Ett par av mina nya skor :)

Igår köpte jag ju två par skor, de ena paret ska jag ha på mig idag när jag firar valborg i lund :)



Gillar ni dom så räck upp en hand :)!!

Jag älskar dom vita blommorna!

Precis utanför mitt och jonathans vardagsrum har vi ätt träd som jag bara älskar, det är stora vita blommor på de och de är så ljust och fint nu när man kommer in i vardagsrummet och ser de fina trädet!! Har fotat de nu i några dagar för att följa utvecklingen av blommorna (nästan pinsamt att berätta de :S)
och mitt inne i detta fina träd är det ett fågelbo som är större än tre fotbollar!!





valborg i lunds stadspark!

Som ni säkert alla vet så är det ju studenternas dag idag, som jag iaf själv kallar de!!Det är idag alla studenter blir som galningar, dricker som djur, festar som djur och lever livet som studenter...idag ska jag vara en av dom!! Men först ta bort stygnen :S




Fest!!

idag.

Har ju som sagt skrivit en mega stor salstenta idag, kändes bra faktiskt så jag hoppas de blir godkänt :) nu ska jag göra vid mig och köra till storstaden glumslöv!!!

(idag har jag köpt två nya skor, tvinga även jonathan att köpa ett par!!!) ett lustigt förhållande detta :)

puss!

Ni måste titta!

Tyvär gick det inte att kopiera klippet men det är verkligen värt att titta, man både skrattar så man gråter och blir helt varm om kinderna för de är så sött!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Q4fPHt0FjEU

titta, lova!!!

Har haft mina anledningar.

Ja som ni märkt så har ju jag inte skrivit på ett tag och nu ska jag förklara varför!

Förra veckan hade vi promblem med vårat internet och vår telefon därför var det inte så lätt att blpgga men de löste de sedan på torsdagen. I fredes opererades jag ut min visdomstand och de fick gå ganska djupt ner till käkbenet och sen sy i munnen :(! I fredes fick jag inte äta så mkt så tack för att jag fick en operationstid 07.40!!!
Lördag kunde jag inte äta och söndag kunde jag inte äta...dom sa att jag får äta flytande kost nu i en veckas tid eftersom de sytt men va fan!!de går inte, börjar blöda varje gång..usch vilket problem haha!Se nu har jag snart levt i tre dagar nästan utan mat och sömn (kan inte sova på nätterna för jag är hugrig!!! mamma och pappa har varit här och hälsat på i helgen, lämnat lite grejer och sånt!! Självklart har jag pluggat och pluggat eftersom jag har den sjukt svåra tentan på onsdag!!blää..döda mig!!nej gör inte de, ångra mig!! Men det är inte lätt att plugga utan sömn och mat haha :) nej jag måste fortsätta!!Usch


Iväg.

Nej mina vänner och andra läsare nu har jag pluggat hela förmiddagen och ätit en mys frukost med jonathan med ägg och sånt :)De va länge sen vi åt en riktig helgfrukost, annars brukar vi bara ta en tallrik fil eller gröt men nu var vi sugna på kokta ägg osv.

Nu börjar de bli tid för mig att börja sminka mig och föna håret, jobbet kallar!! slutar 21.00 idag om jag inte får gå tisigare ;) så vi hörs ikväll igen! Ha en mysig söndag :)

Bild från förra året :P har man tråkigt kan man lätt göra så man får roligt :D

Mens veckan kan bli en toppen vecka!!

Läste lite bloggar igår när jag la mig och såg att en tjej ville ha tipps om vad man skulle göra under den veckan man hade mens! Här kommer mitt tipps :D

Mensens vecka är tjejens vecka!!Din pojkvän ska massera dig, köpa choklad, värma en värme kudde, låta dig gnälla och skrika på honom hur mkt du vill osv!!Typ så gör jag :)Gör som jag gjort, jag har gjort väldens jobbigaste vecka till en underbar med nästan bara massa njutning!! Min pojkvän har accepterat de haha och han har tålt de under alla dessa 6 år vi varit tillsammans :)och vi har ett underbart förhållande!Pojkvännen ska finnas där när man har de jobbigt (ex mens) och vi tjejer finns där för dom!

♥Kram

Snark!

Nu har jag och jonathan min kollat klart på filmen, sängen kallar!!!Sov gott alla :)

(Imoron jobbar jag 13.30- 21.00...måste plugga förmiddagen, får se om jag hinner logga!)



Älskar att jag aldrig somnar själv om nätterna, att Jonathan finns vid min sida!Vilken tur jag har haft som hittat honom för 6 år sen!sån jävla tur...

haha vad gör man?pinsamt!!


Fusk!

Är det inte rejält fuskigt att det ska vara så här vacker och helt sjukt underbart väder idag när jag först börja dagen med att jobba och sen plugga :O??? katastrof!! Men en cykelrunda har jag hunnit med efter jobb, så de va skönt!
Så kvällen ska spederas hemma vid datorn och böcker för att plugga till bajstentan som är en bajs!! men jag hinner titta på robinson ;D eller hur!?! sen ska även min käre man vara kock idag, han ska grilla sägs de haha!Spännande detta!!
Nej, nu ska jag åter igen flyga tillbaka in i blöckerna...suck!!



Sommarlov var är du????

ledsen.

Idag när jag kom hem från skolan vid 17.00 tiden var jag bara så ledsen, jonathan var snäll och trösta mig!Det känns så fruktansvärt tungt just nu att jag egentligen inte känner större lust eller ork till att blogga!
Jag har inte tid heller, har massa andra saker jag måste göra men som jag helst bara vill smita ifrån!
Usch...


Kalla mig synaps, så tar vi en snaps..tjo flöjt!

Fy fan vilken tenta!!men jag har lovat att inte klaga!
Jag kan ju bara tala om för alla att jag lääängtar till sommarlovet, visst jag ska jobba massor men jag ska inte öppna en bok jävel!!+ att jag ska träffa farmor igen :D:D:D:D:D

nu ska jag duscha, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa vidare, jävla svår skit detta!!


jävlar vilken vind.

Idag när jag skulle cykla hem från knutpunkten för ca en timme sån hade jag sån sjukmotvind upp för backarna till min lägenhet, fyy fan!! men hej snygga ben till sommaren :)
jaja

idag var en lång dag i skolan, men värre blir det imorgon 9.00-16.00 ska jag då spendera tiden vid böckerna på universitetet!Jiipeeiie, men inte kul när man har sjuka mängder plugg frmför sig!ja jag ska sluta tjata om mitt plugg, utbildning är alltid bra så jag ska inte gnälla!

nä nu ska jag ut och laga mat, sätta på riset och öppna mina vita bönor haha :D Ikväll blir det nämligen chili con carne med ris!Sjukt längesen jag åt de, typ 10 år kanske nä men nått år iaf!Så idag var både jag och jonathan sugna på de och vi ska göra de STARKT!!!!


Tjo flöjt!

Så här såg kändisarna ut som barn!

Känner du igen dom ;)?



Inte roligt.

Just nu är det inte roligt, det är tufft i skolan, vi har as mkt att göra och det är inga lätta grejer heller. Det blir inte heller bättre av att mitt självförtroende ligger på 0 och att den jävulen som bor inne i mig kan inget annat än att trycka ner mig själv. Att hela tiden trycka ner min personlihget, mitt utseende..ja helt enkelt allt jag gör och säger!Varför ska de vara så?Det är väll inget som är fel på min personlighet egetligen??men jooo, alltid är det ju nått!



Jag hatar alla reklamer, alla tjejer som har 100 gågner större bröst än mig, är mer en helften så smal som jag är, har vita tänder och ja bla bla bla...va fan sen går folk och gnäller på att tjejer har ätstörningar, gör skönhetsoperationer, bleker tänder osv!! Lägg in en reklam bild på lite normala tjejer, tjejer med former inte bröst som är onormala och inte tänder som lyser till Danmark!!
Och ni lärare på universitetet som bara ger oss mer och mer, jag skulle vilja se er göra allt detta!!Sen om man frågar er en fråga kan ni inte ens svara,....



Ibland känns allt hopplöst och denna dagen är en stor fet HOPPLÖS dag för mig..något som tyvär inte händer allt för sällan...
Men nu ska jag inte gnälla!!Finns alltid värre saker och jag är fin,...så jävla fin!!Så ska jag tänka :)

Tillbaka till verkligheten.....

Igår hade jag en mjsyig heldag med mina föräldrar. Vi började met utflykt och konstrunda igen :) pappa gnällde en del men men han fick hänga med och titta på konst ändå haha! Vi mölle göpte vi sedan glass och titta på dessa sjukt fina husen som ligger vid havet!
Efter de köde vi inom citygross för att handla mat till grillningen :) sjukt gott va de med kött och sallad :D Vid 19.30 körde jag mot knutpunkten för att hämta jonathan och hans kompis som hade varit i Göteborg och sätt fotboll!och bla bla bla med film och läggdags (palla inte berätta som ni märkte)

nu har jag haft ganska många dagar ledigt och nuuuu ångrar jag mig att jag inte pluggat ett skit!!!BAJS!! så välkommen min vecka som ett stort plugghelvete!
Nu ska jag snart till skolan och ha en sträng överläkare som föreläser om neurologi, nice!!
usch...sommarlov tack!!

De ni missat :)

som sagt hade ju jonathan några vänner här i fredes kväll, de skulle kolla på fotboll...de slutade med att dom gick klockan haln 5 på morgonen och jonathan hade druckit för mkt och fick besöka toaletten..ja mer behöver jag inte säga!!haha, så den natten fick jag inte mkt sömn men det är smällar man får ta!I lördes mådde inte jonathan så bra så jag fick underhålla mig själv med att gå en långpromenad! Lördag kväll var vi sen bara hemma och titta på film och lite sånt. Söndag cykla jag och jonathan till hans föräldrar vid 13.00 tiden. Jag, jonte, hans föräldrar och hunden santoz hoppa in i bilen och åkte på konstrunda :) vi kom faktiskt på en rejäl runda och åkte runt i massa fina områden!!
När vi sen kom hem till föräldrarhuset igen vid 17.00 tiden fick jag och jonathan leta efter påskägg :) för mig tog det en hel evighet innan jag hitta de! Typiskt mig!! Efter de åt vi god mat, först sill och sånt sen grilla vi! När klockan slog 21.00 eller nått bestämde vi oss för att cykla hem igen!Mysig heldag med svärföräldrarna!!

Idag är det måndag, som ni säkert alla vet!Får lite ångest för jag inte pluggat nått dessa dagar då jag varit ledig :S hehe smart!!Så nu har jag en helvetes vecka framför mig!!! men men hade inte tänkt plugga idag heller så smart som jag är!!Idag blir det nämöigen att köra ut till glumslöv och hälsa på mina föräldrar som kom hem från österrike i natt :) Nu har jonathan åkt iväg till Göteborg och ska se Hif, så han kommer först ikväll!

trevlig påskhelg har jag haft iaf!!

röd som en tomat!

haha jag var ju ute mkt idag och jag kan ju tala om för er ATT DE SYNS!!!! hej tomat i hela huvudet och halsen, tjoohoo!snart kommer jonathan hem med två kompisar, dom ska dricka öl och titta på fotboll!Jag var väldens bästa flickvän och har bakat en kladdkaka till dom som överraskning :)spännande!

Ikväll fick man roliga nyheter, grattis du där!! ja vet du läser min blogg haha ;)en jätte kram från mig och jonathan till er båda!!

Kunde jag inte blivit så här snyggt brun istället för röd :S haha, bilden är från bulgarien 07!

laxsallad

nu ska jag äta kvällsmat helt själv, buuhh tradit!men men så är det när jonte jobbar kväll! ikväll ska jag äta god laxsallad, laxen är snart klart!så klart ska jag ha massa massa dill till, älskar dill!! Lax passar utmärkt till våren och sommaren när det är varm ute, men vi äter det ändå året om :D nej nu får jag skynda ut i köket och titta i ugneen så inte min lax bräns!



trevlig kväll alla :)

10 april.

Igår läste jag på texttv att den 10 april är den dagen flest har födelsedag, konstigt!! men men Grattis till alla som fyller år idag :D

Idag gick jag och jontemyra upp vid halv tio, vi städa och gjorde fint! Sen har jag bara varit ute sen klockan 13.00 då jonathan stack till jobbet. Först gick jag i ca 45 min i "sanbbgångstil" ;) haha sen satte jag mig i solen och lyssna på musik, fick lite mer fräknar!finns det något härligare än våren??


GLAD PÅSK!


Årets första färg!!

Idag har jag varit på två långa promender. På förmiddagen åkte jag ocj jonte min till bruces skog eller hur de staavs, där vi gick en snabb lång runda..denna gången såg vi inga grdor och ekorrar som vi gjorde sist haha! Efter de cykla jonte till jobbet och jag har varit här hemma och tagit de lungt, vid fyra tiden bestämmde jag mig för att gå en långrunda igen och lyssan på min mp3 spelare! Så sjukt varmt och härligt väder, när jag kom hem öppna jag ett fönster i vardagsrummet (vi har jätte stora och fina fönster där) där satt jag på min lilla tyg puff haha i bara linne och läste tjejtidningar..när telefonen ringde och jag skulle svara såg jag vilken fin färg jag hade fått och fräknar :) finns det något bättre??

nejj nu ska jag snart börja med städningen som jag sagt nu ett tag :P

trevlig kväll folket!

Finns det något tråkigare?!?!

Solen lyser och man blir ju baqra så glad, vackna nys och väckte jonathan. Helt ivrig var jag och ville ut och cykla i de fina vädret, vill cykla ner till helsingborgs stadsbibliotek och låna böcker om neurologi. Men gissa vad han säger!!! Vi måste städa först...mm kul!!städar gör man bara när det är dåligt väder och mörkt ute.....enligt mig :)

Dagen.

Idag har jag inte hunnit skriva, knappt varit hemma! Började dagen med att gå upp kl 06.10 för att sedan ta mig till skolan! Var i skolan från 09.00-14.00 efter de gjode jag vid mina naglar som gått sönder!Sen handla jag lite och sen tog jag mig hem. Efter de åt jag lite och sen ringde Emma och vi tog en snabbpromenad i pålsjöskog, jätte skönt!!!


nää nu är de tv.

Tillsammans i 6 år..

Anledningen för att jag inte blogga så mycket i helgen var för att jag jobba, när jag kom hem vid halv tre tiden i söndes var jag så trött så jag somna..orka bara inte starta datan! MEN shiiitt vilket fint väder det var i helgen, eller hur :)?!!?

(Igår) den 6/4 hade jag och jonathan 6 år :) tiden går fort när man har roligt haha. Dagen började mindre bra, att jag var förvirrad på morgonen och skulle till skolan, bara de att jag hoppa på fel tåg...MOT GÖTEBORG!! snacka om att jag blev svettig när jag såg de haha, som tur var stanna tåget i Ängeholm så jag kom ju inte hela vägen :P men den morgonen tåg det mig nästan 2 timmar typ att komma till skolan om man räknar med min lilla åktur inom ängeholm..Väl framme på skolan var jag såklart sen :/ skit samma..var ändå inget viktigt jag missa! Var iaf i skolan till 16.00 och sen hade jag brottom hem! När jag kom hem stod det massor med fina tulpaner på köksborset från min baby :) så sött! Sen var det bara att hoppa in i duschen och göra sig fin för resturangen i malmö :D en jätte mysig kväll hade vi där med massa massa skratt!


Idag är både jag och Jonathan ledig...dagen har spenderats med en lång cykelrunda och så har vi fixat med lite bankärenden till mig..underbar dag igen helt enkelt...



kan ni tänka er de?att vara lyckligt kär i 6 år när man bvara är 22 år!!! Vilket tur jag har...

Lördag.

Hej alla där ute/inne. Idag är det lördag och det står jobb i min panna, så idag ska jag jobba 13.30- 21.00, usch och jag känner inte alls för de!!!För fint väder för att jobba, kan det inte finnas en regel om att när det är fint väder får ingen jobba ?? men de skulle ju aldrig funkat!! om inte vi vårdpersonal hade varit där skulle många avlidit, vi är allt små hjältar med allt för dålig betalning för de jobbet vi gör!

Innan jobb idag ska jag försöka få en tid till nagelgrejset, en nagel har brytits på sidan i veckan och vissa har börjat få luftbubblor....så ska de inte se ut efter 1 vecka!! hoppas jag får en tid idag innan jobb!!nej nu ska ja göra mig fin, kanske gå en långpromenad? och sen dra upp jonte ur sängen!!
Imorgon blir det jobb 06.45- 14.15

:(

Kan inte sova...

myskväll :)

Nä nu ska jag göra min fin, ikväll blir de äta ute på stan i det fina vädret men en underbar vän :)
ha en trevlig kväll alla :)

snacka om att jag blev svettig!!

haha shit, snacka om lökig!! igår blev jag jag klar med min tenta, men tänkt att jag väntar med att skicka in den idag för att jag säkert kommer på något jag vill förbättra, idag vid 10.00 ska jag skicka tentan...tror ni de går?? nej då står ERROR!! mm tack för den! så nu har jag provat skicka den hur länge som helst, även fler i klassen så de är ju skönt att man inte är ensam!! som tur var fick jag tag på läraren via telefon så hon hade fått min från din vanliga mailen,puhhh men man blir ju lite panikslagen när sånt händer :S

nej nu är de dusch sen ska jag till jobb för att fixa lite ärenden, tjoohoo

härligt väder idag igen!!

Man kan aldrig ha för många tygskor :)


hej i lingonskogen.

Igår kväll kolla jag och jonathan på tv, jag råka omna vid 22.00 men jonathan kolla vidare på filmen och la sig sedan vid 23.00! Så han sa till mig att han då skulle lägga sig och bad mig också lägga mig för annars skulle jag aldrig komma upp haha, men envis som jag är så låg jag kvar - kommer om tio min, sa ja då!
joo visst, 03.15 vakna jag i soffan haha, långa tio minuter de....
Jonte myra försov sig idag, vakna en kvart innan han skulle va på jobb så han flög upp, på med kläder och spring ut..i all hastighet glömde han säga hejdå till mig haha bara sprang ut! jaja

nu har jag ätit frukost (a- fil med mûssli :) så nu ska jag återvända till mitt plugg, nice....

vår nya tv-bänk och vår blommor :)

Jag och Jonathan var nyss ute på en promenad, jag behövde ny blogg energi och jonathan behövde piggna till han med :) Vi såg massa söta vårblommor och jag var ju bara tvungen att kidnappa dom, ville även springa in i en trädgård och hämta fler blommor men de fick jag inte av jonathan (tur är väll de)

Ni ska även få se våran nya tv-bänk vi fick förra veckan :)visst blev de vrålsnyggt!

vit högglans :) de är nice!!Köpte den på Em för hmm 3500 kr typ


Detta jävla tjat!!



Hann inte mer än hem från vc och så ska man på det igen, trevligt ju!Usch orkar int plugga till denna tentan mer men jag måste!!
De gick iaf bra hos doktorn, hade en kraftig uvi och fick lite pillorrr för de som jag ska ta. Jaha annars har jag inte så mkt mer att tillägga men jag vill mkt hellre ut i solen än att sitta och skriva vid fdatorn..funderar på att bära datorn med mig ut men usch, jädrans jobb de där ju!!

OTURSDAG till 100% + rövakuten!!

Idag hade jag en obligatorisk dag iskolan, så den var ju ganska viktig att gå på om man säger så...
Vaknar klockan 6 och känner mig yr och har ont i magen, såklart så kissar jag jättemkt blod och har skit ont..FAN tänker jag då såklart! Dricker och hoppas på det bästa meddans jag gör vid mig...ja blir yrare och svettigare hela tiden och har så sjukt ont! Senaste gångerna jag har haft urinvägsinfektion har jag struntat gå till läkare och få penicilin, jag vet det är inte bra...men jag har druckit bort symtomen! men idag gick det inte bort och jag blödde mer och mer för varje gång jag kissa! Jonathan körde mig ner till stationen där jag skulle ta tåget till lund, men fan de gick inte..hade sånna smärtor och var så yr! Så jonte körde mig till akuten i helsingborg eftersom kloclan bara var sju så hade ju inte vårdcentralen öppet! Sätter mig då där efter jag anmält mig (JAG VAR HELT ENSAM I VÄNTRUMMET) kommer du in till en sköterska som ja..gissa vad hon gör?!?!? Hon nekar att hjälpa mig, tar en temp och säger - "nej då, du har ingen feber så då är det inte så farlig urinvägsinfektion..men du kan ju komma igen klockan 17.00 för då kan du träffa en läkare." VI VAR JU FAN ENSAMMA DÄR!!!! jäkla rövakut!!!
Jonathan var nära på att flyga upp i taket av panik för han såg hur ont jag hade!Så hon mena seriöst att jag skulle må så här i 10 timmar till utan att få hjälp!!! Jag bestämmde mig då för att åka till skolan iaf fast jonathan villa lkåsa in mig på rummet och inte släppa iväg mit till lund, så ner till knutan igen men fan...jag hade så sjukt ont..så ont har jag aldrig haft med en sån infektion! Väl hemma hade vi fullt med tekniker här (såklart händer allt på samma gång)! Ringde till vårdcentralen i landskrona och fick en tid klockan 14.00!
Så jag missar skolan idag, bra ju!!!ehh nääää!!
blöder som en gris och gnäller som ett får!!

Känns så jävla typiskt, just idag skulle vi ha tekniker här, just idag skulle jag ha en döds viktig dag i skolan (ledig alla andra dagar i veckan utan denna), och just idag måste jag ha massa energi till att plugga!!!
Idag är det den första april men detta är INGET SKÄMMT!!! fan vad arga jag ocj jonathan är!!!


Så nu meddans jag väntar till två drogar jag mig själv med tranbärsdryck och 20 kg citroner!!


P.S. OM NU DENNA SJUKSKÖTYERSKA LÄSER DETTA SÅ LIGGER DU RISIGT TILL OTREVLIGA DAMEN, EFTERSOM MIN SYSTER SNART ÄR LÄKARE OCH DÅ HAR MAKT ÖVER LILLA DIG, JAG HAR SAGT NAMNET OCH VAR DU JOBBAR SÅ KYSS DIG SJÄLV I PANNAN BÄVER!!! HAHA :D

RSS 2.0