vem bestämmer i ditt förhållande?

Just nu "skratt diskuterar" jag och jontahan vad vi ska se på tv..jag vill se sex and the city filmen (igen) och jontahan nått annat skit!!

Jag hoppas jag vinner denna fajten :Dmen just när jag skrev detta har jonathan satt på nått skit..bajs på honom...men jag ska nog göra så han ändrar sig haha jag har makt!!!

Så här såg jag ut idag :)

Lite suddiga bilder eftersom jag fotade i all stress när jag skulle till tåget så blixt blixt sanbbt gick de!! Så suddiga bilder får ni tåla idag :)



hmm skulle ladda upp två bilder till men bloggen strejkar!blää på dig!!Hade iaf på mig:
Ljusa jeans: Levis
Vit tunika: hmm cubus eller nått sånt?
Färgglad, rosa/aprikos färgad kofta med hjärt knappar och andra söta detaljer: new yorker
Rosa blommig sjal: från mamma :)

När jag kom hem från skolan vid 13.00 åt jag nått litet sen snarksomna jag i soffan haha, trött eller?? Jag hatar att sova mitt på dagen, vissa personer gillar de och andra inte!!Klart är det skönt när man väl somnar men sen när man vaknar känner jag mig alltid jättekostig. Typ huvudvärk, yr, illamående och jätte tösrtig?? konstigt!! haha

Nä nu ska jag och sambon min äta våran super goda kycklingwok :D vi är bäst på att göra de!!

Mina ögon är så trötta nu!

Usch nu börjar det kittla så jobbbigt i både mina ben och ögon. Ett tecken på att jag är trött och skla sova kanske ;)??

Nattii natii

Linda Rosing på tv ikväll!



Ikväll på kanal 5 är det "den rätta för Rosing"! Ett måste att se denna skandal kvinna söka sin kärlek. Undrar hur de slutar och jag undrar verkligen hur killarna ser ut och deras personlighet är när man söker sig till denna kvinna! Mycket spännande hahaa! Jag kommer ju skratta tills jag gråter!

Missa inte..20.00!!!

Modell för en dag :)

Imorse ringde min mobil och då va det en tjej som unda om jag vill bli sminkad och fotograferad i en studio, detta var gratis och jag skulle ta med mig två vänner :) hur spännande och kul lät inte de, de stylar en och man får tipps på smink och posering :D haha! Så i tre timmar får man känna på hur det är att vara modell!


Nu får man ju planera vilka kläder man ska ha med sig, tre plagg skulle man ta :D

ohh vad jag längtar...nä nu ska jag få i mig lite mat i magen och sen ska jag gå en lång promenad!! Härligt att vara ledig en sån här fin dag, ikävll blir de plugg och sen tv!!!

Ha en fin dag

Kolla min nya och fina klocka!!



Denna skönhet har fått följa med mig hem idag :) jag är super nöjd!!Har jättelänge velat ha en stor silver klocka och nu har jag äntligen en!!Alla mina klockor går alltid sönder på massa konstiga sätt men denna ska hålla!

Underbart väder idag, blir sedan en lång motionpromenad :)

Så här såg jag ut idag *



1 år i lördes!!



I lördes var det den 21 februari, prasic ett år efter min bilolycka, usch och tviii!Lätt den hemskaste dagen i mitt liv! Den rädslan går inte och beskiva och har man inte krockat på motorvägen innan så kan man inte sätta sig in i den situationen! Skönt att tiden gått så fort så att de redan är ett år sen, men en jobbig period har det varit och jag är glad för att jag lever!!

Min helg såg ut såhär :)

Tjenna alla glada!!Jag har ju inte skrivit något i helgen hehe anledningen har ju varat att jag jobbat båda dagarna. Lördagen börjades med städning på förmiddagen med jonathan :) sen åkte vi båda till jobb! Söndag morgon åkte jag till jobbet tidigt på morgonen och kom hem vid halv tre tiden. Då hoppa jag direkt in i duschen och körde sedan till glumlöv där mina föräldrar och syster vänta på mig :) vi åt god mat och fira pappa lite, skratta mycket och hade det mysigt!!

Så här såg min lördag ut innan jag skulle jobba på kvällen :)



Mogonen började med att jag och jonathan åt fil med vääärrllldeeennsss godaste GREJS på :)



Sen städa vi och jag körde runt med denna gröna fina skönhet haha, sen bytte jag om och såg ut så här på jobbet :)

Här kan ni läsa 30 frågor och svar om mig!

Denna har legat runt på lite olika bloggar så tänkte jag skulle följa gupptrycket :) Så nu får ni reda på lite om mig :) Ha så kul!!

Stänger du av mobilen när du sover?
Aldrig, den är på dygnet runt!!

Vem såg dig senast naken?
Min granne?!

Hur såg du ut på högstadiet?
Jag var en fjortis där hela mitt liv handla om smink typ? ne men ungefär så va de väll haha!

Hur kommer du se ut om tjugo år?
Vill Man veta de nu :S?? Jag kommer såklart vara skitvacker!!

Hur var du på dagis?

Jag älskade bygga kojjor och leka massa med lekar, jag skratta mycket redan då tror jag! Men sen var jag nog också väldigt lugn. (när jag var liten kunde man sätta mig på en stol och där kunde jag typ sitta i flera timmar och var helt tyst)haha

Hur är du att ha som arbetskamrat?
Det är nog skoj, har ganska många roliga knep och skoj jag använder i vården med mina patienter :) Både personal och patienterna brukar få sig ett gott skratt!!

Har du celluliter?
hmm inte vad jag själv sött iaf haha

Biter du på naglarna?
Gjorde det ibland i tonåren men inte nu mer!! (stolt)

Har du något handikapp?
hmm, dåligt självförtroende, kan man säga de :)??

Är du rädd för att få hängbröst?
Hhaha gud vilken fråga, har faktiskt aldrig tänkt på de så jag är nog inte rädd!!

Tror du att gud är en man eller en kvinna?
Om det nu finns en så tycker jag en kvinna :D

Svär du?
Aaa fan!

Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
trevlig och trevlig, jag har inget emot dom! Alla får vill göra och tro vad dom vill men jag gömmer mig när de ringer på dörren :D haha

Hur homo är du på en skala 1 - 10?
Jag har min pojkvän sen 6 år tillbaka, så räkna ut själv :)

Tror du på utomjordningar?
Nej men på spöken!

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
SPENAT!!!!! love it

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Fiskbullar!!

Har du blivit arresterad?
Nix

Ljuger du?
nej, såfall nödlögn om de skulle behövas haha

Har du kysst en polis?
haha nej

Är du rädd för Securitasvakter?
Nej varför skulle jag vara de ;)?

Har du någonting att dölja?
JAAuuoop!!

Vad har du på din nyckelknippa?
Ett rött hjärta och en fin lite österrikisk sak med en spegel i :)

Är du/har du varit gift?
Hallå...jag är 22!!

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Ja de skulle jag :) (han sitter brevid :O)

Kan du laga cyklar?
oj, tror inte de!!

Kan du fixa med bilar?
Nej verkligen inte, vet nog inte ens vart jag fyller på olja :)hehe

Kan du baka bröd?
hmm, har aldrig provat

Vet du hur man frostar av en frys?

Ja de e klart, inte längesen jag gjorde de!

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Sex in the city hahaa skoja!


HAHAHA jag trodde jag skulle döö!!

Som ni alla vet så hade jag en konstig tenta tills idag, 10 data skriva sidor om utvecklingsstörning, bemötade, enelska praxismodeller, bedömningsinstrumment, hjärnan och neuropsykologi och koppa allt detta till en brukare jag träffat inom praktiken!! Detyta va då ett jävla jobb och vi fick inte så mycket tid på oss att göra de, så alla har varit u full stress!! Jag har pluggat hela dagarna från typ 07.00 på morgonen till 02.00 på nätterna!!

Nu kommer de roliga!!
Igår plugga jag till då 02.00 igen och satte klockan på 07.00! Jag visste att jag hade mycket att göra idag och undrade om jags kulle hinna på de timmarna...när tror ni jag vaknar?? BAJS SKIT KVART ÖVER 09.00!!! Jag försover mig aldrig och just idag, just idag för tusan ska jag försova mig!! I full stress börjag jag skriva, läsa, tänka, notera, översätta engelska sammtidigt!! Och nu kommer de bästa!! Det var ett mirakel att jag hann, finns gud undrar jag ju då såklart!??! Jag lämna in det 11.40 haha 20 minuter innan till och med! Men hur resultatet blev är kanske en annan femma hehe!!

Nu håller vi alla tummanrna och även de andra fingrarna (vi kan hålla tårna också?!) att jag klarar denna bajs tentan som alla klagat på!!


Nu är tentan äntrligen iväg skickad så nu är jag FRIIIII som en fågel! kvick kvack pip pipp!

Detta elände!!Ta sluuut!!

Alltså denna tentan är helt sjuk, om jag klarar denna kommer jag simma över till danmark och sen tillbaka!!!! Alla i klassen har tyckt att den var jättesvår och konstig, men men!

Jag hade ju lovat er att lägga upp lite smycken bilder idag, har fotat massa men tyvärr måste jag vara en svikare och plugga vidare..vilkle mest bara komma in i bloggen och säga Hej!!

Imorgon kommer det bilder på massa fina, moderna, tuffa och super söta smycken!! Det lovar jag!!
Nu ska jag äta macka, hej macka!

Bildregn på min blogg idag!




Bilder från våran fönster i vardagsrummet, var tvungen att fotografera eftersom det var så mysigt när de snöa!! Såklart fick min älskade lilla lykta vara med på bild :) Den är köpt på indiska!!
senare bilder blir på massa fina smycken och tipps!

Bildregn på min blogg idag!

Enligt vädret ska det regna in massa bilder på min blogg idag, allt från bilder på mig själv, mina underbara smycken!!, lägenheten och massa annat spännade och roligt!!så kika in som dårar!!

jag börjar redan nu att lägga in två sletna bilder på hur jag ser ut när jag pluggar, haha SLETEN!!!!!

tadaaaaa!!

Gå och lägg dig igen nörd!!

Godmorgon!! jag ser det snöar, jag ser det snöar det var ju "roligt" hahaha!!! ne fyy faaan för nu vill jag har våååår!! men jag lär ju få vänta ett tag till...Tänk så skönt att kunna lägga tjocka jackor, koftor, halsdukuar och de varma skodrna på hyllan!!Härlig tänke...
Känns som jag har för lite för lite sömn i natt, gick och la mig 02.00 och upp 07.30 :S så vet inte om det är därför jag idag vaknade med mega huvudvärk och att jag kände mig helt varm och sleten! palla om det är sån trams förkylning som alla springer runt med!! nej nej sånt orkas ju inte! Jag ska iaf dricka lite citron te nu :) min egna special grejs som jag själv blanat ihop, blir perfekt gott och perfekt om man börjar är ÄR sjuk!! nice..
jaha då var det på plugget igen, trevligt (tummen ner)

Drömma mig iväg..

Nä mina nära och kära, nu är det snarktid för mig! Konstigt nog är jag inte jätte trött men jag måste spara min energi till morgondagens tuffa pluggdag!! Äntligen är det snart fredag och tentan är iväg skickad, hur det än går så vet jag att jag pluggat som en gris så jag är nöjd över min insats! Än så länge har jag ju klarat mig otroligt bra på tentorna och det trodde jag inte av mig!Men vem vet..jag kanske har en liten universitets hjärna som ploppar fram när det är nödvändigt :)

sov gott alla (ni sover väll redan)! Nu ska jag krypa ner hos jonathan och höra hans fina snark musik eka i mitt högra öra!


Var pekar din glädje?


Hej alla glada :)

Jah då sitter jag på min lilla pluggplats igen, jag kom hem snart för en timme sen! Hade jätte roligt med Tina på träningen, vi var väldigt förvirrade i början när vi skulle byta om, mest jag som glömde allt haha!Sen upp på träningen var det mycket skratt och spännande diskussioner :)

förlåt att det var lite tråkigt att läsa idag men denna tentan tar kol på mig haha, inte riktigt!!Vill bara att den ska vara över nuuuuu!

Nu är det såhär!



När jag kom hem efter mitt lilla uppgrag satte jag mig direkt vid skolböckerna och datorn igen. Har varit ganska flitig om jag får säga det själv!Nu ska jag iaf till stan snart, ska snabbt hitta en present till pappa (på 30 min, lycka till) sen ska jag träna med Tinaröven i ca 1 timme och 30 minuter, efter de blir det en snabb dusch och sen ska jag träffa pappa och mamma. Pappa fyller år idag så han ska firas lite :) nä nu är det brottom igen, fan vad jag stressar idag haha!!

Hörs sen ikväll när jag är hemma, gissa vad det blir då?? PLUGGGGGG!!

Bilder på mig just nu.



Har nyss kommit från duschen och nu är mina ägg klara, hej äggmacka!! Jag lever i full stress idag och efter tidsschema så mitt hjärta slår 76340088222777 slag i sekunden, lovar!!

mat!!

Mitt nya liv.

Jaha då var man uppe med tuppen..för att plugga!!
Min planering:
o Plugga till ca 09.00
o Duscha
o Plugga till ca 12.00
o Snabb fixning sen iväg på ett ärende
o Hemma?
o Plugga till ca 15.30
o Träna med Tina :)
o PLUGGA!!!!!

Idag hade jag tänkt att börja med mitt nya liv, hur ofta har jag inte sagt de? Nä men nu jäklar Andrea, skärp dig!!!



träsmak i röven,plugg som en dåre, ryggont som en 90 åring, mensvärk som en 13 åring men annars är allt bra :)

jippee och tjohhejj för denna positiva tjej! Nu har jag pluggat så mycket och länge att jag har fått ont i ändan min(sitter nämligen i köket på en trästol), fråga min inte varför jag sitter där, för vi har ju världens skönaste datastol i datarummet, men men det är ju en annan sak! Nu ska jag iaf snart hoppa i sängen och vila ändan min!

Har försökt lägga upp lite bilder men bloggen segar lite för tillfället så ni får nog klara er utan ikväll och vänta tills imorgon :/ men jag tror ni överlever!

usch jag är för trött för att skriva, sorry!har varit tråkig idag haha

god natt bloggen, dröm om mig!

helt slut.

Usch så trött jag är nu, lång dag i skolan så jag kom hem sent. Men du hade snälla Jonathan lagat mat så allt var färdigt. Vi har så mycket att plugga nu till världes flummigaste tenta på fredag så nu måste jag sätta igår med plugget igen, hör av mig senare och då blir det ett roligare inlagg med även lite bilder ;)

xooxxo

Sommar bilder :)



Ge mig sommar!! eller iaf vår :)

vilse.

Jag och Jonathan har precs kommit hem från helsingborgs stadsbibliotek där vi nästan gick vilse!!Ordningen på de biblioteket är ju inte den bästa enligt min smak, man hittar ju inget!!Eller så är det bara jag och Jonathan som är dumma!Jag fick iaf fråga om hjälp hela tiden och det var ju lite pinsamt, men tre böcker fick jag med mig hem så det var ju bra. Nu ska Jonathan fuskisen åka till väla och IKEA på sin lediga dag, och jag blir ju bara så avis eftersom jag måste sitta i på denna stolen, framför denna datan och använda hjärnan så det knakar!!

usch nu vill man ju bara bli klar med skiten fast men nästan nyss börjat med den , ,jag skriver en stor tenta om hjärnan, utvecklingsstörning som jag kopplar till hjärnas alla olika deler och neuropsykologi och kopplar då allt denna med hjärna och en brukare (patient) jag träffat under praktiken, så hej jobbiga, svåra och ganska tråkiga tenta!!!


Nytt rekord för mig :)

Igår hade jag nytt rekord på läsare i min blogg :) roligt att ni tittar in :)

typ bara de jag ville säga haha!! som sagt så skriver jag mer sen!!måste "sticka" eller jag menar plugga :)

God morgon alla glada!

Idag vakna jag klockan 09.00 och hoppa in i duschen direkt! Nu sitter jag i köket med datan och en stor hög med böcker, hej plugget!! Jag ska försöka övertala jonathan senare att följa med mig till stadsbiblioteket :) tror ni han vill så upp med handen!! (jag sträcker ner min hand!!) men men, han sover ju fortfarande som en gris! Funderar på att göra min favorit i repris, typ go in och hoppa på honom, slå en kudde i hanns huvud och öppna balkongdörren haha han älskar ju bara när jag gör de ;D

Jag hade tänkt träna idag men har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska bara ta en långpromenad och ha en stor pluggdag eller om jag ska ner och träna onsdagsmorgon istället :S hmm!! jaja de löser sig!

Nu sitter jag här och tuggar på mitt äpple, jag var o0troligt sugen på filmjölk med äpple och banan i men min kära sambo har såklart ätit upp all filmjölk :) nej usch nu är de tråkigt tjat ahaha!

ha en trevlig dag så ses vi senare här i bloggen :) TJAOOU TJAOOUU

Lördags bild (alla hjärtansdag :)



Jag och jonathan skulle ut på våra små äventyr!

Så likt vårat!!

http://www.youtube.com/watch?v=bap-oZI-Grc


Om ni kollar på detta så är de så likt mitt och jonathans förhållande!Läskigt!! Precis så håller vi på här hemma och jag älskar det!!Vi små retas, skrattar så vi dör, tramsar, knuffat på varandra och massa annat skoj och mysigt!!
Jag blev så glad när jag såg denna musik videon för det är många som tror att man inte kan ha ett bra, roligt och kärleksfullt i ett förhållande efter 6 år, men jo det kan man!!Se själva!!

Fredagens fest bilder :)

Fredagen den 13 hade ju jag och Emma i min klass studentklasstvillingstemafest haha, hängde ni med :)?? Vi var på skolan och jag och >Emma var ju livrädda när vi skulle in i de stora universitetet..helt mörkt..bara emma och jag...fredagen den 13!! Vi skrämmde upp varandra hela tiden och det slutade med att vi var så rädda attvi låste in oss i ett rum tills våra gäster kom och att vi råka sätta igång världens högaste inbrottslarm!! oppusii!!

Här kommer iaf en del bilder!


Fredagen den 13:e

Ohh alla människor är livrädda idag!!Men snälla...det händer ju aldrig något fredagen den 13:e..inte mig iaf!!Fast de kanske jag inte ska säga nu haha för dagen är ju inte över :S

Idag var sista dagen på praktiken och jag fick massa beröm..de tyckte till och med att jag kunde börja jobba redan idag :) hur kul lät inte de!!?

Nu ska jag snart bege mig till lund..jag ska ju ha fest ikväll ju på skolan :) nice nice!! sen ska jag sova hos min sysyter i lund och vara där lite på lördagen!! nä nu måste jag fixa lite innan jag ska iväg..men har ju massa att berätta egentligen!!


trevlig kväll :)

men ohh så segt!!

Idag har jag försökt skriva ett antal gågner men den e så seg..har läst runder lite och tydligen har fler haft problem med sina bloggar idag! tråkig!

Imorgon är min sista dag på praktiken och sen på kvällen är det fest!!Imorgon blir det stressigt för mig och har nog ingen möjlihet att blogga..men kameran kommer med på festen såklart (tvillingstema festen!!) sen imorgon natt sover jag öven i lund hos min sysyter!Gött att slippa åka hem och bara kunna slänga sig på soffan hos syrran!!

Nä nu ska jag packa ihop lite gtejer tills imorgon och sen blir det väll natti natti för min del!!


sov gott

Det spökar i min blogg!!

Hej svej i lingonskogen!! Igår skrev jag ett inlägg i min blogg och jag lovar att jag såg att det kom upp!!Nu idag när jag kommer in är det helt borta, inget utkast inget alls haha HAAALLÅÅ!?!? Knepigt värre!!

Ohh jag e så trött, praktiken går bra men man blir ju såå trött och seg när man kommer hem!Idag orka jag städa köket iaf och hallen haha, får bearbeta mig genom hela lägenheten :P nää så illa är det inte!
 
Jag måste också bara skriva att jag längtar så otroligt mycket till fredag!!Då ska jag och en tjej i min klass ha tvillingsfest i skolan lokaler :P hur tufft är inte de, att vi har skolan helt för oss själva en kväll :O guud!!
Det ska bli sjukt spännande, roligt och galet och såklart ska ni få se massa massa bilder :)

Har haft inbrott ikväll :(

Jag e såååå ARG!! Jag och jonathan skulle sätta oss och äta våran spenat ikväll, precis då ringer polisen och berättar att en granne satt att våran ruta på bilen var inslagen (min gamla volvo) så vi gick ner och titta och detta stämmde ju tyvär...det var ju lite skrattretande också för var tror dom att dom hittar i en bil som är 23 år gamal haha, inget era dummajävlar!!
Men det var väll någon som försökte sno den och inte fick iväg den haha, klanterövar!! Jaja imorgon får vi köpa en nya ruta och som tur är har man kontakter som fixar det så vi kom ju ändå billigt undan men visst blir man iireterad att folk ska röra andras grejer!!

men men kanske bättre lycka nästa gång din tönt!! haha

skojar du med mig?

Jag är så seg idag, orkar inget! Jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle gå och dusch för blir pigg...men jag kan tala om att jag fortfaradne inte duschat än...seeeeggg!!

Det behövs väll sånna dagar ibland...

nammi nammi :)

Idag var jag och Jonathan otroligt sugna på plättar, så det blev nammi nammi gott. Inte varje dag man äter de ju.



Nu ska jag snart hoppa in i duschen och försöka piggna till lite, e så seg idag igen!!

Söndag.

Jaha då va det söndag!Imorgon börjar min praktik, jag ska vara i ängeholm på handikappsomsorgen. Det blir säkert jättebra, hoppas de iaf!
Min förkylning känns också lite bättre idag så det blir perfekt! Idag får vääll jag ocj jonathan städa lite men jag gillar inte städa när jag är förkyld, haha jag lblir så varm! men men vem blir inte de??

Bilder från Sälen :)


HEMMA IGEN!!

Hej allesammans :) Igår på kvällen kom jag och jonathan hem igen, var en ganska jobbig biloresa men massa snö, dimma och regn!!Men vi klara oss ju fint.
Skidåkningen jag ganska bra för mig, trilla bara någon gång men redan första dagen var jag uppe i sittliften och de blåa backarna, stolt är jag haha!!
JAg ska såklart visa alla bilderna senare idag, så ni får titta :)!

Var iaf mysiga dagar i sälen:)

snart snart ligger jag i snön!!

jaha nu får jag väll snart hoppa i säng (så säger jag alltid sen tar det ändå någon timme innan jag väl gör det). Imorgon ska jag upp kvart i sex och sen ska jag till skolan, då vi ska sy hela dagen haha tro de eller ej. Det är en övning som man sedan kan göra med ssina patienter som rehabilitering. Så soft skoldag imorgon och slutar redan tolv..sen bär det av till sälen dirket :)

Jag kommer inte ta med mig datorn så ni kommer inte få se något på denna sidan, först fredag eller lördag..och då lägger jag upp massa bilder, de lovar jag!!

ha de nu så bra så hörs vi snart, mina vänner som läser får såklart ett eller två sms :)

ta hand om er!!

Det var roligt att se.

Jag har inte skrivit nu på några dagar men har ändå haft många läsare varje dag, kul att se. Iaf anledninge till att jag inte skivit har varit för jag har haft hullt upp med annat, träffat vänner, träffat syrran och haft lite plugg och fest mm! Just nu håller jag på att packa i min fina rosa resväska jag fick av mamma och pappa när jag fyllde år. Imorgon åker nämligen jag och jonathan till sälen :) där träffar vi jonathans familj och släkt som vi ska bo med i en stuga!

Igår hade jag fest här hemma, för att fira min födelsedag! Vi började kvällen med att äta god mat som jag och lille jonte fixat och sen blev de massa skratt, dricka, trams, buzz och sedan körde vi till bowlingen här i helsingborg...som valigt går det alltid bra för mig i början men sedan sakta men säkert så tappar ja alla poängen haha :D gött!! men rolig kväll var det iaf! Fick även fina presenter av mina vänner och deras killar!
Lite bilder från igår :)




Förresten så har jag en mega grej på min hacka som gör så ont...haha ser ut som en stor "böld" eller nått men det är en tråkig finne som visar sin fina sida på min haka!! Tack för den...










RSS 2.0