Ett nytt steg i livet.

Nu bor vi i hus!Känns heeeelt underbart om jag ska vara riktigt ärlig! Vi har sovit här en natt ovh tro det eller ej men jag var inte rädd, inte nått!!haha det trodde jag aldrig! jag trodde att min trygghet från lägenheten skulle försvinna, men icke!!Kanske har blivit vuxen ;)?? Jonte snarka som en gris och jag fick först min skönhetssömn klockan 2 i natt!!

Idag har mycket kommit på sin plats på mellanplan!Så nu känns det som ett hem :) vårt hem!! Det är såå snyggt, ni måste snart alla komma och titta. Iaf ni jag känner :)

Jag känner mig lycklig just nu, denna känslan har jag längtat efter!!Hoppas den håller i sig!!

Annars, så är jag förkyld, lite segt men det går nog över snart!!Imorgon är det skola igen och även denna veackan kommer bli meeega stressad i skolan :( nu kommer tant veckan jag har haft ångest för!!Men de löser sig!!

Nu ska jag tömma diskmaskinen och fixa lite till här hemma. Sen ska jag mysa med jonathan, lyssna på lite fin musik, dricka te, tända ljus.


Tack alla som hjälpte till med flytten!!

Kram från Andrea i huset....(omg måste vänja mig vid tanken)

Hej svej!

Jag hinner inte riktigt med allt jag önskar!Skolan, lägenheten, huset och massa personer tar kol på mig. Jag återkommer med glatthumör, massa bilder och boendes i ett hus då vi flyttar på lördag!!!

* Jag önskar dagarna hade fler timmar
* Att jag orkar mer än jag gör
* Allt allt snart lugnar ner sig för jag är trött på denna kaos!!


fest.

Idag är det avskedsfest för min lägenhet..lite snyft på de haha! Om en vecka flyttar vi..spännande!
Dessa brudar ska jag dansa med ikväll hemma hos mig och alla flyttlåder, sedan drar vi ut på stan och lever livet!




Hoppas ni för en trevlig lördagkväll, för de ska jag ha :)


Fina ord!


"När du funnit stigen bakom snåren
Berätta om den
Inte vart den leder
Bara att den finns"




Några bilder från i sommras när vi var i Österrike!

Galen syster :)






HAHA!!Här ser ni igen tråkig, stel läkare utan en som alltid bjuder på sig själv :)!! Galen och rolig!!

En ny vän.

Dett är en ny kompis som jag har börjat omgås med. Hon heter Joella Karin Månschka och vi brukar gå promenader, titta på fåglar och sjunga lite tillsammans. Hon är verkligen en toppen brud för hon skrattar alltid åt mina skämt! I just lover here!!


Livet leker med mig just nu.

Jag tror någon driver med mig, jag har otur efter otur efter otur. Känns som allt går emot mig den senaste tiden!idag har jag bråkat med skånetrafiken!Imorse var mitt tåg sent i 20 minuter, när jag skulle hem idah var det sent i 15 minuter, sen när det kom var de ett sånt litet tåg med 1888890002333 personer, så vi var en hel del som inte kom med och stog och skrek åt tågnissarna..tror jag skrek högst! Har för tillfället mycke ilska i mig eftersom jag är så stressad med allt.. haha men det var skönt att det kom ut! Stackars lokföraren såg helt rädd ut!! Men det var bara att vänta på nästa tåg..som också var sent!!!!Eftersom jag är så stressad med allt och är i en negativ period med massa otur så bör jag göra mig gladare!

Därför muntar jag upp mig själv med lite mia och klara :) Sen ska jag äta, duscha, plugga och packa!Fritid, var är duuuuu?? (förlåt om det blir väldigt mycke gnäll i bloggen på sista tiden, men jag måste ju skriva av mig :)


Jag visste de.

Jag slutar aldrig bli förvånad!suck :(! Känner att jag skulle behöva åka iväg själv, bara för att få vara själv!

Måndagslyx.

Hej vänner! Usch vad trött jag är, skolan tar kol på mig nu sista terminen!Lärarna förväntar sig JÄTTEmycke och alla i klassen känner sig mer eller mindre dumma när dom säger till en - Men herreugd, detta ska du kunna nu efter tre år!! Ångest!haha men tur man inte är ensam! Stränga lärare i lund :/. Hörde av en annan tjej som pluggade i kristianstad att många som hon visste sökte inte universitetsutbildning i lund just för att lärarna har så höga krav och tyligen menade hon på att det var status att plugga där !?! hmm... Men en del kan nog stämma, på många praktiker när man sitter och har middagsrast och folk i olika yrkeskategorier frågar var man pluggar och svarar i lund blir dem mäktigt imponerande. Roligt att höra men inte roligt att uppleva i skolan haha!

Jag är som sagt helt slut efter denna skoldagen och hade idag riktigt svårt att komma på vilken mat jag skulle laga. Tittade i köket och såg att vi hade riktigt mycke tonfisk. Hmm när fan ska vi äta allt detta tänkte jag :)! Så vi lyxar till det idag ;) Det blir bakadpotatis med tonfiskröra!! Röran har jag gjort och sitter nu och väntar på att jonte ska komma hem med potatisen!

Vilken måndagslyx!!

Jag vill ha!



Dessa skorna kommer från scorett!Jag vill haaaaaa! Måste spara, är man fattig student så är man...ett tag till iaf :)

En kändis :)?

Denna kvinna satt jag brevid på tåget i veckan. Känner ni igen henne? haha det är Tims mamma från mammas pojkar. Ett pogram som gick på tv ett tag.
Hon var väldigt gnällig mot tågpersonalen!


Ingen bra rubrik?

Hej mina vänner!Förra veckan var tuff ojoj, men jag han bli klar i tid med allt skolplugg och skickade in allt jag skulle. Men gud vad jag stressa och grä, plugga från morgon till kväll + att jag var i skolan varje dagt!Trodde jag skulle gå in i väggen..eller in i skolböckerna kanske :)? Nu har jag inte pluggat så mycket på två dagar, vad har jag gjort då som paus? Jo jag har slitit i huset haha!Jag längtar tills allt blir klart nu..!Idag var även mamma och pappa där idag igen och hjälpte till, pappa var där igår med!Det är så snällt att dom varje helg kommer till hust och hjälper oss i timmar! Tack tack! Hjälp uppskattas!Så om någon mer vill komma och hjälpa till så är ni hjärtligt välkomna ;)

Jag förstår att ni vill se bilder, har fotat en hel del men det kommer senare ;) Spännande va!!

Jonte är på hif och jag funderar på om jag ska plugga eller städa men det skulle varit sjukt skönt att bara vila..känner att jag skulle behöva det!kankse ett varmt fotbad, måla naglarna och slänga på mig en ansiktsmask?hmm låter lockande, men jag börjar nog med det andra först :(

Imorgon ska jag träffa Märta, ska bli så skönt att träffa lite vänner igen efter all stress och slit!

Hoppas ni får en trevlig lördag kväll alla! Kram



Jag småfull på en by fest i Österrike haha!Vi sitter i en lada!!Korna var också på G, men mest pappa HAHAHAHA!! Den kvällen är vår lilla familjehemlighet!!



HAHAHA jag döör, grabbarnabus dansa till bilen ;)

Jag gråter.

Jag gråter, jag känner mig hopplös, jag har det väldigt kämpigt och tufft just nu, jag tycker det är för mycket att tänka på just nu, jag stressar ihjäl mig, jag har huvudvärk konstant, jag har ingen fritid, jag pluggar konstant, jag känner mig dum och korkar när det är så svårt, böckerna på engelska känns som japanska, jag mår lite illa, jag har ångest, jag är väldigt ledsen för tillfället, jag är trött och seg, jag drömmer om en bättre framtid utan universitets uppgifter/tentor, jag är dålig som fan, jag är hungrig, jag vill träffa vänner, jag vill till huset, jag MÅSTE börja packa i lägenheten, ännu en gång känner jag mig hopplös, jag fryser lite om jag tänker efter, borde gå på toa, borde ringa samtal, stressen är min närmaste vän, gråter,gråter,gråter, jag är sååå dålig, måste skicka viktigta mail, jag känner mig ensam och liten, måste plugga...hejdå!


tack mamma för att du alltid finns och lyssnar när jag är ledsen!



Stress.com

hej hopp!detta får gå fort! Attans vad mycket jag har att göra i skolan. har lagt så mycket energi på detta huset att jag nu är jättrestressad i skolan för att hinna med. Idag var jag till och med tvungen att hoppa öven en förelänsing (var ändå inte obligatorisk) för att hinna plugga allt som ska vara klart denna veckan. Det var inte det ända jag behövde göra idag. Har även städat massor för det behövdes verkligen!!jag hatar att plugga när jag känner att det är stökigt!så jag har vikit massa tvätt som har tvättats, plockat undan en massor och damsugat. Så det var min pluggpaus idag haha!Nu ska jag bara städa vardagsrummet sen ska jag sätta mig och läsa engelska igen..hmm kul!? Var även tvungen att hoppa över Tinas, Idas och min lång promenad idag!Får bli till helgen istället!!

Det roliga är att när jag är i huset och jobbar har jag ångest för jag vet att jag har så mycket att plugga och när jag är hemma och pluggar och inte är i huset har jag ångest för jag inte är i huset och jobbar..haha fattar ni? jobbig känsla det där!!

Ja det är mycket just nu känner jag, för mycket för min smak!!

För att detta inlägget inte ska bli allt för tråkigt bjuder jag på lite bilder på mig från österrike när vi var i wien :)




-Andrea du brännde dig nog lite på ryggen igår när du hade ditt linne på dig /Jonathan!
haha



OMG :)

Guuud! Nyss kommit hem! Idag har vi varit i huset och rivit som attans i trädgården, min mamma och pappa var också och fällde granar och pappa blev helt galen och jobba riiktgt fort, så fort nått var borta börja han på en annan gran igen haha!Ingen hängde med i hans tackt!! Love!!

Johanna och Alma kom också dit lite senare, även jonathans föräldrar! så det var stort besök i huset idag och mycket blev gjort !! tack alla för hjälpen!! Jag gillar när det går undan!!

Oj så fint det blev i trädgården, när alla dessa granar och skit kom bort blev det genast mycket ljusare inne i huset. Härligt!Huset är såååååååååååååååå fint nu och det blir bara finare och finare efter varje dag man varit där och jobbat!! Me so happy :)

Nu har jag duschat och stekt köttfärs!Det blir lassagne ikväll. Jonte tog över lite av matlagningsjobbet nu så jag får lite tid till skolan! Usch känner att jag inte riktigt hinner med skolan just nu, har så mycket att göra i skolan men även i huset och lägenheten! Men nu har jag skjutit på en del arbetet till skolan ett tag och det kan jag inte göra längre, så nu blir det plugg!!

Jag vet en som kommer sova gott i natt iaf :) Hoppas jag!!

Funderar!

Som ni märker har jag inte mycket tid till bloggen, är i skolan, har massa att plugga när jag kommer hem, åker till huset och fixar osv osv!Funderar till och med på att sluta blogga ett tag..eller för alltid!Jag har även massa, massa  österrikiska bilder kvar men jag orkar inte lägga upp fler!Så resten av resan får ni inte se haha :)!

Igår hade jag en systermammadag! Mamma kom till helsingborg och vi körde till ekeby möbelaffär för att jag ville visa henne bordet!Hon tyckte det var kanonsnyggt :)! På ekeby möbelaffär hände en skum sak! Mamma fick ett sms och säger att det är från jonathan så hon börjar läsa högt haha..så här läste mamma - Detta får inte Andrea veta...sen säger mamma oj och tittar på mig!jag står såklart med ögon stora som tefat..öronen är nog lika ståra och jag drägglar för fullt (nästan)! Sen läste mamma vidare tyst och jag vet inte mer...hmm!!Så nu funderar jag även över detta ;)!! har försökt få ut information av jonathan men han bara ler och håller tyst!!
Iaf tillbaka till min systermammadag. Efter ekeby åkte mamma och jag tillbaka till stan och mötte upp Theresa (min syster). Vi gick i lite affärer och bara mös på stan :)!Efter det åkte vi till huset eftersom Theresa bara varit utanför och hon tyckte det var kanon snyggt.  Efter det körde vi vidare till glumslöv och hade vårt egna kräftkalas :) såå gott!! pappa som inte äter kräftor åt sina chivapchichi haha, typ starka österrikiska biffar!
På kvällen sedan körde jag hem igen och påvägen hem fick jag "tvärbromsa"..jag såg nämligen en söt liten tant ligga i gräset och hennes rullator hade vält. Jag sprang fram och hjälpte henne upp!Vi prata ett tag och hon kalla mig konstant ängel och älskling haha!Så söt! Som tur var verkade hon inte skadad!!Men hon lova mig att åka till sjukhuset om hon fick ont senare på kvällen!!

Idag är det söndag. Det blir en husdag idag. Jonathans pappa och jonte ska tapetsera, jag ska måla ett element och sen kommer även mamma och pappa så ska vi hålla på att storstäda trädgården :) Usch när ska jag hinna med alla skoluppgifter tills nästa vecka ??Någon som är sugen på att läsa engelska artiklar om hälsa??haha!tänkte väll de...

jaha vad har jag annars att berätta..jag sover så jädrans dåligt nu igen!Blir först trött mitt i natten..typ vid 02.00..vaknar ca fem gånger efter det och ligger vaken och vaknar sedan klockan 7 pigg...varje gång det är så här är det min höstdeppression som är på gång!!Vi håller tummarna för mig att jag iaf slipper den detta året!!!





Okej, det kom två bilder till från österrike haha!den ena på mig är vid strandbaren i wien som ligger under vår lägenhet (var tvungen att visa denna bilden för den ser så rolig ut..ser ut som mina ögon sitter på olika nivåer i ansiktet), den andra är när jag och jonte var och körde båt :)

Fler bilder.

Idag har jag självstudiedag/Ledigt. Tyckte det skulle vara skönt att sova ut för en gång skull men vakna 07.00 pigg som attans! Suck vad det är tråååkigt!! Min dag kommer bestå av plugg och städ. Vår lägenhet har vi nu hela tiden skjutit åt sidan när huset har varit i fokus!!Men nu får vi ta hand om lägenheten också känner jag haha!!Ska även gå en power walk idag med mina härliga skor :) Hoppas på skönt väder!! Annars idag så ska jag kanske kanske kanske en sväng till det nya IKEA som öppnar i helsingborg idag. hmm...vi får se hur det blir med det!! Varför har dagarna så få timmar?? Aldrig hinner jag med allt de jag vill :(

Nu kommer lite fler bilder från Österrike..!Dessa bilderna nu är när vi var i wien. Vi har ju en lägenhet där mitt i centrum! Dom här bilderna är från Hundertwasserhaus. Det är en konstnär som har piffat upp lägenheter, fabriker osv. De ligger på lite olika ställen i wien. Detta området som ni ser här nedan ligger 5 minuter från vår lägenhet. Ett måste för alla turister :) Ni kan se fler bilder på hundertwasserhaus på google :)








Mozartkulorna vimmlar det av i wien.



Bergsklockar. Sånna stora går tjurarna med runt halsen i bergen. Denna bilden är till Jonathans moster haha!!




Lederhosen till barn :)





RSS 2.0