tack tack för du läser min blogg :D!!

HAHA jaha förmodligen läste nissen min blogg som borrade för han slutade direkt efter :P
tack tack!!

jaha de här med plugget, hmm de har gått lite trögt idag :) vet inte varför!!Men det är väll ganska lungt it tid!!

shhiit vad jag borde städa....eller så farligt är det inte egentligen bara att jag är van att gå och små plocka lite i lägenheten, inte hunnit de nu ju!!
Nä funder faktiskt på att lägga plugget åt sidan, ta tag i lite städning och sen duscha och fixa mig för kvällen!!

en sak till bara...

ska bara skriva snabbt att DEN JÄVELN SOM BORRAR I VÄGGARNA I SIN LÄGENHET KAN SLUTA NU FÖR JAG MÅSTE PLUGGAAAAAA!! hoppas han eller hon läser min blogg...:S

ooupss

perfekt!!

Det är perfekt när man varit hemma hos sina föräldrar och fått lite mat, man får nämligen alltid med sig en liten matlåda hem :) och det är ju perfekt när man sitter hemma själv om dagarna när det är tenta tider och inte riktigt hinner laga mat!!

Idag åt jag förätt resterna från igår haha, det var typ tunnpannkaka (crepes typ :) men massa goda kryddor i som basilka och sånt med lax, och över hade hon en god sås. Helt sjukt gott!! Först när mamma sa vad det var för förätt hon hade testat blev jag lite skeptisk men de va såå himmla gott!!



haha bilden tog jag nyss, ser inte så gott ut här kanske :P det gröna är INTE mögel det är kryddor och det gula över är såsen typ haah  jag lovar det är gott!! Men väldigt väldigt mättande så det räcker med en halv, man orkar ingen hel det lovar jag!!

slut pratat om min mat och slut på min rast, hej plugget nu kommer jag igen!!!

två störiga meningar!!

ohh äntligen fick jag bort de två meningarna på min tenta. Tentan (gjort en ergonomisk bedömning och skrivit en vetenskaplig rapport) fick max vara på tre sidor och jag hade två meningar mer och hitta inget jag ville radera, sååå störigt att ni inte anar hur tokig jag blev!!!Men jag fick ju helt enkelt ta bort något, men vad ska man annars göra!!Känns skönt att vara helt klar med den nu iaf, ska vara inlämnad först på onsdag så de känns bra!!Nu ska jag bara förbereda min redovisning klart till torsdag!!och scchhhit städas och tvättas behövs här också ser jag!! Ikväll blir det iaf födelsedagskalas/släkt middag hos jontes syrras pojkvän :) haha hängde ni med :P!?!
Nää kom igen, nästa uppgift!!

Idag bjuds det på mat :D!!

Idag ska jag till glumslöv, där bjuds det på god mat idag och theresa, david, jonathan och jag ska dit!!HAha döttrarna med sina män!!
Så de ska bli trevligt! Alltid skönt att komma hem till sina föräldrar och få maten serverad, de va goda tider de..nu får man slita själv i köket!!Fast det är bara roligt :P

Har suttit här nu ett väldigt bra tag :P så funderar på att hoppa in i duschen!!Underbart väder idag igen..såå skön höst!

nä nu ska jag ta tag i mitt liv och duscha, hmm

Underbar lördag!!

det var verkligen jätte mysigt att plocka äpplen!Väldigt mycket folk var där också, jag och jonathan gick även en lång promenad och när vi kom hem lagade jag spenat och jonathan diska, efter det frosta vi av frysen :) såå vuxna och duktiga vi är jonathan haha, nu har vi precis ätit en jätte god och en nyttigare äpplepaj som min kära hade lagat, med massa fullkorn och ekologiska produkter i istället, och knappt något socker, jätte gott blev det !!!

En jätte mysig lördag har vi haft!!

Jag för några dagar sen..



hej hopp!Idag ska jag och jonathan gå till äppleodlingen och plocka massa äpplen som de säljer på helgerna (själv plocknin) hur mysigt är inte de!!!! :D
Dessa ego bilderna fotade jag på tisdagen denna veckan, skulle träffa tina och hade god tid på mig, du passade jag på att fota mina kläder och hår osv, haha du har man verkligen tråkigt!!! Hade iaf på mig en jätte fin blommig klänning/tunnika!!

nä nu ska jag hoppa in i duschen, man får ju göra sig snygg till alla äpplen ;P

HAHA så söt "vad hände"



"Får jag fotografera"

blää, ger nog upp för idag!!

jag skojar inte nu när jag säger att jag suttit vid datorn och pluggat från halvtio till NNUUUUU!!! Men nu ger jag upp, ligger ju ganska bra i tid om jag får säga de själv :P så nu orkar jag inte mer!!!Dax att hoppa in i duschen nu för inte ens de har jag hunnit; guuud då är det illa, en riktig plugghäst!!!
samtidigt stör jag mig på den ena källan jag inte får rätt på och som jag har kämpat med nu i typ en timme!!!!!!!!!

NUSÅÅÅÅ hejdå skolarbetet, vi ses imorgon!!!

ikväll ska jag och jonathan bara stanna hemma, blev ingen bio eftersom det inte verkar finnas något bra och blir ingen resturang för..hmm vet egentligen inte varför men men det blir en mysig hemma kväll med tv och tända ljus!!

nästa vecka (torsdag) ska jag och en tjej i klassen ta med oss tamponger och klädnypor till festensom vi sedan ska göra ett hemligt partytrick av!!! det ska bli en rolig grej kan jag lova er haha :D

God frukost!

Jaha och så var det en ny dag igen, sitter nu här vid datorn och hade tänkt börja plugga..... igen, äter frukost nu också, har tagit fil och skurit i goda färska päron!!Helt underbart gott och nyttigt.

Idag är jonathan också ledig så det är skönt, fast jag måste ju typ plugga hela tiden!!Vi funderar påatt hitta på något mysigt ikväll, bio eller kanske ut och äta!!Vi får se vad det blir!!

nej, skolböckerna kallar!!!!

jaha då va de igång igen...

Kom hem för en stund sen, varit med emma i stan, mys mys och trräffa vänner ju, vi gick runder lite , gjorde lite andra uppdrag och sluta med en mysig pratstund vid havet, jätte fint väder ju!! :P lite pauser får man ju ta, kan inte plugga hela tiden!!
Men jo för de ska jag börja göra nu igen, till klockan åtta för då är det tv som gäller :P haha

ahhh arg!!



Är arg arg arg och ännu mer arg!!! aja de löser sig, nu ska jag träffa emma snart!!!ohh va tusan ska jag ha på mig!??aja de löser sig väll också!!

bajs

En skön morgonrunda!!!

Idag vaknade jag och jonathan vid nio tiden, gick upp och klädde på oss varma kläder, tog oss varsit päron och gick en rejäl runda i full fart :P jätte skönt!!Imorgon på förmiddagen eller kanske till och med morgonen så ska vi hämta hunden santoz och gå en lång runda :P (jonathans familje hund) ser hunden inte lika mycke nu när man inte bor hemma längre.

nä nu har jag fått frisk luft och nu blir det plugg, sen ska jag träffa nusse min :)  som är världens bästa emma!!

Tack för hjälpen :)

Kom hem för ca 30 min sen. Hade en mysig liten dag med Tina. Först gick vi till friskis och svettis där jag visade mitt bevis på att jag inte fått träna och får fölängt mitt års kort med tre månader gratis :D perfetk!! ska nu oka en istruktör som hjälper mig efter skadan, de vet vad som är bra och dåligt för mig eftersom jag fortfarande inte får göra allt och måste vara försiktig.
Efter det gick vi till graffiti och åt sallad, hon med tonfiskröra och jag med räkor. Till mina räkor fick jag en mega stark vitlökssås så håll andan om ni ser mig mer idag!!!
efter vår lilla lunch jag vi och titta lite affärer, satte oss sedan och fick på espresso house där vi drack en underbart god chai latte samtidigt som jag läste egenom tinas världes sötaste dagbok haha så gullig när hon skriver om sina dagar. Intervjuade henne också. Tack för du ställde upp på mitt skolarbete tina!!Sen gick vi lite affärer igen och köpte lite smått och gott.

Just nu pluggar jag flitigt..IGEN!!

min lilla dag eller nått?!

vaknade 07.20....ledig och allt men sån är jag!!jONAThan började först tio idag så de va skönt, jag somna inte om men jag låg och lyssna på hans snarkningar tills vi gick upp :D
Sen åt vi frukost och han körde iväg, nu har jag duschat, suttit lite vid datorn och ska snart klä på mig och allt för att sedan köra ner till stan och luncha med tina :D Då ska jag även intervjua henne om hennes lilla dagok hon har skrivit!!
Blir kanske en fika sen efter haha och sen mest hem och plugga plugga plugga :)

solen skiner idag så verka bli mys höst väder :D

ha en fin höstdag!!

duktigt flicka :D

varit riktigt flitig idag :)  bra bra flicka lilla!
iMorgon ska jag träffa tina vid tolv tiden, vi ska luncha och så ska jag intervjua henne och se hur hennes dagbok ha blivit, snällt att hon ville ställa upp på mitt skolarbete..
Börjar bli ganska seg, ska snart in i sovrummet ta på nya lakan eftersom sängen har luftat hela dagen, behövs när man är så allergisk mot kvalster som jag är :S illaillaa, har speciella skydd på alla säng delar, kuddar och sånt från apotek, alltid haft men ändå bra när man byter lakan att låte de lufta!!bra tipps :D!!

näähee ska man kanske göra det nu inan man blir för trött :S?!!

plugghäst

tjenna igen, sitter och pluggar flitigt :D är snart klar med den ena uppgiften, då har jag bara intervjun, sätta ihop en redovisning, göra en ergonomisk bedömning (tentan) kvar!!tror inte jag glömt något :S

jippiiieee

hmm vad händer idag då?

jaha då va man ju ledig nu till nästa onsdag :D men plugga som gäller, fast ändå skönt att bara kunna vra hemma.

Dessa dagar ska jag fixa med intervjun, skriva en vetenskaplig rapport på en ergonomisk bedömmning (tentan), fixa med inlämmnings uppgiften, hmm var nog bara de hehe!!

aja vakna nu vid halv nio, ska sitta att titta lite runder på datan, sen ska jag nog äta lite havregrynsgröt, ringa några samtal och sen börja plugga lite!!

Hör av mig senare :P

behövs inga ord.


trött som få.

idag i skolan var det en kort dag sköönt, örja nio och sluta tilv :D gött,  bara dit och redovisa och det gick ju jätte bra :P
Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, ätit macka, tittat på tv och faktiskt råka jag somna lite :P vakna nyss och helt trött e jag!!

Nä nu ska jag sitta lite vid datorn och tramsa

rast i 30 min :)

shhiitt jag vill veta vilka mina läsare är, skulle vi skit bra om det stod namn på statestiken eller nått haha :D vissa vet jag ju men vill veta precis alla!!

iaf, har rast nu på jobbet, så jag sitter här och tuggar på ett päron! ska ringa mamma nu och prata liite skvaller! tjjaoo


om en timme är jag på jobb!!

sådär, då har jag duschat, ätit, sminkat mig och pluggat!Nu ska jag bara vattna blommorna, föna håret och klä på mig jobbkläderna sen är jag nog klar!

Hoppas de går bra på jobbet idag, igår fick jag ju ringa ambulans och grejer, hoppas jag slipper det idag och att det flyter på som "vanligt"



Ha en trevlig söndag!!

Fullt schema

nä nu innan jag jobbar kväll ska jag "plugga", ska öva på en redovisning tills imorgon och fixa lite här hemma!! Fullt schema som vanligt!!Sen jobb till nio,!!

Håll tummarna för mig att det går bra på jobbet idag, jobbar ju inte med världens b***!!!bläää


tuff kväll igår.

Som jag skrev igår så var det ingen bra dag och jag skojar inte nu när jag skriver att jag verkligen grät från halv sex till halv nio, tack jonathan för du lyssna och förlåt för jag fick dig också att gråta, inte ofta jag ser dig så ledsen, jag vet du tycker inte om att se mig gråta och de gör ont i mig när jag tänker efter hur ledsen du blev igår när jag grät.

Tack mamma och pappa för att ni sista tiden ofta får samtal av mig då jag bara gråter, skönt att kunna få prata med er då.

Mina ögon är fortfarande svullna som bara den, hoppas de lägger sig innan jobb.

och en sak till, tack älsklings jonathan för att du lagade värdens godaste och gulligaste lassagen igår när jag låg och grät.

jag är glad att ni finns.

tunga tårar, lika tunga som sten.

Egentligen orkar jag inte skriva här och vara glad och annat trams för det är jag inte! Orkar inte lägga ner energi, orkar inte förklara, har bara inte varit bra de sista dagarn, jag vet det går alltid upp och ner för mig och säkert för många andra också men så här mycke nedförsbackar?!? känns bara som jag faller ner i ett stort hål...och där kan jag lika gärna stanna kvar!!

i min evighet

skolan.

sitter just nu i skolan, börja tolv och slutar två :D sköönt!
vi över till en redovisning så de e lungt!
Jobbar hela helgen, lördag morgon och söndag kväll, ingen vila i helgen och direkt skola på måndag morgon!!

Livet är hårt som fattig student haah nä skoja :P

ändå skönt med fredag :D

sovakväll?!?

Igår efter skolan var jag helt slut, kom hem vid fem tiden, åt lite och titta på tv, klockan sex råkar jag somna i soffan!!När jag vaknar igen är klockan halv tio haha ångest, jonathan hade också somnat, så vi sov hela kvällen!Vi tyckte båda då att det var lika bra att lägga sig direkt, så de gjord e vi :)

de kallar jag en riktig vila ut sig kväll!!!

nä nu är reklamen slut...tjooheeeejjj

palla

Idag är verkligen ingen bra dag...

hejdå så längee....

nej, nu får de vara nog, nu du drar jag till skolan!!!

Livet kan vara så orättvist!!


Har lite då och då tittat på hennes blogg, en tjej på 20 år som berättar om sitt liv med cancer. Ibland har man blivit helt tårögd när hon har skrivit hur positivt man ska tänka, en sån stark tjej.

http://jagefrisk.blogg.se/index.html


Den 15 september somna hon in...
I hennes sista inlägg skriver hon om att hon provar en ny medic och hoppas på att bli frisk, ca två veckor senare finns hon inte mer!

Jag önskar kraft till hennes familj och nära!!

jag har tråkigt som ni märker!!!


blääähhh.

förresten så missa jag idol igår :( undra om det går i repris :S ?!?! hoppas

inte som planerat.

gick upp klockan sex idag, skulle ju till skolan. Sen vi sju när jag skulle gå blev det ändrade planer, ska icke till skolan nu, får blir sen så fort jag kan haha :D

fin i håret.



Jag undrar om det är hennes riktiga hår eller om det är typ lös hår som är påsatt på något sätt..hmm ser så tjockt ut hennes hår annrs ju,.. men ähh skit samma, snyggt va de :)

haha de gick fort.

sådär nu har jag pluggat haha snabbt och lätt :) nu ska jag titta på film med jonathan :)




Ibland är livet underbart!

full fart.

idag på min lediga dag gick jag upp sju, duscha och fixa mig, körde till mitt hemliga uppdrag sedan hälsa jag på pappa i en timme på hans jobb. Efter de vid elva tiden var jag hos sjukgymnastiken grejs och trams.
Sen när jag kom hem och varit hemma ett tag stack jag och jonathan till väla. Först åt vi för jag var jätte hungrig, jonathan åt wok och jag åt sallad på grafitti :D mm nammi nammii
På väla köpte jag : en tunnika, ett par jeans, ett par strumbyxor, två par trosor, en masage grej på hm :) och tre små handkräm som passar perfekt i en handväska eller skolväskan :)gott lukta dom!!

ja så de blev ju en del :)

Jonte myra köpte nya jeans och en fin skjorta

nä nu ska jag plugga lite, sen blir det en mysig tv kväll tror jag :)

Tiden går.

Jaha måndag igen, tjoohej, tiden går och snart fyller jag 30!!!! Nä inte rikgitgt.
Var i skolan idag, satt vid datorn hela dagen med min grupp och leta efter fakta till vårat nya seminarium..gick ganska bra så jag slipper åka till skolan imorgon :) sköönt!Måste ända upp vid halv åtta imorgon, ska på hemligt uppdrag kloclan nio i landskrona och sen till sjukgymnast, efter de när jag kommit hem vid ca 12.00 tiden så ska jag åka jonathan nog till väla :)

Nu ikväll ska vi bara ta de luuugnt, titta film och sen sooovaaa :D
Ha en trevlig kväll alla

Dagens frisyr och outfit till IKEA :D


Jäklar vad de tjänar pengar.

guud vad folk de va på ikea och väla, puhh bilar och skrikande barn överallt haha :D ja de blev en snabb runda på Ikea, köpte en lapma och lite annat kul!Nu är jonathan hos killarna och tittar på Hif, så jag passar på att njuta lite av min ledighet var jag nära på att säga haha :) nä men kan vara ganska skönt att vara ensam hemma ibland, helt lugnt och skönt :)

ikväll ska jag och jonathan titta på hål i väggen eller var det heter, verkar jätte roligt!!
och sen imorgon e de skola igen, jippeeeeee

hoodooo godmorgon!!

jag och nissen här hemma gick väll och la oss vid 02.00 igår, jag vaknade sen idag 08.00 igen, men då blev jag arg på mig själv och kun de faktiskt somna om :D vakna halv tio!!!det är väldigt länge för att vara mig!!
Nu ska vi nog snart äta lite frukost, fixa oss lite och sen köra till IKEA, :) bara det inte är mkt folk för de pallar vi inte..usch usch!Annars händer det väll inte så mycket mer idag haha eller jo nått mer händer väällmen inget planerat :)

nä nu ska jag ta mig lite fil :)

hej svej, städning pågår!!


ett helt underbart galet förhållande :)

haha ska bara påpeka att jag pratade som en man igår, väldigt vacker röst hade jag på kvällen!!Jag ocj jonathan såg världens sämsta film igår men vi var för lata för att titta på något annat ;S iaf så somna jag i soffan (hmm sällan) vid ca halv tio, trött och sjuk ju!!Vakna sen vid halv två med jätte ont i ryggen haha, låg helt konstigt!!Jonathan satt vid datan och titta på bilar (ingen kommentar!!!!) vi gick och la oss och släckte lampan, och då fick jag MEGA ENERGIIIII!!! haha kunde verkligen inte sova, hade sovit på dagen också ju haha jag drog i jonathan att han skulle följa med mig upp och spela spel :) men nix det gick inte så bra....låg vaken till fyra, skratta och var jätte jobbigt mot stackars jonathan haha fy vad det måste vara hemsk att bo med mig :D!!

"snark snark"
"jonathan, jag kan inte sova och du bara snarkar!!haah (skrattar högt och sparkar han på benet)"
"ehh vaa ehh nä jag kan inte heller sova"

"haha jaha du har snarkat nu i några timmar"
"ehh va, ehh nää de va nog du"

förvirrad kaaarrrll!!!!!!!

och såklart, idag var första dagen på 14 dagar då jag fick sova länge...pliiing diing mega pigg klockan 08.00!!!Soman ju fyra i natt. Så klockan åtta börjar jag busa med jonathan igen, ta hans kudde och täcke haha och var jätte jobbig, kittla han och sånt, först blev han skit arg hah sen bara skratta han!!Nu har vi haft värsta kriget här hela morgonen med skratt och trams!!Jagat varande runt runt i lägenheten med kuddar i näven!Finns inget bättre än vårat förhållande!!!

nä nu ska jag städa vidare, mår bättre idag så det är ju sköönt!!Imorgon blir det nog ikea!??!



duktig flicka!!

Stack till skolan imorsen med feber och allt, sliten och osminkad haha orka inte, som jag såg ut :S aja strunt samma
Vi fick iaf ha vårat seminarium först av alla, och vi fick mkt beröm av lärarna osv för våran redovisning :) alltid kul att höra att man gjort ett bra jobb!Efter redovisningen stack jag hem direkt, så jag var i lund i en timme haha var ju viktigt!! När jag kom fram i helsingborg kom även lilla sjuka jonathan och hämta mig, men han börjar bli bättre nu!!Vi satck till maxi och köpte kyckling som vi ska äta ikväll!! Nu de sista månaderna då vi ätit kyckling har vi alltid gjort wok, men idag blir det riktig kycklingfile, utan att skära den i små bitar :) gott ska de bli!!!
Har nyss ätit e n hel apelsin och en hel citron,vill ju bli frisk snabbt!!

vi sov även från halv tolv till halv tre, jätte skönt!!

NÄ NU ORKAR JAG INTE MER...hejdå och krya på mig!!!

svårt läge..

hmm ikväll verkar de vara både idol OCH top model 10!!Ett riktigt problem haha måste bestämma nu på 20 minuter vilket jag ska välja att se :S förvånar mig inte heller om de ha reklam nästan samtidigt.....

det är inga lätta beslut man får ta här i livet!!!


förkylning och sånt trams

Jaha då va de skolan idag, med feber, hosta, snor oach massa andra bakterier!Helt sjuk jobbigt att ta sig till lund när man mådde så skit!!Dumma jonathan har smittat mig!!Vi spela ju in film  idag i skolan och jag var ju huvudrollen haha så kunde inte stanna hemma. Imorgon ska dettaredovisas men jag mår ju inte alls bra, vet inte hur jag ska lösa de. Kanske man får en extra uppgift om man inte deltar :(?! Så jag måste väll krypa till lund sjuk som en gris!!Jag mår ännu sämre nu och vet itne alls hur jag mår imorgon!!

hah tuffa tider med förkylning, sånt trams man får ta!Skönt att vara ledig i helgen, hoppas båda jag och jonathan blir friska, vi ska ju tll ikea hade vi tänkt..hmm håll tummarna!!

Funderar på lugg??

Hmmm..jag har nu hur länge som helst haft snelugg, börjar tröttna lite på de..har haft utan men mest med snelugg hela tiden!!Börjar bli lite sugen på en lugg, asså en riktig lugg..hmm hade det när jag var liten, undra om jag passar i det nu också??!! problemet är ju att jag har virvlar i luggen (sne luggen) så jag kan tex bara ha luggen på en sida och inte den andra, vill ju inte klippa lugg och sen att den är delad på mitten haha fyy nej nej!!

jag får väll fråga en frisör om lita tipps :)

så här vill jag ha det :)

eller hmm nä jag vet inte haha jag får vänta och tänka på saken ett tag!!

en riktigt tycka synd om mig själv dag!!

tjenna igen :) efter jag skrev det sista inlägget plugga jag lite, gick ganska fort, ska kolla egenom det nu igen tänkte jag!
Efter de väckte jag jonathan, låg i varsin soffa under varsit täcke, titta lite film, åt citron, drack proviva och diskuterade vem det var mest synd om (jag vann)!!!

Nu har jonathan åkt iväg för att köpa lite panodil och lite till maten ikväll!! Igår lagade vi en riktigt kraft soppa med vitaminer och idag blir det också en riktigt kraft soppa, en potatis soppa :D mm va gott, med knäckebröd till med ost på :) mm nammi nammi!!

Igår efter soppan lyxade jag och jonathan till det med lite moröter och gurka som vi dippade!!Bättre en chips!!haha och mycket mycket roligare :) vi tramsa oss som vanligt och skratta som tre åringar!! Ja lite kul får man ju har när man är förkyld och halsen brinner!!



Nä sen ska jag och jonathan städa lite, blir alltid så stökigt och sånt skit när man inte mår bra!!usch det gillar vi inte!

och ikväll kommer äntligen idol igen, har sagt nu sen i måndes att "idag ska jag titta på idol :)" Men haft fel hela tiden haha!! nä nu blir det massa strunt prat..hejsvej igen..

Fin i håret!

Haha har inte kommi så mycket längre, sitter fortfarande kvar vid datorn, och har inte lagt mig igen!!Funderar fortfarande på om jag ska börja plugga nu eller vänta, kanske lika bra att örja så har jag det gjort, tar nog inte så lång tid!



Hon är väldigt fin i håret :) Många som har flätor nu tycker jag "drar åt" så hårt, jag tycker det är snyggare med lite slarv :) men det är såklart en smaksak!!

Morgonpigg!?

Sen förra måndagen har jag gått upp halv sex/sex VARJE dag!!Hela förra veckan i skolan, hela helgen jobba nu dessa dagar till skolan (idag ledig men upp sex och åka till sjukgymnast) torsdag och fredag upp sex till skolan!!!jag kommer sova som en stock lördag haah!!

Halse gör ont på mig :( Jag som tänkte träna imorgon, vi får se hur det blir med det!!

Funderar på att plugga lite nu eller om jag ska gå och lägga mig igen..hmm!!Jonathan är också hemma sjuk :( får iallafall lite sällskap av mig idag när jag e ledig!!
Jag hoppas jag mår bättre imorgon, ska ju till skolan och spela in en rolig film haha som vi kommer skratta!!O jag måste vara med föär det är jag som ska vara med på filmen bara haha!!

aja vi hörs väll senare, sitter här ett tag vid datan sen går jag nog och lägger mig i sängen och läser nått (nej ingen bok, skvaller tidining :)

take care!?!?

Kul att jag har så många läsare :D iaf, igår kväll fick jag värsta magknipen och har haft det hela dagen i skolan idag, usch usch sånt gillar vi inte!!När jag kom hem från skolan börja näsan rinna och haslen börja göra onte, känner mig febrig och dålig :S jäkla jonathan har smittat mig, så nu går vi båda här i lägenheten och tycker synd om oss själva, tur jag är ledig imorgon, måte verklgien till skolan torsdag och fredag, seminarium ju!!!Men de fixar sig tills dess ska ni se!!Har nyss lagat och ätit en riktigt kraft soppa :D
Jonte är och handlar citron och panodil!! perfekt, allt löser sig!!

Idag i skolan körde vi rullstol, faktiskt intressant och jag lovar er det är mycket svårare än vad man tror...fick olika miljöer vi skulle köra i..tex en hiss och jag lovar er!!det var inte de lättaste i en huiss, jag fasta i hissen när jag skulle vända mig, hissen var för smal!!

Välden måste ändras så ALLA människor kan ha en liv med tillgänglighet och trygghet, utan utanförskap för aktiviteter och utanför socialt umgänge!!!

en dag i rullstol?!?!

Idag i skolan var väll en helt ok dag, hade rast i tre timmar typ haha så jag och sofia låg på gräset och snacka skit :) Iaf kom hem vid fyra tiden och nhu ska jag snart äta lite!!! Ikväll blir det idol..får se om någon kan sjunga bra idag?!?

HAha imorgon i skolan ska vi ha en heldag i rullstol (inget att skoja om jag vet) vi ska åka i rullstol en hel dag i lund, på bussar och allt för att vi sedan ska kunna sätta oss in i våra patienters situationer!!!De "roliga är" (förstå mig inte fel!!!) att vi kommer på en rad, 40 stycken i rullstol i lund och ska köra i olika miljöer haha vi kommer köra på folk osv..kan bli en mycket spännnde dag!!!!

Så se upp i lund imorgon, för vi arbetsterapeuter kommer i full fart!!!! tjiihooooo

helt slut i huvudet!!

Idag har jag jobbat igen, helgen går verkligen fort när man bara jobbar!!Jag kom hem vid två tiden, skulle ju egentligen träfffa emmy men hon var sjuk så jag la mig i sängen och lyssna på musik, såklart så somnar jag eftersom det har varit en intensiv vecka i skolan och sen direkt jobb hela helgen, puhh helst slut var jag!!Jonathan väckte mig efter två timmar!!Känner mig fortfarande trött hhaa, har nyss tittat på min älsklings serie prison break!!!Så spännande alltså!!

Nu är vi båda trötta och ska snart lägga oss, vi har nog aldrig lagt oss så här tidigt!!Men lilla jonte har ont i halsen och mår inte alls bra, får se om han jobbar imorgon!!

Imorgon ska jag iaf till skolan igen, först har vi anatomi hela förmiddagen och sen ska vi diskutera uppgiften som vi har tills imorgon!!

Helgen!!

I helgen är det jobb som gäller, inget slappa från skolan haha!Men känns endå bra att få lite extra pengar och jobba varannan helg som undersköterska!!Längtar redan nu till nästa helg för då är jag verkligen LEDIG!!!Imorgon efter jobb ska jag träffa emmy på en lite promenad!!Nä nu kan jag inte skriva mer :S

ha en trevlig kväll!!

Hela min dag, nästan!!

Tina och jag hade det mysigt på stan, titta lite affärer, luncha på mezo :) åt bakpotatis, skratta och hade skoj som vanligt!
Efter det, vid två tiden körde jag till mitt hemliga uppdrag! Efter de handla jag lite frukt, tanla och sånt och när jag var hemma vid fem tiden började jag tvätta tvätt och samtidigt plugga haha full rulle som ni märker!! Just nu kokar jag ägg, tittar på idol, och fixar med tvätt!!

tur att man inte har ett stressat liv!!!!

nu måste de gå snabbt!!

ojojoj..om en halv timme ska jag träffa tina i stan, har fortfarande blött hår och sitter i slappe kläder..hmm nu ska jag på en halv timme föna håret, kanske platta de lite eller nått annat , välja kläder (som brukar ta minst tre timmar :S) och köra ner!!
hmm har jag glömt något....
men javisst...hejdååå

ledig idag :)

kul att vakna 07.30 på min ENDA lediga dag!! ohhh varför kan jag aldrig sova länge haha!! Jaja inget jag kan göra åt..
Jag låg iaf kvar i sängen till nio och lyssna på musik, prata lite med jonathan i telefon och sånt. Nu har jag mest bara suttit vid datorn..ska snart hoppa in i duschen, ska träffa tinis vid elva tiden och sedan luncha med henne! Sen vid två ska jag iväd på hemligt uppdrag. Klockan fem är det tvättdags idag!!!



Fin bild tycker jag!

Man orkar inte i längden.


skola nu.

sådär nu ska jag snart gå ner till bussen och träffa lisa! VBörjar nio idag och slutar faktiskt vid två tiden tror jag, sköönt!Hade så ont i ryggen igår efter allt sittadne i skolan, inga sköna bänkar precis!!Men efter mitt dunder under bandage jag har haft på ryggen i natt känns allt bra nu, hoppas de håller i sig hela dagen!!Får se om det blir träning idag eller imorgon!

nej nu ska jag snart klä på mig skorna..ha en trevlig dag!

finns ingen bättre.

Tack mamma för att du allt finns och tröstar mig när jag ringer och gråter.
Tack mamma för du lyssnar på mig och allt du gör

So what?!

igår när jag var hos mamma och pappa åt jag världens godaste lax med sallad :) mm så gott var det!!Jag och mamma var även än runda och köpte massa blommos som vi sedan pysla med i trädgården!!mysigt!
Var hos dom hela kvällen, sedan när jag kom hem fick jag ett litet ryck och börja städa och fixa (typ tio på kvällen en söndag :S)
typ så här ser mitt fina egna konstvärk ut haha mycket finare i verkligheten!!

Idag var det dags för plugget igen, det var skönt att komma tillbaka men så seg var jag på slutet, vi har långa dagar ibland och idag var det en lång dag..När jag kom hem från skolan var det full ös i lägenheten, HIF spelar idag som jonte lagade tacos till sina grabbar och dom drack och åt och drack och åt, sen cyklade dom iväg och jag åt :)

nu ska jag bara lägga mig framför soffan och sova...

måste srkiva en ny fixar lapp!!!

RSS 2.0