"Klagomål"

Jag är helt slut, vet inte varför? Jo kanske för att jag har jobbat och vet att jag snart ska upp? Men ska inte klaga, är ledig sen igen i tre dagar :)! Men aj vad min rygg gör ont idag!klaga klaga klaga, det får man göra ibland!



Torsdag.

För er som inte vet så är det torsdag idag. Jag ska jobba kväll idag med Erika och det ska bli skoj. Idag börjar ju även helsingborgsfestilvalen. Jag ska dit imorgon och på lördag fast jag berättar mer om det senare!

Igårkväll gick jag och jonte en långpromenad och det var så skönt ute på kvällen. Varmt och gott. Vädret har ju blivit lite kallare nu men jag ska inte klaga. Åker snart till Österrike och där är det över 30 grader ;)!!
Efter vår promenad målade vi den hyllan jag har snackat om ett bra tag nu. Fan van snyggt det blev i vitt. Vi ska måla ett lager till men det hinner vi nog först ta till helgen!?
haha måste ju berätta en liten komisk sak. Jag tjata på att jonte skulle hjälpa mig att måla och också ta tag i vissa flyttgrejer eftersom jag ligger vaken om nätterna och planerar och allt jag gör! Så han sura lite men tog ändå en pensel i handen och börja måla. Jag går in i förådet där vi har vår förvaring med färg, penslar osv. Hmm jag hitta ingen pensel, bara rollers osv. Jag var ju bara tvungen att använda min fantasi och använde mig av en sminkborste som jag inte använder HAHA, det blev skit bra med en sån borste längst kanterna ;)!!
Smarta Andrea!!


Denna bilden är från internet men det är precis denna sorten jag hade ;)

Min dag.

Godmorgon alla glada och inte glada. Idag är jag ledig igen, sköönt! Fasr jag är ledig så ska jag alltid vakna vid 07.00 och vara jättepigg..störigt?yes!!

Igår var jag en sväng på väla med tjejerna. Köpte mig ett sött nattlinne :) Så här såg jag ut på väla igår, haha intressant antar jag!!



Svart klänning, jeansjacka, smycken och en knut i håret.

Dagens planer är att ta det lungt på förmiddagen :), sen ska jag klippa mig vid 13.30. Vid 15.00 tiden ska jag hämta jonte från ett industri område. Han ska nämligen lämna in bilen på lackning eftersom den behöver lite skydd inför vår långa resa :)! Ikväll blir det en sväng till glumlsöv och efter det måla hyllan (för det gjorde vi inte igår)!


Hörs senare :)

Ullared är bra!

Förresten, jag har ju glömt att visa er min fina bikini överdel som jag Köpte på ullared i våras. Denna har jag använt flitigt i sommar! Bikinin är "snurrad" och min avtagbara band!

Här ser ni en osminkad, saltbadad Andrea nyss hemkommen från stranden!





Okej, ni ska få se hur min riktiga färg va efter denna strand dag..RÖD!! Varför? Jo för solkrämen glömdes hemma och det var första dagen på stranden..gissa hur mkt jag fjälla efter denna dagen..!jag fjällar fortfarande på armarna fast detta var flera veckor sedan haha!




Ryggen var lite mer....rosa?




vad har ni lärt er från detta inlägg?

Svar: Att ullared kan ha fina bikinisar och att man bör smörja in sig om man ska ligga någon timme på stranden!!

‎"Dancing with the feet is one thing, but dancing with the heart is another."

Oj med läsare jag har haft idag! Där ser man..

Idag har jag gjort:

* Bokat klipptid ( fick tid imorgon)
* Rakat benen
* Målat naglarna rosa
* Plockat undan disken
* Diskat
* Tvättat håret
* Skrivit ner låtar att ladda ner till jontes bil (inför resan)
* Läst en bok
* Lagat mat och ätit
* Dansat runder i lägenheten
* Kollat på olika hemsidor om dans (vill börja dansa igen :)


Detta har jag kvar att göra:

* Träffa busarna Malin och Tina för en runda på väla
* Börja måla på hyllan ??
* Mysa med min Jonathan



Bjuder på en bild på mitt öga..varför inte!?

Lite bilder.

För någon dag sedan var jag och mina jontefis på Ekebymöbelaffär, vi tror nu ha hittat vårt perfekta bord!! I lava!! Skit snyggt!!

Här är lite blandade ego bilder från de sista dagarna, vissa är innan ekeby, andra vet jag inte :)




Jag har börjat göre "drottningvinkningar" konstant!! haha




Detta passar mig utmärkt!!



"Jag är inte trög, har bara otur när jag tänker"
- haha visst passar denna kommenataren mig utmärkt ;)



ÄNTLIGEN!!

Min tuffa jobbvecka är över ( JIPPIIEE), de sista två veckorna på jobbet är slappa ;)!!Me like!!
Idag är jag ledig, ska senare träffa Malin och kanske Tina hänger på också?Vi ska fixa lite, mer säger jag inte ;)!!
Igår kväll meddans jonte var på HIF passade jag på att måla vår hallspegel, denna spegel hade jag också när jag bodde hemma. Det är en praktisk spegel men i en ful björk ram!!Så den har jag målat vit nu :)

Har ingen efter bild på den ännu men här är en före bild iaf!!


Jontemyra ringde nyss från jobbet. Trött som en ko, stackare!! Själv ska jag som sagt njuta av två lediga dagar nu. Började dagen med en god och nyttig frukost som jag nästan alltid äter nu för tiden :)!



Gröt med frysta hallon. Har ingen mjölk på för det är inte gott, har inget socker på för det behövs inte med söta hallon :)!testa vänner, det är mummsi!!


Längtar.

Har precis kommit hem från jobbet. Theresa och David har lånat volvon så dom kom och lämna den vid mitt jobb. Jag körde dom nyss till knutan så att dom kunde ta tåget hem. Idag var det väldigt lungt på jobbet och det flöt på bra. Skönt!Har bara 9 arbetsdagarkvar...förmodligen mina sista nio som arbetande undersköterska..nästa gång jag arbetar kommer det förmodligen vara som arbetsterapeut!Spännande :) Tiden som student har gott så fort, jag har bara en termin kvar!!En av sex!! Jag har varit väldigt duktig under dessa terminerna och klarat mig utan omtentor och rester..det trodde jag aldrig!!Jag har alltid fått kämpa på en hel del under hela min skoltid i mitt liv och jag har konstant tryckt ner mig själv och jämfört mig med alla andra + min duktiga syster.
Men det är slut med det nu!!! Dyslexi grejen kan inte hindra mig, jag flyger fram till mina mål!!Jag är snart klar med en universitets utbildning :) Jag är stolt över mig själv!!

Jag är bra som jag är, kanske dags att inse de nu Andrea :)


Jag i början av sommaren!



Trevlig kväll alla, önskar en grym tjej :)

Bilder från igår!

Igår kväll hoppa jag på cykeln och trampa mig till Tina.
Såhär såg jag ut igår..



När jag landat hos Tina cykla vi vidare för att äta


Sedan cykla vi vidare till Norra hamnen där de var live musik, så mysigt och han sjöng helt underbart!Jätte mkt folk var där!


Efter de cykla vi vidare till Hampan, där vi drack vin och mös av varandras sällskap. Ni får ursäkta min lugg, den blev sig inte lik efter de vilda cyklandet ;)



På hampan var det en man i baren med en speciell väska, sött på ett barn ja..men.ehh

En rolig grej.

Namn: Andrea Helena Maska
Skostorlek: 38/ 39..lite olika :)
Hårfärg: Mörkbrunt men just nu med ljusa slingor
Önskar du att du bodde någon annastans: Vi flyttar ju snart ;), men jag gillar Helsingborg och vårt sommar/vinter ställe i Österrike!!
Använder du droger: Varje dag!! Nejdåå ;)
Röker du: Hell no!!
Vilka shampoon använder du: V05, love it!
Vad gillar du får skor: Höga klackar :), Sköna tygskor.
Vilka parfymer använder du: DKNY och Dolce & Gabbana
Gillar du att festa: Jag älskar att festa med Malin, Ida och Tina!!med dessa tjejer är det även mysigt att bara sitta på en uteservering, snacka och dricka vin!Det är även skoj på alla studetställen i lund med fina vänner från klassen :)
Vad är du rädd för: Mycket!! (Ganska många djur) Fåglar, Harar, Ekorrar, mörker, det okända, ensamhet osv..
Gillar du att tvätta: Gillar och gillar, finns roligare och finns tråkigare!!
Gillar du berg- och dalbana: Jag måste erkänna att jag kan vara en rikgit mes..det blir värre ju äldre jag blir haha!När jag åker så blundar jag och andas inte under hela åkturen!

KÄNSLOR

Har du många vänner: Jag har ganska många "ytliga" vänner, som man glidit ifrån och då man hörs och ses lite då och då. Sen har jag hittat massa nya fina vänner i min klass nu när jag studerar. Men de allra finaste vännerna jag har är Ida, Malin och Tina!Inget slår vår vänskap!!
Gråter du ofta: En del
Skrattar du ofta: Haha jag skrattar jämt, åt allt och inget!!
Hur känner du dig just nu: Ångest för jag ska jobba!
Hur har du mått den senaste tiden: Upp och ner, som vanligt!
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Ja, det har väll alla!?
Blir du lätt förälskad: I tonåren hade jag jättelätt för att bli kär och hade massa nya killar hela tiden! Men detta har såklart ändrats :) För över 7 år sedan hittade jag min stora kärlek. Jonathan heter han!
Är du kär i kärleken: hmm fattar inte rikgit? Jag är kär i Jonathan och han är ju min kärlek..eller va? haha
Tror du på ett för alltid: Det finns ja, om man har ett lyckligt förhållande med mycket skratt :)

Är du förälskad just nu: yes

Hur många har du varit tillsammans med denna månad: haha va, denna månaden?? 12 stycken, men säg inget till Jonte ;)
Har du blivit sårad av kärleken: Tror alla blir sårade av kärleken någon gång i livet..yes det har jag
Har du blivit lycklig av kärleken:JA

 

 


 

 



Tjallong!

Det var nog någon dag sedan jag blogga, men man har ju sina stunder då man har annat för sig :)jag har jobbat en hel del och det har varit lite kaos på jobb, därför är jag inte alls sugen att cykla dit idag igen för att spendera kvällen!Jag är bara ledig fredag denna veckan så jag får hålla ut! Nu är det inte långt kvar sen har jag semester och då åker jag och jonathan till underbara Österrike!!

Det har väll inte hänt så värst mycket sedan jag skrev senast..Har som sagt jobbat en del och igår efter jobbet tog jag ocj jonathan ett långt eftermiddags dopp på råå. Var massa folk!Solen var framme hela tiden men ibland kom det kalla vindar. I vattnet var de sjukt varmt och jag och joanthan plaska runder som två barn!!

Var spis har varit sönder nu till och från i flera dagar och idag ska det äntligen fixas!!!perfekt!


Ja som ni märker har jag inte så mycket att skriva just nu!Tråkigt, jag vet!

Denna bilden tog jag i söndes då jag satt vid datorn och en jätte äcklig flygande insekt kom in i datarummet. jag sprang ut och skydda mig från detta mosnter till Jonathan kom hem från jobbet :) Det är en handduk som jag lagt på golvet för att den inte ska kunna flyga efter mig :)


Jag har även rensat lite i min garderob.Hittade denna klänningen som man kunde köpa på gina tricot, ett eller två år sen..minns inte!Ganska många hade sånna och även jag äger en!Ganska skön ändå...
Detta var iaf min kvällspromenad outfit ;) haha


Nej, det får bli mer bloggande senare, nu ska jag ta en blöt handduk och skubba bort allt mitt fjällande..tråkigt!sedan på cyklen och trampa sig till råå !

hejsvej

Är ni vakna :)?

God morgon gott folk! Fast jag nu varit ledig två dagar så har jag vaknat och gått upp 07.00..typiskt mig!Idag jobbar Jonathan morgon..minns att han var jättetrött när han gav mig en puss och skulle gå..stackaren!Det förstår jag när han ställer klockan på 03.50!!Mitt duktiga hjärta :)

Igår var det trädgårdsarbete på höög nivå haha!Vi tog på oss "trädgårdsarbetekläder" och körde till huset. Det är en del att göra där men vi tyckte båda att det var skoj. Lite Andrea skämt (som jag själv inte är medveten om ) så hade Jonathan skoj!Jag hade också skoj..gick och små skratta lite när vi stod där och grävde och hade oss haha!!
Komiskt!
Vi fick trevligt sällskap av Johanna (jontes syster), Johan och lilla Alma.  De fick sig också lite skratt, trevligt :) Sedan fick vi hjälp av Johan.. så snällt!!
Vi hjälper er vid eran flytt, de vet ni :)!!
Vi fick mycket gjort och guud så fint det kommer bli!Så nöjd jag var när vi åkte därifrån!!

Jaha vad ska jag hitta på denna dagen??Om solen kommer fram ska jag cykla ner till stranden..annars blir det väl städ eller något sånt!

Hoppas ni alla får en fin söndag!

Detta var min trädgårdsoutfit haha




Sliten t- tröja, träningstopp haha, shorts och ett par tygskor (vilket inte var ett smart val då dom blev en aningen skitiga ;)


Allt löser sig sa kvinnan som sket i vasken!!

Pissfull!!




HAHA älskar Jonathans blick på första bilden ;)

Ikväll på schemat!

Räkfrossa :)

Som ni ser har jag ny design..vet inte rikgit vad jag tycker än men den duger nog bra ett tag hahah!Kommer eventuellt byta bild på mig men annars blir det nog bra!

Idag har jag jobbat morgonpass, när jag kom hem tänkte jag lägga mig i solen, men nej...jag decka i soffan!Annars så har Jonathan smittat mig ännumer med halsont!Men känner jag mig väl så bryter de aldrig ut, utan försvinner snart! I helgen är jag ledig. Ska bli spännande att se vad den har att bjuda på :)

Eftersom jag somna innan blir det lite sent med maten idag, men nu ska jag äta rosa räkor :)

Trevlig helg åt folket!!

När ingen annan ser.

Hej sötnosar! Idag ska jag jobba kväll, känns helt okej efter 2 dagars ledighet. Ä ledig i helgen igen så det swka bli sköönt!!
Igår eftermiddag ringde Ida mig och ville bada. Så jag hoppa på cykeln och vi cykla till gröningen och tog oss ett dopp!Det var jäätteeeee skönt!Var jättemysigt att ligga i solen med en glass i handen och snacka lite!

Jonathan är sjuk idag!Så han stannar hemma.
Nej, nu ska jag göra frukost och sen lägga mig och läsa min bok! Jag har inte läst många böcker i mitt liv men ibland fastar man. Jag gillar verklighetsbaserade böcker :)Då blir jag helt tagen!

Denna läser jag just nu :)



En sann berättelse om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade allra mest - sin pappa.
Från det att Duncan var fyra år blev han sexuellt utnyttjad av sin pappa. En fruktansvärd hemlighet som han bar på sina små axlar. Uppvuxen i ett hem där sjuka ritualer var en del av vardagen, blev Duncan manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad av sin egen pappa.
Övergreppen pågick i tio års tid och satte djupa sår i den unga själen. Sår som ledde Duncan in i missbruk och kriminalitet. När han en dag som vuxen ser sin pappa hand i hand med en liten pojke bestämmer han sig. Det handlade inte längre bara om honom, andra tvingades uthärda samma sak. Han anmäler sin pappa för sexuellt utnyttjande av barn.
Det här är hans skakande berättelse om hur han tog tillbaka makten över sitt liv.

Finns en negativ sak med sommaren....

....Det är alla småkryp :S



Ser ni spindeln som hänger och dinglar ??
Jag har nyss kommit hem, har legat på en filt på gräset i närheten av lägenheten. Låg och läste lite men det var flugor, myror och annat skit överallt :S

Jonathan kom hem vid 09.00 idag, han har ju mått dåligt i några dagar nu men ändå jobbat. Fast idag palla han inte, stackaren ligger i sängen och hostar!! Min hals börja också kännas sisådär igårkväll och det är sådär idag med..men det är inte så illa som jontemyra!!

Hörs senare folket :)

Solen värmer från alla håll hos mig och Jonathan!

Hellu folket!!Har nyss kommit hem efter en härlig powerwalk bland husen här i området. Kul med lite insperation ;)!!
Jonathan ligger och sover nu efter jobbet, han har ont i halsen och känner sig hängig!
Jag ska snart ställa mig och laga spenat :) Såå gott!!

Idag har jag varit ledig, har vikit tvätt och små fixat lite, även kollat möbler på nättet och tränat!
Dagarna går så fort när man är ledig :( men imorgon är jag också ledig, skulle tyligen bli fint väder så jag kanske lägger mig lite på stranden på förmiddagen, på eftermiddagen bli det trädgårdsarbete :) Ska bli roligt tycker jag!Har köpt fina trädgårdsvantar..självklart i rosa!!

I vår lägenhet har vi en stor ballkong, vi har förmiddags sol där och jag tycker det är mysigt eftersom jag och jonathan kan sitta där i solen och äta frukost. På eftermiddagen har vi det också perfekt eftersom vi har stora och låga fönster i vardagsrummet. Jag brukar öppna upp fönstrerna, och njuta av solen där med :) Här är lite bilder från förra veckan :)



haha :)!

Idag har jag haft extra många läsare, kul att ni trivs på min blogg :)
Nu är det spenatdax!!

kramkram

"Jag vill ha" lista :)

Min garderob exploderar snart...helt sjukt..men ändå vill jag bara ha mer och mer! Som ni vet har vi inte bara en walk in closet, utan två!!I början hade jag och Jonathan en var..men jag har typ tagit över Jonathans nu ocskå!!haha stackaren har ca 20 %..resten är mitt!!LOVE!!! Snart flyttar vi härifrån och då inbillar jag mig att jag kan köpa dubbelt så mkt!!
Detta är en LITEN del av min lilla önskelista just nu ;)Har även en lista med möbler och massa kläder!








Lite bilder av min garderob just nu!Men ni ser inte allt och detta är bara den ena garderoben!



Det svämmar över min handväskor, skor som aldrig används, miljontals klänningar som hänger på samma galje och är packade som sillar. Massa sjalar osv osv!Men jag gillar de :)

Det är såå typiskt mig att köpa massa och sen bara använda det en gång..ibland använder jag det aldrig!!Det måste jag ändra på :S!!


Bilder :)

Här kommer lite bilder :)! Igår började jag och Jonathan med att köra till Malmö!Ny mobil till mig eftersom min andra va sönder. Min nya mobil är jättefin, pärlrosa och är en miljötelefon!!



Det är den rosa :) jättesöt är den och väger INGET!!typ..

efter mobilköpet körde vi vidare till Ilva...jag ville ha ALLT!!Så mycket fint det fanns, helt sjukt!Får se om det blir något köp där :)!!Vi fika även lite i Malmö och körde sedan vidare till Jonathans farmor. det var väldigt fina rosor på husets baksida som jag var tvungen att ta bild på :) Me like!!



Efter farmorbesök körde vi snabbt hem där jag bytte om och sedan ner till stan igen. Jag skulle ha en Tina kväll!Vi började med att äta på Harrys ocj jag sedan ner till gröningen med lite Eh fika. Där satt vi och mös i flera timmar!Mysigt och väldigt skönt väder!



Imorse gjorde jag och Jonathan en nyttig smoothie till frukost :) mumms!




Jag fick ju ett godkännande av Johanna att visa bilder på Alma, detta var för ett tag sedan!Hov växer och växer den lilla stjärnan!!


Detta var några månader sedan




Detta var den 19 juni, bröllopet var i fokus haha


Släktkalas :)


Nu ska jag snart till jobbet :( Känner inte alls för att jobba denna helgen då Jonathan är ledig och det ska bli så fint väder!jag och Jonte har jobbat så olika de senaste veckorna så det finns inte mkt tid vi har fått ihop :(!!Men ikväll när jag slutar vid 21.00 ska jonte komma ner till råå så ska vi ta ett kvällsdopp :)Myyys!! Och imorgon efter jobbet ska jag träffa tjejerna vid gröningen och bada :)
Men viist är det jobbigt att jobba idag nu när jag varit långledig i veckan..blää!!

Haha jonte va nyss nere i tvättstugan, han kom precis upp och sa
- Titta jag hitta 10 kr
- oj, grattis haha
- Den är till dig, grattis på namnsdagen

Haha!

Jobbigt.

I söndes sov min stora syster hos mig. Vi pratar aldig så mycket om farmors bortgång eftersom det är ett känsligt ämne för oss båda. Hon åkte till Österrike igår till mamma och pappa.

När hon var här i söndags sa hon helt plötsligt att hon inte riktigt ville till Österrike, jag förstod innerst inne varför men tänkte jag får ju ändå fråga henne.
Hon var jätte nervös och orolig om hon skulle klara det. Att komme till de tomma huset utan att vår farmor/oma sitter och väntar på oss i all ivrighet i köket..så som hon har gjort i hela vårt liv. Jag och min syster åkte till sverige 2 dagar innan hon gick bort, vi vär inte där.. Som tur var hade oma mamma och pappa där så det var ju jättebra. Begravningen var en vecka senare redan, både jag och min syster hade ingen möjlighet att åka ner igen..Min syrra var i Indonesien och jobbade som läkare och jag hade en hel vecka framför mig med tentor och obligatoriska dagar. Mamma och pappa mena att oma aldrig skulle viljat att jag missa de eftersom jag hade kommit otroligt mycket back i skolan!! Så jag gick aldrig på min farmors begravning!

Nu när det gått ca 6 månader ska både jag och min syster dit och få känna och se att det verkligen är sant, oma finns inte mer i våra liv.

Igårkväll brast det för mig totalt..jag visste att min syster just den stunden hade komit fram till wegscheid och kommit fram till farmors hus utan farmor. Jag visste att hon skulle vara helt knäckt!!Denna känslan var fruktansvärd..att veta min familj säker tstod och trösta henne och att allt var väldigt jobbigt just då för min familj.  När jag gick in på facebook för att komma på andra tankar hade min syster skrivit som status : Nu åker jag på 10 dagars semester i Österrike. Tyvärr sitter inte oma i köket som hon alltid gjort och väntar på mig..


Det gör ont, jag vet att många av er som läser säkert inte förstår hur det kan ta så hårt på en när en gammal människa går bort. Hon skulle ju ändå fylla 89 år 20 dagar senare. Men farmor var något riktigt speciellt i vårat liv. Jag har aldrig träffat farfar, mormor eller morfar...farmor var allt i ett!!Hela mitt liv har det bästa varit när det var lov och vi packa våra resväskor för att äntligen få vara med farmor igen!När hon var pigg/ yngre flög även hon till Sverige för att vara här i några månader. Det var underbara månader!! jag vet att detta är något jag aldrig kommer få uppleva igen, det finns kvar i mina minnen och djupt inne i mitt hjärta!

Min Österrikiska Oma kommer alltid ha störst plats i mitt hjärta. Hon var familjens hjälte!













Tack Jonathan för att du alltid ställer upp för mig när mina känslor tar över!

Vilken natt!!

I natt var det varmt!!guud, jag tänkte ett tag att jag skulle upp och ta en kall dusch mitt i natten!Visst är det hemskt att somna så varm?? Vi brukar ha ballkong dörren öppen under kvällen så att det inte är varmt sen när vi lägger oss. Men igår hade vi glömt de + att det inte var nerrullat. Ingen bra kombination!!

Jonathan var flitig och steg upp tidigt idag för att cykla till jobbet, jag låg kvar och sov så gott :)!Idag när han kommer hem har vi mkt planer, men det berättar jag om senare!

Här kommer lite bilder från igår :)

Jag innan maxi haha!



Vår goda kvällsmat :)







"Gubbar"

Jag var och handlade nu för någon timme sedan, man märker att folk har semsester..massa med bilar på parkeringen och inne på maxi var det massa massa folk!Nu har jag mest slappat, suttit lite på ballkongen och ätit knäckemacka med makrill!
Är sugen på ett kvällsdopp idag så jag ska fråga jonte när han kommit hem...men antar att Jonathan har andra VM planer idag :)!!

Här kommer lite jordgubbsbilder från de sneaste kvällarna då jag och Jonathan kollat film och ätit dessa "gubbar"!!


Jordgubbar i min fina skål med jordgubbar på :)



I nästa inlägg får ni se andra bilder :) Har ju fortfarande många på lager :)

Kram på er!

Jag skäms!

Jaa oj vad länge sedan jag blogga :( föörlåt! Men jag har haft fullt upp! Allt från visning på lägenheten, massa jobb, mys med vänner, och mest sprungit förbi Jonathan, besök av syrra, övernattning av syrra, glumslövsbesök osv osv!

Fullt upp i mitt roliga liv! Vet knappt vart jag ska börja!!

Lördag: Äntligen var både Jag och Jonathan lediga samtidigt 1 dag!!Evighet sedan!!Vi åkte först till Maxi på morgonen, handla mat och engångsgrill!Körde vidare till Domsten där vi grilla och bada :) Myyys, men aj vad jag brände mig på ryggen :( Hej kräfta!! Borde smörjt in mig :S!!Efter stranden körde vi vidare till Mölle. Vilket äventyr vi var på!!Jag ääälskar utflykter!!Alltid gjort och kommer nog alltid att göra!I Mölle köpte vi glass och satt och titta på folk på en bänk haha!När vi kom hem fortsatte vi vår mysdag!!


Kommer mer bilder sen från vår dag men här ser ni en ganska dålig bild, på en kräft rygg!!


Söndag: jobb
Måndag:jobb

Tisdag: Först jobb och sen var det bara att cykla hem och fixa lite i lägenheten. Där var lite folk som skulle komma och titta på den!Dom hade varit i en annan lägenhet i området men tyckte vår var 100000 gågner snyggare!!Underbart!!Vid 18.00 tiden hoppa jag på cykeln igen och mötte upp Malin. Tillsammans cykla vi vidare till Tina där vi mötte upp Tina och Ida :)!!Vi lagade kycklingsallad och gick sedan upp till grytan. De var kulijuli. Vi satt en bit ifrån på en filt, drack vin och åt god mat. Många gåa skratt blev det som alltid!!Vi fyra kommer vara vänner för livet, utan tvekan!!

Här kommer lite bilder från igår kväll!Börjar med lite ego bilder då jag fixa mig innan, vet ni giller de haha!!




Här hade jag sminkat mig färdigt och lockat håret, då var det bara att byt aom och hoppa på cykeln :)




Mycket mysig kväll hade vi!!Har fler bilder men lär väll inte få lägga upp dem av Ida och Tina :)!!



Visste ni om att jag cyklar varje dag till jobbet, duktigt va!!Går upp tidigare för att cykla dit :)!!Tar ca 25 min dit och 35 hem!!Backen hem är inte rolig..är typ tre sega backar som aldrig slutar!!Men det är bra träning!!

Snart flyttar vi från lägenheten, vi har alltid tyckt att det var en jättemysig första lägenhet och det kommer kännas lite sorgligt att lämna den. Speciellt när vi nu har fått reda på att alla lägenheter ska få nya golv och kök...suck!!Hade inte de kunnat komma tidigare haha!Men vi känner båda att vi har gjort rätt väl, att lämna lägenheten och flytta härifrån. Det kommer bli perfekt tror jag!!Det kommer bli kanonbra och vi längtar båda två :)!!

Nu är jag ledig i tre dagar, sköönt!!Idag har jag INGET att göra mer att att handla och laga mat (lax) till jonathan kommer hem vif halv 7 ikväll! Imorgon har jag mer planer för dagen ;)

Måste göra lista:

* Måste ringa frissan, klippa luggen!!




Nej tack, till köpt micromat!!!

Jag är uppvuxen på hemmalagad mat. Mamma och pappa köpte ALDRIG färdiga köttbullar, fiskpinnar, pytt i pappa och allt som finns. Vilket jag tycker är jättebra!!Jag har vant mig så vid hemmalagad mat att jag fortfarande bara kan äta de. Jonathan köpte en gång köttbullar men fyy, jag klarar inte av att äta det. Senor och massa äckliga grejer i. Färdiga fiskpinnar köpte han också en gång, men blää..de fick han äta själv haha!Kalla mig känslig men jag klarar inte av det. Så äckligt smakar det!!
Jag tycker att det är bra att mamma och pappa inte köpte massa sånt skit till Theresa och mig, det inehåller ju bara massa trams!!När jag får barn ska jag också ge dem hemmalagade mat :)Här nere ser ni hur fina mina hemmagjorda fiskpinnar blev för någon dag sedan :) Och nej vi åt inte alla fiskpinnarna, det blev bra rester :P!!




Så nu skackar vi inte mer mat!

Min cykel blev lagad igår, underbart :) Hoppas den nu håller sig frisk :P!!Så idag ska jag cykla till Fregatten som ligger på Råå..det tar sin lilla tid men är bra motion!!Speciellt hem haha då jag har uppförsbacke HELA tiden!! Cykla dit flera gånger förra sommaren och det var riktigt skönt!!

Nu kommer lite bilder som jag nyss hitta på mig och glömt lägga upp :)



Har ju massa nya bilder på kameran med de får ni se i nästa inlägg :)

Trevlig dag!
Kram

RSS 2.0