alls gick den tiden jag trodde eftersom jag inte längre tar tåget från knutpunkten. Så jag hoppar in i bilen och kör som en dåre till stationen. Hittar såklart ingen parkering på nära håll och meddans tåget rullar in på stationen håller jag på att parkera. Jag sprang sedan som en dåre och måste sätt väldigt rolig ut!!Såklart missar jag tåget... glömde även både matlådan hemma och tog med fel böcker till skolan!!jaja så jagsatt och vänta på nästa tåg och kände mig allmänt snurrig efter morgonen. Mitt nästa tåg var försenat...sen när det väl kom var det så mycket folk att jag fick stå..suck. Kommer fram i lund och skyndar upp mot skolan (tar ca 20 min att gå). På vägen upp trampar jag i hundskit och trodde jag skulle börja gråta i några sekunder då jag redan var så sen. In kom jag sedan i klassen och alla glodde..jag var svettig, visste knappt vad jag hade på mig, håret var knappt borstat OCH jag luktade hundskit.
Men annars har dagen varit som vanligt haha!
Efterskolan unnan jag mig en skön stund hos frisören. Det behövdes kan jag lova och det var såå skönt att prata av sig. Hon har nämligen också flyttat till hus precis. Jag klippte rak lugg igen, tog en bit på längden och färga det mörkt. Det blev helt sinnesjukt snyggt haha!

Oj vad långt detta inlägget blev :S ingen kommer nog palla läsa. Inte ens jag pallar läsa om jag stavat rätt eller fel i inlägget. Nu ska jag plugga sen laga mat (blir sen mat idag, vi hinner inte innan), jonte fixar och sen ska jag också fixa i huset.

Jag saknar lugn och ro, ett färdigt hus, egentid med Jonathan och saknar mina vänner helt sjuktmycket som jag int ehunnit träffa på ett tag :(

Obs! Har 1889003 bilder sommåste läggas upp en dag!!

Tack.

Rören är lagade och värmen fungerar i huset igen så att vi slipper frysa...tack!!

Efter regn kommer solsken...

Att slippa lägenhet, trappuppgångar och att höra grannars bebisar skika är vääldigt skönt! Tyvärr har vi dock inte haft jätte tur första veckan i huset. Vid två olika tillfällen på EN vecka har rör gått sönder, alltså två rör har brustit, värmen har inte heller fungerat på en vecka och det är enbart 16 grader i huset...hur kul det är kan ni ju själva räkna ut!!Nu håller vi alla tummarna att dom kommer och fixar det imorgon!!Vi är mänligen trötta på att frysa, och ha små extra element som bara låter, dra ström och ändå inte funkar...

Mats håller på i hallen så när den är klar kan vi äntligen tömma alla klädder ur våra flyttkartongerna och börja fylla garderoberna..jag längtar någon fruktansvärt till de!!Har haft smått panik denna veckan när jag ALDRIG har hittat några normala kläder utan bara fått slänga på mig nått hyffsat haha!!

Förutom våra små otursperioder denna veckan så njuter vi som sagt av att bo i hus!Aldrig mer lägenhet för vå del :)


Nu ska jag åter gå till pluggandet :(!! Efter det ska jag kramas med Jonathan, sätta upp gardingstång i sovrummet och mecka med gardinerna!

Ha det gött alla!

Förresten påminn mig att när tid finns plats i vårt liv igen (som det inte funnit sedan augusti) så MÅSTE både jag och jonte beställa klipptid!! Tack för hjälpen!!


Får slänga in en gammalbild från datorn..hittar inte min kamera just nu


RSS 2.0