Min lycka.



Hittade denna söta fina bild på¨Jonathan :) studenten 06!shit vad tiden går..
Nej nu blir de dusch och sen jobb!!
kram

god morgon.

jaha, ny dag och nya tag. Jag och jonte har precis ätet fil och nu ska vi mest städa och lite sånt trevligt har jag bestämt! Bära ner lite kartonger till källaren!?varför inte.
Efter våran förmiddag ska vi båda åka till jobbet, inte roligt väder, så blir bil för min del idag. Ja, och som ni läste igårm så har jag ju en trevlig kväll framför migg haha :D hjällp!!

tjenixen fröken positiv!

Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen :/ alla dessa sommarvikarier på jobb tar all energi från mig och all annan fast personal. OM MA INTE PASSAR I VÅRDEN OCH INTE KLARAR AV ATT SE BLOD, BAJS, SVETT OCH TÅRAR SÅ SKA NI INTE SÖKA SOMMAR JOBB INOM DE YRKET!!! Ta maxi eller nått för fa....
Ursäkta, men det är inte rätt att man ska slita och springa sjävl och dom dessa vikarier svimmar nästan bara någon har kissat lite i trosorna, SÅNT HÄNDER!!!! De är de vårdtagarna som drabbas mest ju..usch!

suck... imorgon kväll kommer jag ha en mardröm, jobbar med världens lataste, tråkigaste person...slö som döden!! Tilloch med mina gubbar och tanter skrattar och skojar mer än hon, blä vilket seg kväll de kommer bli. Hon kommer sitta och läsa tidningen och jag kommer springa på alla larm och matningar och medicin utdelningar...Men varför ska jag inte stå på mig och be henne lyfta på röven!? de ska jag faktiskt göra imorgon!! Jag ska be henne lägga den och den och mata den och den...allt ska jag inte göra själv! Nu lovar jag mig själv och alla ni som läser att jag ska säga till henne om hon slappar för mkt!! Jag ska stå på mig!! och fredag, dagen efter ska jag slita med den skit vikarien igen + en annan vikarie som inte heller fattar vad som innebär att jobba inom vården, hmmm titta ut genom fönstret?! trevliga dagar jag har framför mig haha :D

Jaha kanske ska bli lite positiv igen, ganska negativt inlägg ser jag haha :D Har iaf mkt kul att se framemot till helgen, Fredag kommer min syster och hennes killa, då ska vi ha kräftskiva haha :D spela tv spel och skratta och skoja som vi alltid gör. Syskonen flippiga!! Lördag vet jag inte vad som händer än, men säkert nått skoij. Söndag ska jag och tre vänner hyra bil (vågar inte ta min volvo haha) så ska vi köra upp till göteborg och gå på liseberg hela dagen, fyy jag hatar dessa snabba äckliga leksaker i luften, men jag ska ju inte vara tråkig :) Fast jag har redan sagt att jag står gärna nere och håller era väskor om dom vill :P Vi ska gå spökhus och grejer..Etta inte gå längst bak eller fram...håller mig i mitten!!

Jaha annars då..jag och min babyboy jontemyra har ju fixat i våra garderober, blir så snyggt så!!
Nej nu har jag lite torka uppe i hjärnan så vi säger så!

Tschüss baby!!



Vi fyra snyggingar ska vingla upp till göteborg och leva livet på liseberg!!
Tina ska med :)(tina med långt hår, de va tider de haha :)

Mollemus såklart!!

och strippan Ida haha :D

och sist med inte minst, lilla jag :)

Hej alla glada.

Idag är jag ledig :) sköönt. Jonathan min är också ledig så vi ska spendera denna måndagen tillsammans. Vi ska rensa bland våra kläder, har så mkt att vi snart inte får plats i våra walk in closet, vi har ju två stycken så idag blir de att ge kläder till lite fattiga människor. Bra!!
Annars ska vi väll städa lite smått ch jag ska övertala min baby att åka till väla/ikea :) ..
Nu vill jag bara vara klar med utbildningen så våran dröm kan bli sann :)


kram

Sorry, jag är kass!!

Ja usch vad lite jag har besökt min blogg de senaste dagarna. Har ju lite olika förklaringar på de så jag behöver faktiskt inte ha skuldkänslor. Förlåt idag i norrköping :P nu ska du få höra vad du missat hhaa :D skoja. Konstigt nog har jag haft många läasre fast jag inte skrivit, alltid roligt,
Iaf..
Min sista semester dag var onsdag, den dagen började med en biltripp till Landskrona för att jag behövde fixa lite ärenden, efter de blev de g-löv för att kolla läget! Sen tror jag att jag åkte hem men minns faktiskt inte vad jag gjorde där på kvällen :S

Torsdagen ringde klockan allt för tidigt enligt mig och jag fick en chock när jag fattade att jag verkligen skulle upp och jobba. Men det var även kul på ett vis att vara tillbaka, mkt skvaller, mkt info och även lite nya gubbor och gummor som flyttat in., Haha vår avdelning där jag jobbar har även skaffat husdjur...jadå FYRA stora skäldpaddar ska vi nu även mata och leka med. Hur tama som helst och pensionärerna älskar dom :D så kul att se.
Torsdag kvällen cykla jag ner till stan för att kolla läget på festivalen med min tina baby, börjades med mat på haket och sen lite stånd. (haha komiskt)
Vi köpte oss på varsitt svart, flätat armband som nu är vårat kompis armband hahah sen köpte jag även en hemlig present till en viss person som jag vet läser min blogg så sorry, det berättas inte än :P
Vi såg Janet på rix fm festivalen och gick till hampan där vi drakc cider som smaka öl, mindre roligt och gott. Sen var det bara till att bika hem i mökret :S rädd som en fluga..

Fredag..jaha vad hände här, inget mer än att jag var duktig och cykla till jobbet (hade kvällspass) fan vad jag är duktig..mkt längre än vad man tror och backarna hem sen är inte roliga, men jag cykla som en dåre och är man tävlingsinriktad så är man..eller kanske ska säga tvångtankar!? "Måste vara uppe från backen om två minuter, annars dör jag"...funkar bra!!

Lördag: Morgonpass på jobb, fick en box i magen av en tanta jävel!! (ursäkta) men hon tyckte att jag stod ivägen när jag skulle vara så snäll och hjälpa henne..usch vad man kan ändra sin personlighet när man är gammal..de är synd om dom jag vet men jag kan inte alltid ha tålamod med dementa :/..ibland blir man så arg och ledsen när man sliter för dom och får inget tillbaka. Men de går över, man får vända sig ett tag, ta tre djupa andetag och sen på med leendet och vänligheten igen. Jag gillar dom alla trots allt :)
Efter jag cyklat hem från jobb i världens motvind (trodde jag skulle dö och ta mina sista andetag) så duscha jag eller när jag skoja, jag och jonte somna dirket när jag kommit hem haha, sen duscha jag..fräschee!!Efter de cykla vi ner till stan, gick på festivalen tillsammans, åt någon kycklingwok som inte var allt för gå..jonte myra fick en lite påverkan på magen av den hahaha!!vi gick mest runder bland allt folk och alla fjortisar, suck. Jag och fjortisar går inte ihop..herruguuuud, var ju hur många småflickor som helst som fick sin första fylla...skrek och var allmänt störiga. Ja, som sagt, har lite svårt för dom..haha! bara gick och sucka och jonathan bara skratta åt mig.
Vi tyckte att festivalen var allt för överskattad som vanligt och gic och träffa malin och tina på mezo, haha gud vad  vi skratta och skoja :) jonathan visa även en ska som jag tyckte var allt för pinsamt men tjejerna hade ju kul åt de :) Efter de cykla vi hem :P

Söndag: Morgonpass på jobb och tröttare än tröttast. nä nu har jag kramp i alla fingrar och tår. Pallar snart inte srkiva mer. Jonte och jag kollar lite hotell och sånt mys, vi ska till göteborg i mitten av augusti någon gång.mys!

puhh...ich habe einen krampf!!!

Hej Sverige

Inte idag tror jag, men imorgon ska jag berätta vad ni missat de senaste dagarna!
Nu hinner jag inte för jag målar naglarna rosa, sminkar mig, väljer kläder och fönar håret samtidigt...ja och hur resultatet blir behöver jag ju inte berätta. Jag och min man råka nämligen somna och nu har vi bråttom..
Festival ikväll igen, fast denna gågnen med min babyboy!Hoppas ni har en trevlig helg :)

kram.

Jaha hur blev de nu.

Om ni undrar hur de gick med min planering så kan jag säga att de gick halv bra :) Har tränat, har lagat och ätit räksallad, har badat i badkaret och duschat, hmm har vikit tvätt. Sortera bland kläderna ska jag såklart också göra :) men nu ska jag först övertala Jonathan att följa med mig på långpromenad..ohh vad han kommer gnälla!!

Håll tummarna för mig :)

Dagens planering.

Träna, så jag spyr (skoja)
Duscha
Raka benen
Äta?
vika tvätt
Sortera bland mina 60 0000099955233153125§235§259 kläder och "slänga" en hel del..
Promenad

Sen har jag inget planerat mer, får återkomma!!


Innan jag glömmer de, igår börja min syster sitt sommarjobb som läkare. Hon har själv ansvar över en avdelning för psykisktsjuka (de har även andra sjukdomar som hon behandlar). Alla läkare har semester så alla sjuksköterskor och annan personal ska göra som Theresa bestämmer, tufft :)! Är stolt över henne! Lycka till Dr Theresa!! (hon hatar när jag kallar henne för de)

Bilder.

Här kommer mobilbilderna jag lovat, detta var torsdagskvällen med mina tjejer på beach club :)

En sjukt god cider, måste smakas!!!

En vacker vän, Malin :)

En vacker vän, Tina :)

En vacker vän, Sabina

Haha Sabina skulle visa mig en sak men skratta mest :P

Nu visa hon mig :)

När jag cyklat hem, tände jag och min baby lite ljus och mös på ballkongen, haha han ser lite halft rolig ut här :) men så söt!!

Jag började bli trött.

Så vi blåste ut ljusen och gick in igen :)

Igår = ingen bra dag.

Igår hade jag en sjukt stor otursdag, så mycket otur att till och med jonathan inte kunde låta bli att skratta åt min dag och då blev jag bara ännu surare!!
Vaknade iaf vid 09.00 och skulle käka frukost. Kände att jag var lite så sur eftersom jonathan ska jobba nu de sista dagarna på min semester, men de kan ju inte han hjälpa :D Efter min frukost kom jag på att jag kunde cykla ner till träningen eftersom de alltid är trevligt att bränna fett. Så på med mina tränigskläder och börja bika ner till stan..Vad tror ni händer!? va!?
Jodå så att jag drabbas ju av vääärldens ösregn, ett tag visste jag inte om de var regn eller hagel för fy vad ont de gjorde när de träffa mig. Ja ja men där cykla jag, börja trampa som en galning och tänkte lite sådär osmart "jag hinner ner, kom igen Andrea!!" Shit vad jag cykla!!när jag pakerat cykeln vid friskis och skulle hoppa av såg jag alla blickar inne från friskis"du ska väll inte in och blöte ner våra maskiner" jag lovar att de tänkte så!! Jag var som ett vattenfall! (måste sätt sjukt roligt ut nu när jag tänker efter!!) haha jag blev så rädd för deras blickar så jag lovar att jag våga inte gå ¨in, stod där i regnet och bara titta på dom. Kände vilken nice pool jag had ei mina tygskor också för den delen. Vad tror ni jag gör? jodå, jag vänder och börjar cykla hem igen haha (störd) och de regna ochg regna och regna, jag lovar att folk stod i sina fönster och skratta åt mig. Jag kämpa som en gris upp för backarna och trampa så jag trodde jag blev jagad av en mördare. De elakaste av allt är att vid varje jäkla övergångställe så släppte ingen bil före mig, kunde stå där i flera minuter meddans regnet pissa ner på mig. Ja, ni hör hur arg jag va!! haha
När jag väl kom hem och skulle pakera min cykel, tappar jag hela min väska så mobil och alla träningsgrejer flyger ner i marken. Jag suckar och få såklart plocka upp. Ser du att några jäkla snorungar i 12 års ålder står och skrattar åt mig från trapphuset. Just då trodde jag att jag skulle sprängas!! Sen kommer min granne och fäller en kommentar med ett stort leende "är du ute på cykelrunda i regnet ?" jag log allt vad jag kunde för att hon skulle tro att jag tyckte detta var otroligt mysigt!

Slutade med att jag stod på ballkongen och försökte få av mig dessa blöta äckliga kläder. Till och med mina trosor kunde jag vrida typ 7 varv!!!
Efter denna cykeltur var hela min dag förstörd! Efter detta gick allt fel, ALLLT!!!

Idag så skrattar jag mest åt de hela om jag ska vara ärlig. Funderar på att göra ett nytt försök idag!Solen skiner men det är lite halv gråa moln, kanske ska ta bilen haha :D

Hej Vänner

Har inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp med annat skoj. Torsdags kv'ällen blev de mys med tjejerna, träffades först och åt på haket, blev som vanligt mkt skratt och skoj! Efter de gick vi till gröningen, där finns ett skit mysigt ställe som heter Beach Club, var as mysigt, där sätt vi och drack cider resten av kvällen :) Har fotat en del med mobilen men lägger upp bilderna senare :P

Igår blev de mys med Märta, jag cykla ner till stan som vanligt och mötte upp henne vid mariakyrkan. Sedan gick vi promenix vid havet och gud va skönt de va att doppa fötterna i den värmen!! Sedan blev de maauuudd på mezo och massa snack och skratt. Kvällen igår blev lugn för min del så de va skönt.

Idag är min baby ledig och vi har hela dagen bara städat och tvättat, tråkigt men sånt måste också göras :) ok vi har kramats en hel del också. Lite micro pauser haha!! Alla arbetsterapeuter fattar..men jaja!
Nu ska vi snart åka och hanlda mat på maxi och även köpa med oss flowers..kul att byta ut lite blommor tycker jag!

Nej, nu ska jag ner till tvätten igen, bilder kommer sen.

Kram

Jag igår.

Så här såg jag ut igår när jag skulle jogga en runda :) haha




Nej nu ska jag inte sitta här med, duschen kallar. Ska träffa tjejerna ikväll ju! kram

Nice med dopp :)

Nyss kommit hem från ett morgondopp i havet, faktiskt jätte skönt i vattnet med de blåser ju storm vid havet idag! Så var varmare i vattnet än på land.

Här kommer en söt mobilbild på mig och min superfis Tina från Lördagskvällen när vi var på fest. Tycker den är så fin för att jag håller om henne :) Ikväll ska jag träffa denna tjej och även Sabina och Malin. Myskväll :)


Jag för några dagar sen.






Körde lite schlappismys!!Osminkad med kladd i huet, efter blev jag len som en bebisrumpa i huvudet. Nu ska jag ut och jogga/ springa! Ha en trevlig kväll :)

Älskar doften av rengöringsmedel.

Hela vår lägenhet luktar just nu citron, grön sopa och mycket mycket mer. Kännser sig lite halft drogad i alla dessa dofter men de känns underbart!!
Jontemyra är på jobb och jag får fortsätta sega vidare här hemma, sitter och funderar på vad jag mer kan städa...jag kan ju alltid gå en runda i vår lägenhet och se om blommorna behöver dricka!!Tänk om jag nu hade haft en hund, guuuud så underbart!Då hade de inte varit lika tråkigt när jontemyra jobba kväll!
Men samtidigt hade jag varit tvungen att gå ut med hunden i MÖRKRET helt själv om kvällarna. Fast vi har ju ficklampa..då blir de inte lika mörkt :)
.



Annras så saknar jag min farmor sjukkkt mkt..hade gjort allt för att vara nära henne igen! Suger när man vet att nästa gång vi ses ligger det snö på marken. Känns som en hel evighet! Saknaden är alltid så stor, hon i Österrike och jag i Sverige :/ Fast den känslan går inte beskriva när man kramar henne igen. Finns ingen som jag älskar så mycket som min farmor..



kan ni se?

Jag har suttit och gjort lite små förändringar i bloggen, färg,storlekar är ändrade, nu kan man även se dagens namn och vilken dag det är :) Kommer snart fler ändringar, leker mest bara nu!

kram

Ibland går de fel i direktsändning haha


En fråga..

Varför är jag inne och städar när de är sol, värme och sommar ute??

Vart tar du vägen?

Hej hopp. Igår blev de ullared :) nice!!Hanlade en hel del och guud va snyggt de blev till läenheten :) Efter ullared åkte jag och min baby till falkenbergs hav, skit fint va där och varmt i vattnet med vi börja bråka och vi åkte hem haha (skrattar åt de fjöntiga bråket nu men INTE igår!!!) så sur jag va!! Ja skyller på att jag har den ljuvliga kvinnoveckan!!!

När vi kommt hem och jag lugnat ner mig bestämde vi oss för att ta oss till råå och baaaaada. Så fort vi kom dit blev allt grått och lite små kallt. Ja och regnet hitta också dit. KUl!!! Blev iaf lite dopp :)
'Jaha idag då?!? alla jobbar UTAN jag som har semester helt själv :( tråkigt är de! Jag ville ju så gärna åka och handla blommor idag, kul att köpa nya blommor då och då!! Men alla mina vänner jobbar kväll, jointe jobbar också nu! Så nu sitter jag här och surar för mig själv. Skit fint väder så funderar på att ta en filt och lägga mig ute på gräset. Fast här är en jäkla röra med ullaredsgrejer överallt så jag borde jag fixa här hemma!


Ohh vilken seg dag jag har framför mig, de känner jag på mig :( Kan inte alla bara få semester NUUU och vara lediga med mig :)!!

michael jackson a ghost?



Lite läskigt, usch jag går på allt!!Vad tror ni??någon är de ju och denna filmen är från när han nyss dött och där han bodde :S

En bra söndag.

Idag har jag haft en bra söndag. Först åkte jag och jonathan till mina föräldrars hus i Glumslöv, var där ett tag, prata med grannen osv. Vi plocka massa massa rabarber i trädgården och körde till jonathan föräldrar. Hans mamma bliv superglad för rabarberna :) Vi stanna där ett tag och satt och snacka. Mysigt. Efter de blev de Linneaträdgården för luch, vi åt caesarsallad! mm gott!
Nu är jonathan på hif och jag har bara tagit de lungt.

Önskar att när jag vaknar imorgon är de 30 grader och strålande sol, snälla!?

Min dag igår :)

Hej hopp.
Igår började dagen med en lång, seg, mysig och rolig frukost med jonathan. Sedan sega vi i soffan och titta på en film. Efter de tyckte jag att vi skulle ta tag i våra liv (mycket klokt beslut enligt mig men inte enligt Jontemyra). Jag kunde iaf övertala honom att gå en promenad. På väg hem från promenaden gick vi även inom tempo och handla lite smått som vi behövde. När vi kommit hem så gjorde vi snyggt på ballkongen. De hade råkat bli lite halvrörigt där inte, lite fågelskit på stolar, blomkrukorna stog cp, hmm och lite sånt. Satte även upp min favorit strut igen hahaa :D (nog bara jag som fattar)
På kvällen sedan begav jag och Tina oss till Stattena för att träffa hennes arbetskollegor och för att festa loss med dem. Vi åt god sallad och lyssna på michael jackson typ halva kvällen. Haha lite halvsegt enligt mig :P
Sedan tog vi taxi till stan, började med en gratis stempel på bakom eftersom den ena tjejen som var med hade en bror som jobba/ägde bakom..minns inte riktigt hur de va. Sedan gick typ alla till olika stället (svårt att hålla ihop 10 fulla människor som vill till olika ställen haha). Tina, hennes kollega Andrea och hennes kille Jon och jag vandra vidare till ett annat ställe som jag inte alls kommer ihåg just nu vad det hette. Nått på p iaf..hmm gamla Q var de iaf. Tina hade två gratis biljetter så inga pengar behövde användas här med + 29: an i baren... det va nice, stanna där ett tag, träffa Malinfisen och Natasa. Sedan vanda vi vidare till Tempel, haha även här hade jag gratisbiljett :D

Helt sjukt jobbigt att vara på samma fest och ut o festa med en till tjej som heter Andrea haha, man är så van att man ALLTID är själv med de namnet överallt och nu helt plötsligt ska man dela de namnet en hel kväll och natt. HAha vi skratta mest för hon kände lika som mig och vi var lika förvirrade när någon ropa Andrea eller om någon undra vad Andrea tyckte så svara vi båda och ja ni vet.

Var iaf en trevlig natt och de kommer en bild sen.


Nu ska jag göra ett 29 försök att väcka Jonathan Mr proffs på att sova!! Vi ska nämligen till Glumslöv idag på pappas och mammas begäran :P

nej, nu ska jag in och slå en kudde i huvudet igen, nytt försök, nya tag!!


Ha en trevlig söndag :)

usch..dessa rubriker

Hej alla glada läsare :)
Viist kan de vara otrolig svårt ibland att komma på en bra rubrik? den ska ju vara spännande också på ett sätt, eller hur!? Men jag har just nu brist på fantasi :P
Har nyss suttit och tittat på lite hundvalpar, GE MIG!!!
Även på resor till Grekland, GE MIG!!
Jag vet att jag nyss varit utomlands och bla bla men österrike känns inte så "semester"/"utomlands" för mig efter som jag i hela mitt liv varit där minst två gånger per år.




du och jag.


Ehh.halloo??var är solen? kom jag från Österrike där det va 35 grader i skuggan till detta? moln och blåsigt.
Men jag ska inte klaga, livet går vidare även utan sol.
Idag vakna jag klockan åtta av att min jontemyra låste upp dörren, han hade varit på akuten hela morgonen med en kollega. Nu skulle han mest bara säga hej till mig :) Han kröp ner hos mig och vi kramades i fem minuter, sen åkte han igen. Sen dess har jag inte gjort så mkt, kollat lite i klädeskataloger, ätit frukost och varit en msn nörd! De störiga är att jag kan inte ge mig iväg, de kommer en nisse och ska lämna paket så jag måste skriva under. Jonathan har beställt masssa den senaste tiden, massa jackor och nu kommer skor...de rike de kan!!

Ikväll luktar de bio med min babe :)
Imorgon luktar de galen fest natten lång med Tina :)
Söndag luktar de..hmm..de lukten känner jag inte än så de kan jag inte svara på :P




Kan man bli mer kär?! Många vänner säger alltid till mig och frågar mig om jag inte tröttnar på att ha samma kille så länge, och om jag inte snart bara har kompiskänslor för jonathan eftersom vi träffades så pass tidigt i vårat liv. Svaret är alltid lika...Varför skulle jag tröttna?, varför skulle jag inte vara sjukt kär och fortfarande känna att de pirrar i min mage när vi skrattar ihop? De är klart jag gör de! Jonathan är en av de viktigaste männiksorna i mitt liv, han känner mig bäst, förstår mig bäst och kan läsa min tankar utan problem. Han känner mig som ingen annan. Vi är inte bara otroligt kära och har ett roligt, fint förhållande, han är även en otrolig vän som alltid kommer vara den jag litar mest på och kan berätta allt för... Vi har alltid så kul ihop och skrattar så de vibrerar i hela lägenheten.






ohh vad jag grät..



men gud, dom flickorna vill jag ju bara kidnappa typ haha, ohh vad jag grät när jag såg detta. Hur söt är inte denna familjen!?!

städar och fixar.

tjenna, läget?
Själv håller jag på att städa och fixa lite i lägenheten. Här va inte så värst stökigt eller skitigt men brist på fantasi på vad jag ska hitta på idag blev de lite städ haha :P
Jonathan kommer vid 15.00, mattias ska följa med från hans jobb och så ska de se fotboll här hemma! Sen måste jag och jonathan storhandla, eller så åker jag när de tittar på fotboll..hmm
Vi har typ en gurka i kylskåpet..och de var allt. Nu när jag har varit borta har jonte den latmasken nästan alltid varit hos sina päron och ätit haha, eller på jobb!! Tur att frugan Andrea har kommit hem så han kan äta nått här hemma också :P
Nej, nu ska jag plocka bort disken..


ohh de finns så mkt jag vill och önskar...kan jag inte bara nå mitt mål?!

Massa bilder från Österrike :)

För ni som inte vet är min pappa från Österrike och min farmor bor där bland berg och härlig miljö!Min farmor kan bara tyska så redan som barn kunde jag två språk flytande :) Jag har i hela mitt liv åkt dit varje sommar och vinter. När min farmor var friskara, piggare och yngre åkte hon även till oss. Men nu får man tyvärr nöja sig med att bara se henne två gånger per år. Hon bor i en liten by, Wegscheid. Byn har 60 invånare haha och min farmor är äldst av alla :) 88 år. Byn är en dal med berg runt omkring, blåser aldrig i den byn! Alltid vindstilla. Genom hela byn , precis vid vårat hur finns de en stor flod/bäck/ å eller nått sånt som heter kamp. Alla hus har olika färger  och hela byn ser så glad och färgglad ut :) vårat hur är gult. Ja nu ska jag inte babbla mer, bara en sak till. Jag älskar att jag även fått växa upp i Österrike, och att de har varit en del av mitt liv och min uppväxt...Jag älskar Österrike..

Njut!!



Något jag växt upp med....Schnitzel :D

Farmor i roligt förkläde haha



Storasyster Theresa

De va rejält högvatten i kamp..vårat hu sligger där inne till höger (syns ej)

Syrran och jag på promenix i byn

lite av wegscheid

ett hus i byn som jag tycker är dunder mysigt!!

Theresa

Ett nybyggt hus i byn, nu kanske vi har 62 invånare :D

Farmor har fått fnatt i hatt haha som vi skratta!

Mamma :)

farmor med sin katt maxi :) som betyder allt för henne!!

lite berg och klippor runt wegscheid

Wegscheid är så vackert

Sjön stausee på morgonen!Ligger en bit från oss,här har vi alltid badat och åkt trampbåt

speglar sig så fint :)



På långpromenad i byn



Jag och min bästa :)

puss



innan fest

Min barndomsvän Verena och mamma

syrran pressar vid stausee

jag osminkad och lökig av värmen haha

Theresa läser

den bjuder jag på haha

Familjen var på utflykt







vi skulle upp på berget Ötscher- 2000 meter nått. Liften upp var sjuktbrant :S



50 meter från marken satt man i denna lift, trodde jag skulle dö...

haha mamma o pappa



Man ser inte riktigt dom höga bergen bakom målnen på bild :(









"lite" skidbackar

tuff farmor

byfest i alteburg i ett patytält, sjukt kul hade vi!! Alla åldrar och vi dansa natten lång!

:D

haha verenas killkompis mådde sjukt dåligt..





mys

Den bästa jag har och en av de allra viktigaste i mitt liv.



Mamma hos grannarna

fiskar på väggen med pappas hjälp..

Nu orkar jag inte mer hahaha, kommer fler bilder en annan dag från mammas kamera!





Tillbaka till verkligheten..

Hej alla vänner!
I förrgår landa jag i >Sverige..alltid lika jobbigt att säga hejdå till min farmor :,( ohh va jag kommer sakna Österrike!!men jag kommer ju dit igen..
Flyget gick bra och sånt iaf, så de va skönt. Jonathan kom sedan och hämta mig, va så skönt att hålla om honom igen :)de har jag saknat, MYCKET!!

Igår spendera jag kvällen med mina tjajoor :) Tina, Malin och sabina. Kvällen började med en cykeltur ner till stan med malin och tina. Vi mötte upp sabina och vandra till Harrys. Där "vår" servitris flörta med oss som FAN!! ursäkta haha. Jag tyckte mest de va kul och satt och små skratta lite meddans hon flörta på :D haahha
Efter vi hade ätit gick vi till mezo för att tina och malin va sugna på kaka/glass. Där blev de heta diskussioner om lite för privat för min smak haha :) ja, temat blev helt enkelt bajs!! Av alla saker...

Sedan när de va svinkallt cykla vi hem igen. När jag kom hem låg jonathan och sov fortfarande haha, han hade somnat vif 16.00 och när jag kom hem va klockan 22.00!!smart bäver.
Jag och jontemyra kolla sex and the city filmen :) som han hade köpt till mig, så glad jag blev. Men tyvärr..jag somna!

Nu ska jag bara fixa lite annat, sen ska jag lägga in lite bilder från Österrike :)
puss så länge

Holla haalloo hillaaoo

tjenna Sverige!
Jaha dagarna går så fort och snart ska man sätta sig på ett plan igen för att fågla hemmåt..
Känns både kul och tråkigt, svårt att föklara!!
Idag är de sjukt varmt här igen..vet att i sverige är de lika varmt men där blåser de iaf...här är de 35 grader i skuggan UTAN någon vind..man nästan dör. Att vara utomhus funkar knappt!!!
pratar just nu med min jonathan på msn :) roligt! Ska bli skönt att ses igen..


dagen ugår var underbar, åkte lift upp till ett berg på 2000 meter nått, liften upp var skit brant och jag trodde jag skulle kissa på mig, men som tur var kunde jag knipa!!!Tack o lov att man är ung och kan knipa tänkte jag då!!!

jaha nu står syrran här och drar mig i armen..får väll dela med mig...

som sagt på tisdag kommer jag hem igen och nu kan ni vänta på 100000000 bilder, men kommer så sent på tisdag så kommer nog uåppm först på onsdag om jag pallar haha!



ses, puss

Underbart väder.

Här är så fruktansvärt varmt, men jag ska inte klaga!! Men eftersom vi bor i en dal så blåser de aldirg här, därför blir 33 grader lätt till 45 typ :P

Imorgon ska vi åka på en dagsutflykt. En timme från farmor hus finns riktigt stora berg, så imorgon blir de vandring i alperna. Ska såklart fotografera en massa massa :) har redan fullt med bilder som väntar på att visas!
spännande va :)??!?

nej nu ska jag inte sitta här, ska ut och bränna mig i solen igen :)

ses på tisdag!

Jag har inte dött...

Hallå alla som undrar var jag håller hus..de ska jag tala om för er. Sen åtta dagar tillbaka har jag spenderat min vackra röv i Österrike. haha men fyy hur lät de..
Är iaf hos min farmor i underbara österrike. Ni som aldrig varit här-- ÅK HIT!!!
Första veckan hade vi mest regn men nu de senaste dagarna har vi över 30 grader. Har fått riktigt mkit färg idag. Nej nu ska jag inte sitta här mer just nu :)

Jag mår bra iaf, och farmor är ocskå pigg :)

kommer hem på tisdag igen, ses då!!

RSS 2.0