Första dagen i skolan avklarad.

Igår var det första dagen i skolan och fyyy vad omotiverad jag var. Har slitit i huset nu så många dagar och när jag satte mig i föreläsningssalen var jag såååå omotiverad. Direkt ska lärarna såklart börja med att tjata om hur mycket vi har att göra..kan man aldrig börja i lugn takt efter ett sommarlov??Jag klarar inte av den starten..för mig tar det lite tid att vakna och komma igång igen! Det var bättre förr när man var liten, då var alltid första veckan helt soft efter sommarlovet!Men nu???usch jobbigt. Många i klassen hade redan för två veckor sedan börjat beställa böcker till terminen och börjat läsa!!jag får panik..varför börjar dom när vi har två veckor kvar på sommarlovet?? Igår efter skolan gick jag in på facebook, direkt läser jag status uppdateringar från folk i klassen hur dom letar artiklar, läser tjocka äckliga böcker på engeslka osv osv....hur orkar dom???

Men samtidigt blev jag väääldigt glad igår :) Jag gick och hämta mina två tentor som jag gjorde precis innan sommaren. När jag är påväg dit möter jag två i klassen som verkligen pluggar 24 timmar om dagen!!!Dom är sånna skit smarta och flitiga som börjar plugga till tentor åratal innan tentan börjar, igår satt dom och läste böcker på rasten :O?? Ja, som sagt gick jag till tentorna med dom och tyckte det kändes lite halv störigt eftersom dom bara ville vänta in och höra vad alla fick. Alla vi tre var godkända men självklart ville ju dom jämföra sig och skyta lite....men!!!JAG FICK HÖGRE POÄNG ÄN DOM!! Så iblnad behöver man inte stressa ihjäl sig och börja plugga och läsa direkt efter ett sommarlov :) Så jag går min egen väg och slappar ett tag till ;) hihi

Idag har jag lektion mellan 13.00 och 15.00..lönt!!Som sagt orken och motivationen är för tillfället på semester fortfarande!!Efter skolan ska jag och jontemyra välja de sista tapeterna på Mats jobb!Allt har löst sig..så skönt!!Polackerna är bortblåsta och Mats (jontes pappa) lyckades ta tjänstledigt i en månad för att hjälpa till med renoveringen!
Det kommer bli sååå fint!

Nu kallar duschen!Vi hörs senare :)




Fler bilder!



Detta ska sedan pryda vårat hem :) Tyvärr har jag bara små bilder som inte kan förstoras!!Dom är så fruktansvääääärt sköna och jag planerar att ligga och plugga i en av dom!!Kommer förmodligen somna ;)!! Vi ska nog köpa den svarta eftersom den vita blev snabbt skitig (var den redan i affären eftersom så många provat dem)!!
Nu längtar jag!!

Här kommer lite fler bilder från underbaraste Österrike!!Första bilden är bara på en myskväll i byn då jonte tog min bok och läste :)! Dom andra bilderna är ifrån när vi cykla 6 timmar/ 9 mil runt om Donau, staden krems, världens vackraste (och dyraste) byar ex wachau, vinodlingar, aprikosodlingar osv osv!!Byarna tog jag inte bilder ifrån, tyvärr..men dom är så vackra och så mysiga!!Husen är som små små slott i olika färger..det finns mysiga små vägar genom byarna som liknar gamla stan och vägarna har namn som ex: Kärleksgatan, kärleksgränden osv!man tror man cyklar mitt i en saga :) Men efter cyklingen är det ingen saga...baken värkte något fruktansvärt haha!!



Första pausen efter tre timmar!!



Slott och ruiner överallt!




usch, backe!!



Självklart tog jag med mig vindruvor från vinorlingarna som vi cykla brevid...Jag tänkte gora mitt egna vin nämligen!!Har ju inte fått smeknamnet vinaren från ingenstans ;)



Solen tog mer än vad vi alla trodde haha...




Aprikoser kan man plocka och äta hur mycket man vill :)


Det går frammåt...

Renoveringen går frammåt, vi har haft en del bakslag eller vad jag ska kalla det, men vi kämpar på hahah!!Idag har vi målat klart matsalen eller vad jag ska kalla det, där ska bara elementet målas och lister längst ner, sen är ett rum helt färdigt!!
Har även spenderat ett zumba pass med mina två finingar Malin och Ida..Många skratt och en del svett!!Fint de med!!

Nu kommer det lite mer bilder från österrike i en röra..blandar dagar och det får ni tåla!! Nu ska jag snart ställa mig och laga chillia con carne!Mer bilder kommer!!

hejsvej!!



Farmor mysiga innegård



Liten del av bergen runt om byn där vi bor.


Mamma





Grön fin natur överallt!!



Två långklänningar jag prova..ångrar mig lite att jag inte köpte dom...hmmm!Var mycket snyggare i verkligheten än på bild!



Jonte gilla att tandorodukter hete kukident...



Detta är inget krusbär..det är en speciell gurka som våra vänner odlar.Dom blir inte större och är så söta så :) Vääldigt goood!!



Även här lite från byn!






Snabbt.

Jag lever. Renovering pågår. Jag återkommer. Även med massa bilder bland annat från Österike. Hejdå!

Haha underbart.



Tittade just på lite olika klipp från solsidan, detta klipp är så roligt :)

Sanningen och inget annat!!

Jag har inte bloggat eftersom jag och Jonathan är fullt upp i vårt projekt..projket renovering haha!Nu ska jag berätta för er som undrar..har ju hört att det har gått massa ryckten och folk har snackat lite hit och dit så som du brukar vara när det gäller mitt och jontes långa förhållande..... Nu får ni svaret så ni slipper fundera och snacka :)

Ja, det stämmer..jag och Jonathan ska flytta ifrån vår lägenhet. Den 1 oktober så lämna över nycklarna till de nya ägarna av vår lägenhet. Vart ska vi ta vägen då? Det ska jag berätta nu...

Sedan flera månader tillbaka har jag och Jonathan kollat på hemnet OSV efter något nytt, vi har snart bått här i tre år och kände att något nytt skulle vara kul. Denna lägenheten har varit en perfekt första lägenhet och vi gjorde den riktigt fräch och fin med att måla, tapeter och möbler. Men vi kände som sagt för något nytt. Och många som säger att det är kaos på ragnvalla men bråk och invadrare osv osv osv..ni har fel!! Här är så lugnt så lugnt, aldrig varit med om något bråk..invadrare finns här inte heller där vi bor om nu någon skulle störa sig på de...!Däremot finns det mer skit högre upp i området..men vi bor längst ner och inte märkt av något. Så flytten beror inte på något sått som det också har snackats om..!!

Hyres lägenhet är svårt att hitta i Hlesingborg därför kollade vi lite smått på köpes..samtidigt sa vi att det inte var lönt att flytta innan min utbildning är klar (i januari) för då skulle vi veta mer om vad jag har fått jobb. Vi tänkte även då på att vå båda skulle fylla 24 år och hur lönt det skulle vara att flytta till en lägenhet om man ändå vill ha hus kanske 1- 2 år seanre!!? Så vi tittade lite på radhus och annat också om vi då skulle flytta när vi var 24 år. Mest drömmde oss bort. Vi leta och leta, var till och med på två visningar men vi hitta inget bra. Allt är ju sååå dyrt tänkte vi!! Men vi chilla mest runt och bara titta.

Sen en dag i i våras meddans jag var på praktik ringde Jontes pappa till honom. Det var nämligen så att Jonathans farmor hade fått en lägenhet och skulle flytta från huset. Han undra om vi kunde tänka oss flytta dit.

I början blev det väldigt bökigt för mig och Jonathan, allt kom så fort..inget vi hade räknat med. Vi blev väldigt glada för vi eventuellt kunde flytta tidigare än planerat...Samtidigt blev vi lite rädda, de där med hus de var ju stort...haha!! De som kändes jobbigt för oss båda i början var ju även att Johanna och Johan en gång hade tankarna att ta över de huset, men dom hade en månad innan jontes pappa ringt köpt ett hus. Så dom var inte intressareda längre..Därför fick vå frågan.

Eftersom vi båda blev osäkra på att flytta till ett stort hus och jag fortfarande pluggar och inte har husekonomi så visste vi först inte vilket beslut som skulle tas. Vi tänkte även på att det var ett gamalt hus och att det fanns mycket vi ville göra och ändra!

Vi fick erbjudandet att få prova på att bo i huset, att hyra det för två år så fick fick se hur det kändes att bo i hus. Efter veckor av funderandes, sömnlösa nätter (för min del iaf haha) Så tog vi ett beslut. Vi ska nu flytta dit, prova på hur det känns. Mats sa (jontes pappa) Att om det inte känns bra får vi flytta därifrån när vi vill. Det är alltså Mats som äger huset och vi hyr det av honom. Alltså vi ska inte blir husägare som vissa tror. Vi ska flytta till ett hus som vi hyr för en billig peng.

Jag erkänner att jag var skeptiskt till detta länge, medans jonte belv överglad direkt. men jag inser att vi gjorde rätt, vi tog rätt beslut. En sån har möjlighet kan man inte tacka nej till..det är en chans som aldrig kommer igen! Och varför skulle vi inte klara det?

Huset betyder väldigt mycket för Jonathans familj, därför vill dem att det ska gå inom familjen. Det är ett jättefint hus, mycket potential och ligger i ett bra område. jag kommer ha nära till tåget om jag måste pendla i famtiden. Huset har en källare med bland annat bastu och sen två plan till. Vi kommer alltså ha ett hus på tre plan och kommer nog gå vilse eller inte hitta varandra. HAHAH! Nu har vi börjat riva tepeter i huset, bort med "räfflade" väggar och dit med släta. Imorgon kommer det polacker och hjälper till haha, väldigt komiskt detta!!Vi har fullt upp och det går frammåt. Det är faktiskt rikgit roligt att riva tapeter :) Det trodde jag aldrig!!
Så så är det, vi ska till flytta till hus men är inga husägare. Just nu känns det toppen!

Sen till en annas sak, när jag och jonte hade varit tillsammans i fyra/fem år blev vi förvirrade på hur länge det egentligen var...vi sa då att vi säger fyra år..vi tyckte det lät bättre än fem när vi var så unga haha! För någon dag sedan i bilen börja vi snacka om när vi blev tillsammans..vi räkna då och snacka minnen och kom fram till att vi inte har varit tillsammans i över 7 år som vi sagt nu..utan över 8 år!! Så vissa, glädj er åt det och ni andra..stör er på det!!



puss hej!




Lördag och bildregn nr 2

Tjennnna babes! Allt under kontroll hoppas jag? Igår kväll dissa jag min päron och spendera kvällen hos Jonathans underbara syster och hennes sambo/man ( Snart hoppas jag han friar..jag letar klänning för fullt) även den sötaste Alma som finns var på G. Det var fifa kväll för grabbarna och johanna och jag underhöll oss med annat trevligt. Det bjöds på god mat och massa skratt som alltid.

Idag ska jonte myra och jag iväg på presentjakt!! Om han vaknar då förståss..har försökt ett antal gånger..Sen på kvällen ska vi fira Jonathans farmor som fyller 80 år. Kommer massa folk, släkt och gamlingar...detta kommer bli livat :) Så det ska bli skoj, Jonathan släkt är nice!!!

Jag vill även gärna åka och titta på vårt bord som vi ska köpa haha, bara titta..tror inte jonte kommer gå med på det!Men jag ska flirta mig till det ;)

Nu kommer bildregn nr 2..det är från Jontes och min promenad genom byn och till en annan by som har en stor stor sjö. Vi badar alltid där på sommaren..men nu var det högvatten så den var skitig och äcklig :S


På bilderna ser ni kamp som är en å som flyter genom vår by (precis nedanför vårt hus), men även här var det massa högvatten.



Framme vis sjön stausee



Vi satt och mös på bryggan :)



Det var så varmt ute att asfalten smälte lite, när vi gick såg man våra skoavtryck :)


Bild regn nr 1.

Igår blev det inget mer bloggande då vi hade lite att fixa här hemma. På kvällen efter att vi käkat körde vi till Rydebäck och hälsa på familjen Isgren/Månsson, min svärmor var också där och passa Alma. Jag och Jonathan hade köpt med oss massa grejer från Österrike, så det var presentutdelning, efter det körde vi till min svärfar där det även blev presentutdelning för honom. Vi satt och snacka massa på deras altan om våra planer med flytten!!Snart så... :)

Idag har vi massa planerat, bank, apotek, ringa samtal, växla pengar, till huset, jonte ska sen till rydebäck och jag ska till Glumslöv för att underhålla mina päron!

Nu kommer de första bilderna från resan i Österrike. Det blir bilder från resan ner.



Det var en lång och rolig bilresa, eftersom jag stod för underhållningen ;)



I Tyskland lyssna vi självklart på radiokanal Fritz!! Väldigt komiskt enligt Jonte...



Innan tjeckien körde vi igenom en tunnel som aldrig ville ta slut...lite läskigt men jag är ju van vid denna resan :)




Så, de var inga roliga bilder kanske, men ni fick se lite av resan ner..Nu ska jag snart väcka jonte, så vi kan äta frulle och sen börja styra upp vår dag :)!!I helgen blir det massa roligheter också, berättar mer om det sedan :)

Kram så länge!!

Sverige.

Nu är vi hemma igen, kom hem igår kväll kockan 22.00! Efter många timmars bilkörande. Det blev ju lite stressigt innan vi åkte och jag hann ju inte blogga de jag hade tänkt. jag hat haft tillgång till internet och data under dessa 10 dagarna men inte haft någon större lust att blogga. Nu sitter jag med lite smått ångest för jag har så mycket att berätta och visa er om vår resa..vet knappt vart jag ska börja! För er som inte har förstått var jag har varit så har jag och Jonathan varit i Österrike. Dels i familjens lägenhet som ligger centralt i österrikes huvudstad i wien. Vi har även varit i farmors hus i wegscheid, en by som ligger i en dal med underbar natur. Bilder kommer!
Under hela vår semester tid i Österrike har vi haft vackert väder, Offtast över 30 grader. I wien hade vi nog ca 36 grader..det var nästan för mycket ibland haha! Jag och jonathan har haft fullt upp hela tiden med massa olika aktiviteter. Jag har bland annat vandrat, cyklat 8 mil runt en sjö och vinodlingar, shoppat lite, åkt båt, varit på fest, druckit alkohol i massor, skrattat, gråtit osv osv.

Dom första bilderna kommer snart...(måste dela upp det eftersom jag har ca 300 bilder att visa er + filmer).

Självklart har inte allt varit frid och fröjd för mig denna gången. Var i huset första gången efter farmors bortgång. Hela resan ner hade jag en klump i magen och ville helst bara vända, när vi kom fram och mötte mamma och pappa i de tomma huset brast allt såklart för mig. det var så tomt, ingen katt, ingen farmor som satt och vänta på mig. Många av hennes grejer var borta, kläder, möbler osv osv. Dom hade ändrat om en del så jag var helt förvirrad först. Såklart har vi sparat massvis med saker som påminner om farmor, det är ju hennes hus som vi var i. Fina bilder hängde i köket på henne och mamma hade hittat en tavla som jag målat till henne när jag var 8 år. Jag hade målat en stor regnbåge med frukter runt omkring, i mitten stod det, "I love Oma"

usch vad jobbigt det är att hon inte finns mer!



Världens bästa farmor som gjorde allt för hennes barn och barnbarn..och vi för henne såklart! Någon snällare människa kommer man aldrig mer kunna finna. Hon var det bästa i vår familj! Älskade lilla Oma ♥




Kort.

Vill kort bara säga att allt är ok, vill inte riktigt blogga här på min semester och Jag och Jonte har fullt upp hela tiden. Vi har det bra men är väldigt tomt och konstigt här denna gången..., 30 + varje dag..berättar mer om varje dag när jag kommer hem och har 10000 tals bilder som ni ska får se! På onsdag åker vi hem och innan dess ska jag besöka farmor på kyrkogården...

Hur ska jag hinna.

Ja jag lever, har bara varit sjuk. Det är mycket jag ska hinna idag så jag är lite stressad men jag lovar att jag ska hinna med att lägga upp bilderna osv!!

jag kan börja med att berätta varför jag inte bloggat.
Allt var bra i måndes, var ju och shoppa osv (Bilder kommer ;)
När jag vakna tisdag morgon hade jag väldig huvudvärk och illa mående..alltså migrän. Jag reste mig upp och hade inte alls någon balans utan trilla in i väggen haha måste sätt roligt ut. Allt snurra och jag var helt yr. Detta är jag annars aldrig när jag har migrän. jag tog mina migränpiller men det jälte inte, annars hjälper dom alltid!Illamåendet öka och huvudvärken med. Så jag fick ringa och sjukanmäla mig (skulle jobba kvällen). När jag ringde berätta jag att jag skulle komme dagen efter eftersom min migrän alltid bara vara i en dag.  Hela dagen/kvällen och natten låg jag vaken och allt snurra. Så klockan 04.00 ringde jag jobb och sa att jag var sjuk fortfarande. Hela dagen efter mådda jag lika illa, och allt snurra. Huvudvärken ska vi inte prata om! Snacka med dr syrran som tyckte jag skulle åka till jourcentralen i hbg, sagt och gjort!efter massa väntande (trodde jag skulle svimma lite då och då) haha kom jag äntligen in för undersökning. Denna vänttid kändes som en evighet eftersom jag helt plötsligt skulle sitta upp så länge och inte kunnat sitta på två dygn. Det visa sig att jag hade väldigt kraftig migrän (som jag redan visste) och infektion i kroppen. Dom visste inte vad det var för infektion med förmodligen belv jag så yr pga det. Migränen gjorde ju inte heller saken bättre. Som tur var fick jag stark medicin och sen låg jag drogan i sängen ytterligare en dag. Blev piggare fredag kväll och kunde därför jobba idag.

Idag var det min sista dag på jobbet, nu har jag semester :D!!Sista dag som undersköterksa förmodligen..oj så läskigt att lämna den tryggheten..!men det kommer jag fixa galant!Var faktiskt lite sorgligt att åka från jobb i eftermiddags..

Nu har jag och jonathan en del att fixa, hör av mig sen!

ganska tråkigt och negativt inlägg men nästa blir roligare ;)
Kraaam

Lite små skoj :)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Va med min syster
Vad gjorde du kl 08 imorse: Vakna och steg upp
Vad gjorde du för 15 min sedan: kom hem från familia i hyllinge
Det sista du sa högt: Hejdå, till en i kassan på familia
Det senaste någon sa till dig: hejdå?
Vad har du druckit idag: mjölk konstigt nog!?
Vad var det senaste du åt: frukost
Vad var det senaste du köpte: Skor, kläder, smycket och mat på familia (visar er sen :)
Vad är det för färg på din ytterdörr: mörkbrun
Vad är det för väder hos dig nu: kvavt
Godaste glassmaken: hmm svårt, finns många goda
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Sover du tungt: verkligen INTE
Drömmer du mardrömmar:
Ja, senast inatt :S
Trivs du med ditt jobb: studerar, men trivs bra :P
Favoritklädsel: klänning
Favoritlåt just nu: Många
Vad ser du om du tittar till höger: Fönster
Vad gör dig glad just nu: Mina nya skor!!!
Vad ska du göra härnäst: Ringa ett samtal.
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu:
hyffsat glad men trött
Favoritgodis: Salt och surt
Kläder just nu: ljusa jeans och en grå t- tröja
Sommarplaner: Snart Österrike sen fixa med flytt
Hur många kuddar sover du med: Max 1!!
Spelar du något instrument: Inte just nu men har spelat flöjt haha!
Morgon eller nattmänniska: Morgon
Vad är viktigast för dig: Familj, vänner, Jonathan och farmor
Är du kittlig: Väldigt
Snarkar du: nej men min sängkamrat gör, herr Jonathan!!
Stjärntecken: vattenman
Äckligaste insekten: Allt som flyger
Längtar du mest efter just nu: Farmor





Skriver snart igen om min dag och vilka härliga fynd jag gjorde på familia!Nästa inlägg bjuder även på massa massa bilder!
Hörs snart igen!Kram

Resultatet.

Här ser ni resultatet av mina ny målade möbler.

Hyllan


Spegeln

Före målningen: I fult björkträ


Efter målningen: I snyggt vitt



Tänk så mycket något sånt liten kan göra.
Ser genast mycket frächare ut. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan köra till lund. Kräftskiva med syrran och hennes sambo :)

Igår och idag!

Igår var det lördag och morgonen börjades soft. Var trött från kvällen innan. Men för att piggna till lite körde jag och min babe till väla. Han skulle ha nya solglasögon och jag skulle ha nya Walkingskor eftersom jag alltid får ont i min rygg och ben när jag går mina långpromenader. Går med för platta och dåliga skor. På väla träffa vi Habbe och Malin. Det var inte bara jag som var trött från nattens bus utan Malin också :)! Jonathan fick sig ett par göasögon men jag hitta inga skor :(!Sökandet fortsätter med stormsteg!

Efter väla körde vi till Joahnna, Johan och Alma i rydebäck. Dom har nu flyttat till hus och var jätteglada för de. Huset var fint och passa lilla familjen utmärkt! Så roligt :)

Efter lite snack och ett glas vin så körde vi vidare. Det där vinet gjorde susen för trötta Andrea. Gott vin var det så det måste jag skaffa mig :D Tack för tipset Johanna!
Sötaste Alma har ju börjat krypa så henne får man ha koll på nu!Hon fick ett sött gosedjur av oss när vi kom :)

När vi kom hem målade jag andra laget på hyllan, så snyggt det blev om man jämför med innan!!
Efter lite skype prat med mamma stack jag och jontemyra ner till stan för att kolla lite festival. mest skit enligt oss och grymt störigt folk! Jag är ju väldigt allergisk mot fulla fjortisar som inte riktigt kan betee sig som de ska. SUCK!!
Vi åt langos, första gången för mig i mitt liv...jag åt lite och slängde resten haha!Inte min grej...Det gick ju att äta men det var en skum smak tycker jag. Jaja då har jag testat de. Vi gick och kolla lite stånd, men massa skit som alltid haha. Kul ändå att titta!Innan vi gick köpte vi varsin donats..dom var goda kan jag säga :)!!mumms...

När vi kom hem titta vi bara lite tv sen gick vi och la oss.

Så här såg jag ut igår!



På festivalen hittqa vi en killa som uppträdde, utkläd till kvinna och full som en gris. Det visa sig att han skulle gifta sig och hans vänner vek sig dubbla av skratt kan jag säga. Kul att se :P



Idag söndag har jag också en del planer. Jonathan är på jobbet och jag ska små städa lite nu. Måste boka tvätttid..påminn mig!! Senare idag (vid 17.00 tiden) ska jag placera mina skinkor i lund för att ha kräftskiva med Syrran och David :)!Jag och syrran ÄLSKAR kräftor!!

Mys mys!

Vi hörs vänner, smack!

100000000 bilder.

Tjenna mitt blogg gäng!
Jag har haft massa skoj grejer för mig och därför inte haft tid för er. Men det har jag just nu!!
Vad har jag gjort sedan jag skrev? Jo klippt mig, men har inte någon bild på hur det blev. men Jenny tog en bit på längden, blev uppklippt som vanligt och så tog hon luggen. Jag hittade bilder på mig precis innan jag skulle till frissan..



Jag har även jobbat en del. Men har nu tre dagars ledigt sedan igår :)! Bara fyra arbetsdagar kvar, kanske mina sista fyra som undersköterska. För nästa gång jag arbetar är jag arbetsterapeut. AHHHHH

I fredes jobbade jag och sen skulle vi fira Ida och Tina och sedan festa gärnet på natten. Ida blev färdig arbetsterapeut nu för någon månad sedan och Tina blev färdig make up artist. Det bjöds på god mat och trevligt sällskap. Efter "förfesten" hos Tina drog vi ut till Hampan, helsing och cardinal. Vid halv fyra tiden trilla vi in hos Tina igen för  att äta resterna haha! När vi ätit klart och snackat massor skoj så kom snälla Habbe och hämta mig och Malin. När jag kom hem smög jag för att inte jonathan skulle vakna, men tydlig så var jag inte alls tyst utan var ganska högljud, sorry jonte! När jag sen la mig väckte jag jonathan för jag ville prata hahaha!! Dagen efter var jag helt slut...ja gud ja..man är ju inte 20 längre..... :P

Här kommer bilder, vissa tar jag inte med för dom håller jag i min hemlighet haha!!



God fördrink fick vi!



Andrea nr 2. Man är inte van vid att det finns fler Andrea på fester. Så alltid när Andrea är med bli vi båda helt förvirrade när någon säger Andrea.



Jeanne var på glatt humör.



Make up nissen.




Sötaste Malin.



Här skulle vi få karate fylla.



Ida ville inte vara med på bild som vanligt.



Här ser man ut som en full 10 åring. Det bjuder jag på...



Vad hände här?



Då drog vi ut på stan :)



Två söta tjejer på varsin toalett haha. jag var faktiskt snäll och klippte bodt lite av bilden ;)



Andrea fick ragg på helsing och börja dansa vilt!




Tina sjöng



På denna bilder ser Tina lite "bitchig" ut och Malin verkar bli små rädd för henne, men döljer detta med ett leende :)



Trion på cardinal!!



Denna bjuder jag också på :)



Jeanne blev rädd för nått på dansgolvet?



malin har fullt upp :)





Vår galna efterfest. HAHA! Nek men hungriga var vi så vi gick hem till Tina igen och åt nattamat.



Det var alla bilder jag tänker visa från denna kvällen! resten är vår hemlighet!


Pallar inte läsa igenom texten, säkert små slarvfel lite här och där!
Nej nu kallar duschen..hör av mig senare.

RSS 2.0