NU FÅR DE GÅ FORT!!

Hej alla glada. Hoppas ni hade en trevlig midsommar.
Jag ska snart på kalas/släktkalas eller vad jag ska kalla de :D Jonathans mamma fyller år idag så jag och johathan ska snart hoppa på cykeln och trampa oss dit :) trevlig ska de bli!
Har sovit sjuk dåligt inatt, men morgonen idag blev spännande med poliser :) jaja lång historia (inte mig poliserna skulle till)

I torsdes gick jag och jonathan och åt god mat, mentos eller va de nu heter. Jätte mysigt. Efter de blev de bio med jontes syrra johanna och hennes kille. Vi såg baksmällan, haha kul grej!!

nej oj, föna håret kanske?!?

SKYNDA!!!!!!

Hej allt midsommar folk!

Kan tänkja mig att många planerar och stressar in i de sista idag :) hhehe

Jag är ifall klar med utbildningen nu via jobbet, klara provet (alla rätt) så jag kan ju kalla mig för en väldigt duktig undersköterska..hoppas jag kommer lyckas lika bra sen som arbetsterapeut när jag är klar med den utbildningen.

Nu väntar jag bara på att jontemyra ska komma från frisören, sen ska vi till väla för att köpa något spännande paket :) Ikväll ska jag och min baby nog ut och äta :) mysigt att göra de någon gång..

nä nu ska jag måla mina tånaglar :) Roooosssaa såklart!!

kram

jag kan skratta så jag gråter!





hahahah humor!!

effektiv dag.

Nyligen kommit hem. Har hunnit med mkt idag..stor handlat, hämtat paket, hälsat på jontes pappa på jobb för att lämna paket :P hmm vad mer, jo utbildning, en tekniker var här imorse (de ändrar bredband inom akelius) sen på eftermiddagen var här en till tekniker ( laga fläkten) osv osv

puhh! Har nyss kommit hem och sitter och funderar på om jag ska cykla ner till träningen...

Ny klippt och fräsch.

Helloooo
Igår var jag och klippte mig och gjorde slingor. Blev riktigt nöjd faktiskt. Kul att bli lite sommar fin med ljusa slingor i mitt mörka hår!!
Efter mitt frisör besök var jag och storhandla på apoteket haha så sjuk jag kände mig när jag kom ut med min mega påse!! Men jag ska berätta för er att den var inte fylls med medicin, sånt annat viktigt som plåster, tandtråd, tamponger och bla bla bla!! Men folk på stan trodde nog jag var döendes...

Vid två tiden körde jag hem till glumlsöv, fira pappa bus och hann även med en promenix men emma :) Hon hade världens sötaste mops med sig, 9 månader :) så han fick gå med oss!!
Efter jag sagt hejdå till min familj körde jag hem igen vid 23.00! Jonathan fick jobba över så de va segt...men sammtidigt fick han börja senare ju, så de var väll okej ändå :P

Nu idag ska jag på utbildning på eftermiddagen (inom jobbet) med medicin och sånt. Sen imorgon är de hel dag med utbildning. SEEGT!! så idag håller jag hus på maria parks festlokal..

Annars har jag inte så mt mer att skriva just nu..


Lite bilder på mitt hår ↓

← ← Jag just nu..Morgon frilla!!

Bilder från utflykten med Jonathan.

Förra lördagen var jag och jonathan på upptäcksfärd i skåneland haha :D kul och mysigt hade vi!

Jag i bilen påväg mot kivik. Haha! Jonathan satte fläktarna eller va de kallas på full ös och jag var nära på att blåsa bort.

Min man leker tuff i bilen.

Jag var glad att de inte blåste lika mycket i bilen längre, tack jonathan :)

Då var vi framme, tillsammans med alla pensionärer...





jaha här har vi då nyligen handlat dricka :)

otroligt gott.

Sedan stanna vi vid en bänk för att ha lite picknick innan vandringsturen :) Här ser nu min goda räksallad. ÄLSKAR RÄKOR!!

Jontemyra diggar kyckling!!

Nu började vandringen upp mot stenshuvud. Måste erkänna att jag var lite rädd att gå in i detta mörka. Usch, jag har sätt för mkt film...

Tur jag hade stora, starka jonathan vid min sida..

mysigt va :D??

HAHa va?? läskig bild denna blev. Ser ut som jag är inklippt eller nått.

Stenarna som jonathan tyckte likna igelkottar, då han kalla dem för stenkottar

här börja de långsamt gå uppåt.

och jag börja bli rädd igen..

Pusskalas på vägen är ett måste!!

och fullt med kärlekskramar :)

Nu var vi snart uppe efter en förjävligt tråkig backe haha!!

På toppen :)





Håll i dig älskling!!

En Andrea med solen i ögonen..



Ännu mer pusskalas på toppen :)

peace

Vi försökte leta upp var vi parkerat våran bil..



Vårt framtida hus!?!



jaha..ner igen då..

vi hitta massa äckliga kryp.



Ohh vilken underbar dag vi hade. Massa skratt som vanligt :) Kan inte förklara hur mycket jag älskar min babe! tillsammans med jonathan kan jag verkligen inte sluta lee :) jag är välrdens lyckligaste flicka vid hans sida♥ !!



så underbart.

Följer stinalee´s blogg och inte fan har jag heller märkt (som alla andra läsare)att hon är gravid. Hållt de hemligt väldigt braa! Grattis grattis, så mysigt. Hon har så fin mage :D Önskar henne all lycka!!

http://stinalee.se/

nu är de tv, kram

HAHA jag är rolig.

och ett rejält busfrö, usch jonathan får tåla mkt här hemma :D

Denna underbat roliga bild är typ två veckor gammal. Min baby låg och sov och jag var som vanligt morgonpigg. Funderade lite på vilka bus man kunde hitta på under dagen. Bestämde mig då för att börja den underbara dagen med att som vanligt retas med jonathan. Meddans han sov så gott fick han lite mustasch haha. Han blev lagom glad när han vakna och jag låg lagom dubbelvikt av skratt på golvet..

Fan ser bara halva sidan!!Konstigt



Kära vänner, om jag nu inte hör av mig på några dagar så ring polisen. Jonathan blir nog galen om han ser vad jag lagt upp :D, sorry!!

nu kommer 100 inlägg eftersom ni missat en hel del haha.

Nä jag vet, så spännande liv har jag väll inte ;) iaf inte som jag delar med mig här hehe!!

Jaha iveckan händer bland annat klipp+ sling på tisdag, även bankärenden, påkvällen blir de mys med emma langslang, kanske en sväng inom g-löv till mina päron :)!?Guud vilka tisdag de kommer bli. Finns de tid för micropauser hahahaha :D (detta fattar bara AT)

onsdag och torsdag blir de utbildning via jobb.

Fredag är de midsommar baby!



haha här har vi mig för några dagar sen, skulle se om jag skulle klippa hellugg igen (har inte haft de sen jag var..hmm typ 7 år)
Men de va lite svårt att se i spegeln :D ja är rolig..och jääävligt smart!!


Myskväll med tjejerna i fredes.



I fredes kom dessa två flickor hemkörandes till mig. Vi åkte direkt till ica maxi för att handla något vi kunde laga. De blev tonfiskpizza men massa massa ost.haha vi sa typ den - ähh vi tad de sista också, inte lönt att spara!! mm braa..
Var iaf väldigt mysigt. Massa snack, massa skratt och massa mys.


(förlåt för jag inte bloggat så mkt på sista tiden, men har haft en jobbhelg..jobbar imorgon också men sen är jag ledig :)


kram

Tänk att hon inte lever mer..

Hur kan man mörda en människa som har hela livet framför sig, hur kan man mörda någon?!?
Här är hennes blogg..

http://thresrojo.blogg.se/



Stackars hennes familj och andra nära och kära!

Hej gott folk.

Idag cykla jag ner till träningen för att lämna lite svett!! De bjöds på gratis drick där, någon skit god aloe vera flaska!!eller skit god och skit god, har inte druckit den än...
Efter de hoppa jag in i duschen och körde till landskrona!
NU har jag och min nisse ätit och han diskar och jag ska vika tvätten, puhh..borde stryka!!
Finns inget värre!

Imorgon blir de jobb och sen på kvällen blir de mys med tjejerna :)

Idag.

Min lediga dag har varit tvättdag :) så nu kan vi äntligen gå med rena kläder igen (skoja, så illa var de inte) Ikväll har jag varit otroligt jobbig, under hela matchen satt jag och skratta och innan matchen var jag också helt galen. Jag blir konstig när jag är ensam hemma hela dagen. Stackars jonathan får lida med de. Fast jag vet han gillar de för han går och små ler hela tiden och skrattar åt mig lite då och då :) Nu har han gått och lagt sig, han börjar jobba 3 I NATT!! uschhh..!!

Imorgon ska jag träna på morgonen, efter de ska jag på ett uppdrag där jag inte varit på ett tag och sen är jag hemma efter tre och då får vi se vad dagen kan bjuda på!!

Måste bara säga att de känns väldigt konstigt att inte ha något att plugga, men de är otroligt skönt kan jag tala om för er!!

Genom den här kyrkogården går jag varje dag till och från skolan (i lund)
Jätte fin och stor kyrkogård!!Här är bara en lite liten del av den. Där ni ser korset simmar de alltid massa guldfiskar och lite då och då även små söta ankungar :) gudd nej vad händer?! TANTVARNING!!! shiiit...lägger upp bilder på en kyrkogård och pratar om om guldfiskar och ankungar!! KATASTROF ANDREA!!nej fyy..blev rädd för mig själv nu så jag stänger datan och sätter mig vid tv..så jag hittar mitt egna lugn :) haha
Ha en bra natt :)


Igår.

Igår skulle jag jobba kväll, men såklart så hann jag med att cykla ner till stan och träffa tina för ett träningspass klockan 10.00 :) Skönt att träna på morgonen. Jobbet igår gick väll ok, jobbigt när man är själv med deligeringen på kvällen så man måste ha koll på alla mediciner själv :S men de gick ju bra ändå..

Har så mkt bilder att lägga upp så jag vet inte vart jag ska börja..nu vet jag!

Detta är för någon vecka sen när jag och min baby mös med en god frukost på ballkongen!


Jordgubbar med proviva nyponsoppa och grovt bröd sätter fart på magen, bara så ni vet!!

Älskar de!!

Usch nu ligger jag jätte efter med att berätta saker ochlägga upp bilder. Fyy mig! Nu är jag iaf ledig från jobbet två dagar så nu hinner jag ;)

I de sissta inlägget la jag upp bilder från therese examensfest. Efter de bestämmde jag och jonathan oss för att gå en lång promenix :D skönt att gå kvällspromenader. Vi gick i 1 timme och 30 min, påvägen handla vi yoghurt  och banan för att göra en nyttig och god smoothie ;D finns inget bättre än de!!

Vill ni se hur gott de blev?
- KLART VI VILL!!!



Hallonsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 dl frysta hallon

De här är de ända du behöver..Vi tog utan dl mot osv, bara hällde i lite :) så kör på känn :P

Jag och mitt gäng på examensfest hos våran fis i fredes.

Malin i vårat gäng :)
Lokalen
De tre blondinerna i vårat gäng :)
Examensfisen i vårat gäng :) haha! Duktig sjuksköterska kan jag lova!!
Hennes första Sjuksköterksaväska ;) Nu kan alla barnen bli trygga Therese..
  Detta stora paket var från oss..hmm spännande!!
Hon funderar djupt på vad detta kan innehålla :P
Tadaaa. En reselåda haha. Med flipp flopp, annanas, resekataloger och såklart..skånetrafikkortet eller vad de heter hahaha :D dröm dig bort gumman...
Sjuksköterskan och hennes mamma :D
Hon fick massor med fina presenter
haha kvällens bästa ögonblick. Therese ropar till sin morbror - Är de här från dig?(håller upp en påse med ett paket i) Han svarar - örhängena ja!! haha woohoo!! överraskning..
Tinas fötter
En jättefin och färgglad från hennes syster.



Kvällen var jätte trevlig och jag är så glad för Therese, detta målet att bli sjuksköterska har hon haft ända sen vi gick undersköterska utbildningen tillsammans och nu är hon äntligen klar!! Har även fått jobb inom de "ämnet" som hon alltid velat...barnonkologen. Barnen kommer trivas hos dig gumman!!

vad betyder de?

Oj de sa jag ju aldrig. Är lite orolig haha, har nämligen slagit mitt huvud idag (på ett och samma ställe) 4 gånger..jag lovar, gått in i saker hela tiden och fått väggar och böcker och hyllor på huvudet på samma ställe då. Usch betyder säkert något otäckt..eller så hittar jag bara på de eftersom ibland behöver man lite spänning på dessa sega söndagar..


Underbar helg..

Hej mina fisar..
Har haft en underbar helg och har typ 100 bilder att lägga upp. De kommer, de kommer..
Idag har jag och Jonathan stoooooorstädat, dammat och torkat av lister, ja allt i minsta lilla detalj har vi städat.
Så duktiga vi varit.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och jontemyra gå upp till röstningslokalen och lägga en röst :) viktigt viktigt att man får vara delaktig i att bestämma tycker jag.
Efter de ska jag och min man gå på en långpromenad för att få tillbaka mer krafter och energi eftersom allt gått till städningen idag haha!!

Så just nu kan jag inte lägga upp några bilder, men jag kan ju säga att de är bilder från i fredes då vi fira att Therese nu är färdig sjuksköterska :) sen har jag bilder från igår då jag och jonathan var på utflykt hela dagen :) så mysigt vi hade de!!
+ massa andra roliga och fina bilder :)


nej duschen drar mig i armen, måste sticka..puss

En dag kvar..

Sen har jag först skola igen i september! Ska bli otroligt skönt, en hel sommar utan att plugga..klart jag ska ju jobba på mitt vanliga jobb i sommar (börjar redan på måndag) men har 4 veckors semester och kan komma hem efter jobb utan att behöva PLUGGA..guud vilken skön känsla!!
Så imorn har vi bara en redovisning, de som har omtentor från terminen ska sitta kvar och göra de. Hoppas de går bra för dem så de också kan fira en skön sommar :D

Förresten, jag mår bättre nu :) haha är piggare men känner denn ångest i kroppen att jag kommer få höra massa imorn och alla kommer skratta åt mig, suck...de är bara att ta ett djupt andetag och skratta med dom :D


känner även att jag är är små sur på jonathan ikväll, vet inte varför..eller jo, för små saker. Börja med att jag blev sur för han inte ville gå en kvällspromenad med mig och hellre satte sig vid datan. Sen efter de blev de andra massa små saker. Är man då bakis och lite smått sur redan så blir alla dessa små saker till en stor!!!

Imorn tar Therese examen som jag skrivt tidigare, jag ska nog inte dricka nått haha!! Inte så som de kännts idag iaf, ohh vad ska jag ha på mig?!? jobbigt..
Får inte glömma att ladda upp massa bilder som jag tagit den senaste tiden, ex: Jonathan låg och sov och jag rita en mustache på honom!grymt roligt...En riktig Andrea grej!

Skäms.

ohh fyy! jaja innan jag berättar de pinsamma ska jag ju berätta lite annat först.

I mitt förra inlägg skrev jag att jag ville shoppa. Ohhh yes, de gjorde hon igår. Fick mig ett par nya jeans, ny t- tröja, nya mys shorts, maskara, lite andra smink grejer..hmm jag tror inte de var mer. Men fint va de och glad blev jag, Bra tenta present till mig själv!

På kvällen sen var de avskedsfest/avslutningsfest hos John, han ska sluta i vår klass nu..dissar arbetsterapeuter och läsa till sjukgymnast istället..jävla svikare :/

Iaf, jonathan hängde också med till festen eftersom ens respektive också var bjuden :D så jonte och jag körde dit. Vi börja med grillning på gården, seden gick vi in alla till hans lägenhet. Eftersom jag var på så bra humör på grund av att jag klarat tentan och alla andra tentor under hela terminen, så tänkte jag att jag kunde fira lite extra, jonathan körde ju ändå. Men hade ju inte planerat att bli mega överfull...vad tror ni jag blev?!?
Jo tack, efter en hel del cider, massa shottar, meloner fylda med vodka (inom typ två timmar) så gjorde jag en alá fjortis som man inte gjort på flera år...ohh så pinsmat Behöver nog inte säga vad jag gjorde, ni fattar nog.
Jaja vi fåck köra hem igen klockan 22.00, då hade vi bara varit där sen 19.30! Jonathan fick sig ett gott skratt å¨t mig...

Natten har varit sjukt jobbig, idag mår jag som ett levade lik..eller så levade känner jag mig inte. Jag ska aldrig mer fira att jag klarat en tenta, ALDRIG!!!

så klart så fick jonathan och typ alla 30 personer ett gott skratt, tack och lov är jag ledig idag men imorn är de skola och jag vågar knappt gå dit. Ohh va alla kommer va på mig :(
suck...


<imorn är de iaf sista dagen i skolan, skönt. Vi ska baara redovisa sen är de hem. Imorgon tar Therese sin examen så då ska vi dit...JAG SKA NOG INTE DRICKA!!!!

god morgon.

Hej hopp. Har nu varit vaken i en timme typ. Nu sitter jag och funderar på om de blir lika varmt idag som de nu varit de sissta dagarna. Men ser ut som jag bör ta jacka med mig idag..är nog kallt att cykla ner till stan utan :/

Idag vet jag inte när jag kommer hem, de beror på när jag blir klar med mitt gruppabrete..hoppas tidigt :)
Sen (beror på vad klockan är) ska jag unna mig lite nytt i garderoben, haha de gör jag alltid när någon tenta är avklarad. Då köper man säg en tröja eller nått! Men då undrar jag, igår gjorde jag ju tre tentor..får jag köpa tre nya kläder då?!?!

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ha en fin dag :)

inte långt kvar.

Nu ska jag snart hoppa ner i min underbara säng! Både jag och jonathan ska upp tidigt imorn.. imorn är de skola, sen torsdag ledig och fredag skola.... sen sommarlov :D Alltså verkligen inte långt kvar.
nice

Imorn kväll är de avslutnings/avskedsfest i lund..kommer bli sjukt kul som vanligt :D
Sen torsdag blir de bara slapp slapp och fredag ska vi fira therese på kvällen som nu är färdig sjuksköterska på fredag :D
roligt!

Jonte har masserat mina vader idag, helt sjukt vilka muskelknuter jag har, ajajajaj

Hoppas ni haft en trevlig kväll :)

ÖVERLYCKLIG!!!!

Jag är så stolt över mig själv. idag klarade jag den praktiska och muntliga tentan!! De va tre olika stationer och man visste inte i vilket ämne de va inom..alltså pluggat på ALLT dessa dagar! Fick till och med en av de svåraste stationerna, men grym som man är fixar man det :D men fy fan va man blev grillad ibland...


just nu lever jag i en bubbla, fullt med lycka...

snart.

Snart är denna jobbiga period över..de ska bli såskönt och jag kommer får mer kraft och energi till att blogga mer, fota mer och massa massa mer :D



jag lekte fjortis och fotade mig själv för några månader sen..kanke till och med ett år sen..jaja!

RSS 2.0