Min lediga dag.

Jag vaknade 08.00 av att Jonathan hade rullat över på min sida som vanligt. Jag kunde inte somna om så jag gick upp och börja läsa lite i boken jag köpte för några dagar sedan..det är inte ofta jag läser böcker haha, det har aldrig varit min grej men när man väll hittar en bra bok, då fastnar jag. denna boken handlar om en man som berättar om sin barndom (sann berättelse). När han var endast 4 år gammal var det första gången hans pappa våldtog honom..sen får man följa hans liv med våldtäckterna..
Väldigt hemsk bok men gripiande!Ibland tycker jag att det är för mycket detaljer när han berättar om övergreppen, så jag mår ofta illa när jag läser den!

Efter jag läst lit ei boken plocka jag lite smått i lägenheten och väckte min sovande gris. Vi bokade båtbiljetterna till vår resa :) spännande :D

Nu har precis besiktningsnissen  varit här och oj vad han gilla vår lägenhet :) roligt att höra!Allt var perfekt och han tyckte vi hade gjort det riktigt fint. Han önskade oss lycka till med vår flytt.

Nu har Jonathan precis cyklat till jobbet. Jag ska snart ta min cykel och gå upp till cykelnissen så han får titta på min cykel. Den är mer än sönder :S tror hela hjulet måste bytas faktiskt!!Jaja vi får se vad han säger!

Jag har så mkt planer idag, att ringa frissa, köpa nytt gymkort, tvätta, handla..osv!hmm vad ska jag börja med!?
Tar cykeln nu!
Sen när jag bloggar igen kommer massa massa bilder :)

Kram så länge!

sköönt..

Bara några minuter kvar, sen slutar jag jobba!Nu ska jag snart gå och lämna rapporten!

Hörs senare..tjoohej!!

Härligt väder.

Jag har inte bloggat nu på några dagar eftersom jag jobbat, ska jobba kväll idag också men sen är jag ledig 1 dag haha, denna veckan är det mycket jobb men det blir mindre sen. Typiskt, de har ju varit sååå fint väder. Idag ska det också bli jätte varmt och hela dagen har jag städat i lägenheten och sen ska jag in och jobba där tanterna och gubbarna fryser så INGET fönster får vara öppet :S!!haha underbart!

Imorgon ska vår lägenhet besiktigas..spännande :)!Nu fattar man att det verkligen är sant, att vi snart ska flytta ifrån vår lägenhet till något mycket mycket större...!Väldigt spännande detta :P!!

Har massa bilder jag ska visa er och har även fått Johannas godkännande att visa bilder på Alma, så det ska ni får se..ikväll eller imorgon!?

Nej, nu ska jag duscha en iskall dusch, är så varm nu när jag sprungit runder i lägenheten..Jontemyra är duktig och tränar :)

Kram mina fina vänner!njut av solen och tänk på stackars mig som ska jobba :(

Lite om igår.



Denna bilden är från igår när jag träffa mina tre sötnosar, Tina, Malin och Ida. Vi skulle egentligen grilla så jag tog med mig min filt ochbörja gå mot stan. När jag kommit fram hos Ida var det molningt så vi gick och handla tacomat istället. efter maten mös vi fyra vidare hos Ida. Skratta, kolla bilder och planerade massa roligheter inför sommaren :) mys mys!!

Hej igen!

Hej igen!

har kollat lite bland mina bilder nyss, kom ju på att jag tagit massa bilder hos Johanna och på min svärmors kalas. De får jag ju lägga upp!Har även massa söta bilder på Alma men jag lägger inte upp några bilder på henne förrän jag fått ett godkännande av Johanna.

Här kommer iaf lite bilder från lördag och söndag, utan Alma :)



innan vi skulle till Johanna och kolla bröllopet!



Haha tog bild på tv, blev inte så bra...

Ja nu är det ju så att resten av bilder finns Alma på så det blev inte så många jag kan visa just nu från Lördagen :)

Bild från söndagen hos mina svärföräldrar.



Kul bild. Joel (jonathans lillebror) och hans flickvän myser i bakgrunden. Här framme ser ni Jontes underbara moster. Galen och alltid lika rolig!!

haha såg även nyss att detta var den ena jag kunde visa..Alma är överallt :)

Jag shoppa även lite i lördes, fyra klännigar fick jag med mig hem :) Ni kan ju tänka er hur glad Jonathan blev!!Guud, måste rensa i min garderob..får ju inte plats!!men snart flyttar vi ju och då kanske jag får inreda ett helt rum som garderob så jag får plats ;)??Tror inte jonte går med på de...men platsen finns ju haha!!

Lite bilder på mina klänningar som jag köpte!



Blev ingen bra bild på denna svart, sköna och söta klänning, men köpte en likadan i en annan färg också så ni får titta bättre på den!


söta volanger :)



Här ser ni samma klänning med i grön/brun/nougat färg! Jag vet jag är konstig som köper två likadana klänningar men dom var så sköna och söta, kan ju ha lite olika plagg till så det blir lite orlika :)



Denna rosa söting var det rea på, 100 kr fick jag den för!



Man kan ta av banden! Just nu är klänningen lite lång, vill ha den kortare så ska sy upp den! (hade på mig denna igår när jag träffa mina finaste vänner)



En söt och lite små sexig festklänning :) Älskar banden som är i söt spets!

Slängde ut klänningar lite på golvet, lite i Maria Montazami stil som hon gjorde med filten..den landa ju helt perfekt ;)


Kram

Vilken konstig morgon + helg information!

Helluu!

Idag är jag ledig, inte bara idag. Hela tre dagar!!Underbart! Imorse vakna jag av att jädrans fiskmåsar gapa utanför vår lägenhet. Jonathan satt och åt frukost och jag bad honom skrämma bort dom haha. Sen cykla han till jobbet, klockan var väll 04.00 nått?? Han är sååå duktig!Jag somna om, sköönt!Vaknar av att telefonen ringer, kollar på klockan och får en chock!!klockan är 06.40..vem fasiken ringer då?? Trodde att det hade hänt något och sprang upp och svara. Det tutade på ett kosntigt sätt och ingen sa något. jag la på och vandra tillbaka till min sköna säng!Går tre minuter och det ringer IGEN!!precis samma konstiga tutandet!!Trodde de var fel med telefonen och prova ringa jonathans mobil, de gick!Det skumma är och även de otroligt jobbiga är att det ringde var tredje minut i EN TIMME??? vem ringer folk den tiden och vem var det? var hemligt nummer. Jag var så arg tillslut och skrek massa elaka saker i telefonen, måste sätt otroligt roligt ut!jaja, jag vandra vidare in till soffan efter en timmes suckande i sängen med telefonen i högsta hugg!Kolla lite tv och somna efter ett tag. Så trött jag var. Jodå, vad händer då?? Jonte myra ringer, jag suckar lite smått och svarar..vad tror ni han gör? HAN LÄGGER PÅ!!!jag ringde och ringde och ringde men ahn svara inte..har fortfarande inte fått tag på honom! Jag somna om och vakna en halvtimme senare med fruktansvärd huvudvärk!!Vilken morgon!??

Så ja, jag har verkligen vaknat på fel sida idag, är sur och gnällig!!Nu kan ni ju alla gissa vem som kommer få hantera mitt humör idag?? Jo stackars Jonathan haha, får väll skicka ett sms och vanra honom!!


Nu till lite roligare grejer. Helgen var UNDERBAR!! lördagen börjades med cykelköp för jonathan :) Han var lika glad och ivrig som en liten pojke!
Det var ju full rulle med bröllop den dagen så vi skulle spana in detta på tv hos Johanna/johan/Alma. Vi tog bilen ner för att inte missa något. När vi kom till dörren hitta vi även Jonathans kuysin Felsica där och hennes pappa. Johanna var påväg till lägenheten, då hon hade handlat. När hon kom upp (stressad som tusan) hitta hon inte sina nycklar. Det var rent ut sagt kaos i trappuppgången. haha, allt tömdes, väskor, jackor, bebisgrejer..överallt!!Johanna (Jonathans syster) sprang till grannanr och höll på, jag stoppa ner handen i väskan och får upp...en husnyckel!Stackars Johanna!!In kom vi, slängde in alla grejer för att inte missa när Vicktoria och Daniel skulle säga Ja till varandra i kyrkan. Vi missa inte det :) perfekt!! Bröllopet var fint, men jag måste säga en sak!!Hennes klänning var (förlåt) Katastrof tråkig. Jag ville nästan hoppa in i tv och piffa till den lite! Det var iaf mycket kärlek mellan dem och det är alltid kul att se den lyckan!
Vi skratta mycket att vakten som svimma, fjädrarna på en nisse som servera vid middagen och även åt kungens juck när det var dans på G!! Mycket trevlig kväll med, god mat/dryck, trevligt sällskap och en mysig Alma som vanligt!!Innan kvällen slutade kom Joel och hans kompisar. Jag var livrädd för Joel, full och lite smått galen!Men rolig som alltid!!När vi skulle hen körde jag och Jonathan hem Fredrik i Allerum (en vän till familjen Isgren). Efter vi lämnat honom vid huset och skulle hem så körde vi vilse i Allerum..hur lyckas man??!Vi körde förbi en Älg (ingen riktig, någon upplyst staty) och diskuterade länge om vi sätt älgen tidigare eller inte haha!! men vi kom hem vid 02.00 nått!?

Söndag var det kalas för min svärmor :) massa folk och trevlig som vanligt!Vi tänkte ju cykla dit men min cykel var helt sönder!Ska fixas idag hoppas jag! Oj vilket inlägg, pallar ni läsa??

Nästa inlägg är massa bilder, kommer upp snart!måste bara fixa lite!

hörs snart!! ursäkta om det är slarvfel i texten, pallar inte läsa igenom ;)

Lite ångest.

ohh imorgon ska jag till Fregatten äldreboendet och jobbar, har inte jobbat där på 1 år!Ska bli lite spännande men samtidigt har man lite små ångest då jag ska upp tidigt osv. Det ska nog gå bra!!

Ikväll har vi firat min svärmor, trevligt med kalas!Får berätta mer imorgon!Sängen kallar. Jag ska även lägga upp massa bilder och berätta lite mer djupgående vad jag gjort i helgen!

Puss och kram!

Det kungliga bröllopet!

Yesbox, imorgon är det dax!!Hela kvällen har jag och jonte tittat på repotage om det kungliga bröllopet, konserten osv. Inte för att vi är jättejätte intresserade men vi fastna båda två. Massa fina låtar spela dom också och jag sjöng med i full fart :)

Nu tar jag och lägger upp lite mer bilder som ligger och väntar på att synas i bloggen :)
I förrgår hade jag och Jonathan picknick. Vi stack och handla, tog en filt och la oss i solen. Jättemysigt hade vi!När vi varit där i ca 1 timme kom det plötsligt en katt och la sig hos oss haha, helt sjukt!Hade inget halsband eller något märke i örat och var ändå hur tam som helst. Hoppa upp i jonts knä och kela hela tiden. Den låg hos oss hur länge som helst. Åt även lite salladsrester!
Här kommer lite bilder från den mysiga dagen vi hade.

Passande filt med snöflingor va ;) men den är hur skön som helst, och stor!Perfekt! I påsen har vi gott naturgodis..



Så de va dom bilderna som väntat på att få komma upp på bloggen.
Då fortsätter vi!Funderar på vilka jag ska ta...... Jo nu vet jag, jag blandar lite halv konstiga/tråkiga bilder så jag blir av med dem :) haha

Typ en vecka sedan, vi köpte ett jättegott färskt bröd hah intressant kan jag tänka mig!



Detta är också några dagar sedan, otroligt goda vindruvor!!



Även denna är en onödig bild, jag lekte hemmafru och strök :)





När vi fick reda på att jag klarat BÅDA tentorna var vi ju tvugna att fira på kvällen!Laga god mat och självklart drack vi Asti :)





Nice!

Så, fler bilder får ni nästa gång jag bloggar :) Imorgon ska vi köpa cykel till Jonathan på förmiddagen, sedan ska vi träffa Johanna och Alma. Vi ska spana in bröllopet såklart!

sov gott och dröm om mig!!




bilder från igårkväll.

Jvällen igår var mys!!Tina och jag satt på en filt på gröningen, drack cider, spana in folk och skratta i massor. Efter de gick vi och åt kinamat!Har inte ätit det på 100 år känns det som!!Gott var det. Efter de blev det chailatte på eh. Vi slutade med en kort stund hos Tina där vi snacka smink haha! Under hela vår myskväll var lilla hunden bobbo med :) (Tinsas mammas hund)
Här kommer bilder :)


Jonte tog en bild och jag försökte fly eller nått?



Skulle göra en pussmun men jag hann inte riktigt innan jag tryckte av, ser ganska roligt ut!



haha söta Bilbo och Tinas tår!



Tina



En hårig grej vid mina ben? vad kan detta vara??



Räkor :)



Sötis haha

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska till Maria park vid 13.00 till deligeringshuset. Denna utbildning får man göra om varje år för att få dela ut medicin osv till gamlingarna på äldreboende.
Har som sagt massa massa bilder och roligt att blogga om och just nu känns det som jag tar det i väldigt rörig stil haha! jaja det ska nog gå. Som sagt, massa bilder och skoj kommer snart trilla in i bloggen! Håller även på att ändra min design på bloggen ;) Spännande va?

tjaouuuu

Nu är jag tillbaka.

Sorry att jag inte bloggat, jag har haft fullt upp dessa dagarna med massa skojigheter ;)
Har bland annat fått besked om att jag klara BÅDA tentorna, hur härligt tror ni inte de känns?jag är sååå grym. Inte en enda omtenta har jag fått på hela min utbildning!!Jag är så stolt över mig!

Under de här dagarna som jag inte har skrivit har jag även träffat vänner, varit på massa spännande utflyckter med Jonathan. Jag och baby har kollat massa möbler och inredning till hemmet, vi har kollat cykel till Jonathan. även gått långpromenader varje dag, jag har joggat. Vi har haft picknick osv osv!!Som ni märker har jag haft fullt upp.

Jag börjar med lite shopping bilder på roliga grejer haha


Tyckte denna var lite små tuff, perfekt till skolan :)


Ett väldigt snyggt solglasögonfodral har jag skaffat mig!Svart läder eller vad det är haha

Nu ska jag träffa Tina. Vi ska mysa på en filt på gröningen och skratta i massor! Jag njuter av mitt sommarlov som ni märker, men visst är jag värd det? imorogn ska jag på utbildning med jobba på eftermiddagen. Sen på måndag återgår jag till mitt galma jobb som undersköterska. Denna sommar inehåller massa roliga saker och jag lääängtar så mkt till allt detta roliga. Har ju semsester igen några veckor innan skolan börjar :) Undebart!Ska bli kul att se alla mina kollegor igen, har ju inte jobbat där på ett år!

Nej, nu har jag brottom. Bloggar mer när jag kommer hem. Har massa bilder att lägga upp!Oj vad fort jag skrev detta inlägget, säkert massa slarvfel med det får ni tåla ;)

Hörs sen!Kram


Bilder från igårkväll ;)

Hejsvej!
Idag hände ett under, något som ALDRIG hänt tidigare. Alla mina vänner vet att jag är en riktig morgonmänniska, vaknar ofta 07.00 eller 08.00 på morgonen, detta är utan att ställa klocka. Även när jag varit ute!Kan ni gissa när jag vakna idag?11.30! Först blev jag jätteglad att äntligen jag kan sova så länge för en gångs skull, men sen fick jag ju ångest såklart :S!!
Nu ska jag snart  gå en promenix, ska dra med mig jontemyra också (han hatar promenader ;)
Först bilder från igår såklart. Vi började med Harrys, där vi åt och drack. Massa skratt som alltid när vi fyra träffas!Efter Harrys gick vi till Tina och drack vin, äve där blev det många skratt och Ida visa oss sina fina danser ;)
Sedan när klockan sprungit iväg lite vändra vi till Helsing, vi mötte jeanne på vägen dit och sen flög vi till Helsing med vinden!!Katastrof höst väder va det igårkväll! Nu orkar jag inte skriva mer och låter bilderna tala för sig själv som vanligt:)


Var tvungen att ta bild på mina nya fina, söta och tuffa örhängen ;)

Mina kusinfavoriter Malin och Tina



Idis har äntligen flyttat hem igen!!




Malin hemma hos Tina







Ida och jag



Malin och jag beställde strawberry daiquirin på Helsing



Nu promenad!

Så här fint hade jag slagit in Theresas present igår.


haha!

Syrrans examensfest.

Igår fira vi syrran ännu en gång för hon tagit läkarexamen. Förra gången var det "fyllefest" med vänner och igår var det vår familj, davids familj (hennes sambo) och även två från Österrike som varit på besök hos mamma och pappa nu i en vecka.

Här kommer bilder. Vi överraskade Theresa med en jätte cool tårta. Det är en läkarväsla med hennes namn på, Dr. Theresa. Runt om väskan ligger plåster, tabletter, spruta, gasbinda osv..allt av choklad, mandel osv.
Hur fin är inte den??Theresa blev helt chockad hahah!
Jag låter bilderna tala för sig själv!


Jag innan vi skulle köra till G-löv



Lite av maten, en exotiskbricka och en italiensk, sen lite österrikiska grejer också, men det fota jag aldrig!




Haha världens sötaste pappa!!Där står han med lite bröd!!



Theresa äter tabletterna som låg i burken :)



I verkligheten så såg väskan ut som riktigt skin/läder. Jag är fortfarande helt i chock efter denna fina tårta!!

Kvällen var jättetrevlig, massa massa skratt och massa vin!De gillar vi!!jag och Jontemyra körde hem vid 02.00, jag somna direkt..vinet var perfekt "sömnpilla" för mig haha!

eftersom det blev massa mat över igår fick jag och hjärtat en lyxfrukost idag:)



Jontemyra är och tränar och jag ska spendera tiden med att stryka...roligt!
Ikväll blir det mys med mina tjejer igen, Malin, Tina och Ida :)

Ida tod examen igår som arbetsterapeut, hon har pluggat i Jönköping (börja en termin före mig)..Hoppas vi blir kollegor sen ;)!!Nu har hon äntligen flyttat hem igen till Helsingborg!!

Trevlig lördag kära vänner :)

Päron= rumpa

För några dagar sedan när jag var hemma i Glumslöv så hade mamma och pappa köpt päron som jag tyckte var dundergoda. Då var dom så snälla så jag fick med mig alla päronen hem haha. Jag la alla i fruktskålen och tänkte inte mer på de. När jag skulle ta ett päron igår fick jag tag i världens snuskigaste päron. Det ser ut som en rumpa!!På bilderna ser man det inte riktigt tydligt men i verkligeheten är det nästan läskigt!! Detta päron vågar jag nu inte äta..kommer kännas som jag biter i en rumpa..usch!


Idag är det fredag.

Ohh vad jag älskade filmen, måste se den igen och igen och igen!!!kvällan började med att vi åt på hampan. Jag åt ceasarsallad, den var inte god :( jag som älskar ceasarsallad!Till de drack vi vin, det var gott iaf :)
sen blev det som sagt bio, sex and the city 2!Ni måste se den!Som vanligt massa skratt!

Idag är det studenten och det är skitväder!!Men tror ändå det var värre väder förra året.. om det är någon tröst? I år ska varken jag eller Jonathan gå på någon student. Vi ska hem till mamma och pappa i Glumslöv och fira Theresas läkarexamen! Ska bli skoj!

Idag var Jonathan hos läkaren för att få resultatet på det här sömntesten han gjorde, minns ni? Jo de visa ju att han har andningsuppehåll på nätterna :( Känns så obehagligt!Men vi får hjälpas åt så att det fösvinner och så han blir bra igen! Älskade Jonathan ♥

Här kommer massa egobilder, bara för er skull :) Såhär såg jag ut igår!



HAHA denna bilden är skoj!När jag satt vid datorn igårkväll innan jag blev hämtad av Malin kom jag på att jag var tvungen att ta en bild på mina älskade skor också!!Hade lite brottom så det blev en : "ut med benet bland Jonathans elvistidingar bild"



Äntligen.

Nu ska vi äntligen se den älskade filmen :) Har sjukt höga förväntingar!

Idag var vi en sväng på väla och jag fixade klart syrrans present, grymt rolig grej. Jag är så jädrans smart om jag får lov att säga det själv!!Hör av mig senare, har massa massa bilder att lägga upp!!Är lite stressad just nu som ni märker :)

Dessa fina tjejer ska göra mig sällskap ikväll, både mat- och biosällskap!





Hoppas ni får en trevlig kväll mina vänner!

Underbart.

Det är underbart med sommarlov!Jonathan har ju också semester nu och vi lever livet för fullt. Har inga planer för dagarna, går långa promenader, är uppe sent om kvällarna, ingen väckarklocka är ställd på morgonen (fast jag  vaknar tidigt som vanligt), ingen stress, plockar lite här och där (vår lägenhet glänser varja dag för vi går och små städar)! Det är så underbart..detta behövde jag, lugn och ro.
Idag var jag och Jonathan på promenad i en skog, vi var på grodjackt (typiskt oss), men tyvärr hitta vi ju inga haha!!
Imorgon är planen att sväng på väla, slänga i lite tvätt, sen ha en underbar kväll med tjejerna. Vi ska gå ut och äta, snacka massa skit och skratta så högt som bara vi kan, sen ska vi ju även se sex and the city 2! Jag älskar mina tjejkvällar med dom finaste vännerna!!Kommer bli kanonkul som alltid!!

Fredag ska vi sen fira Theresa igen, men denna gången även med föräldrar och allt de där. I helgen var det ju bara för oss "ungdomar" haha. Så på fredag blir det vår familj, Davids familj och vänner från Österrike. Ska bli kul och så söt som min pappa är har han skrivit ett tal. Har redan tjuvhört lite, lovar att talet innehåller både skratt och gråt.

Syrran jobbar ju för fullt nu som läkare, hon trivs jättebra och älskar sitt egna lilla kontor och patientrum. Typsikt henne att inreda för fullt!Det har vi nog båda fått från mamma!!

Har fotat lite nu de senaste dagarna , men kameran ligger i köket och jag sitter här och halv sover, så bilderna kommer imorgon!Orkar inte resa mig :)

Nej alla glada, nu ska jag hoppa ner i soffan och mysa igen hos min sockerärta!
Kram





Sommar.

Jag tycker att det är mysigt när sommardagar inhåller regdagar..sommarregn är faktiskt mysigt men idag är det inte mysigt. Imorse var det de men nu räcker det..vill ha sol i kväll, ligga på ballkongen och schteeeka!

Bilder på saker jag gjort.

Här kommer lite bilder på saker jag gjort de seanste dagarna!

Varit hos frissan, slingat håret och klippt lugg igen


Jag har shoppat en del, vilket jag inte har bilder på..men bland annat koftan ni ser på bilden ovan, den är blå och vit randig, med silvriga detaljer och vita knappar. Sen köpte jag lite örhängen och annat smått och gott!



Klassen var överlycklig att dessa stora och svåra tentorna var över, detta firade vi med en picknick i lunds stadspark!!Härligt väder och ett underbart gäng :)




Härligt med sommarlov ;)

Sen har jag även träffat Tina och myst med henne..har inga bilder på det heller men trevligt var det :)!!

Sen det viktigaste av allt!!Syrran har tagit läkarexamen..sååå stoort!!Idag började hon jobba!Just nu sitter hon på sitt egna kontor på en vårcentral och jobbar som läkare, har sina patienter, räddar liv och tjänar grymma pengar!Hon är duktig hon!!
Här är lite bilder från hennes examensfest som började i kyrkan, sen mellanlandade vi i världens mysigaste lokal mitt i lund, med en stor och mysig trädgård, sen efterfestade vi på AFborgen där det var fin fin fest.



Här har de ropat upp hennes namn i kyrkan och hon får sitt diplom!



Alla läkare gick sedan ut från kyrkan, jag stod redo med kameran för att ta bild på henne haha fick med henne precis :)




Lite bilder från festen i lokalen de hade hyrt..har mer men orkar inte lägga upp haha!Vi var väll ca 40 personer (hon hade festen tillsammans med hennens kompis från klassen som också tog läkarexamen.) Det var bara för deras närmaste vänner och sen skulle fler komma till AF borgen, det var lyckat och roligt!

STORT GRATTIS IGEN THERESA!!


Nu ska jag städa :)tjoohoo


Regn som regn.

Eftersom det regnar ute idag passar jag på att ha bildregn på min blogg!!Visst låter det lite spännande ;)!
Men först..väcka Jonathan och ha kramkalas!

Hörs snart igen!

Stolt.

Godmorgon solsken!Jag har inte bloggat på flera dagar nu men har haft fullt upp hela tiden!!Har masa skoj och spännande att berätta!!Jag ska börja med att berätta att min syster tar läkarexamen idag, hur stol är man inte då?Heeelt otroligt!Vi ska först alla träffas i en kyrka där alla som klarade de sista provet på allt dom hade. Dom som inte klara det måste vänta..fy vilken känlsa det måste vara att stupa så nära mållinjen efter så många år i skolan!
I kyrkan ska väll Theresa och dom andra ropas upp och få ett diplom eller nått, de ska sjungar och tjaaa, lite sånt!!
Ska vara i två timmar i kyrkan ("segt") haha, mamma har redan sagt att hon kommer böla, om mamma bölar så bölar även Theresa..ja och då kommer jag ju också börja böla...pappa mena på att om vi alla tre gråter så hänger han också med på ett par tårar hahaha!!
Efter kyrkan ska vi åka till festlokalen där de ska fixaz´s det sista, sen kommer gästerna..efter de ska vi på finfest där det till och med var krav på klädsel för att komma in..!Spännande!
Sen inatt vandrar jag och syrran hem till henne och David, hand i hand, fulla och stolta med klackarna i händerna!!!



Dessa två ska firas idag :) Doktor 1 och doktor 2 :)


haha jag fick ett sms av syrran där hon skrev : Hjälp!!Nu är jag Dr Maska :S!! Sedan några månader tillbaka har jag hela tiden kallat henne för fru doktor, dr Maska...(man ser hur nervös hon blir då och lite smått irri haha så skoj) Hon börjar jobba redan på måndag och känner sig lite nervös men det fixar hon galant!!

RSS 2.0