...

Detta är verkligen den värsta julen i mitt liv....:,(

Brittany Murphy..



Usch, vad livet kan vara riktigt hårt!Brittany Murphy har dött, bara 32 år! Jag gillade henne som skådepselare och vet inte hur ofta jag har sätt filmen smekmånaden :) usch usch!


Jag säger hejdå!

Ikväll mina vänner håller jag min farmor i mina armar igen, finns det något bättre? Inte för mig! Jag flufer till Österrike idag nämligen :) Som många av er vet betyder min farmor så otroligt mycket för mig! Hon är en speciell farmor, har alltid varit och jag vet att jag kommer berätta om min farmor till mina barn, barnbarn och kanske till och med barnbarnsbarn?





Tvärr är det så att min farmor har blivit väldigt dålig de senaste veckorna, läkarna säger att vi ska vara berädda på att det snart är slut! Ni vill inte veta hur ont detta gör i mig!Fruktansvärt!
Jag hoppas vi får fira jul tillsammans, att jag hinner dit!? jag vet inte hur dålig hon är, om de går över! Hon är ju en riktig stålfarmor och har klarat hur mkt som helt och alltid repat sig...kanske hon inte orkar det mer nu med hennes 89 år!?

Usch vi håller alla tummarna att denna julen blir bra för mig och min familj, och framför allt att den blir bra för farmor!! Jag har stickat en halstuk till henne i julklapp :) ohh som jag längtar till henne!!Helt sjukt hur jag en dag ska klara vara utan henne, att åka till Österrike som vi gör två gånger varje år och huset står helt tomt!? Usch det finns inte!!

Nu till något annat!
Här kommer lite bilder från när jag och Jonathan var i köpenhamn förra veckan, det var julmys på tivoli!



Mamma har med sig datan till Österrike så jag hör av mig där nere, ska vara där 21 dec - 29 dec!Blir bara en vecka  för mig och syrran :( men tur att mama och pappa stannar längre hos farmor!
Prata med pappa igår, det är ca 30 cm snö och - 12 grader! Finns inget bättre än en Österrikisk jul!!
Jag önskar er nu alla frohe Weihnachten!

Kram Andrea

Österrike 21 dec- 29 dec!


Inbillar jag mig eller ska jag vara orolig!?

Nu blir det lite väl privat kanske men jag måste fråga?

Seriöst, jag har lite halft ångest! Får någom månad sedan var min mage inte okej!otroliga smärtor och lite andra saker som jag inte måste ta upp här( har inget med bajs att göra haha)!Nu är det samma sak igen, jag googla lite på symtomen och vad tror ni de står på varje sida? CYSTA!! tror ni jag kan ha en cysta på äggstockarna!? Eller gör jag bara en stor grej av de?
Hmm jag åker till Österrike på måndag och har ingen tid att boka gyn nu innan men försvinner det inte så måste jag nog göra de..
Så nu är min fråga haha, är det någon som läser min blogg som har haft eller har en cysta på äggstockarna :S? Knepig fråga men jag är helt galen!
Vad menas då med cysta? jag läste att man skulle opereras osv, men kan man få barn efter? ja vill ju inte ha barn nu men någon gång i livet så vill jag ju de?
Hmm...Inte kul att gå vara orolig :( Ähh det är vill kaanske en stressig period för mig för att farmor är lite dålig, kanske beror symtomen på de?!!
Var iaf på apoteket idag och STORHANDLA underlivs grejer!! Kändes lagom pinsamt i kassan!!Hon trodde nog jag hade sådär 500 könssjukdomar haha jaja!!Vet egentligen inte varför jag köpte allt de, var nog mest paniken efter jag googlat på symtomen!!Tror knappast tre olika intim tvåler tar bort en evetuella cysta!!

Ähh nu får jag ge mig, det är säkert bara stress eller nått!!

Jaha ska vi prata om något annat nu då?

Idag var jag hemma från skolan, (inte pågrund av "cystan") utan jag hade ont i ryggen..okej jag erkänner..det var nog lite för det har med cysta och grejer haha!!Som jag säkert inte ens har någon!
Har varit på helsingborgsbibliotek, lånat lite böcker till skolan + smygläst lite om cysta haha nää men gud nu börjar det bli pinsamt när jag erkänner allt jag gjort som har med cystor att göra idag!

Jaha vad kan jag annars berätta!
Ikväll ska jag se bonde söker fru och paradis hotell som är ett katastrof tvpogram, men fan vad jag gillar det :D
Jonathan jobbar kväll idag så jag ska snart ta tag i mitt fotbad och njuuuta!
Imorgon eftermiddag ska jag och Jonathan ta båten över till Danmark och sen tåg till köpenhamn för att gå på tivolis julmarknad!Kommer bli sjuuuukt mysigt!

I Måndes var jag och Jontemyra barnvakt till lilla Alma, första timmen satt vi knäppt tysta, våga knappt röra oss och smög och titta på  henne hela tiden, (Nu överdriver jag rejält men visst blir det roligare att läsa då :) Sen börja hon skrika och då får Jonathan lite panik

- Andrea, Andrea...du får lyfta upp henne,jag pallar inte sånt här!! (helt hysterisk) haha
När jag lyfte upp henne från vagnen somna hon ganska snabbt, vakna till lite men somna igen!Vi sa åt henne att hon var väldigt snäll, men då ja då jävlar vakna hon på riktigt!!Stackaren var ju så förkyld också :( Hon fick lite mat och vi gick runder lite i lägenheten, sen fick hon mat igen när hon börja skrika osv! Jag tycker vi skötte oss riktigt bra jag och min Jonathan :) Vi blev lite små svettiga ibland men vi lyckades ända få henne till att somna igen, haha Jonathan sjöng till och med!Fan vad vi höll på där ett tag med sjunga och grejer :D Nej men helt ärligt, vi skötte oss väldigt bra! Johanna, vi är gärna barnvakter igen :D

Usch vad jag är tråkig, inga bilder på bloggen idag men det får det bli en anna dag!
nej nu är det bonde!!kram








God kväll!

Sitter just nu i Glumslöv, är på besök hos mamma och pappa :) Tog tåget hit direkt efter skolan och hade tänkt spendera kvällen här!

Denna veckan har jag långa dagr i skolan och det känns lite halvtråkigt men det får ju gå. En dag denna veckan (tror torsdag) ska jag ta lite ledigt från skolan och åka till köpenhamn med Jonathan :) Vi ska nämnligen gå på julmaknad på tivoli :) Hur mysigt!? Mega mysigt!

Nu ska jag krypa ner under en filt i soffan med mamma och pappa, vi ska tända brasa så det blir riktigt varmt! Helt sjukt vad det är kallt ute idag och just denna dagen glömde jag vantar hemma. Usch vad kallt det har varit! Men nu blir det filt och brasa :D


Trevlig Måndag kväll önskar jag er alla!

Julbord och fest!

Igår var det julbord och fest på Helsingkronas nation :)
Här kommer lite bilder, tyvärr hade jag dåligt batteri på min kamera så det kommer fler bilder sen någon dag :)
Glitter som vi hitta på bordet,inte mjäll!haha



Igår var det INTE min dag.

( Långt att läsa men säkert ganksa roligt att läsa för er)
Igår had jag tid att blogga men tänkta att det nog inte var en smart idé eftersom mitt liv var nästan ett helvete igår!
Det började redan på natten, jonathan har ju lätt för snarka, de vet jag men de senaste veckorna har de ökat reejääält! Förra natten då börja han med sina sjuka snarkningar och jag blev argare och argare, sat ill honom flera gånger. Då blir Jonathan klart skit sur på mig när JAG VÄCKER HONOM!!! Han säger int eförlåt för att han håller mig vaken!? Jonte mena också på att han int eens somnat än utan att jag inbilla mig att höra han snarka, jo visst..ofta!!

Natten fortsatta med detta tjat och jag blev fortfarande argare och argare, sa till honom och sa till honom!Tillsslut sa jag nog till honom typ 8 gånger att han skulle gå och lägga sig i soffan (klockan var väll typ 02.00, jag skulle upp klockan 06.00)Han reser sig upp några gånger för att lägga sig i soffan och jag pustar ut..men han går MAX ett steg sen lägger han sig igen för då har han GLÖMT vad han ska göra!Så gjorde han flera gånger..
vem vill gissa hur mkt jag koka just då?!? Någon frivillig?

Tillslut tog jag med kudde och mitt täcke för att stampa ut i vardagsrummet...dååå vaknar Jonathan och är sur??undrar vad jag håller på med och att jag ska genast komma och lägga mig igen! Där trodde jag för några sekunder att mitt hjärta skulle sluta att slå!!
Han brydde sig inte så mkt och somna om..där ligger jag i soffan, vrider och vänder mig och såklart hör jag FORTFARANDE Jonte snarka!!!
Jonathan går sedan upp vid fyra/fem tiden för han skulle jobba..kommer då och VÄCKER mig som nyss somnat. Ok, vad tror ni nu han säger då? tror ni att han kommer och väcker mig snällt och säger förlåt?? Jag vaknar nämligen av att någon säger högt, gå nu och lägg dig i sängen!!(han lät sur vilket jag fortfarande inte förstår)Inget förlåt för det blev som det blev eller nått? Här brann jag nästan så arg jag var!!!

Vaknar sen klockan 07.00, hade försovit mig 1 timme..vems fel? Jo jonathans enligt mig!!!
Gör vid mig på en kvart, ja de gick!!Sprang till bussen, sov nästan fortfarande så trött jag var..kommer ner till knutpunkten där jag ska ta tåget, märlker då att jag varit så trött att jag tagit bussen helt för tidigt!Får snällt vänta tre kvart till tåget kommer! Ditter och fryser och ska gå och köpa mig nått varmt att dricka, går in på eh, vad trot ni händer då? jodå i all stress och trötthet har jag glömt plånboken hemma..vems fel? Jo jonathans enligt mig såklart!!

När väl tåget kommer har det tekniska fel och allt vad det nu hade, jag kokar och kokar och börjar ta av mig jacka och grejer..jag lovar jag var helt röd i huvudet så arg jag var!
när jag väl kommer till skolan, lagom sent, svettig och stressd skulle jag skriva b- uppsatsen med min skrivnisse!det var inte heller en tuddag i skolan eftersom vi tyckte olika och sånt..jaja!
Sen ska jag då ta mig hem, är fortfarande skit sur för under tiden i skolan ringde Jonathan, pigg och glad var han..tror ni han nämde något om natten? NEJ!! jag blir ju ännu surare...
Tar tåget hem och väntar på bussen till lägeheten, här har jag sjukt ont i huvudet och somnar nästan stående!Sitter att fjortisgäng en bit bakom mig som skriker och skrattar och är sjukt störiga! Jag vände mig om för att titta vad dom höll på med, då ler den ena fjortisen med ett fult fejk leende och vinkar till mig, säger haajjjee, kul att titta eller!

Jag vände migs snabbt bort, tog tre djupa andetag (ni ska veta att jag är väldigt känslig för småtjejer som dessa)Sen vänder jag mig om, pekar på henne och blänger allt vad jag kan, och frågar henne, om hon sa nått? då vågar hon inte svara och springer snabbt ut med sina vänner och röker!

kommer hem, SOMNAR I SOFFAN!! Jonathan kommer hem efter två timmar, säger fortfarande inget...Han skulle träna med en vän och jag skulle egentligen också få skjuts så jag kunde träna, men jag orkar inte! Jonathan säger att han är hemme vid 18.00 så vi kan äta kvällsmat! Han kommer 19.00 utan att hört av sig så det var tur fan han att jag inte ställt mig och lagat nått!
Han hoppar in i duschen, sätter sig vid datorn, sen sticker han till sin syster som fyllde år. När han sen kommer hem sa han, nu kollar jag fotboll på tv, okej sa jag som satt vid datorn och höll på med lite skolsaker.
Hör du hur han pratar där ute i vardagsrummet, då spelar han pang pang tvspel och pratar med joel och hans komnpisar om vilka gubbar dom ska skjuta ner! Där dööör jag av ilska, säger att han inte ens kan säga nått ord om natten, inget förlåt..har inte fått se han på hela dagen och tänkte att vi kunde se film nu på kvällen tillsammans, vad tror ni han svarar? men va fan Andrea, nu spelar jag!
Tror ni han slutar, nej han spelar vidare..jag går och lägger mig..men är inte trött så vill läsa nått..har inget att läsa så jag läser i en kokbok!!Helt sjukt arg..jonathan kommer in sen, skrattar för jag sitter och läser en kokbok, han lägger sig och somnar direkt! Inte ens ett godnatt kan jag få? Hur mkt bryr han sig i detta förhållande, har tar ju mig verkligen för givet! Natten fortsätter men hans snarkningar.....

och ja..jag är fortfarande skit arg på han!



Haha

Andrea säger- Hon är jätte lik Brid Patt´s fru?
Jonte svarar- vem faan är brid patt!!
Andrea-  (jag tänker en lång stund) haha jag mena brad pitt!

Detta var sjukt roligt!! Jag har riktiga tal fel och det är INTE första gången jag föväxlar bokstävar på detta vis :) sjukt kul är det!


Onsdag!

Hej flickor och pojkar där ute!
Natten min har varit mindre bra, vaknat flera gånger av att jag legat hur konstigt som helst!Idag känns det sommin rygg vore 80 år! jaja, men det går över fort!

Idag har jag lektion 13.oo-16.oo, såå segt! Sen är man vrålhungig när man kommer hem eftersom man bara fått frukost i sig! Alla vi har det så som pendlar..fast jag har alltid med mig en frukt :)

Jag har kollat igenom mina inlägg de senaste tiden och oj vad jag missat lägga upp massa bilder..har ju hur många som helst :) Skärpning Andrea!
Just nu bjuder jag på en gamal bild, här var jag och Jonathan ca 18 år ;)

kram

Ångest, panik, stress, huvudvärk!

ohh det är ju jul snart...och hur klar är jag med mina julklappar, inte alls kan jag tala om för er! Och hur mycket pengar har jag att lägga på julklappar, inget alls kan jag tala om för er!

Har en julklapp till farmor som jag gjort själv haha billigt och bra,
har en julklapp till mamma som jag självklart också har gjort själv! Meeen jag kan ju inte bara pyssla som en liten bebis! puhh


Jag behöver mega hjälp om vad jag ska köpa till Jonthan...jag önskar mig oftast en upplevelse av honom och enligt mig är inte de så svårt!! Men nu var den jäveln smart och sa att han önska sig en upplevelse av mig, tillsammans med mig..hmm jaha..vad ska jag nu köpa!?!?

Boka hotell i någon stad för två nätter ?
Jonathan har nämt att han vill detta, MEN jag sätter inte min fot i en sådan!
Öl provning..MEN jag gillar inte öl...
Köra rallybi/sportbill hade han ju säkert gillat.. MEN efter min bilolycka är jag inte så jäättesugen att sätta mig i en bil och höra bromsar och alla hemska ljud!
Vi båda gillar ju stand- up, MEENN har tittat runder och det finns inget roligt vi kan se på!




Jag letar och letar och letar!Suck!Snart får han sig ett presentkort på bio haha!

Jaha, ny vecka igen!

Ny vecka igen..tiden går sjukt fort!Snart ser jag mina barnbarn springa runt och leka. Var tar tiden vägen? Men nu ska jag lugna mig, ska inte tänka på att jag snart har barnbarn för om jag är ärlig så dröjer det nog väääldigt länge...kanske år 2045? haha skoja!

Jah vänner, nu ska jag snart ta tåget till skolan i lund och sitta vid en dator med Sandra och plugga! Hmm såg nnyss att jag inte alls har tid att sitta här :/

Ni får ha en fin måndag!
Kram

Söndag!

Idag är jag riktigt seeg, Jonathan också! Fast man kom hem sent igår skulle vi ändå inte lägga oss och börja titta på Robinsson  mitt i natten som vi spelat in haha :S men vi somna båda i soffan så det gick ju som det gick!
Denna morgonen har jag spenderat i min morgonrock (sitter fortfarande i den ;) har söndagsmys och har tittat på sex and the city filmen, sätt den nu sådär 100 gånger man jag kan inget annat än älska den! Som jag längtar tills tvåan kommer ;) wiihoo



Nej mina vänner, nu ska jag ta tag i denna dagen, Jonathan och jag har ju söndagar som en storstäd dag eller vad jag ska kalla de :P Han har nyss börjat så jag får väll också lyfta på mig och sätta igång!

Hörs senare :)
Kram


jag är en Elak flickvän ;)

Jontemyra vill inte vakna..som vanligt!
Så nu har jag satt på högsta bas och ljud till denna låten ;)


sjunger och dansar som en galning!!
han är ju lagom glad.....

Underbara helg!

Finns det något bättre än helg? NOOOPPPEEE!!
I torsdes skicka jag in tentan, sköööönt! Så nu är det avklarat och jag kan slappa heeela helgen utan plugg. Skolan har börjat igen vilket är otroligt skönt faktiskt! Fick så fina komplimanger för min lugg igår och det är alltid roligt att höra :) Tack alla söta ni!

Jag måste ju berätta att det ibland kan vara riktigt roligt och spännande att pendla med tåg! Igår blev det nästannästan slagsmål på tåget, mellan en passagerare och tågkontrollant/biljetttryckare eller vad fan dom nu heter :D

Passageraran skrek som en idot (full som en gris var han också) för att han skulle till växsjö och hade hoppat på fel tåg...haha personalen stog och förklara att det inte va deras fel och blablabla...denna passagerare blev mer och mer aggressiv och andra passagerare fick gå imellan och läögga sig i! Alla skrek, hota, la sig i?! jag satt med att stort leende på lapparna eftersom detta gjorde min dag otroligt spännande! Massa passagerare satt och skratta och hade otroligt roligt åt denna fulla männniska som var helt säker på att han var advokat och skulle anmäla tåget :)? haha


jaja men spännande och kul va det iaf!


Igår var det ju idol och dm bästa gick vidare :) underbart! Nästa fredag missar jag idol för jag är på studentjulbordsfest eller vad det ska kallas :) Min min baby spelar in det så jag får se det lite senaare :)

Nej nu ska jag väcka sötnosen, kanske gå en promenad med honom :)

hörs senare!
kraam

såhär såg det NÄSTAN ut igår :)




FÖRLÅT :(

ohh kära läsare och vänner, jag vet att jag bloggar väldigt lite numera :( Men jag har inte tid haha är så poppis så jag har fullt upp hela tiden ;)
Men vill iaf tacka alla er att läsarantalet inte blir mindre för de!Har fortfarande mina trogna läsare vilket är väldigt roligt :)

Tyvärr säger jag igen..måste detta inlägg även bli kort och tråkigt! Har ju en tenta som ska skickas in på fredag, jag hinner göras klart den..det är inte de men konstigt nog har jag inbillat mig att jag ska skicka in den en dag tidigare..varför vet jag inte, så trög jag är!jaja

Jag har sjuk träningsvärk i mina armar och bröstmuskler...jag tror jag dör och var nära på att gå naken till praktiken idag för de gjorde så sjukt ont att ta på sig bh, tröja och grejer! Men jag fick på mig kläderna och kom endast någon minut för sent haha!

Imorgon är min sista dag på praktiken inom psykiatrin, har både varit en rolig patientgrupp att jobba med men också krävande kan jag tala om för er! Dessa stackas människor...

Jag längtar väldigt mycket till helgen kan jag även berätta, händer massa skojsaker så jag vill att det ska vara helg NUUUU typ!wiihhaa

Något som är mindre roligt är att jag är orolig, så sjukt orolig för min farmor..hon har blivit mkt tröttare och idag ringde dom från Österrike och sa att hon hade låg puls!suck vad nervös man blir! Men stålfarmor som hon är blir hon säkert snart piggare..säkert bara kalla Österrike som gör henne lite trött och så!


Nej, plugget kallar!
kram

RSS 2.0