Lördag!

Dagen idag har varit effektiv. Vi började med en lyxhelgfrukost eller vad jag ska kalla de :) Sen haar vi bara fygit runder i lägenheten och fixar och grejat med allt och inget men nu är här riktigt snyggt. Nu ska jag och min babyboy Jonathan på långpromenad i friska luften :) finns inget bättre! Nu fattas bara en hund vi vår sida haha! Vi ska även inom kyrkogården och tända ljus fö Jonathans farfar Bertil som gick bort för två år sedan ♥


Måste visa er något riktigt coolt och härligt enligt mig och något riktigt skrämmande enligt Jonathan haha! För ni som inte känner mig ( Detta är inte min mage, jag är inte gravid!!!) Jag sökte efter en rolig reklamfilm och så kom denna upp)

Haha vadå aktiv?


Fredagsmys!



Halå mina kära! Ikväll skulle jag och Jonathan egentligen ut och äta och sedan gå på bio. Har ringt runt till massa resturanger idag men är fullt överallt :( massa persnalfest och annat "trams" men det var ändå bra på nått sätt, vi är båda så trötta idag efter en hård arbetsvecka så vi dissar bion också haha, tar det kanske imorgon istället! Så nu blir det fredagsmys hemma i soffan med massa tända ljus och idol!Inte helt fel!
Skönt med helg :) Imorgon har jag massa inplanerat, är bjuden på maskeradfest och lite annat..vet inte hur jag ska få det att gå ihop imorgon :S får kanse hoppa över vissa saker!jajavå får se  hur de blir!
NNej nu blir det mys i soffis!!

Finns bättre dagar!

Igår eftermiddag var en jobbig dag för mig, usch usch! Ska ringa mamma idag och be om lite hjälp.
Iaf, nu lägger jag det åt sidan sålänge!
Nu ska jag om 30 min ta mig till stationen! Ska träff Sandra i skolan och fixa de "sista" till b- uppsatsen! Ska bli skönt att skicka iväg den :)puhh
Idag är det äntligen Fredag, det ska firas med bio ikväll :)
Har brottom nu, tråkigt inlägg men det får det bli nu på morgonen :D
Kram

Fullt upp.

Hallååååjaaaaa!
Igår kväll bestämde jag och Sandra att vi skulle plugga hemma. Skönt att få sova längre + att vi båda hade lite anra saker för oss. Mitt schema idag är heeelt fullt, sinnes!

Dagen började med att jag gick upp vid 09.00, åt en banan. Började städa, och idag står storstädning på mitt  schemat! Vika tvätt, vattna blommor, skrubba badrummet, damsuga, sortera kläder, damma, diska, sopsortera, plocka bort grejer och göra snyggt mm
Måste även ringa ett samtal idag som jag verkligen inte vill ringa, hatar ringa försäkringsbolag..finnn inget värre! Dom har ändå inte förståelse för andra människor och borde bara kalla sig för bolag!! försäkring kan strykas!!!! ett stort bläää för försäkringsbolag!!!
Ska även hinna med att träna hade jag tänkt, kanske tar jag en lång promenad i eftermiddag. Vid 15.00 får jag bilen av Jonathan och då ska jag köra till Landskrona för mitt vanliga hemliga uppdrag...känns både skönt och jobbigt att ta sig dit idag!
hmm måste även hinna med att raka benen haha, något som kommer på nr 2 av min hatlista idag ( nr 1 är såklart försäkringsbolag)
hmm ringa min frisör vore int eheller tokigt.
Men hallåååå jaaa!! Jag har glömt de viktigaste...måste plugga som en dåre idag!!typ :D så jaha...då är det väll bara att fortsätta städa så jag hinner med allt innan 15.00!!

tjaoouu mina vänner och dom jag inte känner!♥

Dagen.


Idag när jag vakna var himlen helt röd/lila/blå eller nått, plus massa dimma! Var hur fint som helst :)
Skoldagen idag gick bra, fick gjort en hel del med Sandra! Tog tåget hem redan 12.51, eftersom det var ett långsamt tåg (stannar i alla byar :) beslöt jag mig för att hoppa av i G-löv och besöka pappa! Oj vad glaf han blev. Vi gick en lång lång lång promenad och titta på tv. Klockan 17.00 kom mamma hem precis när jag skulle gå, men vi sågs ju ett tag iaf :D
Nu har jag lämnat >Jonathan vid olympia, så han ska stå där och skrika ett tag! Själv ska jag spendera kvällen men 1 timmes plugg nu, dusch och bonde söker fru :)
Kram

Flitigt barn på stan.

Skoldagen idag var effektiv, fan vad jag och Sandra fick mkt gjort, skönt att det flyter på som det ska!
jag måste påminna mig själv att skriva en kom ihåg lista, måste nämligen ringa ett par samtal..puhh!Glömmer det varje dag och när jag väl kommer ihåg det är det försent att ringa! Jag hatar ringa samtal man inte vill ringa, dessa samtal jag måste ringa nu vill jag verkligen inte ringa!
Men välkommen till vuxenvärlden Andrea, det hör till!


Såhär slappis skön såg jag ut i skolan idag :)


Kära vänner, nu ska jag vara tråkig men jag funderar faktiskt på att lägga ner bloggen. Vi får se! Har inte bestämt mig, ibland är det ju skönt att skriva vad som hänt underdagen eller vad man planerat. Ja, helt enkelt skiva av sig!

Nu ska jag försöka få liv i min sambo..han har sovit nu i någon timme och hans mobil har ringt flera gånger! Hoppas ni alla får en trevlig kväll!
Kram♥

God morgon solsken :)

Nej, det är väll inget direkt solsken! Idag hade jag tänkt att inviga min varma vinterjacka, ohhh känns lite kämpigt att plocka fram den "redan" :S men men de får bli så! Samtidigt har jag sätt folk gå med vinterjackor sen september!!
Nu ska jag snart ta mig till knutpunkten för att ta tåget till lund och vara en duktig skolflicka!Tog precis lite bilder på mig så ni kunde se hur jag såg ut idag, men min kamera har hängt sig haha så sorry! Den har varti med om för mkt den kameran :D

Jag hoppas ni får en toppen dag för det hade ju jag planerat att ha..vi får väll se hur det blir :)
Kram♥

Busy women..

Hallå efter en hel evighet..jag lever och jag mår bra. Har bara så sjukt spännande liv att det händer saker runt omkring mig hela tiden :D! Har verkligen inte haft någon tid för att blogga. Känske borde lägga ner bloggandet?!?
Vem vet. Är iaf väldigt roligt att jag har samma mängd av läsare varje dag, fast jag intt bloggat.

Praktiken är avslutad, gick väldigt bra och fick massa positiva kommentarer av både personal och patienter, roligt!Skolan har börjat igen och jag är i full fart med allt pluggandet. Men nästa vecka är det tid för fem nya veckor som praktikant. Får vi se om jag trivs lika bra där?!

Jaha, vad har annars hänt i mitt liv den senaste veckan..en del kompismys, familjemys och klart jonathanmys :).

Kvällen ska jag spendera med tvmys (mkt i mys i mitt liv märker jag haha), ska göra fotbad, måla naglarna skrik röda och slappischa mycket!


Mår illa som en gorilla.


Har suttit och snurrat på datastolen nu hur länge som helst och nu är jag yr och mår illa, smart Andrea!
Så nu säger jag skål och trevlig söndagkväll för nu skippar jag datapluggskiten och flyttar min as till ett annat rum!

Hej flickor och pojkar!

Idag är det söndag och jag tycker helgerna går allt för fort. Kvällen igår spenderdes i soffan med hyrfilm, inte varje dag man hyr film numera men det är faktiskt en stor myskänsla på det. Hyrde tre filmer och igår såg vi Män som hatar kvinnor, som jag har tjatat på Jonathan om den filmen. Nu har vi äntligen sätt den och fan va bra den var :) nice! De var ju några stunder under filmen då jag gömde mig under täcket, mes är jag!! men men sen börja vi se någon komedi men jag gav upp hoppet på att hålla mig vaken och somna fint i Jonathans armar...det är det bästa som finns!
Idag kolla vi klart på komedin, var inte så bra men den gick att se. Jonathan sitter just nu i en soffa (kommer inte ihåg om han skulle till en vän eller sin familj) och skriker " hejjjaaa HIIFFFF!!" eller matchen är väll slut snart. Jag har spederat lite tid framför datorn för att plugga..har ju gått som det gått! Känner att jag inte får mkt gjort idag, vill bar ut i de fina vädret :(

Lite bilder från igår :)


Köpte en ny blomma :)

Jontemyra soma i soffan såfort vi kom hem, sen låg han där och snarka i två timmar :)



Detta kallas när bild, när man trycker kameran mot ansiktet!!

kanske ska återgå till plugget..men nej vad det går seeegt, vill inte :(

störigt.

Har nyss kommit hem, har varit på systemet, ikea, ica maxi, hemmakväll och hyrt film.
puhh, nu är jag och Jonathan trötta. Jag stör mig på att min blogg har hängt sig, bläää! jaja det rättar nog till sig snart!
Hörs senare ikväll, nu står det soffmys på schemat!

God morgon!

Bilder säger mer än 1000 ord, eller hur säger man? Detta är iaf en bild från Jonathan och min morgon idag...
Jag hade köpte nya strumbyxor som låg framme, var tvungen att visa Jonathan hur mkt charmigare de ser ut om tjuvar har kvar benen på strumbyxorna...som en liten kanin!



Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan bär det nog av till IKEA idag :)

Äntligen helg.

Gud, helg är precis det jag behöver..
Helt slut. Praktikveckan har varit intensiv men väldigt givade och rolig :) Fan va duktig jag är :) Alla säger att jag är som en av dom!Perfekt ju.
Måste bara berätta en sjuk rolig grej, jag och Jonathan satt och titta på bonde söker fru nu i veckan, haha vem tror ni dyker upp!? Jodå min gamla högstadielärare satt där. jag skratta så jag dooog..denna kvinna var nämligen mkt mkt speciell så de var extra roligt att se!!
Igår spenderades kvällen med mina bästa tjejer, åt tacos, spela spel och skratta så vi fick ont i magen och grät :D Fan va kul vi har ihop tjejer, dom underbaraste som finns.
Lite bilder från igår kväll med tjejerna :)

Vi spela ett spel där man egentligen skulle vara par men vi kärde på äkta vännskap istället :)

Söta sjuksköterska Therese :)

Söta sabina bina också :)

Söta Ida var på besök från Jönköping, saknar dig fis..synd att du aldrig vill vara med på bild ;)

Bästaste Malin och Tina :)

Therese kommer nog osckså snart lägga upp bilder på sin blogg, så de kommer nog fler ;)


Jaha till en mindre rolig sak, farmor fick åka med ambulans till sjukhus igår, troligen en lite blödning i hjärnan. Usch, stackare!Hoppas du kommer hem snart. Hatar när du inte mår bra, blir så jäkla nervös!!Håller tummarna så det gör ont!!Vad är ett liv utan farmor!?Nej fyy nu ska jag inte tänka så, det kommer gå bra detta. Stålkvinna om någon är ju farmor lilla :)




Trevlig helg vänner :)

Denna dag.

Hallå alla nära, kära och alla andra där ute :) Snart är den här dagen över och det är tid för nya tag imorgon.
Var en spännande dag på praktiken men fan vad dom förväntar sig mkt haha, dom behandlar mig som jag våre än av dom..går själv på vårdplaneringar och skvarar på frågor som anhöriga ställer om neurologiska nedsättningar. Jag tar emot patienter helt själv och gör bedömningar helt själv som har betydelse för deras vidare rehabilitering och så att läkaren vet viken medicin de ska få..DETTA ÄR MITT ANSVAR! Redan första veckan fick jag göra allt de här..puhh! Är så kul för jag får så mkt beröm av alla yrkesgrupper på sjukhuset :) Känns underbart att höra.
jaja men det är bra :)

Idag kom jag först hem för 30 min sedan, direkt efter praktiken träffade jag Vanessa från min klass. Vi åt lite och prata om våra praktikplatser. Hon praktiserar på rättspsyk i Helsingborg..sjukt spännande!!

Imorgon efter praktiken har jag brottom hem, ska hem till Söta Malin och vi tjejer ska bjudas på mat..vad som händer efter vet jag inte men det blir nog lugnt, har ju praktik dagen efter och de andra fjällorna har skola eller jobb :) Ska iaf bli riktigt mysigt...

Min kväll (det som är kvar av den) ser ut som så att jag nu ska hoppa in i duschen, skönt ska de bli. Efter det blir det underbara bonde söker fru :) sen blir de lite mer tv- titt och fixnig för morgondagen, ska planera lite för mina patienter och så!

Hoppas ni får en trevlig kväll.
Kram från lilla mig.

Ibland är det bra att kunna Engelska ;)



HAha ja jag vet denna är inte från igår men jag ara älskar den, det bästa är när föräldrarna diggar till musiken :D..nu är jag så trött så jag skrattar åt ALLT!!

Hej hej lilla jord.

Ja du, tro de eller ej men jag lever. Är bara allt för upptagen av min praktik, går upp sjukt tidigt och kommer hem sent och då är jag trött som en..ko!?
Har ju inte ens lagt upp bilder på 75 år på bloggen känns de som. Har massa i min kamera men var finns min tid, ork och motivation.
Idag på praktiken hände en sjuk rolig grej, har en patent själv som jag gör en bedömning med. Helt plötsligt fiser patienten. Jag tänker fort "okej Andrea, ska du nu skratta? eller säga HOPPSAN TJOFFSAN där small det, eller ska jag lossas som jag inte hörde de?"
haha de va sjukt joibbigt, men beslöt att jag inte skulle ha hört det. Han fatta nog, var ju hur högt som helst haha stackare!Jaja men jag tror jag rädda situationen ganska snyggt :)

Inatt drömde jag att Jonathan bajsa på sig haha (oj vad mkt bajs och prutt de blev i detta inlägg).vi låg och sov och hade rumporna mot varnadra. Jag hade på mig ett par skitstora sjukhustrosor, fråga mig inte varför jag hade det. Går upp på morgonen och ser att de är helt bruna av bajs (ni som är äcklade får läsa min blogg en anna dag :) )iaf..
Tycker då¨att det är sjukt pinsamt eftersom jag tror att jag har bajsat ner mig och inte Jonathan. Lyfter på täcket meddans Jonathan sover och ser att han är den skylldiga. Väcker Jontemyra och förklarar vas som hänt men att han inte ska vara ledsen för jag älskar han ändå..sällt va? vad tror ni han gör? jodå, den jäveln skyller på mig och ger sog inte FAST korvarna ligger i HANS kalsonger haha.
Sen vakna jag..och tur var väll kanske de..

Jaha de var den roliga delen, nu till en mindre rolig del. Pappa ringde idag och berätta att vår granne i Österrike har dött i natt. Okej jag erkänner, jag har aldrig gillat henne och faktiskt mest hatat henne. Men får väll vara så snäll och säga att det är synd om synen iaf...Kvinnan som dog har varit alkoholist sen hon var 9 år (skojar INTE) haft alla möjliga canser. Så klart hon har varit sjuk men det är även min farmors bästa kompis sen de var yngre och de senaste åren har hon behandat farmor som skit..alkoholen blev viktigare helt enkelt. Vet inte hur många gånger hon kom ut full på gatan när jag spela fotboll och skrek åt mig utan anledning...skyllde på mig och Theresa för mass saker.Hota med att ringa polisen när vi tälte med några vänner en bit ifrån osv osv osv...jag gilla henne när jag var lite men som sagt de änrades fort. Hon mena nog aldrig något illa, var bara väldigt väldigt sjuk så ja jag erkänner det är synd att hennes liv blev som de blev och att hon dog relativt ung. Vila i fred, tror faktiskt du har det skönare nu så du inte måste lida mer.

Imorgon ska jag träffa en tjej i klassen efter praktiken, vi ska typ fika eller nått haha. Ska bli skoj. Hon har praktik på rättspsyk i Helsingborg, spännande!!

Torsdag blir det sedan en trevlig kväll hos malin :) roligt ska de bli!!

jaha jahapp, ni vill såklart se bilder, men inte fan orkar jag det just nu....jag fryser och om jag reser mig blir det ännu kallare inbillar jag mig haha!


nä nu räcker de :) bilder kommer snart vänner.Kram



Vid vår lägenhet i österrikes huvudstad wien. Visst är där fint, vi har perfekt läge, mitt i centrum..nära till allt. Men bäst är his farmor på landet där vi spenderar allra allra mest tid!!



Så här ser det ut i byn där farmor bor :) Inte illa uppväxt jag har haft ;>)

Lördag.

Morgonen börja med att jag vakna när Jonathan skulle sticka till jobb 04.15 typ. Sen kunde jag såklart inte somna. hur störigt är inte de? Somna iaf vid 06.30 så de va ju skönt..vaknar sedan 10.30!!Panik eller.
Usch jag som aldrig sover så länge, men jag var väll trött för att jag legat vaken så länge på morgonen. Sega iaf upp mig och som en överraskning kom Jonathan hem 11.30! Blev så glad. Han sluta egentligen vid 15.00 men fick gå tidigare. Nu ligger han och sover och jag ska väcka honom om en timme.
Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, vi ska ju till Johanna och Johan. Alltid samma klädproblem fast man har så mkt kläder. Konstigt att de kan bli så.

Kvällen igår spendera jag med mitt hjärtegull Tina. Vi hade tänkt att laga mat men ingen av oss palla, så vi körde och köpte med oss mat hem från stan. Jättemysigt att sitta och äta köpemat, kolla idol ochs skratta av sig. Hon ville bjuda mig på vin haha men jag fick ju påminna henne att jag körde, senil?!
Tog tyvärr inga bilder igår, sorry men det var iaf en toppen kväll.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ta en varm, lång dusch. Så skönt. Måste även raka benen, fy fan va tråkigt och jobbigt. Finns det något segare? jaja tur jag inte har så långa ben haaha :D

Nej mina vänner, nu önskar jag er alla en toppen lördag så hörs vi kaske senare eller imorgon!
smack ♥



Min söta Tina för två sommrar sedan :)

Kvinna i sina bästa år.

Ja, sorry men nu måste jag låta som en kvinna i sina bästa år haha som jag har hört är 40 +.
Men shiiit mayyiiee gooouuud vad tiden går fort, på riktigt. Nu är det helg igen,... igen förstår ni de, igen? Jag kommer ju seriöst dö snart om tiden går så fort, snart sitter jag med mina barnbarn i knät och sjunger ett godnatt sång. Känns som jag nyss fyllde 22 men nejdå, om någon månad (januari) blir jag 23. Hinner knappt blinka sen är jag 30 och efter det är jag lika fort en kvinna i sina bästa år..40 +! Jag hinner ju knappt gifta mig, få barn och allt de där innan jag ska gå i pension och har en del barnbarn på besök. Det känns som de var igår jag stod inne på skolans toalett och sminka mig för att ragga upp någon kille på rasten haha guud, det känns som de var igår det pirra i hela magen för att man skulle skriva sitt första nationellaprov, känns som de var igår mamma kom och hämta mig på dagis, känns som de var igår jag satt på skolans tak och kände mig mega cool. Usch!!Alla patienter jag träffar säger "ohh njut unga kvinna, tiden går så mycket fortare när man är över 20 år. Nu är det inte långt kvar och snart är du som mig." JAG BLIR LIVRÄDD NÄR NI SÄGER SÅÅÅÅ!
Men nej, nu ska jag ta de lungt, ta tre djupa andetag och komma ner på jorden igen. Nu lämnar jag den där kvinnan i sina bästa år och återkommer till Andrea 22 år.
Skönt.

Jag är lite piggare nu, aldrig fel! Men ikväll blir det ändå lungt, pallar inget annat haha. Så ikväll ska jag bara hem till Tina, laga mat med henne och kolla idol. Självklart ska vi prata och skratta en massa. Jag ska även ta upp detta samtal med en kvinna i sina bästa år. Vet att Tina är lika nervös som jag att vi snart hittar vår första rynka i pannan. Enligt Tina har hon redan fått en på halsen för några månader sen haha sötnos!

Imorgon blir det nog en del plugg på dagen och kvällen bjuds det på mys hos Johanna och Johan. Vi ska fira Johan en hel del och jag ska klappa Johannas mage..HELA KVÄLLEN!! Tänk att de snart blir mamma och pappa. Så spännande! http://fotbollsfru.blogg.se/. En egen lite familj. Här hemma går jag och tjatar om en hund haha! jaja.

Söndagen blir det att köra till glumslöv. Mamma, min syster och jag ska äta kräftor och räkor. Vår egna lilla kräftskiva. Pappa ska titta på för han äter inga skaldjur :)



Jag förra året eller nått.



hmm?

Min blogg har levt sitt egna liv de senaste dagarna, får se om detta inlägg kommer fram eller de går och lägger sig vArt de vill!?
Jonathan är på fest ikväll, så JAG spenderar kvällen med mycket vila,det behöver jag verkligen nu!
Orkar egentligen inste sitta här just nu och snacka haha har ändå inte så mkt roligt att berätta.
Helgen blir iaf väldigt rolig för min del så ska gå och samla mina krafter redan nu för helgen! USCH VAD TRÖTT MAN KAN VARA...



KRAM ♥

Denna låten tröttnar jag aldrig på.



Mysvarning på högsta grad ♥

Glad som en loppa!!

Igår var en toppen toppen toppen dag.

Jag och Jonathan köpte en ny tv- bänk för ca 2-3 månader sen.  vit högglans från europa möbler, kosta 5000 kr typ. Sen dess har vi letat efter ett nytt soffbord, men antingen har det varit för stort, för litet, för smalt, för brett, för lågt eller för högt!! Fast vi hittade ett från europa möbler också, precis samma färg som tv- bänken (vit högglans) som kostade 2800 kr, inte så farligt ju. Precis innan vi skulle åka och köpa de satt jag lite vid datorn igår och kolla runder. Går in på jysk och ser precis samma (skiljer verkligen inte mycket) bord. Måtten är nästan precis samma osv, kollar på priset och de hade kostat 1500 MEN sänkt det till 750 kr eftersom de skulle sluta sälja de borden. Så vi körde till jysk i fullfart och som tur var hade det två kvar!!! Inne på jysk ser vi även min drömspegel! Jätte stor med en fin antikram i vitt, helt underbar. Även den hade kostan 1500 kr men var sänkt till 750 kr. Så igår fick vi en helt snygg, modern, tuff, romatiskt spegel och soffbord för 1500 kr! haha som hittat ju! Ni anar inte hur snyggt det blev med soffbordet. Vi har redan ett stort vardagsrum men helt plötsligt blev det ännu större :D
Ni ska få se allt sen, pappa och mamma kommer ikväll och hjälper oss upp med spegeln eftersom den är så stor och tung. Fan vad snyggt de kommer blii..gaahhhh!

Så här såg jag ut igår när jag gick runt på jysk. Ja jag vet inte vad jag gör med min mun på första bilden, haha så ni vet. Här ser ni även mina snygga nya stövlar!


Kvällen firade vi allt detta snygga med god mat :) Vi laga kyckling, potatis klyftor, god sallad och sås. Visst är det mysigt med alla dessa ljus nu till hösten :)


Efter maten mös vi o soffan med vårt nya soffbord :) Titta på film, men jag fick mest blunda..hatar pang pang filmer. När filmen var slut låg jag och grät och Jonathan låg och skratta åt mig!

(Innan vi valde film)
(jonte)- vilken vill du se (tar fram massa filmer och visar)
(jag)- inte den gula iaf
(jonte)- gula?
(jag)- ja den där, bill kill.
(jonte) haha vad sa du namnet var?

Han ska alltid påpeka alla små fel jag säger och gör!

HAHAHA guuud.

Jag dör av skratt, först nu ser jag Jonathans hue på den första bilden i de förra inlägget :) Han är trög!!!

Lördag.

Godmorgon denna regniga lördag. Såklart vaknar jag 07.00 idag fast jag hade bestämt att jag skulle sova länge länge. Har nu suttit vid datorn ett tag, med en filt om mig och duckit te :) mysvarning! Älskar när regnet slår mot rutorna och när det är riktigt blåsigt ute. Eller ja, om man är inte är ju detta väder INTE roligt.

Igår var en mysig kväll med tjejerna. Vi börja med att äta på big buddha, gott gott. Som vanligt skratta vi massa massa och prata om allt möjligt. När vi var nöjda och mätta om magen gick vi till mezo för fika. Där fortsatte vi skratta och hade väldigt mysigt. Jag var lite små trött igår så jag satt nog mest och skratta hela tiden haha åt allt och inget!!Roligt var det iaf.
Hade med mig kameraN MEN tog konstigt nog inga bilder igår :S?! inte likt mig ju!!
Men jag kan visa hur jag såg ut igår..



Hmm ja, lite svårt att se mina kläder, hade iaf mina nya bruna stövlar (oj måste visas :). svarta strumpbyxor, blå klänning/tunika och svart kofta. Piffa till det hela med lockit hår och en stor ring.
haha nu vet ni de, intresseflaggan viftar för fullt.

Idag mina kära hade jag och Jonathan lite planer, men vissa får vi skippa pga vädret. Vi ska iaf åka och titta på ett nytt soffbord, har letat nu hur öänge spm helst men nu jävlar ska de hittas ett, jag känner det på mig :) vi vill ha ett soffbord som passar vår relativt nya tv- bänk. Vitt högglans!
Sen hade vi ju även tänkt att plocka äpplen vid äppleodlingen vid oss, otroligt myisgt är det, kan jag rekomendera! Men de får bli en annan dag, regnar ju :(
Sen ska vi även handla mat och lite sånt "trevligt".
Nej, nu ska jag vika tvätt!


P.s: Ida, vi sakna dig igår :( Men vi planera lite tills du kommer hem så de ska bli mysigt :) LÄNGTAR!!

Jag har sagt det men säger det igen.

Ni som undrar vad jag praktiserar med:

Läser till arbetsterapeut och har min praktik på Ängeholms sjukhus. Det är på en rehab avdelning och jag får patienter i alla åldrar med olika sjukdomar.
Men har en utildning som undersköterska sedan tidigare och har jobbat många år inom äldrevården där jag fortfarande är fast anställd (tjänsteledigt under mina studier)
Den äldre damen i inlägget längre ner är INGEN patient utan min FARMOR haha!

så, då var det löst!

Fredag!

Börjar med lite bilder från igår :) Så här såg jag ut innan jag tog mig till stationen för att ta mig till Ängeholms sjukhus och min praktik!


Som ni ser var jag i god tid och slösade minuterna med att fota lite haha, lönt!? jaja men så såg jag ut iaf!
Sen byter jag ju  om till dom älskade vita sjukhuskläderna!

Igår var en bra dag på praktiken, fick väldigt mycket beröm av arbetsterapeuterna och det är alltid roligt :) Så jag sköter mig fint på praktiken :) Idag är jag ledig, väldigt skönt, men vakade tyvär redan 07.30 för att jag fick ett sms av lilla Mailn, din jävel :)Ikväll ska jag träffa tjejerna igen, mysmys..vi ska ut och äta något gott och sedan avsluta med en kvällsfika ochh massa snack såklart! Finns det något mysigare!?

Nu innan kvällen har jag också en del att göra, ska städa, plugga!? och fixa med lite annt smått!Hade egentligen tänkt att träna idag, men såklart vaknar man med jobbig hals och då ska man ju inte träna! Säkrt bara för jag frös så när jag väntapå tåget igår :( men känner jag mig rätt så går de över lika fort som de kommer :)
Ska göra lite rumpövningar här hemma istället , hiihooo
Ska även unna mig lite fotbad, ansiktsmask och slappemys här hemma! Får passa på när sambon är på jobb :D

Nej nu blir de frulle!
Hoppas ni får en lika fin fredag som jag kommer få!

smack ♥

RSS 2.0