Igår var det dop/ dopfest och sedan fest för mig!

Har massa massa bilder, men tyvärr kära vänner så är jag såå trött idag att ni snällt får lugna er med bilder, antingen ikväll eller imorgon!!Men ni har ju fått se lite film :)
Nu ska jag hoppa ner i soffan och ta mig ett foootbad!Välbehövligt. Jag gick/stod och även sprang haha med höga klackar igrån från klockan 12.00 på dagen till 04.00 på natteen!När jag kom hem var mina fötter svullan, vita,blå och röda på samma gång!Såg inte bra ut, stackrs fötter!

Nej, nu ska det bubblas fotbad för mina ömma fötter!Kraam

Igår var det dop/ dopfest och sedan fest för mig!

Har massa massa bilder, men tyvärr kära vänner så är jag såå trött idag att ni snällt får lugna er med bilder, antingen ikväll eller imorgon!!Men ni har ju fått se lite film :)
Nu ska jag hoppa ner i soffan och ta mig ett foootbad!Välbehövligt. Jag gick/stod och även sprang haha med höga klackar igrån från klockan 12.00 på dagen till 04.00 på natteen!När jag kom hem var mina fötter svullan, vita,blå och röda på samma gång!Såg inte bra ut, stackrs fötter!

Nej, nu ska det bubblas fotbad för mina ömma fötter!Kraam

Video från igårkväll hemma hos mig!

Jag fick en fin uppvisning eftersom jag målade mina naglar :)haha


Video från igårkväll på Tempel!

Tyvärr ser man inte så bra :(

23 år + 1 dag!

Ja ursäkta men jag känner mig faktiskt gammal!! När jag var 14 år och någon sa till mig att de var 23 år tänkte jag herregud vad länge hon har levt..oj vad gammal hon är...tufft att va i den åldern...mm sånt tänkte jag!jaha hann typ blunda en gång och nu är jag själv 23!!!Herreguuud!
Tänk er, Jonathan och jag blev tillsammans när vi var 16 år..nu är vi båda 23 haha!Hallåå jaaa!

jaha vill iaf passa på att tacka underbara Jonathan för mina fina presenter och så vill jag tacka mamma och pappa för alla fina presenter. Min födelsedag var bra, men allt dett med farmor ligger så nära, kan inte riktigt slappa av och njuta eftersom vår familj är så van att prata om farmor. Det gör vi ju nu också men nu byter vi ut årder är mot var. Känns så jobbigt och jag vägrar acceptera det...! Såklart prata vi även om farmor igår, hon gratulera mig säkert, var hon nu än är!



Jag saknar henne :.(!

Tar steget ur vår sista dans.

Lyssna på texten!! Får gåshud av enbart texten, helt sjuk!
http://www.youtube.com/watch?v=IzW3oE4oX6M

Texten är så äkta och fin och passar in på så mycket runt omkring mig.

Grattis på min fördelsedag :)



HAHAHA klockren!! Älskar att det spårar ut där i mitten :D!Galet..

Tack alla söta ni som bomat min mobil med sms hela morgonen/förmiddagen :)söta ni er!
Nu ska jag äta födelsedagsfrukost :)
Sen får jag nog plugga lite :(
Sen blir det att köra till råå och hämta min tårta :)
Sen blir det Glumslöv och äts österrikisk schnitzel med Jonathan, mamma och pappa :) och sen bjuds det på min prinsesstårta :)
Fin dag :)

Kraaam

Videoblogg



Tack alla söta vänner för en toppen kväll/Natt igår :D SJUUUUUKKT kul!

Vad betyder ditt namn?

Andrea :)



Kvinnonamnet Andrea eller Andréa är en feminin variant av Andreas eller André, som betyder "man", "den manlige" eller "den modige". I Italien är namnet även vanligt som mansnamn. Andreas popularitet har ökat sedan 1970-talet men har nu planat ut och börjat minska. Namnet var också rätt populärt vid 1800-talets slut men tillhörde aldrig de stora modenamnen. Andréa på grakiska betyder "den store och starke". Det finns 8231 kvinnor som har förnamnet Andrea. Av dessa har 3841 namnet Andrea som tilltalsnamn/ förstanamn. Och det finns 1154 kvinnor med stavningen Andréa varav 531 har namnet Andréa som tilltalsnamn/ förstanamn. Namnsdag: 10 juli,

Det finns även 206 män som har förnamnet Andrea varav 113 har det som tilltalsnamn/ förstanamn.

Kort sammanfattning på mitt namn av mig själv : Jag är manlig och omodern......Trevligt

Fast visst är det roligare med ovanligare namn än något som 600000000 människor heter ;)?



Grattis du underbara!



Idag skulle du fyllt 89 år!

Jag klara mig!

Puhh, kära vänner och ni andra, jag klara mig fast jag vinterbada!Sprang till och med ner i havet tre gånger och doppa mig!Svimma inte eller något annat som jag var helt säker på att jag skulle göra. Men om jag är helt ärlig så trodde jag att mitt hjärta skulle sluta slå ett antal gånger...

Dagens schema: Åka till min jobb Fregatten, hälsa på och även för att göra en uppgift till min tenta. Krama alla mina favorit tanter och gubbar!!Sen ska jag hämta pappa från malmöstation som äntligen kommer hem från Österrike, uch vilken jobbig jul han haft. Han ska få en bamsekram!!! Ikväll ska Jonathan på sina festligheter och jag ska på mina egna!! Ska käka med Tina på Harrys och dricka någon cider! Imorgon blir det fest igen och även nästa helg står fest på schemat!
Trevligt värre!

Nej, kanske borde sminka mig lite!Kram


Torsdag.

Idag hade vi en lektion i skolan, vara bra en timme och det känns sååå tråkigt att åka till lund för en liten timme :/ men men!

Efters kolan har jag mest tagit det lugn, ja jag har ju klippt luggen också så nu kan jag se mig omkring igen och alla andra kan se mina ögon!(överdriver lite)
Sitter och fryser och har ont halsen, blir snart en till kopp med massa hunung och citron. Ändå så har jag bestämmt mig för att träna med Tina idag och sen vinterbada..känns ju lagom bra!!jaja jag ska nog inte bli sjuk!

Jag måste berätta att jag är otroooligt nervös för detta vinterbadet..jag inbillar mig att mitt hjärta ska sluta att slå av kylan. har nämligen hört att man inte få ha några hjärtfel när man vinterbadar. Men..tänk om jag har det??fast det borde jag nog märkt hoppas jag!Vi får väll se haha
Det värsta är att jag är ju en liten halv mes på sommrarna när jag sak bada. Alla andra hoppar i min jag och tanterna tar snällt bryggan och klättrar ner, steg för steg. Såklart stannar jag och tanterna vid varje steg och doppar armarna lite och "vänjer benen" vid vattnet. Ja, ni ser..en riktig mes. Men nu, nu ska jag bada i havet i januari!Katastrof...har lovat Tina att bara hoppa i och inte köra tantmetoden för då kommer jag aldrig komma i!

Jag ska iaf inte doppa huvudet, jag VÄGRAR, har nämligen också hört att det inte är bra för gärnan, celler fryser och massa sånt hemskt! Nä nu ska jag sluta fega, jag har ju även hört bra saker om det här med vinterbad. Det ska förstärka imunförsvaret och jag kommer tydligen känna mig som en helt ny människa efter, låter inte helt fel!

Grattis min bästaste Tina som kom in på make up skolan idag!Så snygg jag kommer vara i framtiden på fester och när jag en dag gifter mig kommer alla vara så avundsjuka för jag kommer vara så snyggt sminkad :)wiihaaa

Nej nu blir det att dricka varmt och krypa ner under en filt innan träningen och bad i havet kallar!
kram

Onsdag!

Hej hopp.
Nu ska jag snart ta mig till skolan, har lektion mellan 14.00-16.00! skulle egentligen träna innan idag med mitt gull Tina, men min förkylning kommer och går :( så blir träning imorgon istället och vet ni vad jag mer ska göra imorgon???...Jodå, Malin, Tina och jag ska vinterbada!!ja ni såg rätt, jag ska bada i havet i morgon kväll!! Va fan har jag gett mig in på :S

hihi blir säkert spännande!

Nej, nu för jag göra i ordning mig!Kram



Detta är jag imorgon kväll!!!!hahah fyy fan vad kallt det kommer bli :D

förlåt.

förlåt för stavfelen i förra inlägget.

Den 2 januari klockan 20.30.

Detta datumet, och den tiden förlora jag och mina familj en stor del av oss. Min farmor somna in, min lilla österrikiska oma. Vad kommer Österrike vara nu?utan henne?!?Jag är så ledsen och det gör så ont i mig att veta att jag aldrig mer, ALDRIG mer kommer få chansen att skrata med henne igen, krama om henne igen och få hennes små pussar på kinden!Allt de fina som vi har upplevt tillsammans kommer bara vara ett minne...
Det är nog inte många som förstår hur man kan bli så här ledsen och må såhär dåligt när en gammal människa/sin farmor går bort. men mina Oma var något speciellt, hon var så mycket mer än bara en farmor. Hon var hela österrike, hon var en sån fin människa som alltid gjort allt för min pappa, min mamma och mig och >Theresa. Hon är verkligen den mest finaste männsika jag nåhonsin fått lära känna. Och jag är sååå glad att just hon fick vara min farmor!

Det känns så overkligt, det känns som hon fortfarande kommer finnas i huset där hon har funnits i hela mitt liv. Men till sommaren när jag kommer till Österrike kommer huset vara tomt, för oma finns inte där mer!jag är så glad att vi alla fick vara hos henne nu i julas. Vi fick vara i hennes närhet en sista gång, fat hon var väldigt svag. Vilket var otroligt smärtsamt att se. men det var hennes önskan, det märkte vi alla. Vi han alla vara där i två dagar och sen blev hon helt plötsligt sämre, hon hade väntat på att vi alla var sammlade hos henne.

Men faaan jag vill inte detta,ffaan fan fan fan, jag vill att det ska vara en dröm!En mardröm som jag vaknar ifrån. Jag drömmer om henne så mycket på nätterna, i natt drömde jag att jag krama henne i en hel evighet och det var en underbar känsla, hon höll mig lika hårt som hon höll i min hand några dagar innan hon somna in. När jag vakna var jag tvungen att påminnas att det ALDRIG mer kommer att ske..
Tanken gör mig yr och illamående!Jag vet att hon var gammal, hon skulle fylla 89 den 22 januari, men jag vill ändå att hon skulle finnas hos oss något år till iaf!

När jag och Theresa var tvugna att flyga hem visste jag att den pussen jag gav henne i pannan skulle vara den sista, det var så svårt att hålla inne tårarna och säga: god natt oma,vi ses imorgon igen....men den morgondagen kommer aldrig mer..!






Jag vet att hon aldrig hade velat att jag skulle bli så här ledsen och gråta så mycket men det är så jobbigt. Hon har gett mig så mycket glädje och jag älskar henne över allt annat. Mina lilla oma :.(!Jag kommer berätta om henne för mina barn, barnbarn och kanske till och med barnbarnsbarn. Hon var så fin och underbar. Kommer aldrig gå en dag då jag inte tänker på henne!

Så saknad att det gör ont..


Oma ♥

Får väll börja leva igen.

Ikväll ska jag och Jonathan ut och äta på hjalmars kök i Helsingborg. En julklapp från Johanna och johan så det ska bli mysigt. Igår träffa jag mina sötaste vänner Malin och Tina, blev god mat på Haket, kvällsfika och sen te drickande hos Tina. Som vanligt blev det massa skvaller och mycket behövliga skratt. är så glad att dom stöttar mig nu.

Ja ni har ju som sagt missat en hel del.
Kan ju börja med lite av det positiva idag så tar jag negativt en annan dag.
På nyår förlovade sig min syster Theresa och David!Stort grattis till dom!


Min syster är just nu i Indonesien, ska vara där i 5 veckor. Dels som läkare och hjälpa till med förlossningar och grejer och dels ska hon ha lite semester. Följer hennes resedagbok och hon verkar ha det riktigt bra :)

Båda mina kusiner ska bli föräldrar. Erika ska få sitt andra barn och Thomas de första så det kommer bli ett roligt år för dom båda!Grattis!

Nu ska jag diska. Längtar tills Jonathan kommer hem, hatar att vara ensam nu när jag är så ledsen :(

Ibland tar bra sagor slut.

Det är mkt ni inte vet, som ni missat. Har inte bloggat på väldigt länge vilket har och har haft sina anledningar!
Orkar inte ta allt nu,vi får se när det blir!
Är inte redo..
Bland allt det här negativa har även positiva saker kommit fram. Som lite förlovning och graviditet.
Men som sagt, jag återkommer...

RSS 2.0