Go kväll/natt eller vad man nu vill kalla de.

Idag skulle jag egenligen träffa Märta efter praktiken, men blev lite ändringar med de, kommer fler chanser!!
Annars har jag mest bara vilat idag efter praktiken, kollat idol osv!Haha jag och jonathan köpte massa godis idag för vi trodde några små söta barn skulle komma till oss, men ingen har kommit än och tror knappast någon kommer nu vid denna tiden!!men men så är det!!hmm..dissad!!

Just nu sitter jag och jonte myra och har puzzel tävling på våra datorer  ;) haha skit kul!!Kan va uppe länge idag, ingen praktik imorgon eftersom det är helg, men är egentligen min jobbehelg!Fast jag har sagt att jag inte kan, blir för mkt annars med att praktisera mån-fre sen jobba helgen och sen till sjukhuset på praktik måndag igen!!nix, behöver vila :)

Nä nu ska jag fortsätta med våran tävling :D (jag vinner hela tiden!!)

god natt

Tuffa beslut!!

Ibland får man ta tuffa beslut här i livet. Beslut som kan ändra hela ens liv för sin familj, nära och kära. Idag fick jag inget roligt beskedd, ledsen belv jag ocg gråta började jag göra! Ett beslut som jag får svar på imorgon!Egentligen inget jag vill prata om, bara skönt att jonathan vet och kramar än!!

Jag hoppas hoppas hoppas att beslutet blir så som jag vill, kommer inte acceptera de andra alternativet!!NEVER!!
usschhhhh..hemska tanke, bort med dig dumma dumma tanke!

Tjabba, tjena, hallååå

Idag fick stackrs jonathan min gå hem från jobbet för han e sjuk :( tråkigt!!Bara han inte smittar mig den jäveln för jag har inte tid att vara sjuk :P haha just nu tjuvläser han vad jag skriver, har ju nu min bärbara dator brevid den andra haha så vi sitter här sött om kvällarna, brevid varande och skriver till varandra på msn och skrattar högt :D helt sjuka!! men kulk har vi ihop alltid!! Mycket viktigt i ett förhållande tycker vi två :)

Fick gå tidigare från min praktik idag, så jag tänkte faktiskt försöka mig på en träning idag, hoppas de går bättre och utan smärta i ryggen!! Men en vacker dag ska väll även jag kunna få tränba normalt igen utan att tänka på skadan och få ont hela tiden!!

nää slut tjatat

Förresten, ikväll är det bonde söker fru :D haha

woohooo

KLARA TENTAN :D...YOOUUU GOOO GIIIRRLLL !!!!

bloggen klabbar.

Min blogg ville int eriktigt som jag ville igår haah jag skrev inlägg men inget kom upp på min sida, ähh skitsamma!!Får se om de funkar idag.
Idag har jag haft praktik igen, två veckor kvar på den ju!!Slutade vi tre idag och jag är riktigt hungrig nu...åt bara lite päron, morot och sånt litet idag!Hmm vi funderar på att äta tacos ikväll jag och joanthan :) busa till de rejält en tisdagskväll haha, först tänkte vi köttbullar men de tar vi till helgen. MM så sugna på tacos ju!!

Händer inget speciellt nu ikväll, mest tv och sånt. Har nyss pratat med mamma som är i österrike med pappa hos farmor :)De va bra me dem, så de e skönt att höra.

Nä nu ska jag sitta här ett tag till sen får jag börja lite smått me lite saker jag har att fixa :)
tjaootjooo


Denna dagen.

Denna dagen har varit städ och pillat lite på mina nya dator dag:) så en skön slappe dag helt enkelt!!Nu ska jag och jonte myra snart börja med maten!!
Har funderat lite idag på min framtid osv....tänker så de knakar kan jag tala om för er!!Fanns inte så mycket mer att göra i detta regniga höst väder så har blivit en skön söndaghemmadag :D

Nä nu ska jag duscha sen äta och sen titta på någon film, sen är det läggdags för mig och jontemyra eftersom vi båda ska upp tidigt imorgon!!En annan tjänar ju pengar på att gå upp tidigt haha men inte jag på min praktik :) fast det gör inget, kul att träffa patienterna osv ju!!

nä, slut tjatat från mig och mina nya fina vita dator :P

ha en sköön och trevlig söndagskväll folket där ute!!

tjaoo tjaoouu från mig :)

Det var inte igår...

Jäklar det var ett tag sen...hmm har varken haft tid,lust eller ork att skriva..hmmm vad har hänt!!
Jag har iaf haft praktik hela förra veckan, sen har jag fått en höst present av jontahan :D en jätte fin vit bärbar dator :P så snäll är han!!Jonathan tyckte jag va värd det, fast jag först blev arg på han och inte ville ta emot den haha stackare!!

Igår var det vin kväll hos Tina, drack vin och lagade piuzza tillsammans (Tina;malin och jag :) senare kom Emmy och vi drack och mös lite hos tinisen, sen var det lite utposten på stan som gällde !!Tog en taxi ner med en as sur gubbe!!! jaja


idag städar jag och jonathan rövarna av oss!!! hmm vad har mer hänt dessa dagaran..jo jag har shoppat en hel del!!Jeans,kjol,kofta,linne,armband,strumbyxor,en rosa träningsfläska för att hjälpa till lite med rosa bandet osv!!

Detta inlägget blir lite stressigt för jontahan står precis och tjatar på att fröken ska hjälpa till att städa :D haha jag älskar han såå

kvällsmat!

Nä nu har jag suttit här lite och tramsat mig, nu är det kvällsmat time :D En tallrik fil med fullkorn och banan skivor blir det ikväll :) nammi nammi

Nu får jag skynda mig ut i köket innan Jonte myre tar alla bananer :P



Denna bilden år typ för 2  år sen säkert :P men ändå söt haha

Tjenna snyggingar :P

Idag hade jag praktik igen, de var helt okej :) träffade min syster så vi luncha på sjukhuset, hon jobbar på kirurgen där denna veckan (läser till läkare )! Imorgon ska jag få ta hand om en egen patient och göra massa med arbetsterapeutiska övningar, de ska bli kul att få ta hand om en egen :P
Och min handledare var så snäll och lät mig börja 09.00 imorgon, skönt, då får jag sova lite längre!!


haha säger det igen, jag är en fixar Andrea, ändrar min blogg hela tiden, ganska roligt faktiskt haha!!
Nä får väll ta och skaffa mig ett liv eller nått..

tjoohoo

blää

inget bra idag.....

fixar tjejen!!

ohh vad jag fixar och har mig med min blogg när jag inte har något bättre för mig haha, trög!!Blir aldrig nöjd heller, gör det mest för att det är roligt :)

Idag har jag jobbat, efter jobbet åkte jag snabbt ner till stan för att träffa emmy och bella, gjorde lite byte av våra kläder!! Sen åkte jag och jonte myra och titta på möbler :) hitta jätte fint, men vi ska bara fundera på det och mäte igen sen blir det nog vårt :P!! Älskar att ändra om och pyssla!!


nej funderar på att gå ut till soffan och krypa ner hos jonathan!
Ingen kan skilja på oss!!

Can´t take my eyes of you


Andrea i ett nötskal!!

tjenna läget :)
Idag har jag skämt  ut mig haha, men men sånt är bara roligt ibland, jag ochnågra andra i klassen, även jonathan fick sig ett gott skratt åt mig haha shhitt alltså!! Andrea i ett nötskal!!

Idag är det fredag och jag är ledig idag igen :) jobbar i helgen och sen på måndag börjar min praktik :D kan bli spännande!!
nä funderar på att gå en liten promenix, så vi hörs sen!

Ta tre djupa andetag Andrea!!! haha guud i London!!

sånt är livet.

Igår la jag mig sent och pluggade riktigt länge, så jävla bra jag är och flitig!!Idag vaknade jag ca 09.30 och hade så fruktansvärt ont i min rygg, inte konstigt med den skadan jag har och att sitta upp halva natten och plugga, usch usch illa illa!Får nog boka en ny tid till min dr så att dom får titta närmare på skadan igen, palla ha ont licksom och inte kunna röra sig :S jävla bilolycka!!

nu har jag iaf precis duschat, ska välja lite kläder (alltid as svårt ) har så mycket men enligt mig inte tillräckligt haHA,stackars jonathan :)
nä ;), sen ska jag också göra mig lite havregrynsgröt med banan och frysta hallon..mm namminammi och nyttigt!!

ha en bra dag, får höras senare för nu ska jag på mina hemliga uppdrag  snart :P

haha fortfarande kvar :)

Hoppsan, skrev visst för två timmar sen att jag skulle sluta plugga och gå och lägga mig hos min söta jonathan :) men jag pluggade visst flitigt vidare och fastnade här, tittade nyss på klockan och fick nästan en chock!!Tur att man är ledig imorgon :)
hmm, inte alls trött!Ska iaf sluta plugga nu och bara titta runder lite på olika bloggar, facebook osv :P så inom en timme sover jag nog gött :P

nu säger jag nog gonatt på riktigt (fast man vet ju aldrig med mig..)

Imorgon blir det hemliga uppdrag igen.

Ikväll har det mest blivit plugg, Jonathan la sig redan 21.00 för han var så trött idag. Han hade sovit dåligt inatt. Så jag har suttit här nu framför datorn och den narrativa metoden och pluggat till tentan. Duktig flicka!! Fast nu börjar även lilla jag bli trött, så får se hur länge jag pallar.

Imorgon blir det lite hemliga uppdrag, fast först på eftermiddagen!

Nä nu ska jag fortsätta innan jag lägger mig.
sov gott säger jag iaf redan nu :D

Tjenna bloggen :D

Idag vakna jag vid 8.30, tänkte då att det var lika bra att ligga kvar ett tag till (verkligen inte likt mig), vakna sen vid 09.15 men jag låg kvar till 10.00 haha jag som annars är upp med tuppen varje dag nästan :D haha men gud så sknt det kan vara att bara ligga i sin varma säng och titta upp i taket, konstig är jag!!

Nu ska jag snart sätta upp håret som jag vill ändra haha typ färga det mörkare igen till min vanliga hårfärg och är så otrolig sugen på lugg!!hmm något jag får fundera på.
.
Så vill jag ha det typ, skit snyggt!! men problemet är bara att mitt hår växer jätte fort och med sne lugg som jag har nu kan man ju dölja det lite men med sån här vanlig lugg kommer jag inte kunna se någo efter en vecka bara, ett till problem med lugg för mig är ju att jag har världens virvlar i håret, haha katastrof, jag kan tex bara ha min sne lugg på en sida för min stora vivel i luggen annars bara står ut, hmm ...inte lätt detta!!

nä nu orkar jag inte skriv mer :) ha en underbart bra dag för det ska jag ha!!!


tjjaoouu bella

lite nytta har jag ju gjort nu..

nu har jag iaf pluggat lite, men haha hade ju kunnat vara mer, vet inte varför ja är så seg idag,, kanske bara för jag var så aktiv igår ? hmm

nä nu blir det slapp slapp framför tvn :)

imorgon blir det skola 13.00 - 14.30

igår var det full rulle hela dagen :)

Först igår åkte jag till skolan, eller först så missa jag tåget precis och som tur var hade jonathan en ledig dag ocg fick köra mig till lund, snällt snällt!!
hade lektion i två timmar och kom till helsingborg igen vid 13.00 tiden, då stack jag och jonathan direkt över till helsingör, där jonathan sålde sin ipod osv, vi hitta massa fint och skoj på tiger :) efter helsingör åkte vi direkt och handla mat, tacis blev de, när vi kom hem åt vi de såklart och sen på kvällen blev det direkt bio haha fullt ös hela måndagen!! Skit skönt att gå på bio på månsagar, ingen folk!!!

hmm idag har jag verklgien inte gjort något alls, panik!!typ duschat och ätit är det ända jag gjort, usch hemskt!!Nä funderar på att plugga lite nu, väntar på att emma ska komma och hämta sina cider :P

tjoohej från en seg latmask idag!!

sleten,osminkad och ser ut som fan.

Ja Jävlar vad många läsare jag haft idag :D skoj!! Kan tänka mig att det alltid blir lite roligare med party bilder på en blogg :) nu ska jag och min käre påg åka och stor handla så vi överlever, jag är sleten, osminkad och ser ut som fan :D haah orka...skit samma



ica maxi här kommer vii.....

Den underbara kvällen igår :)



Tack för en helt underbar återträff hemma hos mig!! Vi är Glumslövs diamanter!!!

ÄLskar denna!!



Av denna låten blir man glad, om nu vill eller inte, men glad blir man och man vill bara upp och hoppa och dansa som en galning!!

Fest ikväll :)

Ikväll har jag fest för massa glumslövstjejer :) ska bli så skoj, har städat och sånt idag igen hahaa onödigt!!Men så skoj att fixa fint, de tråkiga är ju att jag inte mår så bra idag, vaknade med ont i haslen och känner mig inte jätte pigg om jag säger så :S skkitt också jag som längtat så till denna kvällen!! Men detta ska inte hindra mig från att ha en toppen kväll med mina brudar :D

Here is my day.

idag har jag haft fullt upp hela tiden, har städat med jonathan en massa :) så fint här är nu!!haha de var det innan också men ni fattar!!
Har även pluggat flitigt :) och åt nyss pasta sallad med räkor. Jonathan jobbar kväll idag igen så han kommer först vid 23.30 tiden!Segt...
Imorgon blir det fest hos mig, ska bli så skaouj. Alla gamla vänner kommer, ska blå så nice att träffa alla igen!
Nä nu ska jag hitta på något vettigt att göra :) har inte bloggat så mycket idag men jag har ju inte gjort något speciellt mer än de jag skrev här uppe !! Fast jag har ändå haft många läsare och det är ju alltid skoj :)

trevlig fredag kväll

igår kväll!!

Stack till mina föräldrar igår vid 16.00 tiden då jag började intervjua en tanta till min tenta :D haha
Det gcik bra, satt sedan och plugga en del till klockan var sju typ. Resten av kvällen tog jag de bara lugnt i kära glumslöv, titta på tv med mammi och pappi! Mamma var även så snäll så att hon sydde upp en klännning, men jag lovar er, har aldrig hört henne svära så mycke haha som jag skratta (mamma skratta också :) vi hade såå roligt, för det blev fel hela tiden för att klänningen hade flera tyger som skulle sys upp och svårt tyg som gled och hade sig!!hha men som vi skratta!!
Så jag kom väll sen hem vifd 22.30 till min lilla lägenhet igen!! Då jag och jonte ponte titta på film och jag somna i soffan!! SÄLLAN!!!

det var mycket skratt igår men även nästan lite tårar :( ni anar inte hur ont jag hade i ryggen efter träningen, blev så ledsen när mamma sa att jag borde vänta ännu längre med den :( nej nej för det vill jag inte!!uscch kunde inte ens sitta igår kväll!
Fruktansvärt!!

ähh vi får se vad jag gör, blir väll kanske läkare igen eller nått!!

näää idag har jag fullt upp, berättar mer sen..tjaoouuu

Beslutsångest

haha som ni märker så ändrar jag min design ganska ofta på bloggen, kan aldrig bestämma mig haha!!Men en vacker dag ska jag ha bestäm,mt mig och då kommer den va såå gullig och fin :P

Ska nog hoppa in i duschen snart!
Sen borde jag väll äta något och sedan fortsätta plugga!!
nää detta var ett onödigt och tråkigt inlägg...sorry!

Vem ringde?

hej svje i lingonskogen!! Någon idiot ringde mig hela morgonen från klockan sju till nio!!Det var skyddat nummer och jag orka inte svara, personen ringde även hem flera gånger!!Puuhh...sen gick jag upp vid nio och såklart ringer inte personen mer!
Typiskt!!

jag har ett plåster på pekfingret och gud vad det känns konstigt att skriva haha, helt obehagligt!!Var bara tvungen att nämna det här :P

jag är jätte hungrug nu märker jag, åt bara fil igår kväll med fullkorns grejer i, orkade aldrig göra någon pasta sallad!!
nu får väll ta mig en liten knäckemacka eller nått!

ha en trevlig dag, verkar ju bli sol i helsingborg iaf :P

vet inte om jag är besviken eller nöjd!

Kom nyss hem från träningen, en sak är säker iaf... Jag gick dit med alldeles för höga krav och förväntningar!! Jag fick ont i ryggen ganska fort och bara du kändes det som hela min värld rasa ihop...usch den smärtan är inte rolig, känns som knivar i ryggen och att den bara delar sig

men jag kämpade vidare med lite lugnare tempo...får börja att träna en gång/vecka, annars blir det nog inte så bra.

Hmm vad ska jag göra nu, jo typ PLUGGA!! och äta pasta sallad :D

Ett enromt glädjehopp!!

Ni anar inte vad jag gör just nu!?! JAG SITTER I TRÄNINGKLÄDER OCH DE KÄNNS SÅ JÄKLA UNDERBART!!! Äntligen ska jag ner till stan, ta upp mitt träningskort och stämpla in mig, ta av mig ytterskorna och ta på mig träningskorna, gå upp till gymmet och äntligen FÅ röra mig och träna igen!!

Ni som läser nu tycker säkert att jag är helt konstig och bara överdriver, men detta känns som en befrielse från bil olyckan!! Hela tiden har jag blivit påmind om den hemska dagen, hela tiden haft ont och varit tvungen att tänka hur jag ska sitta, stå och ligga ner!! När jag gått en promenad har jag tänkt, oj nu får jag nog inte gå så mycket mer eftersom jag bara skulle vila vila vila och röra mig så lite som möjligt!!! Jag fick ju mitt godkännande till träningen för någon vecka sen men jag tänkte att det var lika bra att ta de lungt och inte vara för ivrig eftersom skadan inte är läkt än!! Men idag är det dags!!! NUU är det dags!!
Finns fortfarande mycket jag inte får göra som fortfarande inte är godkänt,så jag ska ta det väldigt lungt, men det gör inget!!Det är själva känslan som betyder för mig att iaf få göra nått och att äntligen få röra mig som alla andra igen!!



NU håller vi alla tummarna att detta går bra och att jag inte får ont eller att skadan blir sämre igen!!!


Allt ska gå bra nu, det är jag verkligen värd!!!

god morgon!!

Idag vaknade jag av mobilen som väckte mig klockan sju, jag och jonathan gick upp och slängde in en tvätt men la oss sen igen :P haha palla!!
Sen satte vi klockan igen och så vidare...
Jag har nyss ätit lite fil med fullkornsgrejer i :D gott gott....jonathan sover, (vad annars) :D
Nä nu ska jag väcka den lilla skiten!!

ses senare..eller de gör vi kanske inte, men hörs gör vi :D

ingen bra rubrik!?

Min långa promenad igår var till stor nytta, känns bättre idag!! Har inte så mycket kul att berätta idag tror jag, har typ bara varit i skolan och kom hem vid 17.00 tiden, lång dag idag!..hmm har självstudier nu tre dagar och ledig i helgen så det är skönt att bara kunna vara hemma i hbg, men ska ju plugga, träna, hem till mamma och pappa, ha fest och massa annat, så att slappa blir det inte!!
Imorgon väcks jag av klockan som vanligt :S,fast  klockan sju på morgonen för då har jag och Jonathan tvätt tid,bläää varför valde vi såå tidigt!!
Efter de blir det lite plugg och lite vila, har nämligen haft ganska ont i ryggen de senaste dagarna, bajs olycka!!
Sen imrogn kväll har jag TRÄNING!!! känns så underbart att äntlige skriva det igen och få träna....efter mitt långa träningsförbud på tre månader får jag äntlig ta på mig träningskläder och komma igång lite långsammt, hoppas hoppas hoppas nu bara att det blir ett träningspass frii från smärta och att jag inte behöver ligga hela natten med smärta i ryggen som om ryggen skulle delat sig i två delar!!! nää fyy, hoppas jag mår bra efter!! är lite nervös faktiskt!! men men..
Har ju iaf bokat gym instruktör så att han visar mig vad som är bra och dåligt för min skada!!


näää nu ska jag se om det är något bra på tv..

ha en trevlig kväll :D

släppa bort alla tankar..

Nu ska jag gå en lång snabb promenix och så ut alla tankar i hjärnan släpper!!

hejdå

Finns det något hopp för mig!?!



Just idag känns iget bra..men men livet suger,jag hatar detta, jag varken vill eller orkar mer!!känns inte roligt längre...ska ja kanske ge upp?!?Hoppet verkar inte finnas, på att jag en dag ska må bra!!Slippa gå till psykolog slippa att skit som snurrar i mitt huvud..varför varför
Hur kunde det komma så här långt, från en en glad liten figur till en som numera bara spelar glad och egentligen mår så fruktansvärt dåligt!!

Tack för blommorna!!

Jaha det var inte igår jag skrev här, men har faktiskt inte haft tid!!Har jobbat hela helgen och när jag väl kommit hem från jobb har jag hela tiden gjort annat!!

Har iaf nyss kommit hem från skolan, och när jag gick in i köket stod där 20 rosor i en vas till mig, tack jonathan min :) Vi har ju lite att fira idag!!

men men funderar på om jag ska ringa lite samtal hehe..aja

tjaaoo

ingen bra rubrik!?

jaha, borde väll egentligen lägga sig eftersom jag ska upp och jobba imorogn bitti..men känner mig inte så jätte trött!!
hmm får väll sitta här ett tag till, känner mig lite irreterad och sånt, men det går väll över...

blää orka

dagen.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lungt och slappat lite efter alla sko, uppgifter vi haft nu och tentan och så klart festen igår, så idag har varit en tiktigt skön vilodag!

Ikväll är jag ensam hemma för nu är det jonathans tur för fest :) haha igår jag och idag han :)

jag ska ju även jobba i helgen så ingen utgång för mig idag!!Idag ska jag bara ha en skön kväll för mig själv, titta på film och njta av lite ledighet!Underbart!!Nää nu ska jag hitta på något vettigt

ha en trevlig kväll alla :)

hah helt galet kul!!!

Festen igår va så sjukt rolig!!

Började med att jag då tog tåget till lund, träffade emilia och sofia och tillsammans tog vi bussen till vildanden haha jag skratta så åt namnet igår :D där gick vi lite vilse och hämnade i en skog, men vi kom fram till lägenheten tillslut :D
Där kom det bara mer och mer folk och john förlora tävlingen :P Jag och sofia var omringade i soffan med typ 30 killar runt om oss, som vi skratta!! Som ni märker berättar jag väldigt kortfattat nu, orkar inte gå in på små roliga detaljer!!

Sen hade vi fem minuter på oss till bussen när klockan var ca 23.00 men såklart hann vi inte med den, så de blev taxi för alla dessa personer, i taxin blev det massa diskussioner om homosexuella haha och så arga vi var på taxinissen..men mne det löste sig!!

Inne på nationen så dansade vi u full fart hela tiden, så skoj hade vi men nu orkar jag inte skriva mer :D

var en helt underbart rolig kväll igår och jag skratta nästan heellaa tiden!!!

lite bilder, orkar inte lägga upp alla!!


Helt underbart!!!

då va de fixat...



nu va jag hemma igen :) och mitt uppdrag var som vanligt lika, skönt, jobbigt och mycket tårar som vanligt!!men men...
nu ska jag iaf hoppa in i duschen och börja fixa mig till festen, hade varit skönt att sova en timme men jag hinner inte..blääää!!

Hoppas ni får en trevlig kväll därute :) för de ska jag ha!!

tjajoootjaaooo

stressig dag :S men ikväll blir det fest!!

hejsvej, hemma från skolan nu och har ätit lite riskaka haha får vara ett mellanmål idag, ska snart köra iväg till landskrona där jag ska på ett hemligt uppdrag!!hmm det varar väll i en timme som de brukar, sen ska jag hem till helsingborg igen där jagsnabbt ska duscha och fixa mig för att sedan ta tåget till lund, för ikväll blir det fest hos john :D blir säkert roligt!!

får se om jag hinner skriva mer sen igen...idag kommer iaf jonathan hem igen :) ska bli kul!!Så han är så snäll och hämtar mig i lund i natt, skulle egentligen sova hos min syster och david men jonathan ville hellre att vi skulle ses :)

puhh nu fick jag brottom..tjohheejj

klar typ :S

ähh nu får jag vara klar med skolarbetet!!! Blir nog bra tillslut haha, man får se de positivt, funderar på att hoppa in i duschen nu och köra till mina föräldrar om ca en timme, blir nog braa!!
Håll tummarna för mig imrogn när jag redovisar om tina :D haha

förresten köpte jag världens sötaste, coolaste och finaste mössa idag!!så slå de om ni kan!!
sov gött nu pyser jag...

hmm konstigt!!

jag var helt säker på att jag bloggat igår, usch vad obehagligt!!! aja får typ skiva "igen" eller nått haha.

igår hade jag en mamma och dotter dag :) mamma och jag gick på stan och fika och luncha haha sen var jag hos doktorn och lilla mammisen följde med!!efter det körde jag och mamma hem hit, titta lite på tv och mös! Sen var mamma så snäll så att hon sydda upp ett par gardiner till mig och jonathan.!! vid sex tiden körde jag jonathan ner till stan för att han skulle flyga iväg :(  haha och när jag kom hem höll mamma på att putsa fönstrerna i vardagsrummet haha helt galen mamma, men snäll :) efter det åkte vi hem till mamma och pappa då i glumslöv, där jag sov!!

Idag var det en kort dag iskolan, bara en lektion som varade ca en timme, men jag stannade över och fixade klart min tenta, fan vad klabb jag fick med den..puuhh helt svettig blev jag ju!!

men nu är den iväg skickad så nu hoppas vi att jag klara den :D

nu e jag äntligen hemma, känner mig helt yr, har knappt ätit idag!!
Ska plugga nu och duscha sen köra till mamma och pappa igen, ska sova där inatt också!! passar på när inte jonathan är hemma!!

hmm vad ska jag mer skiva..jo imrogn är det FEST!!!!tjoo hej

RSS 2.0