Min dag.

God kväll :)! Idag var det min sista dag på praktiken och jag fick träfa massa små stjärnor till barn idag igen. Som vanligt är många barn sååå duktiga och kämpar allt var dom kan och jag blir lika imopenard varje gång!!!
När jag gick fick jag inte höra att jag kommer bli en utmärkt arbetsterpaeut som jag alltid får höra...fick nämligen höra att jag redan var som en riktigt utmärkt arbetsterpaeut, hur glad blev man inte då!? Jag är faktiskt otroligt stolt över mig själv att jag kommit så långt i denna utbildning och klarat alla tentor om olika sjukdomar, anatomi, neurologi,psykologi osv osv!! Jag kanske också är som en liten stjärna iaf...!Haha ni som inte känner mig tycker säkert att jag är jätte skrytig och visst låter det som de :) Det håller jag med om, MEN jag har aldrig varit en tjej som berömt mig själv och varit nöjd med mig för den jag är. Sen nu när det funkar så bra för mig och jag får höra så mycket fint om mig så blir det som lite solsken kommer fram i min själ! Helt underbart!

Så slut på detta djupa snack :P!

Har spenderat kvällen med mina favvoriter B1 och B2 (Malin och Tina)!Hade lika roligt och mysigt som vanligt!Fick oss ett otroligt roligt skrattanfall som inte alls var i rätt läge..finns det något värre att verkligen försöka hålla sig för gapskratt fast det verkligen inte går haha!? Det är hemskt men så otroligt roligt samtidigt!

För skoj skulle lägger jag upp 7569 ego bilder på mig nu! haha, har ju så många bilder som ligger och väntr på min kamera och nu börjar jag med att slänga ut Andra bilder så jag blir av med dem :) Efter bilderna är uppe ska jag sätta mig i soffan och krama Jontemyra det hårdaste jag kan, vi har ju knappt sätts på flera dagar!

Varje gång jag stor och rotar i min stora garderob kommer det fram kläder jag knappt vet att jag har. Denna långa kofta som man även kan ha som en väääldigt kortklännig har jag haft på mig 1 gång..Fast den egentligen är hur fin och skön som helst. Knappar i hela ryggen. Varför är jag en sådan liten figur som alltid ska köpa nytt nytt nytt och sen glömmer vad jag har haha :P

Nej, nu blir det mys med Jonathan♥♥

Lovelovelovelove

The Hills (season 6, ep. 1)


The Hills - MTV Shows

självklart lever jag.

Ja mina vänner. Jag har ju inte bloggat på några dagar men så blir det ju alltid när jag har praktik!
Är ju på barn- och ungdomshabiliteringen..(kommer inte ihåg om jag skrivit det tidigare men det har jag nog)! Dag in och dag ut träffar jag massa massa sjuka små barn. Ganska tufft men väääldigt intressant! Många är ju såå duktiga fast deras hinder. Vissa har ju mer hinder än andra, men dom flesta kämpor på varje dag! En stor ros ska jag gå till alla föräldrar, pugg dom kan inte ha det lätt alltid! Vissa barn med vissa sjukdomar är ju hur aggressiva som helst, slor och sparkar föräldrarna som kämpar för fullt för att deras barn ska ha det bra! men vissa föräldrar kan inte riktigt släppa taget..behandlar barnen som bebisar hela livet!Dom flesta barnen är ju helt underbara och såå charmiga!!
Så kan de se ut inom barn och undsomshabilitering!! Har ju varit där enbart två dagar, och har gått låånga dagar! Sluat 18.00! Men det finns ju så mkt att se och prova på!
Idag har jag varit i malmö hela eftermiddagen! Haft rulle på stan. Det innebär att en grupp barn träffas som sitter i rullstol. Ledaren är också rullstolsburen och så gör dom massa övningar i stan så barnen blir med aktiva, delaktiga och självständiga i samhället. jag var såå imponerad på alla dessa barnen och ledaren var ju hur bra som helst med dom! Börja nästan gråta vid ett tillfälle för jag blev så rörd, men jag kan inte berätta här! Jag fick ju iaf också en rullstol att sitta i, det är inte lätt kan ni tro! Har bara testat inomhus tidigare men alla dessa trotoaren , kullersten, ojämna ytor osv.!

Helt sinner sjukt vad det kräver, balans, koordination och styrka!

Det börjades med att vi träffades inne på malmö centralstation, och oj vad männiksor tittar på en när man sitter i rullstol! NYfikna SMÅ JÄVLAR!!! Inte konstigt att många barn håller sig inne med sitt funktionshinder om folket kollar så!! Jag blev helt ärligt chockad!! Sen fick vi i uppgift att ta stadsbuss! Jag blev ju något sjukt nervös hur jag skulle komm aupp på den med min stol! Upp gick väll helt okej men det är ganska svårt att luta hela rullstolen bak (själv) och balansera på bakhjulen för att sedan ta sats upp!! fast det gick väll hyffsat ok men av bussen var en annan sak haha! Hade hört att jag skulle ta sats och typ "flyga ut"..jodå det gjorde ju jag! men pang sa det och där låg jag inför 30 personer. Det värsta var ju att alla trodde jag hade nåon slags handikapp så folk börja ju resa sig och komma till mig för hjälp haha, då reste jag mig coh sa lite generat
-ahh det är luugnt, jag kan gå alltså!!haha pinsamt!?

sen åkte vi runder på en skatebord bana, hur mycke upp och nerförs backe, brant som tusan och hööga träskalr! Men oj vad spännande det var och otroligt läskigt! Det krävs så mycket mer än vad man tror!! Alla barnen fick lära sig massa tricks och dom var ju såå glada! Jag blev som sagt helt rörd av hela situationen. Jag fick ju verkligen känna på hur svårt dessa barnen har det i vardagen men ändå blev dom överlyckliga för minsta lilla!

Sen var det dax att rulla hem till staionen igen där ledaren hade parkerat sin bil! Han var ju en snabb man och jag kom efter rullandes med min rullstol i backar och allt! Mina armar var mer eller mindre avsvimmade när vi kom fram till bilen och fyyyy vad trött jag är nu. Alla intryck och allt körandes! Orkar inte ens läsa igenom och kolla hur jag skrivit och stavat, säckert tryckt fel och missat massa bokstäver men jag är som sagt HEEELt slut!

Har bilder att lägga upp, men gissa..orkar inte idag!

Har även massa annat att berätta men ännu en gång, kraften är slut!
Ska dra in mig i duschen nu sen kommer jag förmodligen somna i soffan pang!!

Jonte myra har förresten vunnit en tv, en stor jävel!!haha vet inte riktigt vad vi ska göra med den..har ju redan så stor!!jaja blir nog sälges...får se!

nej, jag rokar inte mer...hejsvej

Bilder från google!

Dom trösklarna vi åkte uppför var mkt höögre!! Men så som killen gör måste alla barnen göra för att komma upp på en buss, fast bussen sänks..helt sjukt!!


MER PENGAR BÖR STATSA PÅ TILLGÄNGLIGHETEN I MILJÖN!!!

T&RÅÅK

Det är såå tråkigt att sitta inne och plugga vid datorn när det är så fint väder ute :(!blää!
Detta borde vara förbjudet!

Bilder som ni missat!Ja, det blev inte så många ändå haha, orkar inte lägga upp mer!Nu har Jonte precis stuckit till jobbet, det ska ha möte hela dagen och sen fest på kvällen!Jag får underhålla mig själv!Är bjuden på en annan fest men känner inte alls för att festa idag!Imorgon jobbar Jonathan kväll och så dortsätter det fram till torsdag! jag har ju min praktik så vi kommer ju inte ses nått :(! Fredag är det ju Valborg och självklart ska jag tillbringa den dagen/kvällen/natten i lund med alla andra studenter!GALET!! så jag och Jonte myra kommer springa förbi varandra heeela helgen och veckan fram till nästa lördag!
ROLIGT!!Så har ni inget för er om kvällarna i veckan vänner så hör av er!haha
Nu ska jag gå en promenad sen blir det plugglördag för min del!
Trevlig helg!

Ångest.

Idag har jag varit ledig..vad har jag gjort? INGET!!!! Nu känner jag hur paniken och ångesten kryper närmare mig. Jag som har så mycket att plugga har totalt slappat idag!+ Fy skäms Andrea!!
Jag har ju praktik en vecka (nästa vecka) och min handledare hade svårt att få ihop timmarna på fredagen då det är valborg. Därför ska jag ikväll åka till Ängelholm och gå på ett tonårscafé tillsammans med en annan tejej i klassen (som har praktik där nu)! Det är tydligen ett café för tonåringar med olika diagnoser!
Kommer ju ha min praktik på barn och ungdomshabiliteringen! Blir säkert intressant, men lite skrämmande att se så sjuka små barn! Tur att arbetsterapeuter finns som kan hjälpa dessa banren :)!

Nej nu ska jag väll fortsätta slappa ett tag till innan jag beger mig till tonåringarna!

Tjoohej!

Är glad igen :)

Sitter ensam hemma och gapskrattar, fullt normalt undrar ni säkert nu!? Jo för att vara mig så är det de!!


Dålig mat! Prutta kan ni ( sjunger han 1:19 haha så kul!)! Ammar duuu! Morgan bor där mormor sa! HAHAHA guud vad jag älskar sånt här! Riktig Andreahumor!!
Jag vet att jag bloggat om dom innan, men det är så kul!
EN BIT LÖVBIFF!!!


Turk på burk, firas god jul! Firas din mes...

Många tycker säkert att detta inte alls är roligt, men har man riktigt tråkigt så skrattar man väll åt allt eller!? Fast jag behöver ju inte ha tråkigt för att skratta åt detta! Har sätt vissa klippa så ofta att jag kan meloderna och går och sjunger låtarna i skolan, med vänner osv: en bit lövbiff eller badrums låten!

Nej nu ska jag plugga igen!

Grattis älskling!

Det glömmde jag ju totalt att skriva igår. Jonathan är inte försteman längre utan är nu gruppchef på ica lagret!!Som han har jobbat upp sig där!Börja på lagret och köra truck, lasta bilar osv. Sen försteman (under gruppchefen) Hade då en grupp han bestämde för och nu gruppchef och ska leda massa människor!Flitigt! han är såå duktig! Fräckt att ha en man som är chef över andra ;)!hihi
Jonathan var också glad, Han har alltid haft en hög lön men nu kommer den öka ännu mer!Det tyckte Jontemyra om kan jag tala om haah :D
Grattis älskling, är stolt över dig!

Dåligt humör smittar av sig!

Imorse när jag vakna med tuppen började jag dagen med en lite promenad. Sen hade jag ju en tid hos tandläkaren 07.45 så jag tänkte att det var bäst att köra i god tid. (eftersom dom bygger på nästan alla vägar i hela Helsingborg så allt tar sååå lång tid). I alla fall, såklart så var det hur mcket bilar som helst och jag blev ju mer och mer stressad. Råkade faktiskt till och med bli fem minuter sen och ja jääävlar vad sura tandläkaren och tandsköterksan blev för det!

Direkt när jag kom uppspringades för trappan så stöd tandsköterskan ute och sa mitt namn. Jag ler lite (och flåsar som en elefant för jag sprungit)
Jag - Ursäkta för att jag sen
suris 1 (tandsköterskan)- DU ÄR SEN!!!! (kollar på mig med sin sura tantblick!)
Jag- ehh ja jo jag vet, jag bad om ursäökt precis. (kollar lite konstigt på henne haha)
suris 1- ja nu får du springa till sal fem.
(jag fundera ett tag och visste inte riktigt om hon skoja med mig men gick ändå dit med snabba steg)
Suris 2 (tandläkaren)- DU ÄR SEN!!
Jag- (börjar bli irreterad över hela stämningen- Jaaaaa, jag vet att jag råka vara sen fem minuter, jag ber om ursäkt men dom bygger ju som galningar i hela Helsingborg.
suris 2-  Jo men man kan ju faktiskt skynda sig!
suris 1- ja nu får vi börja, har ju inte tid hela dagen!!
Jag orka inte ens svara på den kommentaren och lägger mig i stolen för att laga mitt hål
Suris 2- vill du ha bedövning?
jag- ehh ja tack!!
efter någon minut
suris 1- GAPA nu!!!
Jag hann knappt gapa och får en spruta intryckt i munnen utan förvarning.
jag- AJ, det kändes lite, sa jag när dom hade tagit ut den!
suris 1-  jasså....
sen fortsatte denna dåliga bitch stämmning under hela processen. Orkar inte skriva allt för jag blir så sur!
jag fick konstant kalagomål hur jag hade min mun öppen.
- öpnna mer, kan du gapa större??, Nu får du faktiskt gapa större!!,  - slappan av i tungan, - slappna av i tungan sa jag!!!,-  upp med hakan, kan du lyfta på hakan mer?? KONSTANT!!!!

Jag var sååå ARGG til slut! Allt detta otrevliga för fem minuter!!
När jag var klar och hade fått min bedövning så fråga jag om det var okej att träna direkt efter och om jag fick ta en frukt? Hur ska jag veta vad som är okej efter en bedövning och lagning!?

Båda tittat då lite konstigt på mig och undrar vad jag menar!
jag- Jaa ehh joo jag menar att jag ska träna nu och vill äta en frukt innan eller efter..är detta okej!?
suris 1- ja varför skulle du inte kunna träna!?
suris 2- ja ät du en frukt men du får räkna med att du biter dig i kinden nu med bedövning!
jag- (kollar helt chockad på dom eftersom jag fortfarande är i chocktillstånd angående deras bemötande) OKEJ, HEJDÅ!!! sen gick jag och stampa i golvet allt vad jag kunde!
(såg nog väldigt roligt ut!!)

Sen vandrade jag upp till friskis och svettis, surare än 50 citroner tillsammans! Att det kan smitta av sig så?? Och inte nog med det, när jag väl träna så skulle jag ju dricka lite då och då..jag kunde ju för tusan inte behålla vätskan i munnen med bedövningen, hälften svalde jag och den andra hälften rann hela tiden ner i för mungipan eller spruta ut!! jag blev blötare och blötare!!! såklart surare och surare!!Fan vad jag måste sätt ut, arg, dregglig och blöt!!

Nu är jag iaf hemma, fortfarande sur! Stackars Jonathan ringde precis och fråga hur min morgon varit haha! jag måste ju ha låtit otroligt otrevlig!stackre!?

Nu ska jag försöka göra mig glad, gissa genom vad!? Jo plugga!! JIppieee!!

Ha en trevlig dag!Jag är på dåligt humör....


Detta är jag hos tandläkaren idag, hade med mig min kamera så jag bad suris 1 att ta en bild!!Nu är denna dag snart över!

Dagen var väldigt mysig och effektiv med Jessica :)!Vi gjorde en observation på dagis hos min mamma, en jätte söt lite flicka!Det gick så bra såå!Efter det åkte vi tillbaka till Helsingborg, hade med mig min lilla minidator också :) Vi satta oss på Haket och åt, snacka och slutade dagen med att sitta på Haket och plugga!Så flitiga vi var! Efter det (ca 17.00) satte jag mig i soffan och pilla på Jontes iphone, spela spel :)!Sen väckte jag honom och tvinga honom följa med på en promenad. Skönt!
Jaha nu är vi hemma igen och jag kom nyss på att jag glömt att skriva det viktigaste!! Jag var ju hos tandläkaren idag. Ohh jag hade ett hål, F*N!!!Jag har inte haft nått hål i mina tänder på 11 år!! Ska dit imorgon 07.45 och laga!!Annars hade jag bra tänder sa hon haha :D

Nähäää..nu ska jag försöka underhålla mig själv meddans mannen min kollar på fotboll på tv! Har inget att städa, tvätta och plugga. Eller haha där ljög jag ju rejält..plugga har jag en hel del men det orkar jag inte mer idag! Kom nyss på att jag kan vattna blommorna!
Kram!!

En gammal bild på sötaste Jessica :)

Måndag!

Idag är det måndag för er som inte vet. Jag är ledig måndag, tisdag :) men inte ska jag slappa idag...nooo nooo!Hela morgonen har jag legat halv vaken..sedan klockan 06.00, vaknat, somnat, vaknat, somnat!Tråkigt...
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, fixa lite i garderoben!?! nej tror inte jag hinner, skit!Sen ska jag ta min sportbil, volvon..och börja med att tanka och sen placera min rumpa hos tandläkaren!!Efter de ska jag och min sportbil hämta upp Jessica från min klass på knutpunkten. Sen ska vi köra till Glumslövsskola och göra en uppgift där till vår skola :) Vi ska observera och intervjua ett barn! Efter det kör vi till Helsingborg igen, antingen äter vi på stan och plugg/lunchar eller hem till mig!Vi får se!!

Så ni ser, fullt upp idag!Nej, duschen har ropat på mig allt för länge nu!

Ha en fin måndag vänner, kram!

jag älskar våren!!

Dagen idag..

Jag var som sagt i Glumslöv idag, tog det mest lugnt och bara mös hos mamma och pappa :) Sen åkte jag hem igen efter några timmars besök. Ikväll har jag och Jonte haft städkväll och så flitiga som vi var så beställdes det kinamat! Jag har varit slarvig med att lägga upp bilder på bloggen ser jag..hmm får väll börja med det igen!

Börjar med en gammal bild :) Detta var för någon månad sedan, studentkväll i lund!Jag har helt plötsligt hatt på huvudet och står på en skateboard med Hanna!haha rolig kväll!
Trevlig kväll alla glada och inte glada!

Lite av det ni missat.

Jo tack, jag lever..har mest bara haft fullt upp dessa dagarna. I Torsdags kväll träffa jag mina favoriter Tina och Malin. Det var ju underbart väder så en cider skulle sitta fint tyckte vi. Vi satta oss på Harrys, men tyvärr var uteserveringen full så vi fick placera våra rumpor inne. Vi åt mat, drack cider och snacka om allt skväller som vanligt. Vi kom även som vanligt fram till att våra samtal blir mer och mer "vuxna". Typ...Hur många grader vi tvättar tvätten i, hur den sorteras, om våra framtida bröllop, hur vårt drömhus ska se ut osv osv!Vad hände med oss små tjejer som i gymnasiet prata om allt annat än vuxensnack haha! Roligt att vi själv lägger märke till utvecklingen :)! Lägger upp bilder senare från kvällen på Harrys!
Efter Harrys var det fikadax! Vi gick till EH och fortsätta med skitsnacket och vuxensnacket där :)!BLEV MYCKET SKRATT SOM ALLTID..VAD ANNARS!?Oj nu blev det stort men jag orkar inte ändra.
Vi köpte iaf lite fika och någon kaka till. När jag hade ätit halva min kaka tycker jag att något rör sig på den..jag tittar lite närmare och jodå..det kryper ett litet djur från kakan!!NICE!! Modiga Malin som jobbar med att undersöka resturangers hyfien blev ju fly förbannad :) Hon flög fram och berätta om djuret i min kaka, jag fick en ny. Men inte fan våga jag äta den haha hade ju stått på samma bricka!Kvällen var i iaf suuuupermysig som alltid!

Fredag skulle jag sen till skolan, gick upp 06.00 och tog mig dit. Vi satt på barnhabiliteringen och vänta eftersom vi skulle vara där under dagen. Efter ett tag kom läraren och sa att det bli inställt!roligt!!bara att ta sig ner till tåget igen och åka hem! På kvällen där var båda jag och Jonathan trötta så vi palla inte laga mat, vi skala morötter och skivade gurka sen gjorde jag en dippa till!Fredagsmys va haha!?

Sen var det lördag:)! jag och tjejerna (Malin och Tina) hade planerat att gå en lång promenad i Helsingborg..nu kommer jag såklart inte ihåg vad sträckan kallades för men det är typ runt hela Helsingborg, tar ca 2 timmar och man har jätta fin utsikt hela tiden :P! Det var underbart, lilla hunden Savvi hade vi också med. Vi gick till slut till norra hamnen för att köpa chailatte på EH!Gott! På kvällen sedan lagade jag och Jonathan hemalagad pizza, blev lika gott som vanligt!Vi är bäst på hemmalagad pizza!

Idag är det söndag. Jag känner i min rumpa och i min ländrygg och vi gick powerwalk i två timmar och nästan bara uppförsbacke :) Jonathan började jobba tidigt idag så jag får se om jag ska underhålla mig själv..(ja jag har ju en del plugg att göra) Eller om jag ska åka på besök i underbara Glumslöv :)
Vi får se vad denna dagen bjuder på helt enkelt!

Ha en trevlig söndag fina vänner!Kram

Det är lite torrt här!

Jaha jag har ju inte bloggat så mycket men det såt helt still i mitt liv för tillfället. Skolan tar just nu så stor plats. Jag går långa dagar och har mycket att göra. Är helt slut när jag kommer hem. Igår när jag kom hem sov jag i TRE timmar!!helt borta haha! Sen var jag tvungen att pigga upp mig själv så jag och mitt hjärta gick en timmes promenad..skönt i det fina vädret.Idag i skolan har vi haft ortoslabb. Man gör olika skenor till människor med olika skador i händerna. idag öva vi på att göra till barn, vi gjorde en hård och en mjuk. Det skulle mätas och smältas och klippas och sys och och och...!Detta gjorde vi från 09.00- 16.00..då kan ni tänka er hår svårt det kan vara. ! Men det är bra att vi gör dom :) Så att männiksor kan få funktion i händerna igen, speviellt små små bebisar..viktigt under utvecklingen!
Lite bilder på hur olika ortoser kan se ut, finns hur månha olika oroser till massa olika funktioner. Den hårda vi gkorde idag tex skulla avlasta MCP leden..


Detta var kanske inte så roligt för er. Imorgon ska vi hälsa på barn habiliteringen igen och vara där hela förmiddagen, kul med annan miljö än skolan och det är kul att vara på alla sjukhus. Då känner jag att det är nära!!

Nej nu ska jag inte prata mer om det här. Har inte så mycket mer att berätta om denna dagen. Eller jo, vi ¨t god kvällsmat haha. Kyckling, burgas, avokado, wokade grönsaker, och en kall sås till! Smarrigt värre!

Imorgon ska jag få en kväll med tjejerna...UNDERBART OCH BEHÖVLIGT!!

Jag är en duktig flicka!

Jag klarade tentan, inte trodde jag att det skulle gå så här bra för mig på universitetet..har klarat alla tentor och har inga rester!Jag är så stolt över mig :)

OHHHHH längtar jag eller?!?!
The Hills - MTV Shows - The Hills (Season 5) - MTV ShowsFilm nummer 2 :) och season 6 kommer :) woohoo!

Kalas!

Igår hade jag och Jonathan vårt kalas. Vi fyllde ju båda år i Januari men fick ingen möjlighet till att ha det då. Har varit lite "småskratt" för att vi hade det först i april men då kan jag ju förklara för er som inte förstår. Det var för att min farmor dog i Januari. Vem är sugen på kalas då?..Inte min familj iaf!
Sedan när vi skulle boka upp andra datum var det antingen andra kalas eller att hälften inte kunde. Men nu är det gjort och maten var poppis bland gästerna, roligt när de frågar efter recept.
Tack söta Jessica för recepten på efterrätten :)!

På dagens schema står det: PLUGGAAAAAAAA, till Glumslöv och fira Theresa, kolla nytt på hemnet ;)

Hejsvej :)

7 år.

Nu var det ett tag sen jag skrev, men har inte jaft tid!
Jag och Jonathan firade 7 år den 6 april. Tiden går fort när man har roligt :)! Jonte hade ju sagt till mig att han hade planer för oss på kvällen och jag fick inte veta mer än att jag skulle va finklädd. Så klackarna flög på och sedan satte vi oss i bilen. Jonathan körde ner till stan och parkera. Början av kvällen blev inte som stackars Jonathan hade planerat haha men jag bara skratta åt det. Det blev lite ändringar men ändringarna blev helt perfekt. Vi hade en supermysig kväll med massa kärlek och skratt, så som bara vi kan :)
Tänk att man fortfarande kan vara så kär efter 7 års förhållande utan uppehåll! Jag hittade min drömprins när jag var 16 år och det känns helt underbart!
Jag är lyckligt lottad när det gäller kärlek ♥


Imorgon har vi sju år!Jonathan sa att han hade planerat en övrraskning på kvällen, jag vet bara att jag ska vara fint klädd! Så spännande :)

Måndag.

Idag är det sista dagen som jag är ledig..suck! Dom sista veckorna nu i skolan kommer bli helt galna. Vi har börjat med en ny kurs som handlar om bebisar och barn med olika skader som påverkar deras utveckling. Både om man föds med skadan eller om barnen är med om en olycka ( ex: trillar ner från ett träd på dagis). Föds en människa med en skada går man sedan till en arbetsterapeut (mig :) för HABILITERING får man en skada senare i livet kommer man till en arbetsteraoeut (mig :) För REHABILITERING.
Skadorna vi läser om denna veckan är cerebral pares och olika muskelsjukdomar som kan upptäckas när barnen är små. Vi ska som vanligt gå in på djupen med allt som hämder i hjärnan vi dessa funktionshinder och såklart alla nerver, senor, muskler och leder o kroppen som påverkas. Ibland tror jag att jag ska bli läkare....

Det ska iaf bli många spännande veckor eftersom jag tycker detta är ett mycket intressant ämne. Men det kommer bli tufft, stressigt, ingen fritid och ännu en gång ingen fritid..Kommer plugga som en gud! Vi ska även på massor med studiebesök på olika avdelningar på sjukhus som då tar hand om dessa barnen..praktik ska jag också ha!Mycket spännande!

Min sista lediga dag ska jag försöka njuta så mycket som möjligt! Ska nog en sväng till Glumslöv eftersom mina föräldrar kom hem i natt från Österrike!

Hörs senare ♥

KATASTROF!!

haha vet helt ärligt inte om jag ska skratta eller gråta! Igår när jag och Jonathan städa la vi ut vårt sängöverkasst på ballkongen och även filten och de två kuddarna vi alltid har på sängen. Sedan gjorde vi massa annat städ vilket jag idag ångrar. Imorse när jag drog upp gardinerna fick jag ju en chock!!
Ja ni ser själva!(Fast det ser mycket blötare ut i verkligheten än på bild!) Vi hade totalt glömt att ta in det igen och såklart ösregnar det idag! Överkasstet låg i en pöl!! Kuddarna kunde man ju ha vattenkrig med och filten hade lätt släckt en eld!!
Så typiskt oss, förvirrade 23 åringar som ska leka vuxna och duktiga men ändå misslyckas lite då och då!
Spännande detta!Hur gör jag nu?? Ska allt detta slängas eller ska jag hänga det på tork och be till gudarna att det inte luktar mögel om det sen haha! Tror filten och överkastet klarar sig men kuddarna...det är tveksamt!
Jag får fundera över detta och återkommer!Detta var inte igår.Studentresan i Costa Brava -06! Tror det var första kvällen!

Fredag.


Snart ska vi till väla, mitt hjärta och jag! Blir bara en snabbis..I eftermiddag ska vi på släktkalas/påskmiddag! Det ska bli trevligt! Okej, men jag har inte tid just nu haha!

Glad påsk :)


Nelly.

Ja tack!
Faye 2 SEK 399, Timeless - NELLY.COM Alva SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM St Tropez SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

JAG VILL HA DESSA SKORNA!!!! Hoppas jag hittar dom i mitt påskägg :)

Myskväll på G!

Ikväll ska jag träffa mina två favoriter, Malin coh Tina!Kommer inte ihåg om detta var för ett eller två år sedan :S Men myskväll var det!

NEEEEJ, vi ska inte frysa ihjäl och grilla ikväll..men till sommaren ska vi ha mysiga kvällar vid stranden och grilla :), det kan jag lova er! Ikväll blir det mys på Haket med massa skratt och skitsnack som vanligt! Ida vårat hjärta kommer vi ju sakna! men snart tar du examen och flyttar hit igen och då kommer vi ALDRIG tillåta att du flyttar från oss igen, okej!??

Vi saknar henne!


RSS 2.0