Nu är det slut.

Ja mina vänner, nu är även denna dagen slut för idag. Jag ska nu krypa ner i min säng för att sedan starta morgondagen med ett träningspass, skönt!Eftermiddag blir det "massa fixa grejer" och kvällen blir det mys med en av mina flickor!

sov gott från mig till er :)


Reklam!

Okej jag säger det en gång till, har sagt det förr. Ni som kommenterar för att göra reklam för er själva, tävlingar och bara skriver "hej, hoppas du får en bra dag..kolla min blogg" JAG GODKÄNNER INTE ERA KOMMENTARER! Min blogg är ingen reklamsida för andra eller något.
Min blogg är en helt vanlig blogg där jag skriver om vad som händer i min vardag och är mest till för att jag ska skriva av mig, visa min vardag för släkten i stockholm,vänner som jag inte träffar så ofta länge, vänner som jag träffar ofta och för andra nyfikna!

så nu vet ni de :)


Bulgarien -07

Vilket drama!

Guud i taket var folk snackar och skriver om Ricky Martin som nu erkännt att han är bög. Det roligaste är att folk är så försvånade för han har hållt det hemligt så länge..mm konstigt så som alla reagerar och pratar om det! Var nyss och träna och meddans jag vänta på att gå in i spinningssalen prata alla om honom, att det var skandal hit och dit! Jag fick knappt luft bland alla tanter!
Låt han nu gilla killar och gör inte en sån stor grej av det.
Det är år 2010 inte 1737 för tusan :)


Min design på bikinin!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Min dag.

Hej svej! Har ju nämnt att jag och jontemyra var på Ullared förra veckan, då köpte vi lostboxarna säsong 1 och 2. Jonathan har ju i all evighet tjatat om att det måste jag ju se (han har sätt det tidigare). Så visst vi börja se det..nu har vi sätt båda boxarna haha snacka om beroende..men gud vad säsong 1 och 2 var bra..har dock hört att de andra säsongerna ska bli sämre :( Men vi har beställt hem så vi får fortsätta titta :)..men nu till saken. Vi såg sista avsnitten på säsong 2 igår kväll. Hela natten har jag varit helt knäpp!!Legat vaken och varit rädd för jag trott jag sätt Walt överallt, har drömt att jag var gravid och bodde på en ö..massa sånt sjukt!Har även vaknat flera gånger och legat och fundert på alla mysterium i serien och varit rädd! När jontemyra gick vid 04..00 idag var jag så rädd att han fick tända lampan i hallen så jag kunde se om Walt kom haha! Helt sjukt!! Är det ett tecken på att jag borde ta en lost paus!?
Förmodligen!

När jag tillslut vakna av väckarklockan idag vid 07.30 var jag heeelt slut, huvudvärk och allt..men det är inte konstigt efter den natten! Som tur var har det blivit bättre underförmiddagen. Idag var jag i skolan 1 timme..lönt!!Vi hade basgruppsmöte och jag valdes som sekreterare och fick skriva på tavlan. Nu är jag hemma, äter ett äpple och sjunger på en sång. Ikväll är mitt schema att gå på ett spinningspass medel klockan 17.30, ska även laga falukorv i ugnen med potatismos!
Nu ska jag vila och läsa en skvaller tidning.. och så ska jag kolla i alla rum så inte Walt står där! Kram

Bilder från festen i helgen :)



Tina hade fixat golvfest för att fira hennes födelsedag!



Självklart tänkte vi på miljön i en hel timme!



Tina gör depp min och depp hållning haha så söt bild. Ser ut som en hundvalp. Hade jag lagt upp denna bilden i störreformat hade tina dödat mig, därför är jag snäll och gjorde den lite :)



Ida och Sabina...



Louise



Haha mina ögon är roliga på denna bilden :) Bjuder på den!



Här ser ni mina ögon!!



Sabina blänger..



Tina gömmer sig




Söta Ida!!





Enligt Sabina dricker hon sähär...men nu kommer sanningen...



Så dricker Sabina..lovar!!



Födelsedagsgrisen!




Nu var det dans på gång..



Sötaste Tina och Malin



Andréa (A2) och Louise




Söta flickor va :)?





Ida blev sugen och Sabina njuter..





Snabbt fixa lockarna innan utgång



Ut i dimman!

Tack för en toppen kväll fisar :) Kram

NU..

Nu mina vänner ska jag ta mig ner till stan snart! Ska träffa Märta och ta en kaffe. Eller ja, hon dricker kaffe och jag dricker chai latte :)



Hoppas ni får en bra dag :) Hörs senare! Kram

Lika som bär?

Jonathan får ofta höra av folk att han är lik Robin Paulsson!

Jag tycker också att dom är sjukt lika i vissa vinklar och miner..Speciellt när man ser han på tv och när han pratar kan man ibland få vissa sekunder som är läskigt likt!När han tittat ner är det väldigt likt och när han ler och skrattar får b¨da samma "väck" vid ögonen haha eller ska jag kalla det rynkor?




Är inte alls trött, men får väll ändå hoppa i sängen. Ska upp tidigt imorgon och träffa Märta. Sov gott!
(bilder från festen igår kommer...det lovar jag ;)

Tjabba tjena hallåååå.

Lördag står på schemat, vilket betyder utgång med tjejerna! Har nyss duschat, rakat benen, slängt alla mina 1000 klänningar på mig och av mig osv..ja ni vet..det hör ju till!Nu lägger allt på golvet och Jonathan fick lite smått panik så han stack till väla :) Nu ner jag ser denna "klänningahögen" på golvet får jag lite smått panik. Har ju inte ens använt allt som ligger där men ändå köpa nytt varje gång. Men det har jag faktiskt inte gjordt denna gången och jag är sååå stolt över mig. Klappar mig själv på axeln och ger mig en blöt kyss på kinden! När jag ser denna högen ser jag även att jag behöver rensa... jag och Jontemyra har inte bara en walk in closet, utan två. Perfekt tänkte vi när vi flytta hit, en till dig och en till mig! Jonte har ca 25%..resten är mitt! alltså har jag nästan båda för mig själv! Men jag är så dålig på rensa, när jag går igenom allt tänker jag alltid " Meeen guud vad snygg, varför har jag aldrig haft den på mig" eller "ohh vad längesen, jag hänger den här så jag inte glömmer den"...eller " Men denna är ju inte så ful, detta måste jag ju spara"..suck!

Så nu har jag gnällt lite, kan vara skönt ibland!


Förresten, mina föräldrar är ju i Österrike nu. Idag skicka jag sms till mamma och undra vad dom gjorden. Hon svara att dom var vid graven och det tog ju en hel evighet innan jag fatta vilken grav hon prata om. Känns tufft att jag aldrig fick ett avslut med farmor på ett sätt..På ett vis fick jag ju de när jag satt och höll hennes hand i flera timmar meddans hon bara låg och sov och var svag. Jag visste ju att det var sista gången innerst inne. Men jag var inte där när hon somna in och jag var inte på någon begravning. Skönt på ett vis men jag vill fortfarande tro att hon finns kvar där hon alltid varit...
Känns som hon fortfarande finns hos mig! Men jag hoppas hon har det bra, var hon nu än finns..


En gamal video på mig och Jontemyra :)

Haha asså denna är KLOCKREN!!Denna är för ca 2 och ½ år sedan, hade nyss flyttat till lägenheten och satt en söndag i myskläder, titta på fotboll och åt chips.
Vi kom på en rolig lek (eller jag, vem annars). Leken var då att ha ett chips på näsan och försöka fånga den i munnen med hjälp av att man nicka på huvudet. Jonathan var otroligt kass och jag skratta ju så jag nästan kissa på mig. Okej jag var väll även lite övertrött här men sjukt kul var det. Kolla hans ögon och hans miner!

Sen kommer då jag, proffset..okej skippa mitt fula smile när jag skrattar!katastrof!!!







Sjukt kul lek. Okej detta är den ända gången vi har lekt den leken men jag lovar er att kul hade vi. Prova ni med!! Leken heter: The Angie play!!haha eller nått...

Tittar igenom väldigt gamla bilder från oss!







Skulle kunna fortsätta i en evighet att lägga upp bilder och guud vad små vi var på vissa, har även några där vi är riktiga knattar haha men dom håller jag för mig. Den 6 april har vi varit tillsammans i sju år och vilka minnen vi har, våra egna små minnen!

I söndes var jag på Novalund med mamma och Theresa, min syster snacka om fotoalbum och då slog mig tanken...alla våra bilder från sju år har vi på datorn..tänk vad hemskt om datorn en dag skulle gå sönder och allt bara försvann!?! nej fyy, nu blir det att göra ett fint album av vår tid som vi haft än så länge, och visst kommer det bli många fina album på oss innan våra liv tar slut ♥

Lite bilder från dagen.



Dom första bilderna är på mig och jag hade inget att göra meddans jag vänta på sege jontemyra i morse. Sen är det lite bilder från vägen och självklart Morgans hus!Parkeingen var ganka tom när vi kom haha :D!! Sist men inte minst lite bilder på påsarna när vi höll på att packa ut!!! Här ser dom dock väldigt toma ut jämfört med innan och vissa saker har vi redan plockat undan.
Nu har jag bråttom till tv:n: dating in the dark!!

Kramkram

Nu kör vi till.....

ULLARED :D:D:D:D:D:D!!!

Älskar henne!



haha så skön kvinna! Henne skulle jag vilja vara kompis med! Va så roligt när hon slängde filten på soffan och tyckte att den landa helt perfekt. guud!

Lördagkväll.

Denna helgen har än så länge varit vääldigt lung vilken var behövligt. Dels för både jag och Jonathan är förkylda och dels för att det faktiskt kan vara skönt att ha lite helg tillsammans. OFta flyger vi hit och dit på olika håll och då kan dessa helger tillsammans vara underbara. Imrogon kväll jobbar Jonathan och då ska det spenderas tid med mamma och Theresa. Min syrra fyller ju år nästa helg och hade ju helt missat att pappa är kvar i Österrike då och mamma åker ju ner i veckan. Så vi ska väll små fira lite imorgon vi tre töser :) Sen ta vi väll en rejäl gång när pappa och mamma är hemma igen :)

Nu ska det snart åkas till maxi och handlas. Vårt kylskåp TTTOOOMMTT..:)
Ikväll ska det lagas kycklingssallad, alltid gott :)! Kycklingen är tinad, ska bara steks med massa god grillkrydda och läggas på salladen med avokado, sallad, tomat, majs, gurka, ost osv!mm så gött det är!

Bilden är tagen från goggle!

Lördagsmys.

Hälsnigar från mig och Jontemyra. Vi ligger i sängen med datorn, lyssnar på musik och snackar om allt möjligt. Vi ska snart upp och äta frulle,sen får vi sevad dagen bjuder på för oss två ungdomar...thhsss!!



me and my love på promenix i underbara österrike för nått år sedan, med solen i ögonen :)

Sjukstuga.

Host host hälsningar från mig och Jonathan. Hur seg kan en sån här förkylning va?! Som tur är har ingen av oss feber, eller jo..Jonathan hade nog lite igårkväll. Det börja i helgen. På fredagen var jag ju med tjejerna där det börjades med förkylningsskit från malin..grrrr!. Lördagen hade jaglite ont i halsen och hosta. Men ändå gick jag med tunn vår jacka hela helgen, smart. Vilket nog var en stor anledning till min förkylning som bröt ut lite mer på måndagen..sedan blev det bara värre och till och med Jonathan blev smittad. Annars är det Jonathan som brukar vara den som blir förkyld och jag skryter om att jag inte blir förkyld. Har en riktgit äcklig hosta..ingen hals ont eller nått, bara slemhosta som låter som kol och snuva.

jaja så länger man slipper feber så är det lugnt men träning har det inte blivit denna veckan, har fått avboka två pass eftersom jag hela tiden sagt att det är nog bättre imorgon..suck!
Nu ska jag duscha och sen städa lite för att ha nått att göra :)

Kram kram och host host




Grattis syrran :)

Stort grattis till läkar jobbet på vårdcentralen. Du kommer vara grym!! Från och med den 7 juni kommer min syster springa runt med skylten, Dr Maska :) haha

Här ser ni lite bilder på min galna och söta syster :)



Jag vill att hon finns.


Jaha då är man vuxen nu.

God morgon alla glada och mindre glada. Imorse var jag iväg och gjorde denna vuxengrejen. Inte roligt alls kan jag tala om för er! Jaha men jag klara mig!
Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska gå, idag har jag en obligatorisk lektion 14.15- 15.15!LÖNT!!!
Hostar gör jag som en gris, näsan rinner, nyser som en elefant och pratar som en man.. Tack Malin och Tina för smittningen!!


Jag i söndags..

hahaha såå braa!

Ni måste titta på den första och sen på den sista! "sparkarna" på sidan är såå bra! Först såg jag bebisen och då skratta jag lite, sen såg jag den vuxna, haha det är såå bra!


sminkmodell :)

Så mina vänner, nu kommer bilderna! Bättre sen än aldrig ;)
Det första temat var 40- tals sminkning, alltså röda läppar och lösögonfransar!



Sedan tvättade jag bort det, tog av lösögonfransarna osv. Då var det dax för en naturlig sminknig som skulle framhäva mina blåa ögon!


Vad kallar du det?

Jag kallar det tufft!! och lite läskig, mysko och konstig !?

http://www.youtube.com/watch?v=GQ95z6ywcBY

Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé

Många bilder.

Jag har så mycket bilder att lägga upp att jag känner mig stressad haha! Idag är det söndag och jag ska ha en "mamma dotter dag". Pappa är ju i Österrike och Jonathan jobbar så det blev perfekt. Vi ska göra massa skoj!

I fredes var jag ju som sagt med tjejerna, vi åt mat och kolla på bilder från malins resa, vi gjorde även massa ansiktsbehandlingar då söta Natasa var med vilket var jätte roligt då det var ett tag sen hon var med :) Hon är en riktigt duktig hudterapeut. Hur perfekt är det inte att känna en hudterapeut och en make up artist ;)?haha
natasa hade också med sig sin super söta hund, Savanna.
Njut av bilderna. Den jag är på är väll inte så bra haha, jag masserar mitt ansikte med rengöring och busiga Tina tar bild. Men jag bjuder på de!



Tina jorde en "fiskmås" på Natasa.



Natasa gjorde så vi alla slappna av :)



sockersöta malin med grejs i huet!



sockersöta Tina med grejs i huet :)



Här är då jag, inte så mycket sockersött på denna bilden haha!



Savanna var nyfiken.....och



Lite vild på slutet ;)

Fredag

Ni måste påminna mig om att lägga upp bilder på mig när jag var Tinas sminkmodell i veckan :)

Idag är det fredag och jag har varit ledig. Dagen börjades med ett klippbesök hos Jenny och nu är min lugg på plars igen, hon tog även en bit på längden! Efter det skulle jag egentligen lunchat med Erika med det fick vi tyvärr flytta på, eventuellt imorgon sa vi :)
Ikväll ska jag och tjejerna träffas hos malin, göra ansiktsmasker, dricka vin, äta och snacka shhhiiit!Det är såå underbart :)

Förresten igår hade jag och Jonathan finbesök hos oss från Österrike, dom har bott hos mamma och pappa nu i tredagar och kom hem till oss igår. Vet inte hur många shottar dom tog och det tog en hel evighet innan dom blev fulla, men fulla blev dom haha!Jonathan prata lite engelsjka med dom men även lite tyska, framsteg :) Han lär sig :)
haha sedan ville dom åka en runda o Jontes bil, Jonathan höjde volymen och då trodde han ena att det var rammstein.. så skriker han.. YEEHHAAA RAMMSTOCK!!! pissfull!
Imorgon bitti åker dom med pappa till Österrike, håller tummanra för att resan går bra..nästa ecka flyger mamma också ner! Stackars pappa, man ser att det tar på honom att farmor har dött. Han har blivit så smal..usch! Vi har alla i familjen förlorat ett solljus!


vill ha :)

Som ni vet har jag och Jonathan varit tillsammans i flera år och även varit sambo i två år. Det fungerar jätte bra och vi båda är nöjda :)
De senaste åren har vi pratat om att skaffa hund, Jonathan har ju haft hund i hela sitt liv och han saknar att ha en hund. Vi har tittat på lite olika raser de senaste åren men fastnat för dansk svensk gårdshund. Lagom stor hund för oss har vi alltid tyckt :)Det finns vit/bruna, vit/svarta och vit/brun/svarta. Vi vill ha något av de två sista, alltså inte vit/brun! Sen ska vi ha en hane har vi sagt haha!jag tycker dom har så fina ansikten när de är vita/svarta och bruna. (se bilden längst ner som ex)!

Den senaste tiden har Jonathan dock börjat tvivla på om vi verkligen ska skaffa eftersom man blir så bunden och blabla bla... och om vi kommer klara av det. Varför skulle vi inte klara av det? Finns det folk som skaffar hund som inte har jobb och inte har någon erfarenhet alls och dom klarar det kan vi fan också klara de!
Vi får helt enkelt fortsätta diskutera ;) så får vi se hur det blir! pengar har vi ju, erfarenhet har han och lite jag, tiden får vi helt enkelt ta oss :)


Sminkmodell idag :)

Dagen började jag med ett hårt tränigspass, så skönt! Städaren på friskis flirta med mig och han är lätt över 45!! Mysigt!!'

Efter det har jag fixat med allt jag skulle fixa idag och nu ska jag om två timmar följa med Tina till hennes make up skola. Jag ska vara sminkmodell idag och temat ikväll är 40 - tal. Hahah blev lite rädd när hon sa det men när jag googla på det så verkar det vara knallröda läppar och lösögonfransar..kan bli spännnade!



Ha en trevlig kväll!Kram

Heidi Montag

Vet inte om ni där ute har följt the hills, jag har iaf alltid gjort de under alla år! De snaste veckorn har det varit massa snack om Heidis skönhetsoperationer som hela tiden ökat. Nu senast gjorde hon så många operationer samtidigt att hon nästan dog, desperat?
Har alltid tyckt att hon var en söt tjej men nu är hon så ful att man knappt tror sina ögon. Som hon har förstört sitt utseende!Helt sinnes sjukt! Man kan ju inte ens se att det är hon längre!



Före: En söt naturlig tjej


Efter hon fixat tuttar och lite grejer:


Och just nu ser hon ut så här efter massa massa operationer.



Enligt mig är det bara sorgligt!


Rubrik.

Dessa rubriker kan bara vara för jobbiga, ibland står det helt still.
Idag var det första dagen i skolan efter praktiken. Var otroligt kul att se alla igen!Tycker vi är en rolig klass och jag har fått många vänner som jag säkert kommer ha kontakt med sen när skolan  är slut. För slut är den ju snart, i januari är jag legitimerad arbetsterapeut. Tiden går så foort!Känns bra att ha två utbildningar inom vården, båda är viktiga yrken och jag älskar at ha ett jobb där man hjälper sjuka människor. Kan INTE tänka mig något annat än vårdyrken!

Jaha nog snackat med det!Har lite tråkigt här hemma, Jonathan jobbar kväll så jag försöker underhålla mig själv. Har gjort lite styrketräning i vardagsrummet på min yogamatta. Trevligt!Nu ska jag kolla på familjen annorlunda men vi hörs gott folk. Imorgon går jag bara i skolan till 12.00 och efter dt ska jag träna.

Trevlig kväll, Kram!

Kalas.

Hej svej där ute!Sitternu i soffan och skriver på min mini blogg dator hihi!Har nyss kommit hem från släktkalas med Jonathan. Nu är jag trött,trött!Ska snart sova men vill mest bara komma in och säga hej. Imorgon står det träning på mitt schema och även besök hos mina päron i Glumslöv. Sen på måndag börjar skolan ingen, praktiken är över och fixk super bra betyg (det bästa :D) är såå glad!

På onsdag kväll ska jag förmodligen följa med Tina till hnnes make up skola och vara modell :) ska bli spännade och se vad Tinis hittar på med mig :)!Roligt!

Kram



Trött.

Ohh vad utmattad man blir efter kräksjuka, tur man inte man inte har kräksjuka så ofta. Jag tror detvar ca 6 år sedan hela min familj och farmor lågoch spydde på julafton, då hade vi alla kräksjuka. bläääee!
Jonathan är och handlar mat, ikväll blir det lax i ugnen med koktpotatis och sparris. Får se hur mycket jag får i mig. Inte ätit på tre dagar men man får ju börja lite smått!
Sen ska jag och baby gå ut och gå en runda så jag får lite frisk luft och får lite vitaminer av den underbara solen :)Känns skönt att vara piggare och att solen skiner underlättare bara ;)

Kram


Jag lever igen.

Jaha då fick även lilla jag vinterkräksjukan :( Under hela min praktik har de spytt från höger och till v'änster men jag bestämde mig för att inte få det, fungerade i tre veckor iaf :) Måndag morgon vakna jag vid 05.00 och då börja det, fyy faaaaaaan!Finns inget värre!Kunde verkligen inte behålla någon vätska hela den dagen, låg i sängen som ett levande lik med 39,7 i temp. Ville skriv mitt testament men jag klara mig. Igår kunde jag iaf behålla vätskan och en skorpa fick jag i mig på hela dagen. Idag orkar jag sitta vid datorn ett tag och har ätit lite äpple. Ska försöka äta lax med kokt potatis ikväll då jag planerat att gå till praktiken imorgon. Bara två dagar kvar ju!!Känns så typiskt att man alltid är frisk när man inte har något viktigt i skolan och så blir man kräksjuk under praktiken..blää!Men vad ska mna göra? stackars Jonathan har legat påmadrass i datarummet nu i två nätter och jag har delat säng med en spann!!

Har fortfarande inte lagt uppnågra bilder från festen men jag ska försöka sammlamina krafter under dagen, ska även gå en liten runda!Käbnns skönt att vara lite piggare idag! Och i natt ska även lilla Jonathan få sova iu min säng eftersom smittrisken är väll över nu efter två dagar!

kram på er!

RSS 2.0