sommaren tillbaka?

tjenis penis...guuud vad det är varmt idag!!satt på ballkongen idag och år frukost med jonathan, myss!!Sen är när jag gick in för att borsta tänderna hade jag fått shiit mtcket färg :D ja och det äe ju alltid trevligt..nu har jag suttit där ett tag men nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan köra till glumslöv och mina föräldrar :) jag och mammsen ska til plantagen som ligger gasnka nära oss :) sen bjuds det på god lax och sallad hemma :D mmm nammi nammi!!

ska vara där  hela dagen och kvällen :) men men men för imorgon börjar plugget igen :) ska bli roligt faktiskt!!

ha en skön dag i solen!!

seeeg.

Idag e jag trött och seg!Jonathan är ju också ledig idag så vi får se vad som hittas på?!?

Igår köde jonathan ner mig till gröningen, där Emma och Emmy satt.Emma körde bil så de var bara jag och emmy som festa till det!!
Vi satt vid havet så de va mysigt, massa folk faktiskt!! Sen när vi börja frysa gick vi till emmas bil haha där vi satt och drack, sjöng till låtar och snacka skit och minnen!! Efter de ringde bella och ville med ut så vi körde hem till henes lägenhet och var där ett tag. Efter de körde vi till steak House :P haha där vi fick billiga shottar! Sedan drogs de till hampan, där vi satt ett tag och snacka och drack lite. Efter de blev det utposten spm gällde, där var vi faktiskt länge haha :) Där var verklgien massa folk, klart alla har fått lön!!Men tillslut fick vi sittplats hos några allt för jobbiga killar som höll på som in i helvete!!bläää!!
Så vi ställde oss i baren igen, jag ringde tina som hade varit i bjuv såå hon kom och hälsa på mig :) skoj!! Då hittade vi ÄNTLIGEN ett bord för oss själva!! Jag blev av med emmy och bella och tina ville hem så jag stack också hem, jonathan var min taxi och hämta mig!!

JAha det var min kväll igår, var väll helt ok, har haft roligre och har hafft tråkigare!!Kom ju hem redan två men men sånt e livet i bland!!

nä nu orkar jag inte skriva mer så jag hör av mig sen om vad som händer/har hänt!! eller nått

pubrunda :)

jaha nu har jag ätit och typ vilat :) har nyss ställt in massa cider och sånt i frysen, vid halv åtta köra jonte myra ner mig till stan där jag ska träffa emmy och emma som sagt, men emma ska köra bil så de blir bara jag och emmy som dricker :) haah vi ska sätta oss vid stranden dricka där och sen gå på en pubrunda :) så skoj vi kommer ha :) haha


hörs imorgon

tjaaaoo

ekkoo ekkooo...

de ekar i vårat kylskåp, haha sallan!Jonathan är ju och handlar men jag skrev bara upp lite gurka, majs, sallad och paprika. Hhaha inget mer, så de bli ju inte bättre av det!! (man måste skriva lapp till jonathan när han handlar själv, annars glömmer han tre, fyra saker varje gång ) gulligt va!!

Ska vi ta en eller två cider?

haha då har jag haft en vilo dag från bloggen igen, blir ibland så att jag hoppar över en dag :)!Hoppsan

Iaf så igår jobbade jag kväll med min favorit :P vi skratta och tramsa och hade jätte kul på jobbet, underbart!Vi beställde stark stark asiatisk mat :) mm gott men shiiit vad det brände haha!

Efter jobbet igår körde jag hem till mitt hjärta, vi titta på tv och bara slappa och hade det mysigt med tända ljus. Jag somna tyvärr tidigt i soffan haha, helt slut.
Idag när klockan ringde sex ville jag bara slå kudden i huvudet och soman igen, men nix pix jag gick upp och körde till jobb. Nu är det ju slut på jobb sen, har ju fast där men eftersom jag pluggar har jag tagit tjänstledigt och kommer jag bara dit nu på helger och jobbar :) bra pengar då!!Så de va skönt att kunna säga hej och tack för mig, ses nästa helg. Ska inte jobba varje helg om ni tror de :)

NU har jag duschat och jonathan är och handlar lite mat, vi ska woka grönsaker och äta kyckling sen, får bli lite tidigare mat idag för vid halv åtta tiden ska jag vara färdig och klar och sitta nere i stan på Hampan med Emmy och emma :) ohh så mysigt och kul vi kommer ha!! Jätte fint väder idag också ju..härliga sol!!

Nä nu ska jag nog lägga mig och vila lite :)

mm sallad :D

Jaha då har man duschat och ätit lite rester från igår, denna gången utan bakpotatis så det blev bara sallad, majs och tonfiks :) men det är också gott!!


Nu ska snart jonathan iväg till sin mormor som bjuder honom och jonathans farmor på mat, synd att inte jag kunde följa med!!Men jobbet ropar på mig.

Har nyss tittat lite på mitt schema och min studiehandledning..börjar ju skolan igen på måndag!Ska bli skönt faktiskt!Läser ju till arbetsterapeut om ni inte vet de :)Trivs faktiskt jätte bra med det.

Jaha om en timme och en kvart så kör jag till jobbet. Slutar nio så det är inte säkert att jag skriver mer idag, börjar ju även 07.00 imorgon, slutar redan 14.00 så det är ju inte såå långt. Efter jobbet imorogn ska jag träffa emmy pemmy, vi ska nog sätta oss på hampan, hoppas det är fint väder!!

nixixpix, nu ska jag göra något annat en sitta vid datorn :) Ha en bra dag dör det tänker jag ha!!

Nu jävlar haha :D

Nu ska jag väcka min man där inne, ska göra som jag brukar och som han hatar haha :)

god morgon :)

Vakna åtta idag, men tänkte att jag inte skulle gå upp så tidigt som jag alltid gör när jag är ledig eller jobbar kväll!!Jobbar ju faktiskt kväll idag ju!!Så jag somna om fför ovanlighetens skull och vaknade igen kvart i tio!Jätte skönt!!

Igår jobbade jag morgon med mian två favoriter :) så kul vi hade, bara skratta och tramsa!!Ikväll jobbar jag med den ena favoriten igen :)perfekt.

Efter jobbet igår körde jag hem och duscha och fixa mig lite för att träffa tina på stan!!>Där fika vi och gick och titta lite i affärer, ösregna hela tiden så mitt paraply var på plats!!Jag köpte faktiskt inget men tina köpte ett par jätte fina skor.

Ohh jag vill också ha nya skor, och jeans!!Hittar inget som lockar mig. Så jag får väll hålla ögonen öppna till jag hittar nått :)

Efter stan igår körde jag sedan hem till min lilla fis här hemma, vi titta lite tv och bara slappa :) Lagade bakadpotatis med massa sallad och tonfiskröra med majs :) mm de va gott!!

Nä nu ska jag koka havregrynsgröt med skivad banan och fryst hallon (finns inget godare och sååå nyttigt)
Lillgrisen sover ju fortfarande där inne...

Idag jobbar jag som sagt kväll så jag börjar 13.30- 21.00!!

tjaooo gott folk

Mamma vet vad som är bra!

jag e så seg och trött, har suttit vid datorn nu i flera timmar känns de som, jonathan har sina grabbar där ute i vardagsrummet, och jag orkar inte vara social idag efter allt, så jag sa mest bara hej och lite sånt, sen gick jag in i vårat datarum och sitter här fortfarande. Funderar på att lägga mig snart, jobbar tidigt imorgon också ju! Efter jobbet imorgon ska jag träffa Tina. En underbar vän som man båda kan skratta och gråta med!

Sånna vänner är viktiga och dom ska man hålla fast vid har min mamma sagt!!!
Jag lyssnar på mamma...

jag och jonathan om några år...



Ha ljud på och titta på hela, ett måste!!!!Ni kommer inte ångra er....

salta tårar.

Hur kan en sån lycklig dag bara sluta nu med tårar och en katastrof??

jag orkar inte mer

G!!!

Det första jag gjorde efter mitt lilla godkänannde från sjukgymnasten var att jag gick till söder punkten och in på åhlens, där jag köpote två nya tränigs t-shirtar och annat till träningen. Jag brukar ju alltid träna i linne, men eftersom jag ska ha de ryggstöder på så kan jag ju inte ha tajta linnen, då ser de bara bökit och konstigt ut, så de får bli lita störa t-shirtar nu ett tag :)
Men va fan gör de när jag nu för röra mig!!!!


Jaqg tror att redan ikväll ska jag ta mig till friskis och svettis och svetta så mycket som jag aldrig gjort förr!!Men jag lovade han att jag skulle ta det lite lugnt i början så de får jag ju göra.

Nä nu ska jag lägga mii  i soffan och slappa lit :) Har tagit frama kyckling och ska sen åka handla sallad, nyttigt och gottigt!!
Jonathans grabbisar kommer ikväll så då passar de perfa med litte träning, ni anar innet hur jag längtar!!!!!

Äntligen får jag säga det igen.

ohh jag är såå lycklig, så lycklig kan ingen vara!!Äntligen får jag säga och skriva "tränar röven av mig" eller nått sånt!! Var hos sjukgymnasten idag klockan nio, jag satt nervös i väntrummet (precis som ens första skoldag kändes det som) Var nervös om hur min rygg såg ut och om jag fick ett godkänt på att få börja träna igen!
När jag kom in i undersökningsrummet fick jag då klä av mig upptill och han tittade och kände..hmm sa han bara hela tiden!puhh jag var så nervös. Sen sa han att jag skulle lägga mig ner och göralite övningar, sen drog han i  min ryggrad som det är fel på och de knaka som bara den, jag skrek som en bäver haha, trodde han skulle döda mig. Sen säger han bara helt lugnt att han ska hämta lite elektricitet, jag trodde jag skulle dö haha och undrade som fan vad han skulle göra med den..!Jo du börjar han fixa och klista med små sladdar och sånt med min rygg och jag undra va fan han höö på med. han säger bara helt lugnt igen "ja, du ska få stötar längst hlea ryggraden som vibrerar extra mycket där du är skadad"



jag funderade då en kort stund om jag skulle hoppa upp och rymma där ifrån eller om jag skulle börja planera min begravning. Jag kan iaf säga att det var det obehagligaste jag någonsin gjort, värre än sugpropparna jag fick på ryggen. Man riktigt kände hur ens ryggrad fick stötar och skakade.. ouusscchhii..

jaja han tyckte iaf att ryggen såg ättre ut än förra gången men att det inte är helt läkt än, men det är så pass läkt att jag smått får börja TRÄNA IGEN:DDDDDDDD!! Men jag får inte cykla, spinna och göra övninbgar då jag böjer min rygg fram och bak som typ situps. Så han sa att träna ben och armar var helt ok!! Det är ju iaf nått, eller hur!!


natti.

höll mig vaken till nu men ska jag sova, ska ju till sjukgymnasten imorgon bitti och se om jag får börja träna igen.. så  nu säger jag till alla där ute.. natti natti

trötte.

sådär då har mat fått lite mat i magen också...jag är helt sjuukt trött!Kan typ somna nu, klockan nio!Men jag får hålla mig vaken ett tag till, sitta lite på msn och sånt så jag inte somnar!!


i väntan på att tiden ska gå...



Lite bilder från förra veckan när jag tröffa tjejerna

du.

du är en rikgit bajskorv och jag hatar dig!!!!

today.

Kankse ska berätta lite om vad som hänt idag också när jag ändå är i farten :)
Jag jobba då morgon och sen efter jobb satt jag på personalmöte :S blää, man vill ju bara hem när man jobbat hela helgen!!

Sen när jag kom hem så har jag och jonathan varit i full fart hela tiden haha, vi har städat som idioter, vi fick ett sånt ryck! Så jag har just dammtorkat hela lägenheten och mnassa sånt behövligt :) Vi körde även på lite små ärenden, posta iväg mitt if grej från oklyckan så att jag får lite mer skade pengar och så köpte vi ett sånt ryggskydd/ ryggstöd till mig, som jag behövde!!hAR Det på mig nu, faktiskt ganska bra tycker jag, stödjer bra och värmer så de kan jag har nu om jag får börja träna och när jag jobbar kan jag också ha de på mig. Imorgon är det en stooor dag för mig!! Ska äntligen få reda på om jag får ett godkännande på att börja träna igen efter skadan. Jag har ju fortfarande väldigt ont men jag får ju ta det lugnt och nu har jag ett skydd över hela ryggen också ju!!

Ska bli skönt att nissen ska kolla på ryggen imorgon igen och vi alla håller väll tummarna för att han säger "vad väntar du på?stick och träna :)"

hoppas hoppas.....

Nu ska jag snart börja med maten, ikväll blir de spenat :)MMMMMMM...love it!!!

mamma mia, vilken fredag och sånt!

ja de var ju någon dag sen jag skrev haha, brukar ha mina små uppehåll från bloggen ibland :) Men jag har haft fullt upp hela tiden som vanligt :)

I fredes träffade jag först min vän tina på en liten fika och lite skitsnack :D haha Alltid vi två!! Mys mys
Efter de mötte jag upp jonathan på söder där vi hämta ut våra biljetter till bion (mamma mia).
Vi gick då till haket där vi satt ute och åt gott, mysigt va det!
Efter de gick vi till bion där vi såg mamma mia, det var väll en helt ok film, många säger ju att den är as bra (men enligt mig lite överdrivet). Den var väll charmig och lite rolig men det blev för mycket av de "goda" om man säger så, dom sjöng ju bra och de va kul att sitta och digga lite men efter en låt prata dom tre meningar sen sjöng dom igen. Så jag tyckte att en två låtar mindre inte hade skadat!Fast helt ok film!!haha nu ska jag inte prata om denna filmen mer!!!

Lördagen jobbade jag kväll och gjorde väll inte så mycket mer än det tror jag, titta lite fim med jonathan när jag kom hem vid halv tio tiden och sen var väll de det hela!!

Söndagen jobbade jag morgon, började 06.45. Efter jobb körde jag hem och togig enn sanbb duch för att sedan köra till minaa föräldrar. där mammsi min bjöd på kräftor :) mm så gottit!! Va där hela ettermiddagen och kvällen, råka somna lite och sånt :) social haah men men var ju trött!

sen körde jag hem till fisen här hemma, titta på Mr. & Mrs. Smith. Vi har sätt den för länge sen så vi tänkte vi kunde se den igen :)

Sen la vi oss gansa tidigt , eller jaha vid halv tolv..skulle båda upp och jobba tidigt idag.

sådär de va lite snabbt av min helg :)



mys.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, ska ska jag städa lite här hemma :)! Har bara tagit de lungt hela förmiddagen, klockan tre ska jag träffa tina i stan på en fika och lite skitsnack :D alltid mysigt!

Nu står jonathan här och skrattaråt allt onödigt jag skriver :)

prosit, jag nös!!

godmorgon där ute :)

Vakna halv åtta idag, sällan jag gör det när jag är ledig!!!Alltid alltid! Försökte väcka jonathan för jag ville gå upp, hade tråkigt!!Men den skiten kan inte ens en bomb väcka på morgonen, så sant så sant!!

Snygg min nya blogg är va :) Gör lite reklam för rosabandet, köp alla det är både fint och kan hjälpa andra!!Viktigt!!



Så här god såg och var min kvällsmat igår :) Havregrynsgröt med skivad banan och frysta hallon:) och så mjölk såklart!! Jätte gott och jätte nyttigt!!

Idag ska jag träffa tina vid tre, vi ska fika och jag har massa med nytt skvaller till henne :) hihi sånt gillar vi!
Sen på kvällen ska jag på bio med hjärtat mitt och kolla på mamma mia :) många som säger att den är bra, får se om jonathan gillar den hahaah :D
Vet inte om vi ska äta på haket innan??hmm får fråga han!

nÄ nu ska jag väcka den fisen som ligger och sover där inne med kudden över huvudet för att inte höra min musik :S

Han har det inte lätt...

Havre till kvällsmat.

Nu ska jag äta lite kvällsmat hade jag tänkt :) Jonathan kommer nog snart hem...jag ska äta havregrynsgröt med mosad banan i stället för syllt!!Nytigare och godare!!

Idag när jag skulle ta på mig mina helt nya jeans som jag köpte i sommras satt dom helt helt löst i rumpan, mina syrra fråggade varför jag hade sån "häng" haha :) Jag blir ju så arg när jag har träningsförbud, två månader sen jag träna snart!!Så arg... hellre svälter jag!!Nä men typ!!Ska iaf till sjukgymnasten nästa vecka och då håller jag tummarna frö mig själv att jag får ett godkännande på träningen...


En romantisk grillning?



ohh va söt, denna lilla grill skulle jag vilja ha :) så kan jag och jonathan bära med den till strande en kväll som en liten handväska och grilla något gott :) typ lax hha!!

Så söt!!!

Save me from myself


jag finns fortfarande.

ojojoj sorry :S skrev varken igår eller nu nått på dagen men jag har ahft fullt upp hela tiden..lovar!!

Jaha ska vi ta de lite snabbt då, i förrgår när jag kom hem från jobb så kolla jag och jonathan på p.s i love you..o fy fan jag skojar inte, jag grät som jag var en liten bebis som ville ha mat eller nått!!haha jag var helt tagen!!Guud så bra film, har tippsat halva välden om den nu!!Ett måste att se, jag vet många har redan sätt den och jag är lite efter, men har bara inte blivit så att vi sätt den :) Iaf sjukt bra film!!

Jaha och igår jobbade jag morgon, de va skoj haah tramsa mycket på jobb!!
hmm måste tänka.. vad gjorde jag efter jobb??shiiit minns seriöst inte, puhh inte ung mer!!

JaHA IDAG var jag iaf hos en såndär avslappnings nisse i landskrona som ska hjälpa mig med huvudvärken som jag alltid har, är inne på år nummer åtta nu!så efter de åkte jag till syrran min som var i glumslöv på besök hos våra päron, men dom jobba så det blev en syster dag!!mys mys, tramsiga som vi är höll vi på att tramsa :)som vanligt!!
Vi gick och handla färdig grillad kyckling och sen titta vi på massa tv och skratta!

Jag skulll ju egentligen på jobb fest idag, så får man reda på nu att det är inställt eftersom det regnar men men så är det!Tur att någon ringde mig iaf, tänk dom stackarna som står på gröningen nu med paraply och väntar haha gud va roligt om någon gör de hahah!

aja nu ska jag bara vila mig!! Imorgon är jag ledig ign, då blir de fika på stan med världens godaste latte och på kvällen är det bio med min käre sambo :D

jobbet, jag kommer!!!

sådär ja, nu e jag duschad :) och diskat har jag också gjort! Snacka ocskå nyss med Jonathan lite! Ska snart gå ut och sätta mig i bilen för att sedan köra till råå där jag jobbar!

Ska bara ta på mig mina arbetskläder,föna håret och trycka på skylten med mitt namn och undersköterska, sen är jag redo!!





Jobbar 13.30 - 21.00 med en rolig prick :D

Skriver kanske senare eller imorgon :) vi får väll se..

dumma dumma mig.



Jag vet, jag skulle vara i duschen halv tolv enligt min planering men jag tror jonathan och jag har klister på data stolen :S

Nyttig frukost och pyssel,prassel och pissel.

Jag vakna klockan nio idag av en jätte konstig dröm haha som jag skratta när jag vaknat, låg iaf kvar i sängen till halv tio och lyssna på musik :) skönt att bara kunna ligga kvar och inte vara tvungen att gå upp direkt. När jag väll kom upp på mina ben åt jag en nyttiig ffrukost, bilden här nere :) Efter de vattna jag blommor och fixa med disken och bytte lakan i sängen och sån annat lite pyssel och prassel här i lägenheten. Nu ska jag snart hoppa in i duschen.Idag ska jag jobba kväll med en rolig prick :) kommer bli kul!!



Min goda frukost beståd av kranvatten som är det bästa och godaste som finns, en nektarin som är min älsklingsfrukt tror jag :) Sen det vanliga som jag nästan alltid äter på morgonen, mjölk med (är du bikini klar) Cornflakes :) Sånna nyttiga havre eller va de nu är..haha!Gott iaf!!

Nä nu ska jag verkligen hoppa in i duschen, jag säger alltid de för mig själv, bestämmer en tid att klockan 11.30 ska jag duscha men det blir alltid senare!! JAG OCH PLANERA ÄR SOM SENAP I MJÖLKEN!!

mat mat mat

nu håller jag och jonathan på att göra kyckling :) ELLER JA HAHA, han diskar just nu och jag lagar maten :)
ska bli gott eftersom jag bara ätit knäckemacka idag med sallad! Så nu ska de bli gott med lite kyckling :) Nyttigt och bra!!


äckligt värre.


vaken men inte med tuppen.

sådär då, nu har jag ocj jonathan vilat lite, eller han snarka som en ko och jag lyssna på musik haha :) men men nu har jag väckt honom. Pappa ringde och sa att allt hade gått bra så de va ju skönt..var ju såå orolig!!
Nu ska jag och jonathan titta vidare på filmen vi aldrig såg klart igår, sen funderar vi på vad vi ska äta idag..vi är sugna på att woka lite grönsaker och sånt..hmm vi får la se :D



"jag vill heeemmm" världesn bästa och sötaste människa!!!!

trötter.

idag kom jag hem från jobb  vid två tiden, skönt när man slutar tidigt, har nu ätit knäckemacka och tittat lite OS :)
nä nu ska jag lägga mig och vila innan jag får mitt samtal. Inte sovit bra inatt, är såå trött nu!!

god natt eller god eftermiddag haha!

en skön dag med familjen.

go kväll goo kväll! Idag vakna jag seent, halv elva!! Jag som alltid går upp tidigt!!Hade såklart jätte ångest för det och började städa som en idiot haha. Sen körde jag till glumslöv  där mamma och pappa väntade på mig :) Åkte då till en skog där vi gick, vi skulle prova gå långt och backit för att se vad min rygg palla med, jag och mamma gick även med stavar!!
Sen körde vi till landskrona där vi hämtade upp syrran min som varit på kräft fest igår.

När vi kom hem satt vi alla :)hela familjen och snacka. Vi åt lax och sallad :D mm så gott!! Titta på lite fil och sånt mys, bara hade de bra tillsammans, älskar sånt! Jag hade dock vääldigt ont i ryggen hela tiden, så de betyder att jag fortfarande inte kan gå långt och snabbt. bajs bjas!

Nu är jag iaf hemma igen och ska jobba imorgon bitti.

perfekt!!

En "rolig" historia kan bli till ett bra tipps!!

Mamman frågar sin dotter:
- Vad ska du göra om du blir förföljd av en våldtäktsman?
- Jag skulle dra upp kjolen, så att han drar ner byxorna.
- Men flicka! Är du helt från vettet!?
- Men mamma, tänk lite. Vem springer snabbast? En man med byxorna nere, eller en tjej med kjolen uppe?

apkewk..


inget att göra. kanske gråta?

jaha inget bra på tv, sitter här och pillar lite på min blogg! inget att göra!
Prata nyss med Jonte min, han kommer snart hem sa han och ville se en film, vi har laddat ner p.s i love you men inte blivit av att se den!Så bli nog den men kanske jobbigt att se en sån bölar film när man själv är lite ledsen och deppig för allt som hänt..men kanske även skönt att bara gråta av sig?!?!

dagen.

idag när vi gick upp åt vi frukost, jonathan åt fil och jag åt en morot haha bra va :P!! Sen tvättade jag två maskiner tvätt, sen stack jag och jonathan till väla, jonathan fick fina kläder och jag fick mig en fin party väska och en jätte fin kofta med knappar i hela ryggen, sjuk snygg och cool!
Sen när vi körde hem stack vi inom ica maxi där vi köpte lite mat såklart :) När vi kom hem fick jag beskedet av pappa att de blir operation för henne på måndag så vi alla håller tummarna!!usch, man blir ju så orolig..tack för ditt stöd jonathan!!

Påkvällen blev det sedan räkor :) mm och goda va dom haha
Nu har jonathan åkt iväg med hans kompis, lillebror och ska titta på bilar som kör som idioter på väla!!Han ville att jag skulle följa med men nej nej jag hatar sånt, speciellt efter min olycka pallar jag inte se sånna snabba bilar!Usch!!
Innan följe jag med ibland men nu orkar jag inte s sånt mer....

men skönt att jonathan inte kör, han tittar bara, fast jag gillar ändå inte de..otäckt!!

Så de får väll bli en mys kväll för mig här hemma, imorgon ska jag till mina föräldrar hade jag tänk på dagen!

hmm får se om det är något på tv!?!?!

take me away.?!


Tänker på dig.

Usch vilken jobbig kväll igår när pappa ringde och berättade! Men de klarar du, du har alltid klarat allt så bra och vi hoppas att det inte är något alvarligt! Jag vet du gillar inte sjukhus, men dom tar hand om dig ska du se!Och allt kommer bli bra igen, vågar bara inte tro något annat!! De kom bara så plötsligt och man blev så chockad!! ohh vad jag äslakr dig, något bättre finns inte än du!!

Vi tänker alla på dig och hoppas på att det bara är en liten infektion du har och inget mer!!Får se vad läkarna säger idag!Sjuksköterskorna lät ju positivt till de hela så det var ju skönt och kändes tryckt!!

Älskar dig min bästa bästa bästa och underbara!!

Skönt att jonathan trösta mig igår när jag var så ledsen, jag är så glad att du är min.

blev ingen bio :(

Jag och jonathan skulle egentligen på bio idag och se mamma mia, men inga bra platser kvar och inga andra bra filmer :( jag som var sååå bio sugen!! Ähh vi får ladda ner en film här hemma och ha en myskväll, jag är ändå fortfarande väldigt trött!!

haha

Nu ska jag titta lite på skor här på internet, är jätte sugen på att shoppa skor!!!Men så svårt att beställa från internet för iblnad har jag 37 eller 38 och visaa 39 haha störda fötter!!så de funkar inte men kul att tittat!!

skydd.

oj, skrev inget igår, jobbade kväll och idag morgon!
Var så trött idag när jag kom hem, hatar jobba kväll och sen morgon!!Man kan inte sova på natten och vaknar hela tiden av att man tänker om alla fått sin nattmedicin och bla bla bla, men så har väll alla de som jobbar inom vården och jobbar kväll sen morgon!

När jag kom hem lagade jag och jonathan spagetti och köttfärssås, sen typ somna jag direkt efter, sov väll i någon timme och är helt seg nu!!Usch usch, tycker inte om att sova mitt på dagen :( Iaf ledig i helgen, har övertalat jonathan att vi ska åka och shoppa nya kläder till honom i helgen haha :D

Sen på måndag jobbar jag sen blir de mys med emmy på kvällen, en fika eller nått!

Min rygg går upp och ner, visda dagar bra och andra dagar dåligt men men skönt astt jag inte behöver ha ont hela tiden! Ska tydligen beställa en sån stor skiva till ryggen som man tejpar fast vid magen, skönt att man inte själv betalar sånt efter olyckan!! Kommer blir ett rejält stöd, kan ju ha de på jobb och kanske dom första gångerna sen när jag börjar träna igen!!Men de kommer säkert se klumpigt ut så något tajt kan man inte klä på sig!!AHHA



typ så här ser sånt ut, ganska tjockt med det ger en bra stöd för min ryggrad så allt rättas till som de ska, så att jag inte får någon skada!! Känns ju inte så säkert nu när man pratar med läkarna och dom säger "ja så länge det inte börja värka ner i benen för då kan det bli ett tecken på förlamning och då måste du in akut"

jaha tack för den, känns tryggt!!Men de har ju blivit bättre!!Prtade även med sjukgumnasten och han sa " ja vi har en maskin här, då hänger man upp och ner ett tag för att rätta ut de som sitter fel"

den lät ju trevlig :S aja!!

tänk positivt andrea, du lever!!Lästa på texttv idag, en tonåring död i bilolycka!!

tänk den ängeln som verkligen verkligen gav mig ett bra skydd!!Tusen tack!!

träffa mina flickor små.

Så då har man varit flitig och jobbat idag :) ska träffa tjejerna ikväll, eller ja om en timme fick jag typ precis red apå haha så får skynda mig lite in i duschen och sånt :) vi ska väll äta tillsammans eller nått!!

Jonathan jobbar ju kväll så han är inte hemma heller, kommer väll vid 23.30.
de får bli lite sanbbt nu eftersom jag måste skynda mig haha

får skriva mer senare eller nått :P
Ha de så bra :)

natti natti.

Så där, nu är det läggdags för mig, ska  ju upp klockan sex imorgon bitti och jobba och sen vara pigg till att träffa mina tjejer :)

sov gott allihopa :)

outfit och räkor?!



Så då var man hemma igen, var och fika med tina idag och detta var min outfit! :) trämsa mig på varje bild så de får ni ta haha!!

Vit tröja, röd och vit randig kavaj med stora vita knappar, svarta jeans, vita tygskor och en brun väska :)

Vi satt där läänge och titta på folk, ca två och en halv timme haha!Mysigt va de.
vi gick även in en sväng på ginatricot där jag köpte underkläder haha sällan, köpte en nagelfil på kicks också!

Nu ska jag äta knäckebröd igen :) Men denna gången ska jag lyxa till dom lite med ägg och räkor :D mm gott!
Jonte myra kommer säkert också hem snart men han har redan ätit på jobb. Imorgon skulle jag egentligen på en kräftskiva fest i halmstad men det blrv tyvärr inställt idag :( Så imorgon kvällblir det träffa tjejgänget :D mys mys, men innan det är det jobbet som kallar!!

nu ska jag äta min älskade räkor :)

kort.

sådär, nu har jag duschat och ska klä på mig nu, får nog även ta mig en knäckemacka innan jag kör till tinisen!
Det är väll lika bra att ha ett paraply med sig, man vet ju aldrig!!Man bor ju i sverige!!

bra party låt :)

Rihanna - Disturbia

idag då.

Vakna imorse av att klockan ringde sju, fan tvätt tid!!!! Men varken jag eller jonathan palla så vi låg kvar ett tag och somna om haha :) Sen gick vi upp vid halv nio och la in tvätt!!Sen la vi oss igen :) så tröga är vi!!
Iaf, vi hann ju inte med all tvätt idag så det blev de ljusa idag och så tvättar jag mörkt på lördag :)
AHHAHA intressant va!?!?

Iaf, joinathan är på jobb nu, han började redan elva idag så slutar han åtta!!Skönt att han komme hem tidigare!!

Jag ska snart hoppa in i duschen, ska träffa tinis klockan tre, ta en fika (tjejlatte :D) och snacka lite skit eller nått!
Annars händer det nog inte så mycket mer idag tror jag..hmm tråkigt väder ju som vanligt!
Funderar på att försöka ringa sjukgymnasten igen, får ju inte tag på honom!!Vill veta när mitt träningsförbud upphör.
Är sååå sugen på att träna att ni inte anar så sugen jag är haha eller nått sånt!!

Lite av igår :P

ohh gud vad dålig jag blivit på att skriva här :S sen jag kom hem från Österrike, innan skrev jag ju flera gånger per dag och nu bara typ en gång haha!Dåligt!!Ska bättra mig!!

Igår var jag ledig :) såå skönt!!Passade på att åka till glumslöv där mamma packade sin väska för stockholm. Det var ju fint väder så vi satt och sola lite i trädgården. Efter vi solat körde jag mamma till glumslövstation (haha långt!!!) Där mamma skulle trycka en tåg biljett till lund, men det gick inte!Den maskinen eller vad det nu heter, där man lägger i pengar var helt borta!!Så mamma skulle dra sitt kort men det gick inte för den maskinen var sönder haha!Mammsi fick panik men jag sa bara:
"luuggnn, du kan ju gömma dig på toaletten eller så kan du ju låtsas sova på tåget hela vägen till lund, de har jag gjort många gånger haha "

Mamma skratta lite och mena på att det kunde ju inte hon göra :P
Sen kom tåget och mama körde iväg mot lund och sedan till stockholm till våran släkt! Sen fick jag ett sms där mamma skrev
"thihii jag "sov" hela vägen till lund"  AHAHAHAH som jag skratta!!


Dette hade jag på mig igår om någon vill veta haha :P
Palla inte ta på mig det igen!

Randiga shorts: Ginatricot
Vit (ganska lång och stor t-shirt): Österrike (20 kr)
Vit sommar kavaj som man knyter och sånt :D : Österrike



Tiden går fort.

För precis ett år sen idag åkte jag och jonathan till varma Bulgarien!!Tiden går såå fort!Så tittar man ut genom fönstret och ser regn regn och regn!!



MM bruna blev vi!!

Glasögonorm.


Igår när mina föräldrar var här var det riktigt mysigt, vi åt god mat som jag och jonathan hade lagat och sen tittatde vi på filmer från österrike, som vi skratta :) Saknar farmor och österrike så!
Inte roligt att hon är ledsen och ensam där nere i österrike och vi är alla här och är glada! Mamma ska ner till hösten får se om jag kan följa med!Hoppas hoppas!!


HAha denna bilden är från resen ner till Österrike, det var väldigt varmt och soligt så fick ha solglasögon på mig men jag såg ju inget på kartan utan mina glasögn så de fick bli såhär :)



Nä nu ska jag dra upp Jonathan från sängen, han kan sova huuur länge som helst och jag är alltid jätte morgonpigg :Dhaha


Jonathans sista semesterdag idag och jag jobbar kväll idag. Inget roligt väder  så då passar det bra att jobba tycker jag! :(

Hörs senare :P

snabbt.

idag slutade jag tidigt, kvart över ett redan!Så skönt!Har bara legat i sängen nu och vilat medans jonathan har dammsugat hela lägenheten och stadat toan :) haha så duktig!!Ikväll kommer mina föräldrar på lite besök!

nu ska vi iväg och handla lite foodi till ikväll :P

tjaapp

Några minuter.

Om några minuter slutar jag på jobb, sköönt!Har varit kaos på jobb idag, puhh helt slut!Men har även skrattat mycket!
Nu är jag jätte trött, ska köra hem till Jonathan och sen upp och jobba imorgon igen, imorgon börjar jag 06.45 och ska hämta Lars innan. 

Imorgon kväll kommer mamma och pappa hem till mig och jonathan :) Vi ska bjuda på hemmalagad pizza och se filmerna från Österrike!

Jag saknar farmor såå, känns så jobbigt att höra när hon säger att hon är ledsen, hela ens värld bara brakar ihop!Vill inte att hon ska vara ledsen!Vi ses till julen, ska försöka åka ner till hösten!
Hon är säkert glad snart igen, klart känns det ensamt när vi alla åker!Mammaoch pappa var ju där nere i nästan två månader och nu är det helt tomt, bara hon och katten!!Stackare, men hon mår nog bra snart igen!!


 

espresso house.

Igår var det en jätte mysig dag :)

Träffa min lilla Tina occh vi körde till Hyllinge där jag klippte mig, gick och shoppaa lite och köpte mig en fin kofta och lite sånt!

Kvällen sen körde jag och fisen ner till stan där vi åt på haket, efter de blev de mys på espresso house där jag och tina drack tjejlatte :D mm jätte gott och mysigt var det!Sen körde jag tina till sin prins och jag körde hem till min prins :) Så det blev en hel eftermiddag/kväll med Tinisen!



Hhaha en liten bild :D

Nu ska jag börja jobba om en timme!Jag är jätte trött idag, vet inte varför!!Eller jo kanske :) Jonathan och jag la oss ganska sent igår, kolla film och sen idag gick vi väll upp ganska tidigt och senare stack vi till Ikea som vi skulle gjort igår!Blev idag istället!Köpte lite nya blommor, galjar och en wok panna :P haha

Hörs senare gött folk, ha en bra daaag

långt långt långt.

guud vad långt håret är nu haha, platta de precis och det har jag inte gjort på länge, brukar ofta ha lite vågit eller lockit numera!De är ju hur långt som helst!!

om två timmar är det iaf lite kortare :P
Tog precis två bilder där man kan se hur lång luggen har blivit men man ser inte riktigt hur långt det är på längden.
 

snagga mig?!!?

iIdag är det klippning som gäller och träffa Tina :) Sen ska vi väll gå och titta lite på Hyllinge om vi hittar något där haha!
Innan ville jag till IKEA med jonathna men han sover som en stock så jag sa gå in och väcka honom :) Vi måste ju åka ganska snart om vi ska hinna med allt vi planerat idag haha. Skönt att vara ledig idag, min enda lediga dag denna veckan, puhh jobbigt!

Just nu åker mina föräldrar och syster från Österrike så att farmor blir själv igen:( stackre, men hon har ju katten sin som lite sällskap!
 Sen när mamma kommer hem ska hon nästan direkt till stockholm, ohh jag vill ju också!Jobbar tr dagar bara den veckan hon åker men säkert svårt att byta bort dom. Jag och Jonathan får åka om till släkten i höst kanske över några dagar bara, om det är lungt i skolan någon gång hehe!



Ska bli kul att träffa dig igen Tina, snart tre veckor sen :(

ohh vilken natt.

usch vilken natt, somna två och upp sex för att jobba. hade så ont i ryggen igår och jag bara grät och grät för allt bara är skit. Detta halvår har varit skit. Jag avskyr 2008 året. Jävla krock jävla rygg, jväla sjukskrivning och jävla träningsförbud.
Jag har jobbat i två dagar, eller nä idag blir de tre och redan ska ryggen börja sägga nej nej rör dig inte!
ohh så ledsen jag var igår, jag som hade längtat till att börja jobba igen och träna igen.
Hela natten och dagen idag har jag haft och har  ett stort skydd på ryggen med krämer och tejper och allt var där är. Orkar inte!Men jag har bestämmt mig, jag struntar i den ryggen för den ska inte förstöra mer än vad den redan har gjort, slut på tårar och slut på tankar med olyckan. Jag ska jobba och jag ska börja träna orkar inte bry mig mer om vad läkarna säger men farligt hit och dit, mitt liv och min rygg. Klart jag ska ta de lungt, ryggraden är ju inget att leka med men jag ska försöka så gått de går att leva som vanligt igen. orkar inte känna mig som en människa med handikapp typ som inte får göra de och de och bla och bla.

och jonathan mår inte heller bra av att se mig så ledsen hela tiden.

Men jag ska inte bara klaga och vara deppi, året har också haft sina ljusa sidor. Kommit in på universitet och klarat alla tentorna som många inte klara, stolt över mig! Jag och jonathan bor i en super fin och mysig lägenhet sen i början på december och vi har det jätte bra ihop. Över lyckliga, jag fick en fast tjänst innan jul och högre lön. Jag har äntligen börjat gå till en psykolog och börjat prata om alla mina hemligheter (faktiskt tack vare olyckan). Ja och massa andra små saker som har gjort mig glad.

Olyckan får inte ta en sån stor plats, jag vet jag krocka i februari min jag ser smällen framför mig helöa tiden fortfarande, ser lastbilen komma emot mig, ser alla biler tvärbrommsa medans jag snurrar runt på motorvägen.Sen är det bara helt svart sen minns man alla polis bilar, ambulans män, brandmän som springer fram till mig. Allt minns jag så långsamt men jag vet det gick fort. Minns mer och mer för varje dag. KaN jag inte bara släppa och gå vidare?

dåligt.

jag vet jag vet, har varit så dålig på att skriva här sen jag kom hem från österrike, men det händer saker hela tiden nu haha så jag hinner inte med!

Idag har jag jobbat, var så trött när jag kom hem så jag sov då i nästan två timmar :)skönt!Men blir så seg efter!!
NU ska jag hoppa in i duschen och sen titta på mord i midsommer med jonathan. Imorgon blir de jobb igen och på torsdag ska jag klippa mig :)

Lovar att lägga upp bilder från österrike snart, ni får lite smakprov :)!
!
Här har ni några bilder från Österrike i sommras, världens bästa farmor som betyder allt för mig och min familj!(87 år men vääldigt vacker tycker jag :)

rast.

Sitter på jobb nu, har rast!!Var precis ute i regnet och tog ut pengar..fy vilket väder jag och Jonathan har kommit hem till!!
Hoppas de blir fint snart igen!
Tio minuter kvar på rasten, ska passa ¨på att ta ett äpple :) Ganska lugn på jobb hittills, många som blivigt dåliga meddans jag varit borta!Dom har väll saknat mig för mycket haah!Alla på jobbet tyckte det var konstigt att jag kom redan eftersom min ryggskada men som jag sa till dom, får prova nu dessa dagarna annars får jag bli sjuksriven igen, något jag verklgien inte hoppas på!!
Snälla snälla rygg, palla jobba jag vill ha pengar och jag vill inte bara ligga hemma i sängen och deppa!!
Imoergon ska jag ringa min sjukgymnast och läkare och höra med dom om jag får börja träna igen, hoppas hoppas!Saknar de så, att inte bara kunna sätta sig på en cykel och cykla eller gå en lång promenad eller bara åka till friskis och träna med tina, vi som har så kul ihop där!Oj va jag längtar, hoppas jag får ett godkännande på att få träna!

Tråkigt och kanske onödigt inlägg, men något måste jag ju hitta på när jag har rast :D

slut på ledigheten.

Förlåt för jag inte skrivit eller lagt upp några bilder, har haft fullt upp att fixa hela tiden!! Kommer snart bilder!
Nu sitter jag med min lilla skylt (undersköterska) och ska snart köra iväg till jobb! Nu har jag inte varit där på länge, först sjukskriven och sen semester!! NU håller vi alla tummarna att min rygg pallar så att jag slipper ha ont och bli sjukskriven igen!!


snabbt och kort :)

tjjaoo

Hemma igen gott folk!!

puhh va längesedan jag var här inna haha, har nyss kommit hem från en två veckors resa i underbara Österrike!!Saknar farmor redan!!världesn bästa!!

kommer bilder sen och lite mer skrivet om vad vi gjort och så vidare, orkar inte nu...alldeles för trött och seg efter den bil resan!!

nu har ni mig igen :) haha

hej så längee....

RSS 2.0