vill ha :)

Som ni vet har jag och Jonathan varit tillsammans i flera år och även varit sambo i två år. Det fungerar jätte bra och vi båda är nöjda :)
De senaste åren har vi pratat om att skaffa hund, Jonathan har ju haft hund i hela sitt liv och han saknar att ha en hund. Vi har tittat på lite olika raser de senaste åren men fastnat för dansk svensk gårdshund. Lagom stor hund för oss har vi alltid tyckt :)Det finns vit/bruna, vit/svarta och vit/brun/svarta. Vi vill ha något av de två sista, alltså inte vit/brun! Sen ska vi ha en hane har vi sagt haha!jag tycker dom har så fina ansikten när de är vita/svarta och bruna. (se bilden längst ner som ex)!

Den senaste tiden har Jonathan dock börjat tvivla på om vi verkligen ska skaffa eftersom man blir så bunden och blabla bla... och om vi kommer klara av det. Varför skulle vi inte klara av det? Finns det folk som skaffar hund som inte har jobb och inte har någon erfarenhet alls och dom klarar det kan vi fan också klara de!
Vi får helt enkelt fortsätta diskutera ;) så får vi se hur det blir! pengar har vi ju, erfarenhet har han och lite jag, tiden får vi helt enkelt ta oss :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0