....

Första skoldagen idag blev inte som planerad..kom inte så långt på tåget om man säger så..
Ligger hemma med maginfluensa!!mer säger jag inte..

jag är typ död, godnatt!!

Sista dagen på mitt sommarlov.

Imorgon är det universitets dax igen efter ett långt sommarlov. Termin 4 börjas nu, spännande. Denna terminen är det mkt praktik och vi ska skriva b-uppsatsen. Så händer en del spännande grejer ju :)

Idag har jag sjuk magknip, jag som aldrig har ont i magen..hmm!Nervös för skolan enligt Jonathan, nää varför skulle jag vara de!?haha
Vet inte vad det är men störigt är det iaf!

Idag består min dag av städ :) roligare söndag än så blir det inte. Men jag har ju min baby här och vi gör städningen alltid rolig!

Kram

Göteborgs kläder :)

Nu mina vänner har jag snabbt lite tid att visa er vad jag nu köpte i Göteborg!!



En söt blommig "blus" eller vad jag ska kalla de haha. Man typ viker den åt sidan och knyter. Köpte den påväg upp till Göteborg på freeport i Kungsbacka. Hade kostat 700 kr och jag fick den för 350 kr. Kunde inte låta bli!! sötnöt!



Denna snygging köpte jag också på freeport inne i adidas affären. jag fick den för 400kr och den hade kostat mkt mer!Jag var tvungen att köpa den, bara älskar tyget på insidan :)



Perfekt mössa om inte man har en bra hårdag! Har många mössor hemma men denna har jag tittat på länge. Tuff och söt. Köpte den på Rut m.fl. som har världens finaste, skönaste, collaste kläder :) Mössan är mörkblå men ser svart ut på bilden.



Denna svarta klänning kommer också från Rut m.fl.




Från Rut.mf. tygen sitter ihop. Det mörkblåa tyget upp till är vanligt bommulstyg med en söt liten fika på bröstet. De rutiga tygen är skjorttyg. Väldigt skön och snygg tycker jag :)




Finfina tygskor. Lacoste. Var på rea så jag fick dem för 400 kr! Som hittat ju haha



Blommigt är bäst! Denna söta men väldigt korta klänning hittade jag faktiskt på Lindex :) Där ser man!!



Denna tunika hittade jag i en jättefin affär som skulle stänga :( Massa klänningar och tunikor. Jag gillade denna så mkt så jag köpte en likadan fast i grå (se nedan) jag ville ändå att de skulle vara lite olika, så den här mörkblåa tog jag i s och den gråa i m (sitter lite pösigt men de kan man piffa upp med skärp)



Se ovan. Väldigt fint och tunt linnetyg med fina sömmar längst ner och högt upp.


Sen blev de även en del smycken och ett par björnborg trosor som ligger i tvätten haha så de kan jag inte visa just idag :P

Kram ♥♥

Lördag kväll!



Promenaden med Jonathan var underbar, vi satt även länge på en bänk och titta på ankor haha så typiskt oss!Shit!
Här är några bilder på mig, tror de var tre dagar sen eller nått. Den mörkblåa klänningen/tunikan är från Göteborg. Fast man ser inte så bra hur den ser ut på dessa bilderna :(. Om jag hinner ikväll ska jag fota och lägga upp bilder på alla kläder jag köpt där!!Blev ju en hel del :)

nej, nu ska jag snart sticka..

Dagens promenad kläder!




Fett hår.
Vit tunika. Gina
Gul kofta. H&M eller Gina
Jeans. Österrike
Nya vita tygskor (lacoste). Stadium i Göteborg

Lördag.

Godmorgon alla pigga och glada. Även ni trötta och sura. Idag när jag vakna skulle jag kolla vad klockan är, mobilen ligger på mitt nattduksbord. När jag tar mobilen blir min hand helt blöt och det rinner nått ner längst armen på mig, PANIK!! Då hade jag vällt ett vattenglas inatt så min mobil + massa annat låg där och simma!!!suck!Fast mobilen verkar överlevt och inte druknat.

Solen skiner och jag är jättejättejätte sugen på en morgon promenix!Ska som vanligt försöka dra med Jonathan på min promenad, men det är inte alltid det lättaste kan jag tala om för er!Tråkmåns och latmask :)
Ska även boka tvättistid idag och fixa lite smått här hemma! Ikväll ska Jonathan till sina föräldrar på en kräftskiva som de har varje år med grannar osv. Jag ska på mina egna inplanerade äventyr ikväll så jag kan inte hänga på.

Nej mina vänner, vi får höras senare! Tjaouu och kram

Mysdag.

Bakis dagar är lite av en mysdag endå tycker jag, man ligger och tittar film och bara tar de lungt!Klart att ha fyllehuvudvärk hade man ju kunnat slippa hehe! Ikväll ska jag och min baby prova laga något nytt. Vo brukar ju wooka grönsaker och så gör vi en blandning med kycklig, kokosmlökj, rödcurry pastej (eller hur de stavas) + nudlar till. VBlir as gott!!Men idag ska vi prova någon wook med tigerräkor..har köpt såna läskiga gråa!Hoppas de blir rosa haha, jo med de ska nog bli gott! Så nu ska jag kolla på lite recept med tigerräkor :)

ÄLSKAR RÄKOR!!


Hårt.

ojoj, igår kväll/natt blev de hårt!Vi träffades alla jobbkompisar utanför hampan där vi började beställa mat och dricka. Alla tog grillbuffe eller nått sånt och jag tog tigerräkor :) gott gott, eftersom all dricka (vin, öl cider, shotttar) bara kosta 33 kr innan klockan 19.00 så beställde vi ju innan fera saker åt gången. Efter vi var goa och glada gick vi vidare till en en annan bar. Där träffa jag Danne och snacka lite med honom!AHaha massa "gubbar" var sjukt tända på vårat gäng, så hela den kvällen hade vi ett helt gäng runt omkring oss och alla var 40+ (vissa äldre) eller nä nu ljög ja, två stycken var 35 och 38 haha! Det bästa på hela vkällen var att en man hete TORULF!!! haha nej nej inte Torleif eller nått sån...TORULF!Oj vad vi skratta!!Sen var det en man som hade världens största och äckligaste näsa!!Helt sinnes sjukt vad stor den var. Ja och då börjar ju såklart Annna (min kollega) att kännas på hans näsa hela tiden haha fy fan!Hon till och med gosa med den med sin egen :s BLÄÄ! sen träffa vi även några 'äldre män 60+ haha. då skulle fulla Anna undersöka om de hade löständer eftersom vi undersköterskor är så bra på detta med löständer, asså shit!Då börja de bli pinsamt!!
HAha TORULF var en märklig människa!!Dessutom hade han på sig gardinbyxor som vi fint hitta på! Ja ni hör, en galen natt med jobb!Kommer sakna dom som fan!! Men skolan få gå före denna terminen!!

Idag har jag ont i skallen, men de får jag acceptera :)

nu ska jag lägga mig ett tag och dricka ett stort glas med isvatten!!!!!!!!! nice



Hitta denna bilden, typ 1 år sen! pink kiss

Idag.

Idag kan jag inte vakna, haha vet inte vad som hänt men jag går runder i min egna lilla värld och är hur trött som helst. Morgonen började med att jag hämta upp jontemyra. Sen har vi bara målat och fixat i vardagsrummet, blir så snyggt!!
Ikväll blir de fest med avd 5 ju, de ska bli kul!
Har fortfarande inte visat er alla mina kläder jag köpt i Göteborg, ojoj så mkt fint jag hitta där!
Det ska visas!! men inte nu :)
kram


ja, nu orkar jag inte mer.

Klarar mig bra utan er!!

Hejdå!

Sådär, sista arbetsdagen idag på jobbet. Måndag börjar skolan igen :) Imorgon kväll ska hela avd 5 träffas på jobb, vi ska ses på hampan och äta och dricka massa gott. Så de ska bli skoj! Nu ska jag ta de lungt, sen ska vi måla lite igen!
Blir så snyggt så snyggt såååå

kram.

Inte haft tid, ork eller lust.

Idag hart jag inte bloggat mkt, har sin anledning. Dagen började med pyssel här hemma, seda fixning för att hälsa på Jonathans farmor :) mysigt var det och vi var där i tre timmar, åt, fika och skratta en hel del. Efter de körde vi driekt till glumslöv för att hämt mammas pch pappas stege. När vi kom hem börja vi direkt måla och nu tar vi paus. Så som ni har har jag inte haft tid att blogga idag så mkt..
Sen har jag inte lust och ork, har lite privata problem just nu som har blivit till en stor klump, orkar inte!!Ohh kan det inte bara fungera, vara som innan! Jag fruktar hur de blir nu framöver, får väll svaret nu inom någon dag.
Blir så ledsen :( Hoppas på de bästa och inte på något lidande för någon, blir ju inte bara en som drabbas...men en drabbas ju mest såklart..ja de får helt enkelt lösa sig!

tack älskade Jonathan för att du finns nu när det är lite jobbigt för mig..


Behövde jag nog :)

Ja tor det eller ej, ni dom känner mig väl vet att jag är en tjej som vaknar 07.00 på morgonen även om jag är ledig!riktig MORGOONMÄNNISKA!!Jag blir alltid så arg på  mig själv, fast kan aldrig somna om. Idag vakna jag sju på min lediga dag, låg till åtta i sängen och kämpa och kämpa med att somna om. Så arg jag var. Men jo då..för första gången i mitt liv somna jag om ooch vakna 10.45!!Det behövde jag :) men nu har jag ångest, vid denna tiden brukar jag komma hem från träningen haha, suck!!


Trevligt.

Men guuud vad måga läsare jag haft idag :P kul. Har ju inte ens skrivit något era stackare! Har jobbat morgon idag och sen på kvällen har jag myst med Tina. vi har ätit på stan och sen fikat. När vi fika träffa vi Sabina och fick ju både se och höra en mega överraskning haha!

Nu sitter min mr Månsson och dricker öl med sina nissar här hemma, tittat på fotboll och grejer. Så ska gå och vara lite social snart igen. Imorgon är jag ledig och då har vi en del inplanerat.
* Måla väggarna som vi fortfarande inte hunnit göra..suck
* Hälsa på Jonathan farmor
* Hälsa på Jonathans mormor
* Träna



AvslutaR ,med en bild från förra veckan :)

Bildregn!

Dag 3






Denna dagen var det mest shopping, och jag handla helt sjukt mkt.. kommer bilder på det med!!så bara lugn. I vissa omklädningsrum hade dom helt sjukt tuffa krokar. Hur smart är inte detta!? kvällen sedan blev de "förfest" haha på hotellrummet, sedan uteservering och vin och öl. Jag börja skratta åt en killa som stod och dansa helt själv utan musik. Då kommer han fram till oss, tittar på mig och säger hej (skit glad och skit påverkad) sen tittar han på jonathan och säger - "men tjenna är du också här" ! haha jonte bara, ehh vaa!? så sjukt rolig snubbe!jag skratta så jag grät! Efter de gick vi till en resturang där jag drack massa cider sen vaar jag full och Jonathan hade kul åt mig :) nää ursäkta men nu orkar jag inte skrevia mer haha, ni får nöja er med de ni sätt och de jag skrivit. Kommer ett inlägg sen med alla mina kläder men vet inte om jag orkar idag!


Dag 4

Inga bilder, men då åkte vi hem på förmiddagen!


Vill tillbaka nuuuuu!

Bildregn!

Dag 2



Jaha då kommer vi till dag 2. Morgonen började med en god frukost på hotellet. Helt plötsligt gick brandlarmet och brandbilar/poliser börja komma. Men det var bara våffelgärnet som spöka haha! Efter frukosten gick vi till universeum. Där vi titta på lite hajar, giftiga djur, apor och sånt. Tröttna ganska fort och gick i stan. Satte oss vi hamnen som var super mysig och mös av varmen (28 grader)! När vi började bli lite små hungiga åt vi en så kallad lyxlax haha, skit god och mega nyttig, korn och grejer överallt som jonathan sa :) haha! Efter laxen blev de LISEBERG!! vi åkte och åkte och åkte!! Blev blöta och blöta och blöta och skratta och skratta och skratta. Men vi blev även sjukt arga. En gång i lisebergsbanan fick jag och jonte ntt i munnen när va skrek och skatta, jodå då satt det några snorunga och spotta!!de flög ju bak och landa på alla oss! Men dom kom inte undan, jag och jonte stoppa de jävlarna och rädda blev dom för oss..eller ja, kanske inte för mig men för jonathan!Sen såg vi inte dem på hela dagen/kvällen :)! idioter!
Tomas Ledin spela, men de va för mkt folk för att orka se, titta någon minut sen gick vi vidare! haha innan vi gick vidare ville jonathan också prova att vinna nått som jag gjorde för tre veckor sedan då jag vann mitt stora marabou choklad. haha jonte vann 4, 55 kg chips och blev så röd i huvudet att jag trodde jag skulle dö av skratt. Som han skämmdes! Han tyckte detta var fruktansvärt pinsamt och gå med den till hotellet. haha! skit tungt var det att bära, ja ni ser på bilden hur mkt de var i..mkt mer än vad det ser ut ska jag säga. På kvällen sen var vi väldigt trötta efter så många timmar på liseberg. Gick mest en liten promenad sen blev det hotellet. Om ni undara vad de sista bilderna är så är det från hissen. Älskar den hissen. Mörkt glas/speglar i båda tak och vägg men små små blåa lampor kan man säga. Hur mysigt som helst!


Vi gjorde ju mkt mer än vad jag kommer skriva varje dag och jag har ju 100 fler bilder men vem orkar skriva och läsa? inte ni och inte jag :)

Bildregn!

Sådär mina kära, nu har lilla jag vilat upp mig. Till och med sovit med jonathan ett tag och krypit nära nära i hans armar! det är MYS till 1000!!
Då antar jag att ni är sugna på bilder, fy fan vad jobbigt att lägga upp så¨många haha, men jag tar en del. Orkar verkligen inte alla! Få ta en dag i taget...


Dag 1!


Vi bilade upp till freeport i kungsbacka, där de blev en del shopping :) som ni ser hade jag lite små tråkigt i bilen upp så jag lekte med kameran :P Sen vid 15.00 tiden kom vi fram till vårat mys hotell (har bott där innan) vi var väll bara på rummet en kvart ca sen gick vi ut och kolla läget på stan. Gick till feskekyrkan där vi dela på en baugette och mös i solen på en bänk vid vattnet. Vi hade en störig och ful mega mås som ville ha våra räkor, men det enda jag bjöd på var en citron. De gilla han inte! På kvällen gick vi inom  systemet för att skåla lite på hotellet innan vi skulle ut och äta. Jag blev lite glad om man säger så!! Vi åt på ett ställe som inta var ett bra ställe haha, skit mysigt och allt men vi fick vänta typ 1 timme på maten, personalen där var stel (utan en) och köttet var tort. Men vi hade kul ändå :) wiihoo

dag 2 kommer snart....

Skåne!

Hej mina vänner, igår på förmiddagen parkera jag och jonathan bilen i skåne igen :)vi har haft det underbart i Göteborg. Har massa bilder att lägga upp och mycket att berätta :) ojojoj!
Har nyss kommit hem från jobb så nu orkar jag inte, men om en stund kommer de ett roligt och spännande inlägg :)

tjaouuee så länge!

Hemma igen fter en toppen kvälll.

Bilder från en härlig kväll med mycket skratt :D



Ny sticker jag till göteorg imorgon, hemma lördag igen med massa bilder :) ha de så braa.kram

så ser jag ut just nu.

Nu sticker jag till stan för att äta med emmy pemmy.
Så ser jag ut ikväll.




haha som ni ser kan jag fortfarande inte bestämma mig för min lugg,sne eller rak!!suck!

Ikväll.

Hej vänner! Kul ni gilla min frisyr och tacka för alla söta kommentarer på facebook och härpå bloggen :) roligt! Idag har jag jobbat på morgonen och är nu ledig tre dagar :) Göteborg blir de då med min baby. Hotel tre nätter och massa skoj och mys är inplanerat. Nu ikväll sa jag träffa Emmy igen, vi ska ut och äta kvällsmat tillsammans och ha lika rolig som vi alltid har. Men innan dess står packning och fixnign på schemat.

kram

God morgon!



13.30 börjar jag jobba, ska jobba med oscar ikväll! Vädret är ju fint men innan jobb ska vi städa och jag ska tejpa vid väggarna oh sånt skoj.
Här ser ni en till luggbild på mig! kram

Massa bilder.

Har ju nämnt att jag klippt mig för några dagar sen, av min korta snelugg kan jag även ha vanlig lugg nu (rak) kul att skifta lite :)



Vad tycks? snelugg eller rak hmm jag vet själv inte! på bilderna är luggen inte plattad, säkert snyggare om jag plattar den :) ähh jag kör med båda, kul att skifta ju!

Börjar bli trött.

Nu har jag och hjärtat kollat på film och nu börjar jag gäspa lite smått. Blir nog natti natti snart. Imorgon jobbar jag kväll! Så hinner kanske snabbt skriva en kortis/snabbis på morgonen!
Sov gott vänner, natti natti!

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen folket, eftermiddagen med emmypemmy var mys till tusen. Blev mat på mezo och efter de en fika på eh vid norrahamnen. Massa snakc och skratt som vanligt med även lite planering. Emmy fyller år på fredag och de ska vi fira på tisdag :) Emmy, Emma och jag ska ut och äta och sen dansa natten lång med vin i handen. ROLIGT!!

Innan jag körde Emmy till hennes nisse så blev de söder en snabb sväng. jaha och nu är jag hemma som sagt och ska väll inte göra allt för mkt!
hörs kanske senare ikväll, nu mys med baby!

Idag.

puhh stressi stressi!!
Idag stack jonathan och hans nissar med någon hifbuss upp till göteborg. Visst vill man lägga sina pengar på de så haha! Jag hoppa på cykeln för att trampa mig ner till träningen. Såg att ide inte var någon luft i däcken men jonte myra hade pumpen på sin cykel (som inte var hemma). Så de blev en biltur istället, träna i en timme sen har jag bara suttit vid datorn :D! Nu ska jag göra mig lite fin för att jag ska träffa emmy pemmy på en sen lunch! ska blir mysigt!
Hörs ikväll kanske, kram



Min tvilling :) vi lura folk att vi var tvillingar nar vi var små haha och alla trodde oss!Komiskt värre!!

När livet tar slut.

Negativt
Igår blogga jag inte, kände inte för det. Det var en "sorgdag" på jobbet igår. De blev inte som vi tänkt...
Vila i fred ♥



Positivt

Igår kväll var jag ut och åt med min baby på stan. mys mys. Sen när jag började bli övertrött och skratta åt allt åkte vi och hyrde en film. haha jonte om du läser, - professor Haket och professor plånbok! haha jag tror jag får panik!!
Så här såg jag ut igår :)




underbar handväska, köpt på loppis för 5 kr. Hitta operabiljetter i dom från 1945! tufft!! äkta skin och äkta mocka i. billigt är bra!

behövde jag sova eller!?

Ehhh jaaaoouu!! Jonathan massera mig när han vaknat, sen somna jag och har sovit tills nu. Trött som en get fortfarande så pallar inte skriva.....godnatt :)



Här är då lilla jag för ett år sen ca. Jag gör en monsterpose !? I Don't Know men nått konstigt gör jag. Har glömt att nämna att jag klippt mig i veckan, bara så ni vet.. (viktig information detta)!!

Hej mina stjärnor :)

Hoppas att allt är bra med er, att ni är pigga och glada denna härliga fredag :)
Idag har jag jobbat igen men de skulle jag aldrig gjort, när jag kom till jobb idag var två personal sjuka + en patient låg och kräktes och var jätte dålig. Blir ev dropp och grejer imorn när jag jobbar. Usch inte lätt att jobba själv med en vikarie när jag har mina ryggsmärtor, blev en del stress!!
Inte nog med det så sov jag bara tre timmar inatt haha katastrof trött var jag idag när klockan ringde 06.00!! Kunde inte alls somna igår. Jonathan kom hem vid 01.00 eftersom de hade börjat spåra ur :P smart! Hade inte kunnat somna innan han kom hem och när han sen la sig och börja fyllesnarka kunde jag verkligen inte sova,  :) suck!!Men de gör inget, kan ju sova nu!?
Jonathan ligger och sover just nu, han säger att han mår bra idag men han verkar inte riktigt på G, jag känner han om någon så mig kan han inte lura :D

funderar på att lägga mig också, lite sömn hade ju inte skadat för min del :P
Ikväll är det fredagsmys, antingen ska vi laga tacos eller ska vi mysa till de rejält och äta i stan på haket..Har fortfarande inte firat min baby och hans semester ju..Vi får se vad vi gör! Börjar jobba 06.45 imorn eftersom jag bytte med en annan som inte kunde jobba denna helgen.

Jaha, nehee! Nu har jag nog inget mer att berätta :)


ciao :)

Hej hopp.

Har nyss kört ner Jonathan till stan. Ska ju träffa grabbarna för att äta och dricka ölölölö osv :) usch finns inget värre än öl tycker jag. Jaha så nu sitter jag här hemma, ska snart iväg och tanka min bil, behöver lite påfyllning. Efter de ska jag mest bara ta de lugn,titta på film och sånt mys. Jonathan kommer väll hem sent i natt när allt stänger så jag får lägga mig själv (hatar att lägga mig själv :) haha)

Ha en fin kväll mina vänner och ni andra som läser :)

Efter några andetag.

Jag har lugnat ner mig nu, behövde bara andas lite. Aldrig fel! Idag tar jag det mest lugnt eftersom jag tycker att det är viktigt att vila upp ryggen nu sista dagen, sen är det ju jobb igen. Hoppas hoppas ryggen pallar. Idag har jag inte gjort så mkt mer än att städat, snackat med Emma..hmm vad har jag mer gjort. Målat tånaglarna har jag gjort haha, ja ni hör själv..bara tagit de lugnt typ!
Nu funderar jag faktiskt på att ta ett fotbad..det är jag värd!

Den sista tiden har jag bara lagt upp gamla bilder från datorn. Har faktiskt inte fotograferat så mkt som jag brukar haha, en del bilder har jag ju tagit men inte lagt upp.
Idag fotograferade jag mitt nyaste plagg som jag köpte för någon dag sen. Det är världens sötaste, finaste och sexigaste tunika? haha nej kanske inte det sista!
Hur söt som helst, i den ser jag ut som en riktig sommar flicka. Ett svart och  brett skärp i midjan eller varför inte ett par höga pumps till  ;) ohllallaaa!!





Tycker du tyget är fint så räck upp en hand!

Dagens tyska ord som ni kan lära er! HAHA

Hästsvans = Pferdeschwanz

Får man klaga på sina killar!?

Suck, idag är jag sur..sur på den jag älskar mest av allt! Varför har killar så svårt att förstå? sen kommer dom och säger att vi är gnälliga eller pipiga! Det är inte alltid så konstigt att vi är de ibland.... Ikväll ska jonathan få besök av sina kompisar. Dom ska dricka här hemma och sen dra ut. Snälla jag går då upp tidigt idag, ont i ryggen men bestämmer mig för att friska mig så att jag kan jobba imorgon..!Försöker väcka jonathan eftersom jag då tycker att vi kan hjälpas åt att städa lite eftersom dom kommer ikväll. Han bara vänder sig om! Känner jag får lite smått panik på honom men börjar damsuga hela lägenheten, plocka undan och allt vad jag gör. När han väl kommer upp tar det typ en timme innan han ens ser vad jag gjort åt honom. Sånt är störigt tycker jag. Vet inte om jag är extra känslig bara för jag har den hatade kvinnoveckan eller vad det är. Men putt är jag nu iaf!! Ja nu har han iaf tackat mig för hjälpen men sitter på en stol och bara glor, får ännu mer panik på han då ju!
Dagen börjar ju bra,...haha!

Min pojkvän är en söt segeröv!!

Ny dag, nya tag.

Jaha en smärtsam dag är över, igår ville inte min rygg som jag och jag ville inte heller som den tydligen. Ryggen och jag hade ett rejält bråk och vi är fortfarande sura på varandra och går skilda vägar! Men jag ska snart övertala den jäveln att skärpa till sig, är ju en vuxen rygg precis som jag är en vuxen människa!

Jonathan ligger och sover och jag längtar redan nu tills jag ska få min ryggmassage, hjälper faktiskt lite.
Har lovat att jag ska massera hans tumme haha :)

Nä nu orkar jag inte sitta mer för ryggen, hörs

Dagens tyska ord:

Låtr äckligt och fult på svenska, men ganska kul och sött på tyska haha!

rövhål = Arschloch

:(

Min rygg har inte slutat göra ont, har jobbat så många dagar i stäck och den pallar inte det  längre efter olyckan. Så jag fick tyvärr sjuka mig idag :( störigt, hejdå pengarna, hej hej cp rygg och bajs olycka!!
Så de blir inte mkt bloggning dessa dagar, sorry!
Nu ska jag får massage av Jonathan, hoppas de hjälper :)

Dagens tyska ord:

Äppleträd =  Apfelbaum

Fixning fixning..

Såjaa, nu har jag latat mig så de räcker idag. Jonathan är iväg med Mattias och fixar lite. När min babyboy kommer hem skulle jag vara färdig med min fixning :) vi ska nog leta cykel till Jonathan, hans rostcykel från 1500 talet lever inte länge till! Han har ju råd med en ny cykel om nån!!Så idag hoppas jag han hittar en. Vi får se..
Duschen kallar folket.

Avslut med lite tyska såklart!!

Saknar dig = vermisse dich

Fötter = Füße

Älskling = Liebling

Han är mitt guld = Er ist mein Gold

katten i hatten = Katze in den Hut

Päron = Birnen

Galen = verrückt

Historia = Geschichte


Jag ska gifta mig = Ich werde heiraten

Dusch = Dusche


En härlig blandning :) !

God morgon, jag har en plan!

Idag är jag ledig och som vanligt vaknar jag då klockan 07.00, sött ju :/!! Sen jobbar jag fem dagar uutaan någon ledighet :( Men det blir fina pengar. Idag ska jag och min man till hans pappas jobb och fixa lite färg till väggarna i vardagsrummet :) så jag ser på klockan att det är ganska bråttom att sticka nu haha :) Men jag hinner ett sanbbt inlägg ju:P

Tjejer och killar, jag har en plan!! En plan som jag kom på klockan sju på morgonen när jag inte kunde sova hahaha. Som ni alla vet är min pappa från Österrike och attt min farmor bor där :) Så jag är tvåspråkig, redan sen blöjåldern! Att kunna två språk är ju perfekt och de ska mina barn också kunna någon gång (lät som jag hade barn, men de har jag icke!!)
Så vet ni vad!?! haha detta är så kul..jag Andrea ska vara sååå snäll att jag ska lära mina bloggläsare tyska!HAHAH fyy va braaa jag är!!
Jo, de är sant!! I varje inlägg ska de stå lite ord/ meningar/låtar som jag då skriver på svenska och översätter till tyska :D och då ska ni kära läasre sitta där hemma och öva in detta, hängerna ni med :)? Det kommer bli sjuukt kul, för tyska låter ju ganska roligt säger alla men jag hör ju inte de eftersom tyska och svenska låter helt normalt för mig.

Jag ska visa nu hur de kommer gå till, så sitt nu och läs detta högt och berätta det för era vänner, familj och partner så de också lär sig :)


Potatis = Kartoffel

Jag är trött och måste sova = Ich bin müde und muss schlafen

Idag är det fint väder = Heute ist schönes Wetter

Senap = Senf

En ko = Eine Kuh

Det luktar griskött = Es riecht wie Schweinefleisch

Vitlök = Knoblauch

HAHA va tycks!? sjukt roligt tycker jag, vet inte om jag ska ha flera ord och meningar som idag eller om jag ska ha dagens ord!! Ni kommer skratta ihjäl er om ni säger detta till folk ni känner :D Roligt värre!!

Ni kommer lära er tyska på noll tid tack vare mig :)



Underbat fina össterike, här bor min farmor!!



Man får mat för 20 personer, men detta är till EN!!



Man kan vandra, åka skidor och andas in underbar alpluft!! Här på bilden ser ni sjön jag alltid badar i!


Nä måste sticka,Hoppas ni gilla min idée!? öva nu ;)

Mystid.

Jag tror detta blir de sista inlägget för idag, nu är de nämligen mysetid med min baby som står på schemat. Vi ska snart göra fruktsallad med melon, äpple, blommon, banan osv. Då ska vi äta de under en filt och kolla på någon film.
Hörs imorgon, eller senare ikväll för man vet aldrig :)
Kram

Lite sådär ångest haha!?



hahaah de barnet som skriker är ju bara för bra, snacka om hög bullernivå :D jag lovar att jag inte heller hade kunnat hålla mig för skratt om jag stod där och prata på nyheterna. Jag har alltid svårt att hålla mig för skratt, de bara kommer, högt och länge. Tur jag inte har de jobbet, hade aldrig funkat.
Detta klippet är komiskt värre!! love it.

Hej alla.

Jobbet gick bra idag, lite besök av ambulans och grejer och det är alltid tråkigt. När jag kom hem väntade massage oljan på mig, jonte hade fixat med sängen så den var jätte hög. Han visst att jag hade jätteont i ryggen från jobb så de blev massage för mig direkt när jag kom hem!Så snällt såå!

nu har han cyklat till ica för att handla lite mjölk och grönsaker. Ikväll ska han på HIF (sällan :( ) och jag ska sitta hemma själv, men är de hans intresse så är de :)
Annars har jag inget speciellt att berätta just nu, ska lägga mig i soffan och vila min stackars rygg.


Ohh vad jag och Jonathan vill :)men de är hemligt än så länge, har ju inte bestämmt oss än. hihi! vi får se om vi köper eller inte.

Soffan kallar!Sen ska det lagas mat.
Kram på er!



Bild för ca två år sen, skulle på fest..och nej, jag är inte naken!!

God morgon.

Nu är de jobb som gäller, hör av mig senare! Vet inte riktigt vad som händer på eftermiddagen men jag och Jonathan har pratat om att åka och titta på cykel till honom :)
nej Andrea, du har inte tid att sitta här...

Hejsvej

Nu sitter jag här i Jonathans knä och skriver meddans han kliar sig i örat :P
Idag har jag jobbat på morgonen och de gick bra, är ganska trött nu men jag ska ju på grillning hos svärisarna klockan 18.00 så då piggnar jag ju till. Nä mina kära, nu ska lilla jag hoppa in i duschen. Haha vi sittr nu och tramsar med jonathans mobil och vi skrattar så vi dör..haha nä orkar inte mer...trams jonathan!!


Hej hopp.

Har nu på morgonen placerat mig på ballkongen i denna värmen, skönt men väldigt varmt. Kul att veta att man ska in och jobba kväll sen där man inte får öppna nåot fönster eftersom gubbarna och gummorna fryser!! haha katastrof!! Så får vi ju inte heller visa för mkt hud inom vården så de blir till att svettas ikväll :D jippie
 Idag har jag ont i min rygg :( tog kanske i för hårt igår när jag träna, jag vet inte!? Men de löser sig.

Imorgon efter jobb blir de grill hos mina svärisar :) gott och mysigt


Goo kväll!

Dagen har varit lugn idag..och varm!! Börjades med ett långt träningspass på friskis, efter de cykla jag och jonathan och handla för att fylla upp kylskåpet. Hmm vad har vi mer gjort, jo vi har städat lite och gått en lång promenad. Under promenaden drömde vi lite om våran framtid :)hihi! Vi får se vad som händer :)

haha fick reda på en sjukt rolig sak precis, säger bara en sak!
Glumslövs brudar kan!!!

Bilder på jonathans dator som jag glömt :)



haha detta är då jag när vi precis fått vår lägenhet och jag handlade kuddar till våran soffa :)



Tvätttar!!



I glumslöv i mitt rum, vet inte vad jag gör...



hmm..jag pratar eller nått!?



jag slipar i lägenheten hhaha snyggve..



jag surar i glumslöv och jonathan ska alltid fota mig då!!




Tjoohooo!



Och till slut, en söt bild på Johan och Johanna :D Kolla gärna hennes blogg!

Har massa fler men de kommer en annan dag!

Kram

Bara en ledig dag denna veckan :/

Och den dagen är idag!!Vaknar av mig själv klockan 07.00, ovanligt!!Har nu tagit på mig träningskläder och ska springa ner till min cykel för att cykla ner till stan och träna på friskis! Jonthan hade sin sista arbetsdag igår och det innebär semester för honom :) Hoppas då han är pigg nu varje kväll så jag kan få massage..varrjjeee daag!! wiihoo!

Idag är vi ju båda lediga, vå får se vad vi gör, först nu träning för min del iaf (jontemyra sover som vanligt), sn ska de duschas och städas!!

Kram

Tiiiffaaannyyyyy!!



- Ursäkta, är kungen hemma? hahahha

Idag är det Tisdag.

Jonathan ligger och sover som vanligt och jag kunde inte väcka han, ska snart gå in och göra ett nytt försök :) I natt hade jag en jätte jätte konstig dröm haha, ja den går knappt berätta så jag skiter i de, tar bara lite smått. Handlade om en låda med mat (konstig mat, typ rabarber och massa frön), min syster hade helt plötsligt ett barn, mamma och pappa bara diskutera om den lådan med mat i eftersom vi tydligen var flyktingar och skulle rädda hela glumslöv, helt plötsligt var Theresas barn mitt barn!? och då gick vi ner till stranden. Typ de va min dröm, hur flummig och konstig var inte den!?

Idag händer inte så mkt mer än att jag ska jobba kväll. Så de va skönt att sova ut idag. Vädret är lika tråkigt som vanligt men ska ändå hinna med en promenad hade jag tänkt. Bara de inte börja regna igen, så segt!
Har inte så mycket mer att skriva just nu men jag åter kommer.
Kram banan



vi -05 tror jag!

känslig.

Nu har min baby kommit hem från jobb och jag har legat och latat mig i soffan med lite film och målat tånaglarna rosa :)Har kommit fram till att jag gråter mycket lättare till filmer nu än vad jag gjorde innan. Sånna småsaker!?Jag har fått så sjukt lätt för att gråta. Film, sms, när någon håller tal osv, helt sinnes så känlsig jag blivit de senaste året/åren. Knepigt :P

Idag har många läst min blogg, roligt :) alltid kul när de ökar! Nä nu har jonathan duschat klart och vi ska se en film och gosa ner oss i soffan under en filt.

Vi hörs imorgon vänner, jobbar kväll så de blir såfall att jag skriver på förmiddagen tror jag, vi får se!sov gott

kram





Jag och mitt kattunge Jonathan, balen -06

Hittade en bild på en mini Andrea :D


nu får det räcka.

Nej min akä'ra vänner, nu ska jag lämna min dator själv ett tag och vandra vidare till tv:en :P så seg idag. Hade tänkt träna efter jobb men jag somna ju och sov gott i tre timmar så blir eventuellt imorgon förmiddag :)





Tittar på bilder som man glömmer med tiden :)Detta är jag förra året tror jag de var, vet att jag skulle klippa mig på eftermiddagen och frisören sa, men guuud nää du har ju så fint hår :) sånt är roligt att höra :) Fast klippte mig ändå :)

En underbar dag med de bästa!!

Igår startade dagen med att jonathan och jag plockade upp tjejrna vid deras hem och sedan körde han oss till våran hyrbil :) jajja dååå :P flickorna skulle på äventyr ju! Vi börja köra upp moit göteborg, vi fyra tjejer :) haha på vägen upp blev vi omkörda av två kiillar (nördar :) så söta så :P så vi körde om dom igen och titta på dom och skrattta lite, efter de körde dom om oss och blev skitglada och trodde vi flirta med dom, så dom vinka som fan och vi hade lyst upp hela deras dag haha, gud vad vi skratta!!

När vi väl va uppe trodde jag att min kisseblåsa skulle sprängas!!!bara så ni vet. Så toaletten blev de direkt efter åkbands köp. De va de skönaste på länge haha...guuud
Sen åkte vi massa massa hela dagn, jag är ju egentligen inte så där wiihooo när de gäller bergodalbanor, men jag var grymt modig och duktig...skrek som ett djur och blunda i vissa moment då jag trodde vikunde planera min begravning. Dom tre jävla tjejerna tvinga upp mig i kanonen eller va den hette, enligt Ida gick jag från röd i huvudet, sen till vit och när den stanna var jag mest grön och skakig!!Fyy fan alrdig mer att jag säötter mig i den. Till och med mitt örhänge flög av i farten, tänk den stackaren som fick den ploppen i munnen :D

vi blev så jäkla blöta hela tiden, så sjukt kul! som ni märker pallar jag inte berätta sådär sekundvis vad vi gjorde för då hade inlägget blivit 7 km långt! Vi gick även i de spökhuset och jag trodde även där att mitt hjärta skulle sluta slå. Varför klär dom ut sig, är ju skit äckligt att dom hoppar fram i mörkret ändå !? stackars Tina gick längst fram, hon får en guldstjärna för de!! Efter spökhuset hade vi knappt någon röst kvar, så som vi skrek. Haha till och med en av spökerna sa - ja jävlar! haha så högt skrek vi!!

Vi slutade kvällen med att gå till ett chocklad hjul, jag lägger en 20 lapp på första försöket och vad tror ni händer!? jodå jag vinner 2 kg marabou choklad haha som vi hoppa och skrek av gjädje (ALLA TITTA PÅ OSS!!) sen var de Tinas tur, även hon vann och vi skrek lika mkt igen och hoppa. Tina börja nästan gråta av glädje hahaha :D

Så de var en heldag på liseberg, vi var framme vid elva tiden på förmiddagen och åkte runt sju på kvällen, med mkt skratt och skrik och även lite gråt för min del efter kanonen haha!stackare!! Bilder kommer!

Idag jobbade jag morgon, gick som ett levande lik och hade inte mkt tålamod idag, ursäkta alla! När jag kom hem sov jag i tre timmar haha behövligt eller!?

nej orkar inte mer, är för trött idag :)
Hoppas ni hade lika rolig helg som jag, kram

RSS 2.0