Mådagsångest!

plugg plugg plugg, fortfarande denna sjukatenta som ska bli klar denna vecka..jaja de fixar jag :)
Har nyss kommit hem från Ica maxi, köpte lite mat och även lite nya blommor! Sist jag handla blommor hade jag skit brottom och tog några växter bara, typ tre stycken, jodå..kom hem och de stod på dom massa man skulle tänka på och att de var känsliga! Dom dog väääldigt fort kan jag säga...sen har dom bara stått här hemma i krukorna haha så tråkigt de har sätt ut, men nu har jag bytt ut dom mot röda fina julstjärnor istället :)

När jonathan kom hem idag hade jag gjort en överraskning till honom, så glad han blev :) ibland behövs det bara göras något litet, litet för att visa sin kärlek :D

Nej mina vänner, nu ska jag hinna plugga innan det är älskade ullared på TV!

KRAM

Slut för idag.

Nu ger jag upp pluggandet för idag, har varit flitig flitig! Blev ingen julskyltning på stan, men vad missar man? inte mkt! Jag och Jonathan ska ju ändå på julskyltning i köpenhamn på välrdens mysigaste jultivoli :) det slår alla andra julskyltningar!
Just nu är det fotboll så ska inte skriva så mycket, spännande ju :P
jonathan hälsar haha :D
Kram

Min dag idag!

Hoho! Min dag idag innehåller en del plugg, denna tentan är HEMSK!!Men det ska nog gå :)Men fyy och blää för den, helt ärligt. Fattar inte varför de ger oss en sån här tenta,Suck!

Dagen blir ju även lite mysig också :) så jag ska ju inte bara klaga. Det är ju 1:a advent och även julskyltning i stan :) Ska ner en sväng i eftermiddag med Jonathan!

Förlåt om detta inlägg blev lite snabbt och tråkigt men jag måste plugga :(
Kram

Bildregn!

Kära vänner, här kommer en del bilder från en kväll full av skratt  med mina bästa vänner :) Eller som Ida säger - Fantastiskt!!


Godmorgon!

eller god middag? Jonathan är iaf och köper lite frukost just nu men jag har varit vaken sedan 09.30 idag! Skönt att jag för en gång skull kunde sova så länge. Annars är ju jag den som vaknar 7 och är mega pigg!störigt är det!Jag väckte Jontemyra en timme senare iaf sen låg vi och kramades i sängen..länge!

Idag består min dag av plugg och städ, roligare "lördagsdag" blir det inte, men känner jag mig rätt så blir det en hel del pauser med kramkalas med Jonathan, en promenad och lite annat, soft!
Kvällen blir mycket trevligare än plugg och städ. Klockan sju ska jag nämligen anlända hos Tina, där vi tjejer ska äta mat och sedan ha lite party party :) Sen blir det en sväng på stan också, kolla läget och dansa loss :)
Underbara Ida har också kommit hem så det ska bli skit kul att ha henne här i några dagar!

Nej mina vänner, nu blir det lite plugg innan jontemyra kommer hem min frukost :)

Kram



Päroncider :)

Familjelycka!

Hej gott folk! Igår skulle Jonathan och killarna festa och tråkigt som det är att bara sitta hemma själv körde jag till mina päron i Glumslöv. Pappa skulle nämligen också på fest så igår kväll blev det mamma- dotter mys! Jag kom dit vid 17.00 och körde pappa till festen i Landskrona, mamma var också med på ett hörn i bilen eftersom hon och jag skulle ut och äta på restaurang :) När vi lämnat pappa och hittat parkering gick vi en runsa på stan eftersom affärerna hade öppet ett tag till, jag prova ett par jeans och dom satt snyggt som snyggast på mig :)! Mamma var så snäll så hon betala! Sedan hitta mamma också ett par jeans, ett par mkt mkt mkt dyrare...de rike de kan och de fattiga försöker! Jag köpte ett linne som jag provat några gånger men aldrig köpt! Efter lite shopping åt vi på en jätte fin och fräsh restaurang, blev thaimat (tre må rätter) för oss båda!Då var myskänslan hög!

Sen körde vi hem och titta på mammas pojkar haha, mamma var helt chockad men jag tänkte att jag var tvungen att visa henne hur "verkligheten" kan se ut! Hon somna lite på slutet ändå!

Efter några timmar ringde pappa och jag körde till La. för att hämta honom och en till från hans jobb. När vi väl kom hem somna jag gått i soffan och beslöt mig för att stanna över natten, orka inte köra hem! Mamma bädda i mitt ex ex ex rum som jag hade när jag var mini mini :) så mysigt! Där somna jag gott kan jag lova er!

Idag startade dagen med att mamma gick till jobb och jag åt frukost med pappa. Åkte redan hem klockan 10.00 eftersom jag har en del att plugga :/
När jag kom hem låg min baby och snarka :)sällan! Jag satte mig iaf genast vid datorn och har pluggat fram till nu..såklart med massa pauser haha, love it!Jag har iaf kommit en bra bit på vägen och det är sjukt skönt.

Erika vi får ta en fika en annan dag :) Nästa vecka blir erfekt!

Om ni nu undrar varför här är 100 stavfel och massa annt konstigt i texten är som sagt för jag pluggat hela dagen och örjar få smått skrivkramp i mina falanger (fingrar på latin haha)!

hmm det var något mer jag skulle skriva men jag är inte den yngsta längre och minnet är som det är...:/



Detta är min familjelycka!Mamma, Syster Theresa, pappa och den bästa farmorn man kan ha!


God morgon!

Nu ska jag snart köra till min praktikplats! Känner mig pigg i kroppen och så idag men trött i huvudet haha vet inte hur jag ska förklara :P!
Igår var jag och Jonathan på Råå som varje år när det är juletid :) Numera är det fullt med fjortisar som verkar få sin första fylla på julskyltningen och jag får ju bara en såndär mega panik!!jaja vi gick en runda bara, annars brukar vi nog gå fram och tillbaka två gånger eller nått!

Vi får höras senare idag, nu ska jag föna håret!
Kram

JAG ÄLSKAR KJELL!!



Älsklings kommentarer från kjell!!
- Nu är de allvar!!
- Jävla skit är detta!!
-  ahh  Satan!!
- Nääee det går inte!
- mhmmm hmmm mhhh
- näähhee deii går inte!
- näähee de gick väll drägleett?
- Rom och cola..det är feeiint de..med citron skiva i!

Suck.

Jaha då va det måndag i morgon igen :/ varför ska dessa underbara helger gå så fort?
Fredagen blev lugn, var ett tag sen nu jag hade en helt ensam myskväll med min baby! Lördagen (igår) kom mina päron till lägenheten och sen körde vi till hyllinge för lite shopping..blev en mascara haha :) sedan på kvällen bjöds det på släktkalas hos Jonathans kusin och moster :) Vi åt god mat och hade trevligt!
Idag blir det släkten igen haha, är nämligen julskyltning på Råå och då är det som vanligt kakätning hos Jonathans mormor som varje år. Hon bor precis på Råå så det är perfekt! Tråkigt väder är det idag så kommer säkert inte vara så mkt folk tror jag :/ Men man träffar alltid någon man känner, från jobb eller vänner :)

Jonathan har jobbat morgon på lördag och söndag så det är sjukt tråkigt att vakna själv på morgonen utan honom :( men bättre att ha honom hos mig om kvällarna!Denna dagen bjuds det på plugg innan vi sticker till Råå :( jag vill inte göra denna hemska hemtenta!!



Jag i Lunds stadspark förra sommaren, har picknick med vännerna i klassen :)

söt ;)?


Världen håller på att gå under...

eller vadå? storm som fan och jag hatar vara ensam hemma när det är storm, träden slår så hårt mot våra stora fönster i vardagsrummet och jag hoppar två meter vaaarje gång!!Jonathan kom hem och rädda mig!!!
Som tur är så slutar han nu och är här om en kvart typ! tackar gudarna för de!

Plugget idag har gått..skit om jag ska vara ärlig, dennan tentan suger mer än sugrör (haha fan va bra, kom på det nu :) iaf, har lust att bara skita i den och acceptera ett underkänt direkt, så hopplöst känns det. Men samtidigt är jag inte den som ger upp! så jag gör ett nytt försök igen imorgon efter praktiken!
Förresten, imorgon eftermiddag ska ju jag på studiebesök helt själv till rättspsyk i Helsingborg, håll tummarna för mig att jag inte blir våldtagen eller mördad!!haha nä skoja, är ju bra att vården finns!

Sen måste jag ju bara fråga en sak, är det bara jag som hatar tvätta håret? finns inget jobbigare och idag har jag min "tvättahåretdag" men vet ni va? jag sket i de HAHA! usch nu är jag trött känner jag och börjar tramsa så jag kanske borde sluta här...

jaha nu har jag nog inte mer roligt att tilllägga!god natt!




En söt bild på sötnöten Joathan!haha ser ut som han har på sig jeanskjol på denna bilden :)..okej jag erkänner..den är min!

Onsdag.

Hej alla vänner och andra nyfikna personer.
Idag är det onsdag som ni säkert alla vet, det innebär BONDE SÖKER FRUUU!!! haha love it! Just nu sitter jag och kämpar med min tenta om evidens..fyy och blää den är inte rolig! Jag klara iaf den förra tentan vi hade så det är skönt! Inga rester och inga omtentor, fan vad grym jag är :)
Men hur denna tentan går får vi väll se hehe!
Idag är jag seeeg, trött och jag fryser som bara den! Plugget värmer iaf för just nu är jag så arg på denna tentan så jag nästa brinner!

Här kommer lite bilder från tjejerna och lilla Angie i fredes!Nu får ni även se mina nya skor, som ni längtat..eller hur!



haha ser ni som jag kämpa med att få till en bra bild på mina skor, jaja men typ så ser dom ut iaf :) Till mina skor hade jag ett par svarta trumbyxor, en hög svart jkol, svart tröja och ett brunt skärp. Vadå dyster? ser iaf nu på bilderna att min rosa bh lyste igenom lite haha ouupps, blev iaf lite färg på allt det mörka! Håret blev lockigt och med en fläta!
Jaha kanske ska plugga vidare..suck!

Ni har missat mycket kära läsare!

Men det är mitt fel, bloggsuget bara minskar och minskar!Tyvärr!Eller kanske ett tecket på att jag mognat och inte vill fjortisblogga mer som alla andra haha!?

Som sagt så har ni missat en del och jag har 100 bilder som skriker åt mig att dom vill laddas upp. Så här kommer några små bilder.
Har nänligen varit på besök hos frisör Jenny igen och som vanligt blev jag nöjd som fan! Lugg blev det även denna gången :)


Är trött och sliten på bilderna så ni får koncentreara er på håret haha!
Nej nu ska jag fortsätta titta desperate housewives:) tjaouu

Kvällen blir en bra kväll :)

Hallååå vänner :)
Ikväll ska Malin, Tina, Sabina och jag först äta på haket. Det kommer som vanligt bli mysigt och gott! Efter de ska vi tillbringa resten av tiden på Helsing! Där ska det skrattas, drickas massa goda drinkar och njutas av en fin vänskap som vi har tillsammans :D tjoohoo!
Har nyss kommit hem från lite shopping och ett par assnygga svarta fotprydnader fick följa med mig hem hihi :) jag älskar skooorr!!
Höga och fina, nice! ni ska få se bild sen!
Så ikväll blir jag en snygg pingla, håll i hatten!!

Haha jag bara älskar det!


God morgon mina vänner!

Nu ska jag sticka och träna, sen ska jag köra till glumlsöv där jag ska befinna mig resten av denna dag/kväll :) MYspys med mamma och pappa!
Jag ger mig själv beröm just nu för jag har lyckats att övertala Jonathan att följa med och röra på sig..hmm de tog ca 45 minuter!

Igår kväll var det ju lite halvjobbigt, men tack och lov har jag så bra familj så jag vet att dom stöttar mig, det var skönt att tala ut!

Nej nu ska jag svettas och jag ska se till så Jonathan också svettas, just nu går han mest bara och små gnäller och suckar här hemma!! Usch vad jag blir arg då, hur jobbigt ska de va att träna!?


misslyckad!

jag som lova mig själv att vara stark och skrev så bra om mig själv i förra inlägget! nu sitter jag och stor gråter!
varför ska de vara så jobbigt?

Halli hallååå

Läget där borta eller var du nu sitter någonstans!?
Här är det bra..eller njääa sådär :/!Känns som jag är påväg in i en höst/vinter depression igen som förra året men inte fan ska jag må som innan så jag kämpar med all min kraft att inte hamna där i det svarta hålet igen! Denna gågnen ska jag tro på mig själv och stå på mina egna ben! Du kan Andrea, ja fan vad du kan!!
Det blir inte bättre av att Jonathan jobbar kväll denna veckan och jag får sitta själv om kvällarna..depp depp depp! Därför har jag just nu satt på skit hög partymusik som jag sitter och sjunger och diggar till :D ni ser, jag gör allt för inte hamna där igen haha!sen har jag även börjat på en ny praktikperiod denna veckan..inom psykiatrin så det är ju inte heller så upppiggande för mig!! katastrof! Sen finns det ju så lite att göra på den praktikplatsen så jag sitter bara och stickar typ!! så just nu vill den deppigajävulen bara hoppa på mig men icke har jag bestämt mig för! Igår kväll när jag satt ensam hemma på kvällen så kände jag denna jobbiga känsla och att jag blev helt tårögd! Men inte fan börja jag gråta, jag bestämde mig för att inte göra det, att mina tankar och min själ fan inte ska bestämma över mig! Jag ska må bra, nu får det vara nog!! så adjö idiot tankar!

Jag är så jävla snygg och vacker, en otroligt fin människa som är guld värd!Jag gör så mkt för mina medmänniskor och jag är grymt bra på det. Är duktig i skolan, är väldigt rolig, snäll, är även otroligt unik och har hur många positiva sidor som helst! Min personlighet är klockren och jag bara avgudar mig själv!!

Så ska jag börja tänka om mig själv!Jag kan, jag vill och fan vad jag ska!!!

Moster Andrea :)

Förlåt för min dåliga uppdatering men helgen blev inte som planerat precis! Jag och Jonathan var på maxi (Lördag eftermiddag) och handla och försökte få tag på Johanna och Johan. Bådas telefoner var avstängna och då börja vi ju fundera på om en liten bebis hade tittat ut :) jaddåå några minuter senare får vi samtalet att en liten flicka hade fötts! Två veckor för tidigt :)! Vi var helt ivriga och glada för deras skull. Satt kollade på webbisar hela kvällen och fick sedan syn på en liten liten söt flicka :) Så vacker!
Söndagen blev det genast att åka till väla och jag ville ju handla hela bebisbutiker så mkt sött det fanns men Jonathan hindra mig!!

Detta fick den lilla prinsessan av oss :)
Vi tyckte kläderna såg jätte små ut men hon lär ju försvinna i kläderna!




I söndes eftermiddag åkte vi sedan och besökte trollungen! Ett sånt litet mirakel ser man inte varje dag >:) Hon var verkligen jättesöt (sagt de nu typ 100 gånger) jag fotograferade en massa massa, men vill inte lägga upp några bilder på Johanna och Johans barn utan deras tillstånd så ni får snällt lugna er lite till jag fått ett godkänt från dem :)! Detta är iaf en bild från webbisar :)



Bild från webbisar!


Ännu en gång, bra kämpat Johanna :D Och ett stort grattis till er alla tre!

RSS 2.0