film mys:)

Nu har jag lagt plugget på hyllan för denna dag! Eller de gjorde jag för en timme sen :)
Nu har jag film mys och jag njuter av de!Det är jag värd!!
Jag vet att det blir lite dålig och tråkig uppdatering när jag har tenta men de får ni tåla :) imorgon har jag skola från 09.00- 14.30! Så måste jag nog plugga sen när jag kommer hem igen, men jag hör av mig!
Nej åter till tv så hörs vi imorgon :)
Sov gott Sverige!

Katastrof.

Usch vad denna tentan är seg att plugga till!Jag tycker jag skriver och skriver men kommer ingen vart :/ eller jo de gör ja ju men segt går det, katastrof! Jaja jag har god tid på mig...
Nu har jag iaf också tvättat klart och ska snart börja laga mat, ikväll blir det kycklingsallad. Så nu ska kyckliningen göras fin och skära i tunna skivor, sen stekas såklart :) sen ska jag skära ost, tomat, gurka och lägga fram oliver och majs. och såklart ska jag göra en god vitlökssås till :) nice ska de bli!



Min sallad kommer bli mycket snyggare än denn goggle bilden ;)

Duktig flicka!

Nu har jag ringt alla samtal, banken, chefen, city klinik så nu kan jag stryka de från min "fixar" lista. Snart ska jag springa ner till tvätten för att lägga i en ny tvätt och hänga upp alla grejer och slänga i torktummlaren. Asså shit var det går segt med min tentapluggning denna gången, kommer på 100 andra grejer jag "måste" göra som är viktigare hehe ohh noooo Angie, kom igen nu!!!

fast måste nog åka och stor handla lite :S

ses!


Godmorgon mina kära :)

Idag har jag en lite sjukling hemma, min prins :/ så jag får ta han om honom! Annars blir det mest plugg idag, funderar på att cykla ner till stan och fixa lite ärenden, men usch vad tråkiht..HATAR bank ärenden!! jaja!
Mitt träningkort går även ut imorgon så måste köpa ett nytt med, känns som mina pengar flyger hit och dit :S
Kan jag inte bara hitta 20 miljoner i en buske?

nej, nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen sätta mig och plugga...

blääää måste ringa massa samtal också, usch va segt!!

Stor städar!

Nu har jag ocj jonathan storstädat, snyggt och rent blev här! Vi har ju byggt ihop tvbänken så de har lehat lite små pappersbitar lite här och där från kartongen, men nu är allt borta och badrum och allt är skubbat och blänker så fint :)
skönt!

Vill ha nya jeans :)men denna månaden har jag nog inte riktigt råd :/ är man fattig student så är man...

Mina favoriter från asos.se


Vi lever i en sjuk värld.

och värre blir det! Stackars mina barnbarnsbarn om det fortsätter såhär!Tycker det bara blir värre och värre! Vi behöver mycket mer psykisk vård, för även de människor som gör så hemska saker behöver hjälp så att sånna här hemska händelser kan undvikas! Jag som själv jobbar på äldreboende varannan helg och när jag då läser detta, fyy fan alltså jag trodde jag skulle spy!

http://hd.se/utrikes/2009/03/29/sex-doedsskjutna-paa-vaardhem-i/

"Raleigh. En beväpnad man sköt ihjäl åtta människor, de flesta gamla och sjuka, på ett vårdhem i North Carolina."

Godmorgon mina vänner.

Har ni sovit gottackars Jonathan gick upp tidigt för att jobba :/ men har får vila sig sen när han kommer hem! Ska även fota så snyggt de blev i vardagsrummet och i sovrummet, sinnes!Vi älskar de..
Idag är det mest plugg som gäller för min del, så trevligare än så blir det inte :/

Dagen.

Idag har de varit dålig uppdatering, dels för jag varit bakis och delw för jag helt enkelt inte har haft tid! Ni har iaf fått se alla fest bilderna  från igår :D

Idag vakna jag fösrt 08.00 på morgonen men somna genast om igen (tre timmars sömn är för lite!!!) kom ihåg de...
Vakna sedan halv tolv, ouups jag som skulle äta bakisfrukost med tina :) men de gjorde vi!!Jag cykla ner till stan vid haalv ett tiden, åt frulle på eh. Sen gick vi på hälsomässa på ih!Faktiskt mkt mysigt och kul, vi köpte lite och prova på lite grejer, haha men fyy en tant lura ju på oss att dricka någon aloe vera grej och jag säger bara en sak : DRICK ALDRIG ALOE VERA ELLER HUR DE STAVAS NÄR DU ÄR BAKIS!!!!! de roliga var ju att hon stog att snacka och titta på oss meddans vi drack så vi våga ju inte helle ut de..klumpigt och segt var det + att de smaka alger blandat med bajs typ?

jaja skratta litte smått gorde vi även åt saker som man faktiskt inte får skratta åt :S usch!!

sen cykla jag fint hem och fixa lite här hemma!Mysig dag har jag haft :)



jag hoppas på de bästa...tycker det känns jobbigt!

Massa festbilder från igår :)

Kvällen igår började som sagt att fira joel som fyllde 17 år!Efter det körde jonathan mig till Tina där vi fira hennes födelsedag :) Hon bjöd sina gäster på en smörgåstårta och vi hade en rolig, mjysig förfest, sen stack vi ner till stan, utposten började vi med..men guud vad folk där va!Kunde knappt röra sig så vi drog till tempel, men där vi också mkt folk :) vi dansa som galnigar och jag hade två normän efter mig haha! sen kom jag hem vid halv fem typ och då skulle jonte till jobb :D


Färdig.

- mamma...fäääärddiig
skoja, har inte bajsat men jag är färdig med ena skoluppgiften (utgångspunkten till onsdag)! Så nu ska man bara bita i det sura äpplet och börja med tentan till fredag :S

men först ska jag gå ut i hallen och hjälpa min älskling som kämpar med tv bänken...haha!Idag ska den vara uppe och klar har vi bestämt :D

De luktar fest ikväll!

I helgen har jag varit bjuden på massa fester, igår tre stycker och idag också tre men tyvär hinner jag inte med alla, så förlåt ni som jag inte kunde/kan komma till, de kommer fler chanser :)

Men ikväll ska jag först fira joel och sen fira tina :) de ska bli jätte skoj! Kom nyss hem från stan, tog ut pengar, köpte en klänning och handla cider på tp en timme, de var bra jobbat!Massa folk på stan idag, klart!Fint väder och alla har fått lön!

Nix nu ska jag börja plugga lite, usch jag vill verkligen inte!

Fin bild.

Hur söt och vacker är inte denna bilden egentligen??



Den här bilden har jag gillat stark länge nu, jag tycker den säger så mkt + att hon har en superfin frisyr på bilden :D

Lördag.

Hej allihopa :) Igår var det en hektisk med rolig dag!
Mina naglar blev jätte fina, man måste bara vänja sig lite haha :) Sen tvätta jag och jonathan, samtidigt som jonte klippte sig, jag laga mat, vi hämta vår asss snygga tvbänk och vi börja bygga ihop den OCH göra vid oss lite för min systers kalas :D puhh!!

Idag fyller min syster 25 år, grattis grattis till henne, hon ska ha stor fest ikväll men den här helgen är jag verkligen en upptagen kvinna!!! Igår var jag bjuden på tre fester, men jag bara till min syrras, idag är jag också bjuden på tre fester, hinner med två idag :) haha galet!
Dagen idag vet jag inte riktigt hur jag ska börja med....måste hinna med att plugga, sticka ner till stan och ta ut pengar, in på systemet och hitta nått att ha på sig idag, sen måste jag köra till glumslöv där jag ska färga håret lite snabbt haha och Sen måste jag ju också hinna hem igen och duscha/fixa mig för min fullproppade kväll :S

okej..då börjar vi....

Snart, snart snart...



Har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 6 år :) den 6 april!! Tiden går så fort! Vi är lika kära och lyckliga som vi alltid varit!

HAHAHA titta vad jag hitta!


Jag för 100 år sen :) nää inte riktigt! Jag och jonathan hade nyss fått vår lägenhet tror jag så jag hade shoppat lite till den :)

Godmorgon!

Idag är jag ledig igen, skönt!!Men jag har ett fullproppat schema som vanligt!

10.00 Fixa mina naglar, efter de hämta våran nya tv bänk, bygga ihop den snygge jäveln :), duscha/fixa sig till kalas, köra inom råå och hämta tårtan, köra tillglumslöv och hämta mina föräldrar, sen till syrran i lund och ha kalas :)

Vilken mysig dag jag ska ha!!

As snygga vårjackor.

Man kan aldrig få för många vårjackor, själv har jag jätte många som jag är mega kär i, men en till kanske borde ge mig sällskap? Den första jackan är en riktig Andrea jacka :)


otur efter otur.

Idag har det varit en sån dag då typ allt går emot en, allt från missa tåg till långa köer och ja ni vet!Otur efter Otur!
Men men sånna dagar får ju också finnas! Man får helt enkelt skratta lite åt det :)

Nu har jag precis ätit en macka och en avocado, det är skit gått, bara så ni vet!! Nu ska jag sätta mig och plugga lite och måste ju bara berätta att jonathans och min nya tvbänk kommer imorgon, as snygg!!

skolan.

nej gott folk, nu har jag nyss ätit filmjölk och nu ska jag snabbt klä på mig och fixa håret lite, sen ska jag till skolan, har lektion idag 13.00- 16.00! ikväll blir det tvätta tvätta tvätta, hoppas jag hinner med lite plugg också!

Ha en trevlig dag alla!

Drömmar..

Shit, i natt drömmde jag ju verkligen konstiga grejer!! Först drömmde jag hur konstig dröm som helst om att jag och jonathan hade inbrott i våran lägenhet. Jontahan var inte hemma men jag och min pappa var hemma! Vi hörde att de kom någon i trappen (som man annars aldrig hör haha) Vi såg då en kvinna, blont hår med en helsvart lackdräckt..hmmm..! Ja så låste hon upp våran dör med sina fingrar, alltså ingen nyckel haha! Hon knuffa iväg pappa och mig och vå knuffa ut henne igen. Då stack hon HUVUDET genom brevlådan (en väldigt smal liten öppning på dörren!! Hon snodde då pengar, 6000 kr som låg precis innanför dörren och fråga mig inte varför pengarna låg där!
Några dagar senare i min dröm var jag ensam hemma, då kom hon igen, men denna gången tog hon bara salt och peppar haha! Okej...sen vakna jag och skratta lite smått! sen somna jag igen och då...

Till nästa dröm: Jag var i österrike med hela min familj, slälkt och vänner. Jonathan och hans familj, släkt och vänner var också där! Jag och jonathan skulle gifta oss i den lilla kyrkan i byn haha, mamma hade valt klänning till mig! FYY FAAAN vilken hemsk klänning! Den var skrik blå med massa blommor på, typ i grön, röd, gul och lila! Så mins jag att jag hade jätte håriga ben, alltså jätte!!Och jag tänkte, ähh skit samma, vi ska ju bara gifta oss!!! Sen gick jag ner till kyrkan och det spelades en jätte hemsk musik, men jag var ändå jätte lycklig fast jag såg ut som FAN!! men helt plötsligt var jag skit snyggg, världens finaste bröllopps klänning och frisyr, shit va snygg jag var haha! Sen i kyrkan så gifte vi oss, efter en lång diskussion om varför jonathan inte ville skriva på ett papper om att skaffa hästar  :S haha
 sen minst jag bara att vi åkte till grekland jag och jonthan och fira! Vi var skit fulla och klippte sönder min klänning :S

sen vakna jag!

Det ni har missat de senaste dagarna!

Ja som ni alla märker har jag inte riktigt haft tid att skriva, hela helgen jobbade jag med mina kära patienter och sen har jag mest njutut av att jag klara tentan :D helt underbart!!

Igår hade jag typ en "mamma dotter dag" vi var på plantagen och jag fick en blomma och kruka av mamma för jag klara tentan haha söt!! Sen körde vi hem till mig där vi bara mös, tände lite ljus, kolla lite på facebook haha och titta på den rätte för rosing! Sinnes..

Idag har jag haft en självstudiedag, jag och jonathan körde hem till hans föräldrar där vi hämta hunden santoz :D sen körde jag och jonathan med hunden i knät till pålsjöskog och gick på en jätte runda :) så mysigt och roligt vi hade haha! Sen körde vi hem igen till jontes föräldrar där vi fira joel (jontes lillebror) som fyller år idag, det blev våfflor!

nää nu har jag annat för mig..tjing

Har glömt säga en sak..

JAG KLARA SALSTENTAN OCH JAG ÄR SKÅNES KUNG!!!!

"svåra beslut"

nu har jag precis kommt från duschen och den första tanken blir ju då.."jaha vad ska man nu ha på sig idag :S" haha usch vilket svårt beslut! ja får väll hitta nått bland mina miljontals kläder!Behöver kanske lite nytt igen :)?!? Aldrig fel.

Kan du påminna mig att jag inte får glömma mitt presentkort>? Tack!

God morgon mina kära!

Idag vakna jag vid halv åtta med världens träningsvärk i ballarna (röven, rumpan, skinkorna, skjärt) elller hur man nu ska kalla de! Det är inte ksontigt, först träning med tina i 1 timme och 30 min på gummet, sen igår eftermiddas cykla jag och jonathan en lång runda, till stan osv. Hha jag hade inga luft i däcken så tur jonathan har lita arbetskamrater på vägen man kan cykla inom och pumpa :) sen jävlar gick de undan ! Det var iaf jätte mysigt, härligt, skönt och kul :D

idag ska jag cykla ner till stan igen (skit bra träning) för att träffa Märta, vi ska väll gå runder lite på stan, luncha och göra annat mys!

Nä flickor och pojkar, nu ska jag fixa lite grejer!Tjoohoo

Helt sjukt!

Jag älskar solen, det är helt sjukt så härligt väder det är ute! >Snart ska jag och jonathan cykla en runda, mysigt!
Träningen med tina gick bra idag :) och snart fyller den lilla röven år! Inte för att låta tantig med tiden går verkligen så fort. Jag är 22!!!Hallå det var inte länge sen jag blev glad för min allra första cykel!
usch...snart är jag pensionär...



(för några veckor sen när jag öva att göra en inbakad fläta på mig själv, så här blev den haha)

varför just 7?

I typ flera dagar i rad har jag vaknat sju på morgonen, jätte pigg!men det underbara är ju att man vaknar till solen :) sånt älskar jag! Sen är jag också ganska morgon pigg så tycker inte det är så jobbigt faktiskt! om två timmar ska jag träffa tina på friskis och träna :) love it! Jag har tränat som en dåre sista tiden... och mer ska de bli!

här kommer lite fler bilder på mig som ni har missat nu under mitt lilla uppehåll :D



skojorta: vera moda
kjol: gina tror jag
halsband: hm
svarta höga pumps: österrike

detta hade jag på mig i helgen, men bytte om för jag kände mig som en liten affärskvinna haha

Massa bilder från fredagens utgång.

Kvällen började på maxi där vi handla mat, blev kött med rotfrukter i ugnen, gott!! Sen prova vi hela min garderob, klänningar och skor låg överallt i lägenheten. Sen hade vi en riktigt rolig förfest hemma hos mig, sen buss mot the city och där hälsa vi på utposten och cardinal :) en mkt trevlig natt som slutade med att jontemyra kom och hämta mig. Dagen efter var mindre rolig, men det är smällar man får ta :D


God morgon mina vänner :)

Idag vakna jag kvart över sju, pang bara så!trevligt! De gick jag iaf upp och har nu länge letat efter två papper, tandläkartiden och mitt schema så jag vet hur jag jobbar i helgen! jaja de löser sig!

Igår gick jag i skolan från 13.00 - 16.00 och det är samma tid idag som gäller :) sen är jag ledig torsdag och fredag, så skönt. Mina lediga dagar ska jag spendera med att träna med tina på torsdagen och träffa märta mus på fredagen :)

haha guud jag måste bara berätta om min gårdag!!! jag hade du tänkt att gå ner till knutpunkten (stationen i helsingborg) från där jag bor och hade hört att de skulle väll ta ca 30 min att gå. Först tänkte jag cykla eftersom de går mkt mkt snabbare men jag gick iaf. Jag har aldrig gått ner till stan innan så jag gick ca 45 min innan tåget skulle gå, eftersom jag inte riktigt visste vilken väg jag skulle ta stog jag länge och titta på alla vägar som kunde vara möjliga att gå haha men tänkta att denna vägen är säkert skit bra. och så börja jag att gå och gå och gå (ganska fort gick jag för motionens skull). Helst plötsligt stannar jag upp och tittar på klockan, då var det bara 20 min kvar till mitt tåg gick! Jag titta mig runt omkring och sa högt "va fan är jag"  haha ja tro de eller ej, men jag stod bland några hus och var heeeelt vilse! jag försökta ringa lite folk som skulle kolla på en karta var jag var men inte en jävel svara, tack tack!! så det var ju bara att fortsätta och gå, tillslut såg jag att jag hade gått massa sick sack och jag hamna på jätte kosntiga stället och fattar inte alls hur jag kunde komma dit, men men jag gick och gick och fick tillslut börja springa för att hinna med tåget (måste sätt grymt rolig ut)! Jag var ju så varm så jag börja klä av mig jacka och grejer, pinsamt läga men vad skulle jag gjort! När jag äntligen visste var jag var så hade jag fem minuter på mig till tåget skulkle gå, jag sprang som aldrig förr haha sinnes! men jag kan ju tala om för alla där ute att jag missa mitt skit tåg, de stängde dörrarna framför näsan på mig där jag stog och svettades och knappt kunde andas!! tack!  Sen var det bara att sitta och vänta på nästa tåg som gick 40 min senare, som tur var kom frida och jag fick lite sällskap! jag hann precis till skolan, men missa även bussen i lund så fick gå till skolan där med. Så igår fick jag en promenad på ca 1 timme och 30 min! jeiihooo!haha


IDAG SKA JAG TA BUSS JÄVELN FÖR JAG HAR ONT I MINA BEN OCH I MIN RYGG FRÅN SKADAN!!!!

GE MIG SMISK!!

jag vet, vad är det som händer, nä precis jag vet inte!! Innan blogga jag typ minst tre gånger per dag och nu hinner jag inte/parrar inte..HMM JA VAD SKA VI KALLA DE ANGIE?

Iaf jag får väll hitta till baka hit, ni har ju missat maassaaa skoj, bilder och annt kul? haha

men jag ska bli bättre igen så ni kan andas ut..puhh

nu kommer jag lägga upp massa bilder, jag kan börja er att visa min nya klocka som faktiskt inte är ny för mig längre men för bloggen är den ju :) (flummigare inlägg får man leta efter) eller vänta, den har jag ju visat haha! ok då går vi vidare..dong!(slog huvudet i väggen)

 jaja då kommer det lite ego bilder istället som jag tagit den sista tiden, ni vet ju att man måste dela med sig av sina bra och dåliga sidor!



F:E:S:T!

Ikväll ska Emma, Emmy och jag väcka gudarna till liv!!så se upp i backarna för här kommer vi!! Kvällen börjar med att handla mat tillsammans och såklart laga den hemma hos angiepangie (det är jag då haha) sen är det bara fram med spriten och dricka bort all sorg och lycka..eller nått (ville låta lita djup men tror inte de funka så bra :S)

Nej duschen kallar på mig, hejpåve!!

Nu är det såhär det ligger till...

Att jag vakna 07.00 idag, bara sådär hejhopp!! Och nu ska jag snart sticKa ner till träningen..funderar på att försöka väcka jonathan och dra med han till träningen men han har säkert massa ursäkter som vanligt den fisen!!

Igår var det en trevlig plugg kväll med syrran :) Nu är det sista chansen idag för att plugga för imorgn är det tid för lite salstenta...TJOOHEJ!!

och efter det är de FEEESSSTT!!hör du mig?? de är FFEEESSSTTT!!!

Hejdå

JAG LEVER!!!

Jag vet, dålig e jag men jag har faktiskt inte haft tid, lust eller ork att blogga!!
Men får väll skriva att jag lever så ni inte tror att något allvarligt hänt mig!Det har det icke!!!
Just nu lever jag i lite tentastress förstår ni så all min kraft och energo går åt att läsa om självmord, ångest, depression, bipolär sjukdom, schizofreni osv..spännande som fan men så mkt att lära sig..sinnes!!

Igår var jag och klipte mig, hejdå håret.. hmm inte riktigt men länge sen jag klippte så mkt på längden...kul med lite förändringar :)

Nää nu får jag väll forts'tta plugga, nu vet ni iaf att jag lever och mår bra hehe, idag ska jg till min syster vid 17.00 tiden, vi ska plugga! Flitiga syskon!!

jag hör nog av mig snart igen, håll tummarna för mig på fredag när jag har salstenta 09.00-12.00

tjaoooouu


så här klippte jag mig....

ohh snart är han hemma igen, min baby!!



Snart kommer jonathan min hem från London igen :) då ska jag pussa i sönder honom!!smack smack kommer de låta i hela helsingborg!

hmm, idag har jag skrivit tre inlägg..sen när jag loggar ut och sen ska logga in igen så syns dem inte..är de jag som är bling eller de gömmer sig någonstans?! knepig värld vi lever i....

Detta är jag beroende av!



nu kommer snart season 5,längtar inte alla där ute lika mycket som mig!! Här kan ni se vad som kommer hända i 5:an!!så spännande ;P

Min helg!

Här får ni se hur min helg har sett ut, har ju inte hunnit skirva :S
Fredag: På morgonen sa jag hejdå till jontahan som har varit i london hela helgen med hans vänner(tittat fotboll och sånt trevliugt :) sen åkte jag till skolan, hade lektion 9-12 så de va lugna puckar!!När jag sen kom hem åt jag knäckebröd med ägg (som tina tyckte var hur konstigt som helst haha ?!?!) vet egentligen inte varför jag skrev vad jag åt...intresseflaggan kommer fram eller? Sen körde jag till landskrona och gjorde lite uppdrag där :)skönt va de och behövligt :) efter de körde jag hgem igen, duscha och gjoprde mig fin för malin och tina :) vi hade en jättemysig kväll, åt gott och snakca massa massa massa :D efter de körde jag hem till glumlsöv, tänkte lika bra jag hälsa på dem och sov där när jonathan andå var iväg.
Lördag: Mamma och jag körde till bali, hyllinge och köpte massa massa massa haha! Påväg hem sen strejka volvon mitt på vägen haha så pappa fick komma och hämta oss, men som tur e är han en lite smyg mekaniker, så vi kom ju hem med bilarna!!sköönt! Kvällen tittade vi på film och mamma hade lagat hemmalagad pizza! Mysigt att komma hem ibland!!
Söndag: (idag). Jobbade jag extra klockan 06.45- 14.15 och nu har jag kommit he, ätit knäckemacka med ägg igen och en avocado eller hur de stavas, gott va de iaf!!Nä Andrea ska skärpa sig nu och pluggaaaaa!!!

Snart kommer min baby hem :)

RSS 2.0