Visste ni att:

Jag har en fruktansvårt skräck för bland annat hissar!! Jag total vägrar åka hiss och ibland räcker det att jag ser en för att bli illamående haha!

Kolla nyss aftonbladet, där står:

Hissen störtade 100 meter – far och son dödade!


Att jag är rädd för att den ska störta är en sak, men inte huvudaken till att jag har skräck för hissar!
Jag hatar mer än annat trånga utrymmen. Även när det är mycket folk kan jag lätt få panik, ex fullproppade bussar, helsingborgsfestivalen osv. Jag har pga detta aldrig i mitt liv kunnat gå på en kocert, hade aldrig gjoort det i hela mitt liv..inte ens för pengar!Jo om jag var typ själv i publiken!!Då hade jag nog gjort det.
Ibland på uteställen i stan när det varit lön och det är mycket folk på ställerna, kan jag få riktig panik! Måste då gå ut och stå där och lugna ner mig!haha!!Jag blir illamående, svettig,varm, svårt att andas och svimfärdig, har även tryck över brösten och får total panik! Om jag ska flyga är jag mest rädd för de trånga utrymmet och inte att det ska störta! Jag lovar er, var aldrig nära mig i trånga utrymmen, för om jag skulle få panik skulle jag göra ALLT för att få mer plats!! Typ trampa ner folk, slå ner folk osv!Detta är sant!

Har så länge jag kan minnas denna räddsla för trånga utrymmen och för att bli instängd (rejäl klaustrofobi med andra ord!!)
En sak är positivt, skulle jag bli kidnappad och slängd i en kista skulle mitt hjärta inte slå länge till och jag skulle dö av panikslag, då hade jag ju sluppit känslan, eller hur :)?

Vet inte om detta beror att jag blev instäng tre gånger när jag var liten. Minns alla tre gångerna som det var igår och jag blir helt svettig bara jag tänker på det!!haha

Jonathan brukar ofta vika sig dubbel av skratt när jag inte får av mig ett halsbrand, ring eller klädesplagg dirket. Ni vet när det fastnar lite som kan hända. När detta händer mig springer jag fram till jonathan allt vad jag kan, skriker : TA AV DET TA AV DET TA AV DET NU NU NU SKYNDA JONTAHAN DU MÅSTE SKYNDA!!!

haha stackars jonathan blir alltid helt stressad, konstigt!? Sen skrattar han bara och jag mår dåligt en hel timme efter haha!..



Så här brukar jag säga till familj och vänner när vi ska högt upp i en lägenhet eller liknande!
"Jag går hellre upp för trapporna till den 26:e våningen än att jag ställer mig i en hiss!!"

Dessa bilderna får jag hjärtklappning av!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0