Den nya veckan inleds med bilder.

Hajsan på dajsan :)

I helgen har jag jobbat förfullt! Skönt att ha jobb och slippa gå runt hemma som vissai min klass får göra :(!
Igårkväll spenderades kvällen på Big Budda i stan med finaste Malin och Ida. Massa skratt och skoj som alltid. Ibland fick vi dämpa oss då alla tittade på oss när vi skratta så högt haha. På slutet var det så många som beställde "stekpannorsmat" så alla satt och hosta :D!! Ida avslöjade också lite hemligheter..de hade vi väntat på ;)!!haha

Vi tre planerar en jätterolig grej som vi ska göra nästa helg tror vi. Tyvärr kan vi inte avslöja detta just nu men ni får se i bloggen i helgen så det kommer avslöjas :) Sååå kul!

Nu kommer lite lite bildrer från hemmafesten i lund och från igårkväll :)
Vi börjar med festen i lund. Tyvärr är det inte så många bilder utan det är bilder på när vi fixar till festen så det är inget folk som kommit än. Sen när alla hade kommit glömde jag ta bilder..smart?



Kul att se fina vänner i från klassen igen :)

Nu bilder från igår! Det blev ingen på Ida då jag tog en bild på henne och hon skrek ut "TAAAA BOOORRTT DEEENN!!!" Haha Så ni får se Malin iaf :)



Så såg jag ut på kvällen. Ett skönt linne/tunnika, stor kofta, spets själ, jeans och självklart mina fina strumpor :)



Malin bus var på toppen humör :)

Nu ska jag iväg och träna sen kallar jobb!

tjaoouuu

Fredag = Kalas.

Hej hopp! Fredag idag! Funderar på om det blir träning idag igen, har ju sedan en vecka tillbaka börjat träna på rååpuls. Sen ikväll blir det lite kalas för mig då jag fyllt år. Blir kalas i Glumslöv och pappa som är världens bästa kock ska laga en av mina älsklingsrätter :) Nice nice!

Nej nu ska jag fortsätta med mitt!

Puss och kram

En vecka +24 år.

Tjabba tjena Haloooo!

Det har visst gått en vecka sedan jag skrev..oouppsii, sorry :)! Vad har hänt undrar ni, jo väldigt mycket kan jag svara på!

Jag har bland annat masserat Malin (hon somna och dräggla ;) Men jag anser att det är ett bra tecken! Hon sa iaf att det var jätteskönt, så jag är nöjd :) Efter de var vi ute och åt Kiiiiina mat! Myskväll med mysMalin!!

Vad har mer hänt??..Jo jag har jobbat en del..

Vad har mer hänt? Jag har varit på fest i Lund och träffat mina underbara klassvänner igen :D

Vad har mer hänt??..Varit på anställningsintervju...inga kommentarer här i bloggen men HAHAHA, ja jag säger inte mer! Jag kan säga som så mycket att jag INTE skrattar åt mig, jag gjorde iaf ett bra intryck, det vet jag! Ja jag tar inte den historian här helt enkelt.

Vad har mer hänt? Jag har ju för tusan fyllt år!!!!Tjoohoo hela 24 år är jag nu!
Vaknade på morgonen av att Jontes klocka ringde (sötnöten hade ställt klockan för han skulle vakna och sen sjunga för mig). Synd bara att han inte vakna och jag fick väcka honom och be honom stänga av larmet och gå upp för att sjunga för mig! ( jag var sur!!!) Efter vacker sång somna Jonte om..jaha där låg ja vaken själv i några timmar. Tänkte över livet och så fort det går. Fick lite ångest av mina tankar och själva känslan av att jag aldrig mer kommer bli yngre. Gick ut i hallen och blev rent ut sagt ÖVERLYCKLIG när jag såg att jag fått en finne på hackan! Den gjorde så att jag kände mig ung hela dagen! Har aldrig varit så stolt över en finne i hela mitt liv. Inte för att jag haft så många, men denna kändes sjukt bra!!

När jag fått liv i jonte stack vi till eh för att äta frulle, men det var fullproppat med folk? Whaaaatt, en onsdag morgon? Jobbar inte folk?? Så vi stack till coop och handla färskt bröd och pålägg! Efter en goood frukost stack Jonte till jobb för någon timme!

Dagen var bra och kvällen var bäst. Fick fina paket av mina svärföräldrar och jonte och jag lagade god mat och stack sedan på bio. Bra film och mys med jonte, aldrig fel.

Haha när vi kom hem gick jag in på facebook igen..81 personer hade skrivit grattis till mig.. Jonte blev skit deppi eftersom bara 14 skrivit till honom på facebook när han fyllde år HAHAHA dissad!! Jag njöt av alla mina vänner och min finne den dagen!! ( En stor kram till dig hjärtat!! ) Han skyller på att det beror på att han inte är lika aktiv som mig på facebook...jag har inga kommentarer om det jonathan ;)

Jag vill passa på att tacka alla för att ni skrev grattis till mig på facebook och sms. Även ni som ringde!
Ett extra stort tack till Tina som ringde, vilken chock, vilken överraskning och vilken fiiin födelsedagspresent!!
Tack alla!

Nej, nu ska jag underhålla mig själv. Min tråkmåns till sambo har jobbat kväll hela veckan (förutom igår) Så jag fördriver tiden med städ och dans i hela huset!

Jag önskar er en trevlig kväll! Kram :)

Partybild på en Andrea i Lund som tagit bordsglitter i hela huvudet? Jag skyller på 25:an i baren!!
(Bild från förra året)



Virvel.

Enda sedan jag har varit liten har jag haft en fet virvel mitt i luggen. Eller mitt i pannan kan man säga!Stolpskott kan vi kalla den!! Ibland när jag var liten hade jag raklugg och då stod den rätt ut haha, sen ibland hade jag sne lugg eller rak bena..då såg du ut som min virvel var slickad av en ko. Mycket trevligt! Jag tackar gudarna för att plattången finns för den har räddat mig och min lugg i större delen av tonåren, även nu i vuxenåren? Hjälp..vuxenåren...tiden går fort. I alla fall, nu till saken igen! fast jag får kämpa som en galning med denna plattången för att få ner min virvel så total vägrar den ibland att lägga sig till rätta!! Alla frisörer jag har gått till HATAR DEN!! haha

Här ser nu en fin skillnad på hur det kan se ut när virvel ligger perfekt på sin plats och när den vägrar!!

Börjar med tre bilder där den ligger som den ska :) På första bilden är jag överlycklig för den la sig som jag ville haha!





Här är bild på när den katastrof vägrar att ligga var den ska! Det är ju inte så att den sticker ut någon mm, nejdå...slå gärna till med 10 cm när du ändå är igång!!!!



Det kvittar om jag har haft lång snelugg eller kort..den har alltid placerat sig i mitten!!


( på bilden här nedan var jag nog 17 år tror jag :)



(tror jag fyllde 18 år här, hade kämpat med min virvel i timmar, men titta så deppi den gjorde mig när den la sig i mitten haha)




Oj, varnar för är vääääldigt gamal fjortisbild haha, men virvel hänger med i alla mina år...suck..






Ja ni ser och förstår. De flesta som känner mig har ju iaf sätt min virvel minst 1 gång :)
En vacker dag kommer jag bli sååå trött på den så att jag rakar bort den!!

I detta nu.

Just nu lagar jag mat. Idag bjuder jag Jonathan på falukorv i ugnen med potatismos. Jag är inte så jätte förtjust i falukorv egentligen men någon gång då och då är det gott. Bli inte chockad utav mängden, haha. Jag brukar laga större portioner för att sedan kunna ta med mig som matlåda och ha som rester! Kom nyss på att jag inte behöver någon matlåda imorgon, skolan är ju slut :)....hmm!

Här ser ni hur "gott" det ser ut...nej det ser nog inte så roligt ut nu...sen när det är färg på och löken har fått färg så ser det godare ut. Även med potatismos, ketchup och sallad med avakodo till :)


Ni undrar säkert vad jag gjort idag. MYCKET IGEN!!

Har varit en sväng i Glumlsöv hos pappa (på morgonen), ansiktsbehandling (vääääldigt skönt), på systemet (Mycket trevligt), handlat mat på Ica (ett måste), städat igen? (gud vad man städar när man är ledig?), varit på apoteket och storhandlat haha ( köpte två stora påsar tamponger, killen i kassan fick en chock!!) Chattat med älskade Tina (Underbart!!)

Annars har jag sen bara hunnit med att små fixa och nu lagar jag mat.

Det var otroligt skönt att få vara hemma en vecka efter examen! Jag hinner vila ut en del och göra massa måsten! Underbart! Har hunnit med väldigt mycket denna veckan och det firades idag med en ansiktsbehandling som jag fick av tjejerna i examenspresent. Imorgon ska jag unna mig 1 timme och 40 minuter på Råå spa :) Tack jontemyra!!Present från förra året! Det blir ett lyxpaket som heter total avslappning..börjas med kurbad, helkroppsmassage och ännu en gång ansiktsbehandling haha! Som jag njuter av denna veckan :) Livet känns just nu kanon!!

Efter min massage imorgon kommer Ida hem till mig så ska jag massera henne :)
Sen ska jag laga lax haha, jag hinner verkligen planera denna veckan! Perfekt! En hel veckas ledigt borde man ha oftare!!

Nej nu kommer snart Jonte hem, han fick åkte tillbaka till jobbet innan. Efter att vi har käkat ska jag ge honom en helkroppsmassage på min bänk...kanske ska be jonte om en massage :)?
Sen blir det dusch och morgonrocksmys i soffan :) ME LIKE!!

Nej, maten kallar! Nu ska det göras potatismos!

Hejdå sötnosar, hoppas er dag har varit lika bra som min!


Vilken dag.

Hej igen vänner!

Dagen har i stora hela varit bra, jag har fått myyyycket gjort!! Men just nu är jag fruktansvärt irriterad!!

Jag har ringt massa samtal idag, de jag nämde i det tidigare inlägget och så har jag även ringt och fått nu allergimedicin, fått ny tid hos min allergidoktor för ny utredning, ringt till Råå spa och berättat att mitt presentkort gått ut men jag fixade det ändå och ska få gå på total avslappning på torsdag (BEHÖVLIGT!!!!), har ringt runt och presenterat mig för olika jobb, försökt få ihop personer att massera - då jag snart måste vara klar, fyllt i massa examenspapper och skickat runder osv osv! Puhh, klockan är nu redan så pass mycket och jag är i chock!!Gud vad mycket jag har gjort!Behövliga grejer, men nu har jag så fruktansvärd huvudvärk och är irreterad på det mesta!

Jag längat till min ansiktsbehandling imorgon med fotbad och jag längtar även till torsdag då jag ska få mitt lyxpaket med kurbad!!Ohh vad jag behöver detta. Vad jag mer skulle behöva just nu är att komma bort!Faktakst från alla, de normala och vardagliga! Är ganska sugen på att sticka någonstans, själv faktiskt! Bara för att kunna lägga min energi på mig själv och bry mig om min själ ett tag. Men det går inte just nu, tyvärr!
Nästa vecka bjuds det på jobb, anställnigsintervju och som jag just nu kom på så fyller jag ju år nästa vecka!! Totalt glömt min födelsedag haha!!

Jonte ringde nyss och sa att han var påväg hem - jag varnade honom direkt för mitt dåliga humör! Det var bäst så...

Ikväll kommer mina päron på besök! Nu orkar jag inte srkiva mer!
Hej svej din potatisgrej




Bild från i somras!


Jädrans krångel!

Jag har denna morgonen gjort dessa vuxensamtal som jag inte tog tag i igår. SÅ tråkiga de samtalen är!!
Först ringde jag skatteverket för att kolla min folkbokföring. Det har nämligen strulat lite med min post, men det stämde ändå så jag vet inte vad som strular! Ska nog lösa sig mena hon på.
Sen ska jag ju nu ansöka om legitimation för mitt nya yrke :). De vill även att man skickar ett personbevis, så jag var inne på skatteverketshemsida igen för att där kan man beställa personbevis. Leta som en dåre och ringde runt som en dåre. När jag kom rätt fanns det inga alternativ om legitimation. Så jag ringde pappa,men han hitta inte heller rätt. Så jag fick ringa socialstyrelsen och fråga dem vad de ville ha för personbevis.

Socialnisse 1 (med otrolig kärringaröst) - Ja, men det är ju självklart yrkeslegitimation!!
Jag - (Irriterad röst) Ehh nej, för det kan man inte välja.
Socialnise 1 - Jo
Jag - NEJ!!!!
Socialnisse 1- Ja jag ska in och kolla på deras hemsida...........konstigt, det står inte med...
Jag -  (tänker AAA FAAAN!!) nej det gör det ju inte, säger jag lite lugnare!!
Socialnisse 1 - Jag kopplar dig till en annan..

tuuuttuuuut (ingen svarar på en evighet, så jag lägger på igen och ringer samma kvinna..detta får jag göra TRE gånger!!!! Sista gången jag ringer socialnisse 1 så säger jag - KAN DU KOPPLA MIG TILL NÅGON SOM SVARAR!!!!

haha

Woohohoo tillslut svara en, som var ännu mer sur och otrevlig!!

Socialnisse 2 -  Ja, hej..
Jag -  Hej, jag har nyligen blivit arbetsterapeut och ska ansöka om legitimation. Ni vill även att man skickar ett personbevis, men jag hittar inte rätt bevis på skatteverketshemsida. Alltså ett för yrkeslegitimation.
Socialnisse 2 - Nej, det är inte så konstigt..
Jag- Ehh nehe?
Socialstyrelsen - De alternativet har de nyligen tagit bort. Det spelar ingen roll vad du väljer för personbevis, bara det är ett...så beställ ett för skilsmässa, det går bra.
Jag - (lite i chocktillstånd) Ehh..ett personbevis för skilsmässa för att sen kunna bli legitimerad arbetsterapeut?
Socialnisse 2 - Ja det går bra!!

WHHHAAATTTT!!!??? Hur krångligt ska de va? Kan det inte bara finnas en knapp, tryck här så får du ditt leg. Ja jag beställde ett personbevis för studier...kändes mer passande en skilsmässa eftersom jag inte ens är förlovad än haha!


Därför hatar jag vuxensamtal. Ofta är försäkringkassor osv så otroligt otrevliga när någpon yngre ringer och frågar något..surkärringar jobbar där och man riktigt hör hur trötta de är på sitt yrke! Jag får sån dålig energi av dem så jag blir själv väldigt ittiterad! Suck!
Ibland får man tag på någon trevlig och det gör så otroligt mycket!

Ja, nu ska jag lugna mig lite haha!

Tina har varit iväg i en vecka nu och jag saknar henne!! Men nu är det bara "några" veckor kvar innan hon kommer hem till oss igen :)
Detta är en bild på mig och Tina för hmm två somrar sedan? Vi var på en fest i stan och jag kommer ihåg att det var sjukuuuukt varmt den dagen!! Härligt! Våren, du är välkommen!!




Saknad!

Måndag.

Idag är det måndag. För er som missat det!

I helgen har jag varit lite sjuk, idag känns det bättre men imorgon är jag säkerligen lika pigg som vanligt igen. Mycket som skulle fixas idag som jag inte gjort..suck!Jag hatar måste. Skulle ringa min allergidoktor för jag behöver ny medicin och en ny utredning. Min allergi har blivit mycket värre!!Me dont like!!

Skulle även fixa med min legitimation och sånt, men jag skyller på att jag fortfarande är lite kass!

Jag ska berätta lite om mina examensdagar :)
På torsdagen vaknade jag på morgonen och mådde fruktansvärt illa!Nej jag är inte gravid, jag skulle ha min redovisningsdag med mikrofån och en jädrans massa folk!Ohh jag som hatar prata inför massa människor. Jag kom till skolan och som tur var så var hela klassen lite nervös. Jag hade fått för mig att man skulle vara fin klädd och kom in där med spetstunika och högklackat..hoppsan..alla var normalt klädda HAHA PENTA!!JAja

jag kunde inte äta något på hela dagen,så jäkla nervös!! När det väl var min opch Sandras tur vid halv tre så jag jag fram på sesen, knall röd i huvudet och det kändes som hela jag skaka. Jag tänkte att nä skärp dig, visa inte att du är nervös, börja med något kul för att få igång alla! SÅ skulle jag aldrig tänkt!!

HEJ HOPP, säger jag högt och flinar med hela huvudet! Trodde att folök skulle skratta lite och säge hej hopp tillbaka!Det blev knäppt tyst!!HAHAHA jag ville typ dö lite där..undrar inte om jag gjorde de!! Någon i klassen titta konstigt på mig och sa..ehh hej hej! haha ännu värre! Men jag började säga mitt och jag var som en ny människa när det var klart!Så skönt!! Dom i klassen sa att jag inte alls verka nervös, så det var bra att de inte syntes!

Men gud så pinsmat, undra vad folk tänkte, en tjej uppklädd som om hon skulle på fest och ropar högt HEJ HOPP och ler med hela huvudet!! gud, Andrea förträng detta fort!!

Dirket efter gick hela klssen till en bar, jag beställde cider för att jag behövde lugna mina nerver haha!Sen blev det restaurange och vin :) En i klassen belv skitfull och jag skratta så jag grät hela kvällen! Underbar kväll med klassen!!

Fredag: Nu var det examens dags!! Så underbar känsla!!Jag och jonte hämta upp min familj och körde vidare till lund, Det bjöds på snittar och jag hade med mig en flaksa Asti! Efter lite "vingel" som jag kalla det, men jag menar mingel så förflyttade sig hela klassen, lärare och anhöriga upp till tredjevåninge. Där hölls det fina tal och de ropade upp en och en för att dela ut diplom och en ros! Alla klappa när var och en gick upp. När jag gick upp klappa också alla, men självklart skulle min familj skrika och ha sig...ohh!!Alla skratta!!

Lite senare blev det klassfoto och massa avskedkramar...ja jag böla!Alla skratta igen...!!Jag leta mig fram till Emelianna i klassen som är gravid...tänkte ser hon mig gråta måste väll ändå hennes horomer sätta igång så jag inte står helt själv och gråter! Men nej...hon försökte få fram en tår men det gick inte! Jag kände mig lite dissad men grät på endå..pappa skämdes, mamma fotade mig som en galning när jag grät och sprang runt och skrek paparazi, min syrra fråga mig om hon skulle börja gråta så jag slapp vara ensam och så att folket kunde slita stirra på mig! Katastrof, men jag vet..jag är känslig haha! Det var tårar av glädje och stolthet mest, men även för att jag vet att vissa i klassen kommer jag förmodligen aldrig mer att se.

Här kommer i alla fall lite fina blommor som jag fick på min examens dag! Mamma har fotat jättemycket och min syrra har filmat en hel del, dessa bilder kommer en annan dag för de bilderna bor i glumslöv just nu!

Hoppas allafår en bra dag :)





Arbetsterapeut.

Ja det kan ni kalla mig nu :) Berättar mer om min examensdag senare..känner mig inte så pigg idag :/



Ska man beställa denna söta klänningn kanske som en liten egen present?


Floral Contrast Dress SEK 349, Angeleye - NELLY.COM


Vill inte.

Nu är jag nervös!Har pratat med vissa i klassen och de är också nervösa. Skönt att inte vara själv med den känslan :(! Jag och jonte har varit och stor handlat till festen på fredag och nu ska vi städa lite här hemma. Men det är inte så mycket så det är skönt!Mest sånt smått ni vet, de vanliga!!
Nej, städ på gång!
Kram

Hej Tina :)

Jag kan ju inte ta en bloggpaus nu när Tina har flyttat till Paris. Självklart ska du får följa vad som händer i Helsingborg och få reda på vad vi hittar på för skoj.

För ni andra som inte vet så mycket så ska jag börja berätta ifrån fredagen!

Fredag eftermiddag trillade Tina innanför dörren, jag bjöd på en helkroppsmassage i..hmm 1 och 1/2 timme haha?Och jag kan lova er att Tina njöt..fick knappt kontakt med henne, hon tyckte det var såå skönt! Jag blev självklart jätteglad!!Efter massagen gjorde vi i ordning oss för kvällens äventyr! Jontemyra var taxi och körde oss först till bion och hämta ut våra biobiljetter och sen hämta vi upp Malin och Ida hos Ida :) haha hängde ni med?
Jonte släppte av oss vid big buddha för att äta gid kinamat! Vi beställde mat och sedan blev det presentöppning. Malin fyllde år den 9:e december och av oss fick hon bio besöket, resturanbesöket och övenattningen på lyxhotellet Ida :)! Tjejerna överraskade mig med en examenspresent och Malin höll ett fint tal om hur stolta dom var över mig...
Böle som jag är blev jag tårögd och röd i huvudet! Så fina vänner!

Jag fick ansiktsbehandling i present och ska dit nästa om en vecka :) Sedan fick Tina sin avskedspresent. Ett kollegeblock som hon kan ha i skolan i Paris med massa bilder på oss tryckta på framsidan :) När hon kommer hem ska vi fyra sedan boka tid för att klättra på klättervägg i Helsingborg haha!Spännande! Så det var vår present.

Vi åt god mat och det blev som vanligt massa skratt! Efter maten gick vi och köpte biogodis :) Sen var det biomys. Vi såg filmen the tourist, väldigt bra och underhållande.. Fast tjejernq fick förklara hela filmen för mig efter haha, korkade jag!

Efter de gick vi hem till Ida och spela kort, åt godis och mös. Jag sömna sist av alla, ovanligt!Tror jag somna halv fyra och vakna åtta haha! Ida och jag är väldigt morgonpigga så vi "smög" ut haha, men tjejerna vakna och var lagom sura :S!! Efter vi fixat oss lite gick vi till Eh vid norrahamnen och käka frulle!

Sedan böla vi ett tag och sen gick jag och Tina till frissan och sen böla jag igen haha! Känslig jävel..jag vet!

Oj nu har jag lite bråttom!

Igår var jag med Ida, först var jag hos frissan igen och färga utväxten och klippte topparna, i söndes tog vi luggen! Sen shoppa jag och ida och luncha. Jag köpte underkläder, smink, en långklänning, en tröja och ett par skor! Nice!!

Folket där ute, jag är sååå nervös!Imorgon ska jag redova min kandidatuppsats med mikrogån inför massa massa massa folk!Jag måste lätt ha med mig något att dricka innan, top vodka? haha!Nått för att lugna mina nerver! Jag kommer svimma, spy och bajsa på mig samtisigt!

Nej det ska nog gå bra..

Sen på fredag är jag ARBETSTERAPEUT!!! Fattar ni de? Inte jag!! Jag tar min examen på fredag och om jag ska vara ärlig så gör jag det med väldigt blandade känslor! Mycket glädje och stolhet, självklart!Men även en känsla av rädsla och lite sorg. Sorg för att inte kunna träffa alla mina fina klassvänner, vem vet när vi ses nästa gång? Har ändå sätt dem nästan varje dag i tre år!!Eftersom vi var en liten klass så har vi haft väldigt kul ihop! Många minnen tr jag med mig. Jag känner rädsla för att min stora trygghetförsvinner! Nu väntar arbetsintervjuer, jobb och eget ansvar..nu väntar verkligheten! Jag ska ha mina egna patienter som jag ansvarar över...undersköterska yrken var ju ganska chill jämfört med detta!!Men jag ska nog klara mig!

Jag är nu redo för nyta utmaningar!Med både gjädje och rädsla!

Tina vi saknar dig!Jag återkommer med mer info!SOm sagt håll tummanra för mig imorgon!! Kram och puss och självklart massa kärlek till dig Tina!



Klockren!

HAHA var tvungen!

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon ge dig något bättre tillbaka.
Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn.
Ger du henne ett recept ger hon dig en måltid.
Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta.
Hon multiplicerar allt oavsett vad du än ger henne.
Så om......du ger henne skit...så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka!!!


Detta stämmer så sjukt bra haha!



Jag har precis varit ute och gjort två snölycktor, en snögubbe, försökt skottat men fan va tung snön var idag? Diskmaskinen är igång, köket är städat!Hmm..jag som hade planerat att plugga de sista och boka klipptid?


Sluta.

Vänner, jag är nästan helt säker på att jag ska sluta blogga!

Jag har haft denna bloggan nu i ett par år och skrivit regelbundet. Jag har delat glädje med er och även min sorg. Efter sommaren var det dock ganska mycket att göra i mitt liv vilket gjorde att blogget blev lidandes. Vi flyttade ifrån vår lägenhet till ett hus. Det var mycket jobb med flytt och renovering vilket gjorde att tiden inte räckte till åt att blogga. Det har även varit min sista termin i skolan och jag har haft fullt upp med kandidatuppsatsen. Den gick ju inte så smidigt som vi hade hoppats på vilket gjorde att massa energi fick läggas på den. Jag började även en massageutbilding och samtidigt kämpade vidare i skolan och fix av huset. Så jag har som sagt lagt bloggen lite åt sidan denna hösten. SPecielt i december misnkade bloggandet kraftigt och nu vid jul/nyår har det minskat ännu mer. Men det gör det ju för alla bloggare!

Det är nu ett nytt år med nya utmaningar som väntar på mig. Jag tar examen om några dagar, ska på anställningsintervju, jag och jonte ska resa en del osv osv!
Jag vet inte om jag kommer dela med mig om mitt liv här längre.Jag ska fundera på det, men återkommer jag inte mer så vill jag tacka er alla för att ni har följt min blogg under dessa år!

Jag önskar er all lycka 2011!

Kram Andrea

P.S: Måste ringa och klippa luggen igen :)!






RSS 2.0