Tisdag.

Idag är det tisdag. Jonte jobbar morgon idag igen så jag ska passa på att göra klart hemtentan! Det sa jag igår med men det blev lite fix här hemma istället. På kvällen igår gjorde jag en god potatissoppa och det passade perfekt bland minusgraderna.
Idag ska jag göra något med kyckling för er som är intresserade haha. Känner mig som en riktig hemmafru nu när jag har ledigt från skolan :)

På kvällen ska vi även en sväng till glumslöv förmodligen för volvon står kvar där. Haha den ville inte riktigt komma igår igen när jag var där på julafton och sen går det inte att blinka längre så det är ju en liten fara för trafiken. När jag körde med den dagen innan julafton fick min syrra sträcka ut handen när vi skulle svänga HAHA! Komiskt värre!!

Sen måste man väll också gå lite på mellandagsrean, blää hatar folkmassa men det är vissa grejer som ska köpas/bytas osv!Så vi får se om vi pallar de i eftermiddag när jonte kommer hem?

Här kommerlite Alma bilder från de senaste besöket. De var samma dag som när vi upptäckte fotspåren i trädgården så Alma och Johanna höll mig lite sällskap under dagen när jag var själv!Jag ska även ta mig i kragen och ringa lite samtal idag, hatar vuxensamtal :(

Jag måste ju också visa er en av de fina julklapparna vi fick av mamma och pappa, julmys!


Nej, nu lite samtal, lite käk, lite plugg och lite andra fixar grejer :)
Trevlig tisdag!
Kram


Bättre sent än aldrig.

God Jul på er alla :)

Hoppas er Jul var bra. Min var bra fast det kändes inte som jul, det måste jag ändå säga. Det var min allra första jul i Sverige och det kändes såååå konstigt att inte vara i Österrike. Sen var ju inte heller farmor med :( Första julen utan farmor. Men som mamma sa kommer vi vänja oss vid den känslan. Jag firade jul i Glumslöv med min familj och fick massa fina julklappar och pengar. Så bortskämd man känner sig ibland :/
Julen beståd av gooood julmat, julgodis, minnen av farmor som vi prata om, massa skratt och skoj!

Några dagar innan julafton vaknade jag på morgonen och då hade jag och jonte mystiska fotspår i trädgården, två personer hade under natten gått runt till alla fönster, runt hela huset!Usch! Där inne låg vi och snarka haha!

Dagen efter julafton var det först julfest hos mina svärföräldrar, vi fick alla fina paket och åt god julmat. Mats (min svärfar :) lura på mig någon stark snapps.

Sen på kvällen var det avskedsfest för Tina och Natsa :) Det börjades med vild förfest och sedan väntat i kön för att komma in till cardinal. suck och fååå vad kallt det var!

Men sen dansa vi oss varma och gick hem när musiken stängdes av vid 05.00! Jag följde med Tina och vi la oss vid halv 8 haha, vid halv 9 vakna jag och åkte hem för jag hade astma problem. Men det blev bättre när jag kom hem och tog min medicin. Sen sov jag till 14.30!!!Mida makter, det har jag aldrig gjort.

Det blev mc donalds mat och pyjamas hela dagen!Kvällen igår slutade med Harry potter :)

Nu ska jag kolla lite mer på hemtentan innan den ska skickas in!

PuuuussssGardiner.

Nu har det kommit upp lite mer gardiner här hemma. Skönt! Denna hösten/vinter har varit fullt upp för mig som ni vet med skola, massegekursen och allt. Så gardinerna har fått vänta haha!Men nu hänger det lite fina gardiner i huset.

Visst blev det fint :)! Vita gardiner är såå snyggt!

Jag är lycklig!

Uppsatsen är klarad och godkänd...vilken känsla!Så mycke stress, ilska och tårar den uppsatsen har gett mig och nu kan jag lägga den åt sidan. En stor sten faller från mitt hjärta och min stress kan minskas till en viss del! SÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖNTT!
Nu i skolan har jag bara en inlämningsuppgift kvar, en hemtenta och att fixa och planera inför uppsatsseminariumet, när vi sk redovisa det för 150 personer...hjälp!

Tänk att nu är jag så gott som arbetsterapeut!Vad underbart att jag har klarat en universitetsutbildning, får jag gråta en skvätt? Bra då gör jag de!Av reeeen lycka!!!

(Två bilder från i början av somras..hmm eller förra sommaren?)
Den ena bilden passar in till att jag siktar och håller utkik mot mitt mål och den andra skålar jag för att målet är så gott som uppfyllt :)Det snurrar i min skalle.

BIG TIME!! shiit, mitt liv är kaos!Jag har nog aldrig kännt mig så stressad och förvirrad i hela mitt liv tror jag. Just nu kombinerar jag allt mitt pendlande med en kurs i skolan med kandidatuppsats/opponering, samtidigt planering av seminariumet sista skoldagen då allt ska redovisas (hur mycket som helst ska förberedas), vi har även börjat med en annan kurs i skolan där vi åker ut på vårdgymnasium och föreläser om förflyttning och ergonomi. Visar dom en massa och ja ..hit och dit..SÅ det MYCKET som ska läsas in!!.Även massegekursen håller jag på med..Läser anatomi flera timmar om dagen och övar på masseggreppen...hmm försöker även hinna med fixning av huset..

De senaste dagarna har jag gått upp tiiiiiidigt på morgonen, antingen åkt till skolan och pluggat där en hel dag till 16.00 för att sedan snabbt stressa iväg till massegutbildningen på kvällarna 17.00- 22.00..har kommit hem hur sent som helst med dessa försenade tåg...har jag inte åkt till skolan tiiidigt på morgonen så har jag åkt till massageutbildningen och varit där en hel dag, pluggat som en dåre kvällarna långa..både till de olika kurserna i skolan (man undrar hur lärarna planerar..hmm) + till min massegutbildning!

Fortsätter jag i denna tackten dör jag säkert innan jag är 30!! HAAHA nej fy det ska jag inte skoja om, men denna streess är inte hälsosammt. Jag är hela tiden uppe i varv...jag går inte längre mellan lektionerna, eller till tågen..jag SPRINGER fram. Äter meddans jag pluggar eller går? Hmm När jag såg Jonathan senast mer än 4 sekunder vet jag nog inte riktigt. Hmm sömnbrist har jag osckå hur mkt som helst, antingen har jag inte tid att sova de jag ska eller så har jag tid men då vaknar jag av mig själv mitt i natten och repeterar all anatomi på kroppen? Jag menar HALLÅÅ!! SOV MÄNNISKA! Undrar om min första rynka kommer fram snart..måste hålla koll på de känner jag :)

Ja just de jag jag skulle ju inte klaga, men de senaste månaderna harvarit katastof strssiga,,usch..nog om de :)

Goda nyheter: Idag hade vi det praktiska provet på massegeutbildningen..oohhh vad duktig jag var. Felfritt kan jag lova er!Stolt är jag :) Så nu är jag klar med det. Nu ska jag göra en hemtenta och massera tio personer sen får jag mitt diplom som massör :)
Så vill ni ha massage, hör av er..jag behöver 10 personer :)

Ohh varför får jag inte bort det kursiva? jaja nu måste jag plugga lite innan jag somnar framför bloggen. Har ju precis kommit hem från en heldag i lund med skola och massagegrejen...Efter plugget ikväll kallar sängen..ska upp tiiiiidigt imorgon igen!Oj vad jag längtar....Ny dag, ny stress och ny ångest..SKÅL!

I helgen blir det iaf fest både fredag och lördag..ohh vad jag längtar till två hela fria pluggkvällar!!Jag ska njuta som aldrig förr!

Sov gott vänner ♥

Denna gör mig glad.


Diplomerad massör.

Ja det ska jag snart bli. Börjar med kursen till helgen så jag ska plugga lite anatomi idag...var ett tag sen vi hade de i skolan så det blir bra med lite repetion :)
Shit va häftIt att jag ska bli massör också :)Innan jag fyllt 24 år kommer jag vara Utbildad undersköterksa, legitimerad arbetsterapeut och diplomerad massör!! Jag är sjukt stolt över mig själv! Efter jag är klar med min utbilding som arbetsterpaeut och massör ska jag jobba och tjäna pengar och förmodligen också resa en del!Jag längtar :)

JAG ÄR VERKLIGEN STOLT ÖVER MIG SJÄLV!JAG ÄR EN RIKTIG KÄMPE OCH FAN VAD JAG ÄR BRAA!! (får manlov och berömma sig själv så mycket?) JO A FAN ATT JAG FÅR EFTER ALLT MITT SLIT!!HAHA TJOOHOOOOOO!


1 december.

Men herregud vart tar tiden vägen? December redan!!Om en månad fyller jag 24 år, herre min skapare vad jag börjar bli gammal. De senaste åren har jag sagt att jag är påväg in i vuxenlivet..men 24 år, ja va fan..då får jag väll kalla mig vuxen då?Jag har ju inget val!
Vart tog min barndom och ungdom vägen? Vipps så var den över...!Ähh nu ska jag sluta,jag är fortfarande ung!!

Jag är en kvinna i mina bästa daaar haha!

Idag har jag varit i skolan en sväng och varit flitig, även när jag kom hem plugga jag som en tjur...vad fick jag den energin ifrån?Fömodligen var det någon som delamed sig på tåget helt enkelt...

Hittade denna artikeln idag! Tänk så många vackra kvinnor jag har i min omgivning som fått flickor. Mamma fick två :)!Min kusin Erika fick två :) Min svägerska har fått en :) Massa fina kvinnor, hela gänget!

Samtidigt blir man lite nervös...tänk om jag en dag bara får pojkar!Haha katastrof ful måste jag va då!!Nej jag bara skoja! Sen genom den spågrejen ska jag ju ändå få fem flickor så piss off så snygg jag måste va i så fall ;)

Haha! Nu ska vi se Harry potter film 2 :)

RSS 2.0